Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ezt javítottam a héten.élmény volt!
http://www.bikemag.h...196&id=DSCF0002

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Charon, én tudok neked vontatós infókkal szolgálni, ugyanis a Cape Epic-en is meg volt engedve és sokan éltek is e lehetõséggel!

Én csak egyszer próbáltam ki, mert a bringás partnerem csak 30percig volt engem hajlandó húzni, de az király volt! Hozott erre a célra egy erõs kötelet. Egyik végét a nyerge alá kötötte, a másikat meg az én stücnimhez. A lényeg az,hogy középen legyen a rögzités. És aztán elindultunk. Hú, de király volt! Úgy tepertünk a betonon, mint a villám. Õ elég erõs, és a betonon 25-32km/h-val húzott engem. Aztán áttértünk döngölt földútra, na ott kezdett el Csaba fáradni. Ugyanis marha meleg volt, és jöttek rövidebb fölfelék. Õ ráadásul erõbõl tekert és nem tartalékolt.
Na mindegy, lehetne errõl még sokat irni, de nem tudom melyik része érdekelne!

Láttam másokat is: õk jobban csinálták a húzást. Jobban tartalékoltak, s volt aki kutyapórázt is használt. Egyszer leelõzött minket egy lány páros: egyik csajszi húzta a másikat! Sikon és fölfelé mindenképp ez az elõnyösebb, viszont lefelé csak akadályoz.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
[glow=red,2,300]KKK[/glow]

Igaz a hír, valóban óraállítás lesz és valóban vasárnap hajnalban 2-rõl 3-ra. KKK tali ennek megfelelõen az új idõszámítás szerint délután 3-kor az UVH-nál.

Ha mégis kavarodás lenne, telefonon megtaláltok:
(30)5280830

--Trifo

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
20-as. ???

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
és Gyöngyösrõl áttekerni Vámosgyörkre , mekkora távolság ?

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
Az órát szombat éjjel állítják elõre ha jól tudom hajnal 2kor 3-ra.
Így akkor vasárnap du. a 3 órai találkozó (UVH) aki valami miatt elfeledkezik az átállításról az ne lepõdjön meg, hogy elkésik az indulásról
Remélem jól gondolkodom. ???
Szammer

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Beszélek Renivel (barátnõm) aztán hívlak, de vele biztos laza tekerés lesz és nem teljes kör. Idõpont jó, többit telefonon

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Ja és a telefonszámom: 30/397-0836

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Phil: Mit szólnál egy 9 órás talihoz az UVH-nál. (Ha tényleg átállítjuk a hétvégén az órát, akkor az a 9 óra az új idõszámítás szerinti ;))

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
era, már megszokott, tudja, hogy (apám szavaival élve) nem vagyok normális.
Vontatás: van kutyapóráz, s mondta is hogy vigyük magunkkal, ha megyünk valahova ;D
És mi az hogy ne értsem félre, DE nagyon megsértõdtem ;D :D
feree, tudom, hogy nekünk nem ez a megfelelõ túra, de eddigi olvasataimbõl az jött le, hogy tudsz valami kellemeset ajánlani.
Amúgy ha feljutunk Kékesre onnan csak lefelé kell jönni nem? ;)

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Egyre inkább hajlok afelé, hogy visszajöjjek szombaton és menjek veletek Mátrázni. :) Bár tegnap eltekertem egy cimborámhoz, és a hajtómû felõl folyamatosan halálsikolyok érkeztek. Szóval egy nagyobb - ráadásul inkább zúzós irányultságú túrát nem szívesen vállalnék be vele. Jövõ vasárnapig meg hiszem, hogy meg tudom venni az új hajtást. :(

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Era! Visszaállítani semmiképpen se kell az órát, max elõre! De hogy mikor, azt nem tudom.

Para!
Ez a jövõ hétvégi vasárnapi túra engem is érdekelne! Talán most összejönne, hogy tekerjek egyet a fórumosokkal.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ha már a trénerkedésnél tartunk.... Nem tudja valaki, hogy hogyan volt megoldva a pórázos társhúzás a Transalpon? Hova-hogyan volt rögzítve a bicókon, hogyan lehetett kioldani, etc.
Kit kérdezzek esetleg?
Kedvesemet szívesen cipelném hasonló módon, amíg összegyûlik a lé a tandemre.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy...

Phil: hááááát... Én nem tudom hogy ez a túra lenne-e a legjobb Neki ebben az esetben... ::)
de azért gyertek, és legfeljebb ajánlok ektek laza, szolid utat ;)

Ors: szvsz megoldható, mivel a betervezett útvonalban csak az elején megyünk felfele, Kékesig, onnan viszont fõleg lefele, és lesz egy rövid szakasz vízszintes laza... szóval szerintem hozható... de mondjuk ez az indulástól is függ...

Thy: ne igyál a medve bõrére ;) banzáááááááááááái!!

hja... Samsung 240 T és 213T... mert kettõn áll a vásár.. ::) :P

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Phil: ;D Felelõtlen kérdés volt! Nnna akkor most eldõl, hogy megszokik, vagy megszökik. Mátraházáig felhúzhatjuk, csak be kellene szerezni valami vontató eszközt. ;D
Ezeket most félre ne értsd nem rossz indulatból mondtam. Én vagyok a bringás barátnõk trénere. ;D
(Szeretek könnyûket is tekerni.)

KKK: !!!!
Nekem azt mondta a rádió, hogy vasárnap hajnalban állítjuk vissza az órákat, tehát az a mostani három óra, vasárnap 2 lenne. Akkor most melyik idõszámítás szerint találkozunk az UVH-nál?

Phil: Úgy kellene indulnunk, hogy akkorra visszaérjünk a találkozóhelyre.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
era, még Szentendrén sem volt (biciklivel) ;D
na jó nem akarom elvinni, csak lehet, hogy megyünk veletek, aztán ott eltekergünk a szintjének megfelelõen, oszt veletek(vagy nélkületek) haza.
Csak megkérdeztem tegnap nincs-e kedve a Mátrába tekerni egyet, s azt mondta: DE.
No, majd kiderül

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Thy: Légyszi hozz minden kütyüt, ami kell a váltó szereléshez. Bowdenvégbigyót is:)
Azon kívül ha tudsz, akkor egy alsó villavédõt (BBB vagy amit jónak tartasz) + lánc sprayt is.
Köfi, aztán számolunk ;D
Szombaton ha nem lesz rossz idõ akkor délután elmehetnénk ugrálni, vagy csak egfy rövidre tekerni.
Reggel ki kell menjek a Józsefvárosi piac centerbe vásárolni ezt azt. Ha valakinek van kedve velem tartani, az sikítson.

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Parabá' :

- ugye nem túl valószinû, hogy 18 ra visszaérnék a Gyöngyösi pu ra ?? ??

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Phil: örülök, hogy tetszik az ötlet. ;D
Nem tudom, jól értettem, hoznád a Para túrára a barátnõdet is? Azért azt említsd meg neki, hogy itt jól el szoktunk fáradni, úgy indul, hogy feltekerünk Gyöngyösrõl Mátraházára, aztán meg be az erdõbe, ahol kb. 20-30 km-t tekerünk túristautakon. Most nem tudom mit tervezett, de azt hiszem nem olyanoknak van, akik eltekernek olykor Szentendrére a cukiba meg vissza (mint én? ::)).

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Ez ismerõs ez az útvonal, mintha Paprét nélkül ez már meg lett volna ;D
A paratúrára meg úgy áll meggyõztem a barátnõm, csak még azt nem tudja hogy kikkel kell menni, lassan kell az ilyet adagolni.
Tényleg para, ez a vonat megáll rákoshegyen, mert akkor nem kéne betekernünk a keletibe?.

era, vasárnap elvileg jó, de még megkérdezem a zasszonyt.