fene a svájciak jómódjába. tudom, Etiópiában meg
éheznek 8)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. március 30. - 23:00

Írta 2004. március 30. - 16:18

Tyto, milyen vidéken vágnak az emberhez ennyi pénzért egy ilyen kincset?
Svájcból lomtalanítás... valakik reggel szedegették ki a cuccokat a kocsiból,pont arra autóztam és Isteni sugallatra megálltam. Rákérdeztem, esetleg lenne-e valami?
Írta 2004. március 30. - 15:59

Lensver nem írigyellek.
Tavaj én is átéltem ezt a térdemmel. Másfél hónapig nem tekerhettem áprilistól. 
Talán igyekezz ménnél jobban kímélni, talán hamarabb rendbe jön. (De azt hiszem van már ebben elég gyakorlatod. :
) :-*

Talán igyekezz ménnél jobban kímélni, talán hamarabb rendbe jön. (De azt hiszem van már ebben elég gyakorlatod. :

Írta 2004. március 30. - 15:52

Írta 2004. március 30. - 14:05

Hát én is le vagyok sérülve teljesen, ez még az Achilles, ami decemberben gyulladt be, Epicen agyon hajszoltam és most olyan állapotban van, hogy ha tekerek 2 órát vagy többet, másnap reggel úgy kell újra járni tanulnom, és iszonyúan fáj meg ropog.
Most elektromágneses meg lézeres terápiára járok vele és (tudom, hogy közellenes vagyok, de:) reménykedem, hogy a meleg minél késõbb köszön be, mert ahogy beköszönt, minden bringázás nélkül tölött verõfényes, meleg nap egy kinszenvedés lesz számomra.
Most elektromágneses meg lézeres terápiára járok vele és (tudom, hogy közellenes vagyok, de:) reménykedem, hogy a meleg minél késõbb köszön be, mert ahogy beköszönt, minden bringázás nélkül tölött verõfényes, meleg nap egy kinszenvedés lesz számomra.
Írta 2004. március 30. - 13:41

"verda": az ára fogott meg igazán, 10000 Huf 
Talán nem adták túl drágán!
Thommey: igen ragasztós kellene a Mavic felnimre. Nem szeretném átfûzetni, így egész! Mi cipi ???
Fish: öröm és üdv itt! Áááá! Eladogatom a készletet.
Nem túl sokára a kék Spec FSR lesz eladó (Ágimé).

Talán nem adták túl drágán!
Thommey: igen ragasztós kellene a Mavic felnimre. Nem szeretném átfûzetni, így egész! Mi cipi ???
Fish: öröm és üdv itt! Áááá! Eladogatom a készletet.
Nem túl sokára a kék Spec FSR lesz eladó (Ágimé).
Írta 2004. március 30. - 12:43

Írta 2004. március 30. - 11:29

vettem egy Orosházárajárós kerót!
SZép, de mi van, ha nem orisházára mész ??? gyorsan meg fog telni így í agarázs ;D ;D Vagy lehet, hogy már tele is van ??? ;D
Írta 2004. március 30. - 11:01

Sziasztok!
Gabi! Bakker... elkaptad tõlem!
Enyémet azt mondták pihentessem mert tele van vízzel és bevan gyulladva... ;D ...és éhenhalok, ha pihentetem!
Bár nem nagyon érdekel senkit (de azért ideírom!) vettem egy Orosházárajárós kerót! Keresnék hozzá szingógumit!
a keró: http://www.bikemag.h...umName=album331 ÖRÜLÖK neki!
Gabi! Bakker... elkaptad tõlem!
Enyémet azt mondták pihentessem mert tele van vízzel és bevan gyulladva... ;D ...és éhenhalok, ha pihentetem!

Bár nem nagyon érdekel senkit (de azért ideírom!) vettem egy Orosházárajárós kerót! Keresnék hozzá szingógumit!
a keró: http://www.bikemag.h...umName=album331 ÖRÜLÖK neki!
Írta 2004. március 30. - 10:50

Írta 2004. március 30. - 10:20

mindenféleképp tekerünk! 
csak az a kérdés: hóban vagy nem hóban :

Don: bassszus... gyógyulj meg mielõbb...
péef

csak az a kérdés: hóban vagy nem hóban :

Don: bassszus... gyógyulj meg mielõbb...
péef
Írta 2004. március 30. - 09:38

ÉN BRINGÁZNI AKAROK VASÁRNAP :'(
Na jó, pozitív hozzáállás, nem fog esni, nem fog esni, nem fog esni.....
Mit jelent az emberi árak, mert amcsi magazinokban lévõ árak nem emberiek (vagy én nem vagyok ember).
Bár ott az átlagbér is más
Na jó, pozitív hozzáállás, nem fog esni, nem fog esni, nem fog esni.....
Mit jelent az emberi árak, mert amcsi magazinokban lévõ árak nem emberiek (vagy én nem vagyok ember).
Bár ott az átlagbér is más
Írta 2004. március 30. - 09:19

Írta 2004. március 30. - 09:15

Jobbulást Gabi!
Remélem nem fog esni a 7vg-n:(
Hátha tévednek a meteósok...
Ja végre vannak Park Tool cuccok az országban!A velonál.Egész emberi árak vannak.
Remélem nem fog esni a 7vg-n:(
Hátha tévednek a meteósok...
Ja végre vannak Park Tool cuccok az országban!A velonál.Egész emberi árak vannak.
Írta 2004. március 30. - 08:36

B*sszus, most mondta be a rádió, hogy péntek du.-tól vasárnap estig esni fog :'( :'( :'( :'(méééééééééééééééééééééé >
>
:'( :'( :'( :'(

Írta 2004. március 30. - 08:04

Írta 2004. március 30. - 07:34

Írta 2004. március 30. - 06:39

Elõször is: Boldog Szülinapot Pixel!
Másodszor:
A hétvégi túra részemrõl sajnos stornó, remélem, csak ez.
Valami történt a jobb térdemmel és valószínûleg doki lesz a vége. A bosszantó az, hogy nem bicajozás közben történt.
Egyszerûen csak fáj de nagyon, terhelni nem lehet, a járás is nehéz, a pihentetés sem használt.
Remélem, nem lesz komolyabb baja, mert ha igen, akkor a soproni maraton is ugrott.. :'(
Holnap doki, majd megmondja a frankót. Reménykedek.
Másodszor:
A hétvégi túra részemrõl sajnos stornó, remélem, csak ez.
Valami történt a jobb térdemmel és valószínûleg doki lesz a vége. A bosszantó az, hogy nem bicajozás közben történt.
Egyszerûen csak fáj de nagyon, terhelni nem lehet, a járás is nehéz, a pihentetés sem használt.
Remélem, nem lesz komolyabb baja, mert ha igen, akkor a soproni maraton is ugrott.. :'(
Holnap doki, majd megmondja a frankót. Reménykedek.
Írta 2004. március 30. - 00:35

Pix: Ezt ne sajnáld, nem vesztettél sokat. Januártól már csak péntek 22-tõl vasárnap éjfélig lehet 33%-os jegyet venni, aki még nem töltötte be a 26-ot.Köszi Nektek! :-*
Mivel kell ünnepelni, ha az ember már nem kérhet többé kedvezményes vonatjegyet?

Írta 2004. március 29. - 19:35