Kéééééssõõõõõ! Hehehe! ;D
De nem, a szélért nem én felelek! Azt Trifo vagy AsztA irányítja kormányfordításokkal.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
vendég_Charon_*
Írta 2002. május 30. - 11:33

Írta 2002. május 30. - 11:24

Charon, te a szélhez is értesz, vagy csak az esõ miatt felelsz? ;D ;D ;D A me reggeli ellenszélért is téged kell szidni? ;D
(Ja, most már délutánig hagyd, hazafele kéne a hátszél...)
(Ja, most már délutánig hagyd, hazafele kéne a hátszél...)
vendég_Charon_*
Írta 2002. május 30. - 11:08

Írta 2002. május 30. - 10:49

Próbálozzunk dinamikus feltételekkel:
Ott ne essen és ne legyen nagy sár, ahol vagyok biciklivel.
--Trifo
Ott ne essen és ne legyen nagy sár, ahol vagyok biciklivel.
--Trifo
Írta 2002. május 30. - 10:44

Aaaajjjaajjjj Fehérpárduc.
Ebbõl is látszik, hogy mindig nagyon pontosan meg kell fogalmazni mit is kívánunk Õ SÁMÁNSÁGÁTÓL
Bocsi, nem voltam elég konkrét. :-[
Ebbõl is látszik, hogy mindig nagyon pontosan meg kell fogalmazni mit is kívánunk Õ SÁMÁNSÁGÁTÓL

Bocsi, nem voltam elég konkrét. :-[
Írta 2002. május 30. - 10:21

Írta 2002. május 30. - 10:06

Trifo: tényleg, ez igaz. Én meg csak kihasználtam Ôt, és betettem a kocsijukba a cuccomat.
De most már süt a nap, köszi Charon!
Ennek örömére legközelebb meghivlak valahova.
De most már süt a nap, köszi Charon!

Írta 2002. május 30. - 09:28

Akit feláldoznak a Napisten oltárán, az ugye már többet nem hoz rossz idõt. Ez elég egyenes következtetésnek tûnik...
Charon, reszkess!!!
Mellesleg, a SzM elõtt én adtam Charonnak csokit, nem is áztam meg. De mindenki más igen
--Trifo
Charon, reszkess!!!
Mellesleg, a SzM elõtt én adtam Charonnak csokit, nem is áztam meg. De mindenki más igen

--Trifo
Írta 2002. május 30. - 09:02

Hogyan tudnánk a kegyedben járni, hogy megkönyörülj rajtunk és a továbbiakban távol tartsd fellegeidet a kerékpárjaink fölül?
Úgy, hogy veszünk neki egy hátsó váltót! ;D
AsztA
Írta 2002. május 30. - 08:33

Várjunk csak, Újpesten nincs is jóidô! Itt mindent felhôk takarnak már! :
Seron-bá kérlek engedd meg, hogy pár órára elmehessek most tekerni!

Seron-bá kérlek engedd meg, hogy pár órára elmehessek most tekerni!

Írta 2002. május 30. - 08:17

Charon a SÁMÁN.
Köszönjük, hogy kegyeskedtél megkegyelmezni szegény ázott fejünknek. Köszönjük a napsütést, a jó idõt. Hogyan tudnánk a kegyedben járni, hogy megkönyörülj rajtunk és a továbbiakban távol tartsd fellegeidet a kerékpárjaink fölül ???
Köszönjük, hogy kegyeskedtél megkegyelmezni szegény ázott fejünknek. Köszönjük a napsütést, a jó idõt. Hogyan tudnánk a kegyedben járni, hogy megkönyörülj rajtunk és a továbbiakban távol tartsd fellegeidet a kerékpárjaink fölül ???
vendég_Charon_*
Írta 2002. május 30. - 07:32

Írta 2002. május 29. - 22:26

A délután a rossz kedvem miatt elmarad! >
>
>
Ha én nem tekerhetek, Ti se tekerjetek!;D
Bocsika! :-* Mindenkinek!
Charon! [glow=red,2,300]Charoooooon!!!!![/glow]
Ebbôl ezennel elegem van! Egész du. szakadt az esô! Megöllek, feláldozlak Napisten oltárán. Ezt nem teheted velünk, hogy egyet gondolsz és elrontod az egész délutános mulatságunkat, csak azért, mert te nem érsz rá, vagy rossz kedved van!!!

Thommey: de, szombaton van a Tési TT, vasárnap meg megyünk egy rövidet tekerni a HHH-ra. De csak rövidet, max.30-at. ;D
Írta 2002. május 29. - 21:00

Ginger:Szia!
Én is üdvözöllek köztünk,mint eme topic egyik tagja :-* :-* :-*
Hát a Keleti P.U. körüli közlekedést én is ismerem,mert onnan megyek haza,és a Déli-Keleti közt szoktam áttekerni:(
Üdv:Thy ;D
Én is üdvözöllek köztünk,mint eme topic egyik tagja :-* :-* :-*
Hát a Keleti P.U. körüli közlekedést én is ismerem,mert onnan megyek haza,és a Déli-Keleti közt szoktam áttekerni:(
Írta 2002. május 29. - 20:39

Lensver, Trifo és a többiek: Jól esik a kedves fogadtatásotok.
Egyébként Erzsébetrõl járok (reményeim szerint majd rendszeresen, és nem kapok mindennap égi áldást) a Délihez. Egyetlen rossz szakasz van, a Soroksári úti rész. De azt a Gubacsi úti járdára cserélem le, reggel nem jár rajta senki. A Lágymányosi hidtól viszont végig kerékpárút, annak minden szépségével. ??? Viacolor, lámpák, mélázó gyalogosok. De ezeket biztos ismeritek.
Van motiváció is, az épületbe csak 7 40 és 45 között lehet bevinni a bicót, addigra oda kell érnem.
Jól nézek ki az öltönyös úriemberek között egy sisakkal és egy félig szétrohadt kesztyûvel a kezemben egy térdgatyóban. De ez már az õ bajuk.
Az erdõben és Bp. 50 km-es körzetén túl én is jobban érzem magam.
Egyébként Erzsébetrõl járok (reményeim szerint majd rendszeresen, és nem kapok mindennap égi áldást) a Délihez. Egyetlen rossz szakasz van, a Soroksári úti rész. De azt a Gubacsi úti járdára cserélem le, reggel nem jár rajta senki. A Lágymányosi hidtól viszont végig kerékpárút, annak minden szépségével. ??? Viacolor, lámpák, mélázó gyalogosok. De ezeket biztos ismeritek.
Van motiváció is, az épületbe csak 7 40 és 45 között lehet bevinni a bicót, addigra oda kell érnem.
Jól nézek ki az öltönyös úriemberek között egy sisakkal és egy félig szétrohadt kesztyûvel a kezemben egy térdgatyóban. De ez már az õ bajuk.

Az erdõben és Bp. 50 km-es körzetén túl én is jobban érzem magam.
Írta 2002. május 29. - 17:31

Na szijjasztok:)
Ma persze,hogy bringával jöttem dolgozni....tehát szakad az esõ
Ma végre megint elmentem konditerembe,mert a SZM,egy két dologra ráébresztett:(
Télleg a hétvégén lesz valami pest környéki tekerés?
Ma persze,hogy bringával jöttem dolgozni....tehát szakad az esõ

Ma végre megint elmentem konditerembe,mert a SZM,egy két dologra ráébresztett:(
Télleg a hétvégén lesz valami pest környéki tekerés?
Írta 2002. május 29. - 16:04

Ma délután nem lesz semmi action. Még úszás se, amit tegnapra is terveztem, és tegnap se sikerült. Mozognék, rohangásznék, de ilyen idõben hova?
--Trifo
--Trifo
Írta 2002. május 29. - 14:44

Hahó mindenki!
Most beszéltem Rave-vel és Lensverrel, a mai napi Király domb nem megy! Én részemrõl a szar idõ miatt inkább itthon lógatok láb.
Na puszi
Most beszéltem Rave-vel és Lensverrel, a mai napi Király domb nem megy! Én részemrõl a szar idõ miatt inkább itthon lógatok láb.
Na puszi
Írta 2002. május 29. - 14:28

Aszta: hehe! Persze, ez a Manu Chao "Welcome to Tijuana" nevû számának a refrénje. A tegnapi koncert alkalmából tettem fel.
Én egyelôre még mindig nem vagyok benne biztos, hogy el fogok jönni, ugyanis ablakomból tisztán látszik,, hogy a Pilisben hogy szakad az esô, és bazi nagy fekete felhôk csüggedeznek. Ha ez ideér - márpedig onnan fúj ez a szél,és nem is gyengén - akkor bizony nagy zuhé lesz.
Én egyelôre még mindig nem vagyok benne biztos, hogy el fogok jönni, ugyanis ablakomból tisztán látszik,, hogy a Pilisben hogy szakad az esô, és bazi nagy fekete felhôk csüggedeznek. Ha ez ideér - márpedig onnan fúj ez a szél,és nem is gyengén - akkor bizony nagy zuhé lesz.
Írta 2002. május 29. - 12:07

Lensver: Mi ez az új aláírás :
? Ez is valami Manucsaó? Kicsit nehezen tudom elképzelni, amint tekilamámorban fetrengve betépsz, majd szexorgiát rendezel. ;D
Mindenki: délután OK!
Velkám Ginger!
AsztA

Mindenki: délután OK!
Velkám Ginger!
AsztA