Para:
Egyszer jöhetnél Szilasligetre is dropokat ugrani. Most kezdem élvezni a zuhanást, meg, hogy egyre gyorsulok lefele a lejtõkön.
A vasárnapi esõt pedig a fene fenét eszik alapon csak tekeréssel töltöttük el mi is Dawnnal. Megtörtént a két bringa és az ifjú hölgy sárkeresztsége is, mert olyan dagonyában haladtunk Kistarcsa-Kerepes meg Csömör környékén a dombokon, hogy nyamm. Néha még furcsa hallani a sikítozását a lejtõkön, de egyre kevesebbet húzza a féket, és egyre gyorsabb lesz mind lefele, mind felfele.
Akkora mosollyal az arcán érkeztünk haza este, hogy azt hiszem most már joggal könyvelhetjük õt is véglegesen a "bringás lányok" közé.
A motivációról meg mondjuk egy apróság - arra hajt, hogy majd azt mondhassa valamikor: Vigyázz Para, balról!
De azért van némi felleg is a homlokomon, mert bár beszigszalagoztam az nrs vázat, hogy lássam merre akarnak dörgölõzni a bowdenházak, a Full metal Jacket erõsebbnek bizonyult mindennél, és estére nem csak a lakk, meg a festék, de aváz anyaga is kikopott a fejcsõnél egy helyen. Aztán kiderült, hogy nem az FMJ a ludas, mert a rugóstag fele vezetett bowdenházak is megettek egy egy darabot a vázból.
Nálatok is ilyen könnyen kopik a váz?
Egyébként meg nrs ódákat tudnék zengeni. Nem számít, hogy kb 13 kilót nyomhat most a bike (nem mértem le), mert olyan többletet ad lefele és felfele is, hogy edzettség nélkül is gyorsabb vagyok, mint tavaly ilyenkor. Bekoptak az Avidok is, most már lazán blokkolhatók a kerekek egy ujjal pengetve is, ha úgy akarom. A Black vajpuhán mozog, az NRS tag úgyszintén és marha egyszerû volt mindkettõt belõni alám. Egy kis apróság, hogy a Black lenti tárcsafékszemébõl rögtön kiszakadt a menet, ahogy behajtottam acsavart, pedig még meg sem húztam. :'( Sajnos nem csak velem történt ilyesmi, ahogy utánajártam.
Thy, mikor mérhetném le a bringát nálad? Most minden nap vele tekerek be.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
vendég_Charon_*
Posted 2004. June 08. - 15:40

Posted 2004. June 08. - 15:21

Igen, én is hülledeztem, hogy Mellon 4-mt ugrik
, de nagy esés, bukó összetörik.
Így azért jobban hangzik. :
:)
Trifo gyertek Ti is!

Trifo gyertek Ti is!

Posted 2004. June 08. - 15:16

;D húúúúbazzze Mellon! ;D
az nem volt semmi...
sajna a második helyszínen található ugratók nem az én ideáljaim, így Én ott már nem alkottam, de most hétvégén is kéne vmit tekerni-gravitálni :
péef
az nem volt semmi...
sajna a második helyszínen található ugratók nem az én ideáljaim, így Én ott már nem alkottam, de most hétvégén is kéne vmit tekerni-gravitálni :

péef
Posted 2004. June 08. - 14:36

Mellon, vazzeg, azt hittem, hogy rajtad volt a bukó a 4 méteres esés közben! Csodálkoztam is, hogy hogy tudsz akkor postolni...
Era: csatlakozunk mi is Jenõvel. Meg talán az öcsémmel együtt.
--Trifo
Era: csatlakozunk mi is Jenõvel. Meg talán az öcsémmel együtt.
--Trifo
Posted 2004. June 08. - 14:06

Sziasztok!
A hétvége mérlege számomra
szombat: 4m-es esést követõen elrepedt a sisakom a Batyin.
Lezúztam a térdem Képosztásmegyeren.
2 ritka béna megmozdulás egy napon. >
Azért mellesleg tekertem 70km-t. Reggel a szürke égbolt láttán nem sok kedvem volt elindulni aszfaltozni, :
így visszaaludtam egy picit, majd 11kor indultam el. Alig léptem ki a kapun, már szemerkélt az esõ. Na mondom, ez így nem lesz jó. Mentem a ház körül egy kört, hogy lássam, komolyan gondolja-e az idõjárás. Szerencsére aznap kegyeibe fogadott, így nekivágtam a Normafának. Megállás nélkül feltekertem a Diósárok és Vilma utcán keresztül a Normafához, ami mindjárt jókedvre derített
. Itt azonban újra lekezdett esni az esõ, nem is kicsit, de úgy is akartam enni rétest, így nem áztam meg. Mire lement a két rétes, elállt az esõ
. Így mentem tovább János hegy Hûvösvölgy majd fel HHH. Az utak nedvesek voltak, de mély sárral sehol nem találkoztam szerencsére.
Közben telefonon értekeztem Thommeyval, és tisztáztuk a Batyi és a Boráros tér helyzetét, majd az elõbbire megbeszéltük a találkozót.
Odafent találkoztam egy 3 fõs (egyik lány
)társasággal akik aszfalton jöttek fel. Érdeklõdtek, hogy hova vezet a pinpong asztaltól induló ösvény (a transzformátornál jut ki az aszfaltra), rábeszéltem õket, hogy próbálják ki. Remélem nem bánták meg.. Minden esetre nem csuklottam utána. Az egyiküknek egy új Matts Race binyiglije volt, kár lett volna szfalton koptatni, bár bigg apple aszfaltos külsõk voltak rajta...
Én lefelé vettem az irányt a cross pálya felé, majd vissza reptér felett, le a fenyõgyöngyéig, majd aszfalton le, és a Batyin találkoztam a többiekkel. Itt történt, hogy leraktam a korlátra a sisakom, majd ügyesen levertem, természetesen kifelé....
Miután Para is megérkezett HÉVre szálltunk (Beg, KeX, Para, Thommey valamint én alkottuk a bandát), majd áttekertünk Kápsoztásmegyerre, ugrálós placcot nézni, és fotózni. Már majdnem megérkeztünk, mikor is én a sor végén nem néztem min megy keresztül lazán a zúzós nép, és bepottyantam egy hatalmas csõröst kb 40cmrõl
. (A váz ezt is kibírta, mondom én, hogy csak oldal irányban recseg)
Az elsõ hely, egy katlanként funkcionáló mély gödörbõl állt, amire volt 2 kisebb és egy nagyobb ugrató kialakítva, meg egy kidobó(?, asszem) a szélén. Mellette 2 bazi nagy ugrató, megy egy kis dupla. Na én csak átgurultam a katlanon és egy picit ugrottam a szélén, de a többiek a kis ugratón ugráltak, meg szépeket repültek kifelé. Inkább megragadtam hát a fényképezõt, és sikerült néhány érdekes ugrás közbeni arckifejezést megörökíteni.
Közben megjött Atom is, és mindjárt beüzemelte a nagy letörést is.
Átmentük a másik palccra ami egy épített dirt pálya volt, két patakmeder között. Itt már kezdtünk egyre többen lenni, befutott Lcs és Sziporka, Nati, Zed végül Findli és Rave. Én itt nem nagyon rúghattam labdába, de az egyik száraz beton patakmederben játszottam néha. Azt az egyik alkalommal nem figyeltem, hogy az egyik helyen a padka magasabban van, mint a külsõ föld, és szépen letérdeltem a betonra...
Közben Thy bemutatta az emlékezetes ugrást. Én éppen fotóztam, és csak annyit láttam, hogy szép nagyot ugrik a leérkezõrõl lepattanva, majd talpra érkezik. Gondoltam ezt szépen kimozogta. Ám ekkor levegõt kellett volna vennie, ami elsõre kicsit nehezen sikerült, az arckifejezésébõl ítélve. Szerencsére egyben maradt, amit Atom egy gyors teszttel ellenõrzött.
Miután egyre nagyobb számban gyülekeztek a szúnyogok, visszamentünk az elsõ helyre, ahol még eljátszadoztak a fiúk egy kicsit, majd hazamentünk.
Vasárnap gulyás partira voltam hivatalos, ahol a meghívó szerint a lányoknak fõzni, a fiúk sörözni kellett. Ez eddig nem hangzik rosszul, de a sör sajnos fájdalomcsillapítóként szerepelt a kiírásban, ellensúlyozandó a lapátkezelés okozta problémákat. Ugyanis egy ház alapjait kellet kiásnunk. Mint kiderült, a kitûzés is ránk várt, amit végül sikeresen megoldottunk, klasszikus háromszögeléssel.
Közben a lányok nekiláttak a gulyásnak, amit a házigazda marhahúsból tervezett elkészíteni, mi pedig nekiláttunk ásni. Az ásással már egészen jól álltunk, amikor a gulyás még mindig csak fõtt, a felhõk meg csak gyûltek. Végül az árkok elkészültek az esõ elõtt, a gulyás majdnem, így kicsit edzettük a rágóizmainkat a szomszéd teraszán.
Közben persze jól leégett a tarkóm, így hétfõn sajgó térddel, vízhólyagos kézzel, és égõ tarkóval jöttem dolgozni, kezdõdött már jobban is hét... AZért egész jó hétvége volt!
Fotók comeing soon, de egyelõre Thommeynál vannak.
A hétvége mérlege számomra
szombat: 4m-es esést követõen elrepedt a sisakom a Batyin.

Lezúztam a térdem Képosztásmegyeren.
2 ritka béna megmozdulás egy napon. >

Azért mellesleg tekertem 70km-t. Reggel a szürke égbolt láttán nem sok kedvem volt elindulni aszfaltozni, :

Közben telefonon értekeztem Thommeyval, és tisztáztuk a Batyi és a Boráros tér helyzetét, majd az elõbbire megbeszéltük a találkozót.
Odafent találkoztam egy 3 fõs (egyik lány

Én lefelé vettem az irányt a cross pálya felé, majd vissza reptér felett, le a fenyõgyöngyéig, majd aszfalton le, és a Batyin találkoztam a többiekkel. Itt történt, hogy leraktam a korlátra a sisakom, majd ügyesen levertem, természetesen kifelé....
Miután Para is megérkezett HÉVre szálltunk (Beg, KeX, Para, Thommey valamint én alkottuk a bandát), majd áttekertünk Kápsoztásmegyerre, ugrálós placcot nézni, és fotózni. Már majdnem megérkeztünk, mikor is én a sor végén nem néztem min megy keresztül lazán a zúzós nép, és bepottyantam egy hatalmas csõröst kb 40cmrõl

Az elsõ hely, egy katlanként funkcionáló mély gödörbõl állt, amire volt 2 kisebb és egy nagyobb ugrató kialakítva, meg egy kidobó(?, asszem) a szélén. Mellette 2 bazi nagy ugrató, megy egy kis dupla. Na én csak átgurultam a katlanon és egy picit ugrottam a szélén, de a többiek a kis ugratón ugráltak, meg szépeket repültek kifelé. Inkább megragadtam hát a fényképezõt, és sikerült néhány érdekes ugrás közbeni arckifejezést megörökíteni.
Közben megjött Atom is, és mindjárt beüzemelte a nagy letörést is.
Átmentük a másik palccra ami egy épített dirt pálya volt, két patakmeder között. Itt már kezdtünk egyre többen lenni, befutott Lcs és Sziporka, Nati, Zed végül Findli és Rave. Én itt nem nagyon rúghattam labdába, de az egyik száraz beton patakmederben játszottam néha. Azt az egyik alkalommal nem figyeltem, hogy az egyik helyen a padka magasabban van, mint a külsõ föld, és szépen letérdeltem a betonra...
Közben Thy bemutatta az emlékezetes ugrást. Én éppen fotóztam, és csak annyit láttam, hogy szép nagyot ugrik a leérkezõrõl lepattanva, majd talpra érkezik. Gondoltam ezt szépen kimozogta. Ám ekkor levegõt kellett volna vennie, ami elsõre kicsit nehezen sikerült, az arckifejezésébõl ítélve. Szerencsére egyben maradt, amit Atom egy gyors teszttel ellenõrzött.
Miután egyre nagyobb számban gyülekeztek a szúnyogok, visszamentünk az elsõ helyre, ahol még eljátszadoztak a fiúk egy kicsit, majd hazamentünk.
Vasárnap gulyás partira voltam hivatalos, ahol a meghívó szerint a lányoknak fõzni, a fiúk sörözni kellett. Ez eddig nem hangzik rosszul, de a sör sajnos fájdalomcsillapítóként szerepelt a kiírásban, ellensúlyozandó a lapátkezelés okozta problémákat. Ugyanis egy ház alapjait kellet kiásnunk. Mint kiderült, a kitûzés is ránk várt, amit végül sikeresen megoldottunk, klasszikus háromszögeléssel.
Közben a lányok nekiláttak a gulyásnak, amit a házigazda marhahúsból tervezett elkészíteni, mi pedig nekiláttunk ásni. Az ásással már egészen jól álltunk, amikor a gulyás még mindig csak fõtt, a felhõk meg csak gyûltek. Végül az árkok elkészültek az esõ elõtt, a gulyás majdnem, így kicsit edzettük a rágóizmainkat a szomszéd teraszán.
Közben persze jól leégett a tarkóm, így hétfõn sajgó térddel, vízhólyagos kézzel, és égõ tarkóval jöttem dolgozni, kezdõdött már jobban is hét... AZért egész jó hétvége volt!
Fotók comeing soon, de egyelõre Thommeynál vannak.
Posted 2004. June 08. - 13:32

Na, akkor megbeszéltük. Ha gondoljátok, hozhattok megatokkal még akit gondoltok. 
Aki szeretné kipróbálni a sziklamászást, most itt van a lehetõség, ne tartságok vissza magatokat.
Tel: 30/397-0836

Aki szeretné kipróbálni a sziklamászást, most itt van a lehetõség, ne tartságok vissza magatokat.
Tel: 30/397-0836
Posted 2004. June 08. - 12:47

vendég_Charon_*
Posted 2004. June 08. - 12:16

Kis szerencsével benne vagyok. Majd felhívlak napközben, ha okés. Tekerve megyek végre.Emberek! Holnap mászás? Tali fél 6-6 körül a Fenyõgyöngyénél?

Posted 2004. June 08. - 09:13

Basszus, megvágtak, szombaton uv. Pedig a héten még jó idõ is van.Haragszom magamra >
>
>
>
>
>
>
nagyon

Posted 2004. June 08. - 08:34

Posted 2004. June 08. - 00:29

kétségtelen, hogy gyönyörûen kivitelezett szaltó volt Tomié, én adnék rá egy 9.8-ast 8) Viszont a firka után simán beadta asszem kétszer is a dolgot, ami nemgyenge idegekre vall
Jah, amúgy meg egy fr gép teszthez szerintem néhány szép esés elengedhetetlen
Mellon, pikcsöz mikor?

Mellon, pikcsöz mikor?
Posted 2004. June 07. - 21:53

mivel Tyito koma gépe nálam van szervizelés céljából ( és ,hog ymégjobban elrontsam) így a héten nem tud netközelben lenni.
szóval Tyito üzenete a Tiszamarcira érkezõknek:
akinek szállásgondja van az nyugodt szívvel hívja õt a mobilján. száma: 0630 9439398
azthiszem tavaly is volt pár emberke akik aludtak nála így õk tudják mi a pálya. szal az ajánlata ismét fenn áll ;o)
byebye!
uhh Thommey nagyot eshettél :-\
csak nem lett valami komolyabb olyan sérülés aminek nincs kivül nyoma?
na eztjól leírtam.
szóval Tyito üzenete a Tiszamarcira érkezõknek:
akinek szállásgondja van az nyugodt szívvel hívja õt a mobilján. száma: 0630 9439398
azthiszem tavaly is volt pár emberke akik aludtak nála így õk tudják mi a pálya. szal az ajánlata ismét fenn áll ;o)
byebye!
uhh Thommey nagyot eshettél :-\
csak nem lett valami komolyabb olyan sérülés aminek nincs kivül nyoma?
na eztjól leírtam.
Posted 2004. June 07. - 14:53

Posted 2004. June 07. - 14:38

Posted 2004. June 07. - 14:21

Sajna a sípcsontvédõ nem segített volna, mert azt nem vertem be, viszont a combomat, meg a mellkasomat igen.De dolgozom...miért?
Posted 2004. June 07. - 14:17

Thommey! Vigyázz magadra! Az a sípcsontvédõ is elkéne!

Te már megint nem dolgozol holnap?

Te már megint nem dolgozol holnap?

Posted 2004. June 07. - 14:07

Hú bazze:)Estem egy akkorát....pont hassal értem a földre, olyan 2m magasból.Elnéztem egy duplaugratón a sebességet, és csõrrel beleálltam a másik tetejébe:)
De már javulok, mert holnap bejárjuk a nagykovi maraton útvonalát.
De már javulok, mert holnap bejárjuk a nagykovi maraton útvonalát.
Posted 2004. June 07. - 13:33

Posted 2004. June 07. - 13:26

era, királyok lettek a képek, csak meg kéne tanulnom pózolni. Igaz, több kép van arról hogy kajálok, azért többet tekertünk mint ettünk. A nap még hiányzott, de tök klafa vót ez a kis túra.
Posted 2004. June 07. - 13:20