még a tegnapi naphoz kapcsolódóan dobnék egy linket, nagyon precíz információk. Nem teljes, de ami itt fent van, az makulátlan.
http://www.parktool..../FAQindex.shtml
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. március 29. - 19:22

Írta 2004. március 29. - 17:41

Írta 2004. március 29. - 17:14

Sejtettem, hogy hideg lesz. Remélem ez volt az utolsó zimás hétvége erre a félévre!

Írta 2004. március 29. - 15:12

Igen, igen! Trifo: Nagyon köszi a vendéglátást, Thommey, KeX, Mellon a segítséget a szerelésben. Sajnálatos, hogy pont Trifo nem tudta megoldani a problémát, amiért végülis született ez a szerelõ party. Egyébként úgy láttam a szülõknek elég nagy megdöbbenést jelentett a nagy létszámú szerelõ sereg. Trifo az öcséd nagyon jó fej.
A KKK elõtti havas tekerésünk is jól sikerült. Kahlesz, Mellon, Thommey és én Pomázról nekivágtunk a nagy hegynek (Dobogókõ), de csak a Sztkereszti cukiig jutottunk el, mert a felfelé tekerésben ugyan kimelegedtünk, de a nemvárt havazás eltérített végcélunktól: egy órát melegedtünk a cukiban. Ezután Mellon mutatott egy aszfalt utat Két bükkfa nyereg elõtt jobbra, amin (már a hóhatár felett) Sikárosi Réten keresztül eljutottunk (jó nagyot gurultunk kisebb fagyási sérülések árán) Szentendrére. (Egyébként olyan hideg volt, hogy útközben találkoztunk két sráccal, tolták a bringát és kérdésünkre elmondták, hogy nincs bajuk, csak szétfagytak lefelé, és inkább tolják). Szentendrérõl Csillaghegyre tekertünk, ahol elvesztegetett tartalékainkat pótoltuk valami iszonyatosan elmondhatatlan hamburger formájában. Mire éppen megfagytunk volna, szerencsére befutottak Trifoék és elkalauzoltak a már említett garázsba.
A KKK elõtti havas tekerésünk is jól sikerült. Kahlesz, Mellon, Thommey és én Pomázról nekivágtunk a nagy hegynek (Dobogókõ), de csak a Sztkereszti cukiig jutottunk el, mert a felfelé tekerésben ugyan kimelegedtünk, de a nemvárt havazás eltérített végcélunktól: egy órát melegedtünk a cukiban. Ezután Mellon mutatott egy aszfalt utat Két bükkfa nyereg elõtt jobbra, amin (már a hóhatár felett) Sikárosi Réten keresztül eljutottunk (jó nagyot gurultunk kisebb fagyási sérülések árán) Szentendrére. (Egyébként olyan hideg volt, hogy útközben találkoztunk két sráccal, tolták a bringát és kérdésünkre elmondták, hogy nincs bajuk, csak szétfagytak lefelé, és inkább tolják). Szentendrérõl Csillaghegyre tekertünk, ahol elvesztegetett tartalékainkat pótoltuk valami iszonyatosan elmondhatatlan hamburger formájában. Mire éppen megfagytunk volna, szerencsére befutottak Trifoék és elkalauzoltak a már említett garázsba.
Írta 2004. március 29. - 14:42

Pixel, füled érjen tokáig!
Ádám, kkk jól sikerült, volt ott minden, finom melegszenyó (thx Trofotesó!) , tengelytörés eccetera. Trifonak még1x köszi a vendéglátást!
Ami azt illeti a végén már már egy zulu törzshöz kezdtünk hasonlítani a sok olajtól...
Ádám, kkk jól sikerült, volt ott minden, finom melegszenyó (thx Trofotesó!) , tengelytörés eccetera. Trifonak még1x köszi a vendéglátást!
Ami azt illeti a végén már már egy zulu törzshöz kezdtünk hasonlítani a sok olajtól...
vendég_Charon_*
Írta 2004. március 29. - 14:42

Írta 2004. március 29. - 14:07

Köszi Nektek! :-*
Mivel kell ünnepelni, ha az ember már nem kérhet többé kedvezményes vonatjegyet?
Mivel kell ünnepelni, ha az ember már nem kérhet többé kedvezményes vonatjegyet?

vendég_Charon_*
Írta 2004. március 29. - 14:03

Írta 2004. március 29. - 13:59

Eccer: Pixel, Herzliche Glückwünsche zum Geburtstag!
Kéccer: milyen volt a KKK? Meséljetek! Fotók?
Háromszor: Para, nem az volt, hogy nem tudsz netközelben lenni? Ne értsd félre, örülök, hogy itt vagy és szervezel ;D - még ha a mostanira nem is tudok elmenni :'(.
Kéccer: milyen volt a KKK? Meséljetek! Fotók?
Háromszor: Para, nem az volt, hogy nem tudsz netközelben lenni? Ne értsd félre, örülök, hogy itt vagy és szervezel ;D - még ha a mostanira nem is tudok elmenni :'(.
Írta 2004. március 29. - 12:08

AHoy!
Boldog születésnapot Pix!
Vasárnapi túrházók:
útvonal meg van ( ;D nyammmi), idõjárás megrendelve (
szánsájn, háváj)...
hja amúgy most 9centi hó van fenn :
Era készülj a nagy tesztre! :-*
ors: cca 20km...
péef
Boldog születésnapot Pix!
Vasárnapi túrházók:
útvonal meg van ( ;D nyammmi), idõjárás megrendelve (

hja amúgy most 9centi hó van fenn :

Era készülj a nagy tesztre! :-*
ors: cca 20km...
péef
Írta 2004. március 29. - 11:48

Írta 2004. március 29. - 11:21

[glow=red,2,300]Boldog Szülinapot Pix![/glow]
Charon: ok, benne vagyok!
Egyébként nekem fönt van a Quick Time a gépemen! Úgyhogy nem értem.
Charon: ok, benne vagyok!

Egyébként nekem fönt van a Quick Time a gépemen! Úgyhogy nem értem.
vendég_Charon_*
Írta 2004. március 29. - 10:34

Írta 2004. március 29. - 09:38

Írta 2004. március 29. - 08:29

vendég_Charon_*
Írta 2004. március 29. - 08:25

Charon, én tudok neked vontatós infókkal szolgálni, ugyanis a Cape Epic-en is meg volt engedve és sokan éltek is e lehetõséggel!
Köszi Lens :-*, akkor Te leszel az, akivel kipróbálom (mint tapasztalt bringás csajjal

(Talán már az elsõ túrámon.... :

vendég_Charon_*
Írta 2004. március 29. - 08:20

Írta 2004. március 27. - 13:53

Én sajna nem tudom megnézni, mert valami plugin-t kéne letölteni, viszont nem tudom mit. sajna
Írta 2004. március 27. - 03:25

Írta 2004. március 26. - 22:53

Egy Bianchi-t is kell javítani???
Szép ez a bicaj, csak a színe lehetne kicsit barátibb.
Szép ez a bicaj, csak a színe lehetne kicsit barátibb.