Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Kéééééssõõõõõ! Hehehe!  ;D

De nem, a szélért nem én felelek! Azt Trifo vagy AsztA irányítja kormányfordításokkal.

templar

templar

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Charon, te a szélhez is értesz, vagy csak az esõ miatt felelsz? ;D ;D ;D A me reggeli ellenszélért is téged kell szidni? ;D

(Ja, most már délutánig hagyd, hazafele kéne a hátszél...)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
;D ;D ;D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Próbálozzunk dinamikus feltételekkel:

Ott ne essen és ne legyen nagy sár, ahol vagyok biciklivel.

--Trifo

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Aaaajjjaajjjj Fehérpárduc.
Ebbõl is látszik, hogy mindig nagyon pontosan meg kell fogalmazni mit is kívánunk Õ SÁMÁNSÁGÁTÓL  :)
Bocsi, nem voltam elég konkrét. :-[

FP

FP

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
De úgy nem ér elkergetni a felhõket, hogy oda küldöd, ahol én vagyok!  >:(

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Trifo: tényleg, ez igaz. Én meg csak kihasználtam Ôt, és betettem a kocsijukba a cuccomat.

De most már süt a nap, köszi Charon!  ;) Ennek örömére legközelebb meghivlak valahova.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Akit feláldoznak a Napisten oltárán, az ugye már többet nem hoz rossz idõt. Ez elég egyenes következtetésnek tûnik...
Charon, reszkess!!!

Mellesleg, a SzM elõtt én adtam Charonnak csokit, nem is áztam meg. De mindenki más igen :)

--Trifo

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás

Hogyan tudnánk a kegyedben járni, hogy megkönyörülj rajtunk és a továbbiakban távol tartsd fellegeidet a kerékpárjaink fölül?

Úgy, hogy veszünk neki egy hátsó váltót!  ;D

AsztA

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Várjunk csak, Újpesten nincs is jóidô! Itt mindent felhôk takarnak már! ::)
Seron-bá kérlek engedd meg, hogy pár órára elmehessek most tekerni! ;)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Charon a SÁMÁN.
Köszönjük, hogy kegyeskedtél megkegyelmezni szegény ázott fejünknek. Köszönjük a napsütést, a jó idõt. Hogyan tudnánk a kegyedben járni, hogy megkönyörülj rajtunk és a továbbiakban távol tartsd fellegeidet a kerékpárjaink fölül  ???

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Na jóóó!  ;) Nézz csak ki az ablakon! Figyu! HESS felhõk! Na, hogy tetszik?  :-*

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

A délután a rossz kedvem miatt elmarad!  >:( >:( >:(
Ha én nem tekerhetek, Ti se tekerjetek!  ;) ;D
Bocsika!  :-* Mindenkinek!

Charon!  [glow=red,2,300]Charoooooon!!!!![/glow]
Ebbôl ezennel elegem van! Egész du. szakadt az esô! Megöllek, feláldozlak Napisten oltárán. Ezt nem teheted velünk, hogy egyet gondolsz és elrontod az egész délutános mulatságunkat, csak azért, mert te nem érsz rá, vagy rossz kedved van!!! :( >:( >:( >:( Ez egyáltalán nem vicces!Fogd vissza magad, és azonnal küldj nekünk jóidôt, min. holnaptól, max. szombattól kezdve, mert különben ... oltár lesz, meg áldozás!

Thommey: de, szombaton van a Tési TT, vasárnap meg megyünk egy rövidet tekerni a HHH-ra. De csak rövidet, max.30-at. ;D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ginger:Szia!
Én is üdvözöllek köztünk,mint eme topic egyik tagja :-* :-* :-*
Hát a Keleti P.U. körüli közlekedést én is ismerem,mert onnan megyek haza,és a Déli-Keleti közt szoktam áttekerni:(
Üdv:Thy ;D

Ginger

Ginger

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Lensver, Trifo és a többiek: Jól esik a kedves fogadtatásotok.
Egyébként Erzsébetrõl járok (reményeim szerint majd rendszeresen, és nem kapok mindennap égi áldást) a Délihez. Egyetlen rossz szakasz van, a Soroksári úti rész. De azt a Gubacsi úti járdára cserélem le, reggel nem jár rajta senki. A Lágymányosi hidtól viszont végig kerékpárút, annak minden szépségével.  ??? Viacolor, lámpák, mélázó gyalogosok. De ezeket biztos ismeritek.
Van motiváció is, az épületbe csak 7 40 és 45 között lehet bevinni a bicót, addigra oda kell érnem.
Jól nézek ki az öltönyös úriemberek között egy sisakkal és egy félig szétrohadt kesztyûvel a kezemben egy térdgatyóban. De ez már az õ bajuk. :o
Az erdõben és Bp. 50 km-es körzetén túl én is jobban érzem magam.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Na szijjasztok:)
Ma persze,hogy bringával jöttem dolgozni....tehát szakad az esõ:(
Ma végre megint elmentem konditerembe,mert a SZM,egy két dologra ráébresztett:(
Télleg a hétvégén lesz valami pest környéki tekerés?
Üdv:Thy ;D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Ma délután nem lesz semmi action. Még úszás se, amit tegnapra is terveztem, és tegnap se sikerült. Mozognék, rohangásznék, de ilyen idõben hova?

--Trifo

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Hahó mindenki!

Most beszéltem Rave-vel és Lensverrel, a mai napi Király domb nem megy! Én részemrõl a szar idõ miatt inkább itthon lógatok láb.

Na puszi

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Aszta: hehe! Persze, ez a Manu Chao "Welcome to Tijuana" nevû számának a refrénje. A tegnapi koncert alkalmából tettem fel.

Én egyelôre még mindig nem vagyok benne biztos, hogy el fogok jönni, ugyanis ablakomból tisztán látszik,, hogy a Pilisben hogy szakad az esô, és bazi  nagy fekete felhôk csüggedeznek. Ha ez ideér - márpedig onnan fúj ez a szél,és nem is gyengén - akkor bizony nagy zuhé lesz.

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Lensver: Mi ez az új aláírás  ::)? Ez is valami Manucsaó? Kicsit nehezen tudom elképzelni, amint tekilamámorban fetrengve betépsz, majd szexorgiát rendezel.  ;D

Mindenki: délután OK!

Velkám Ginger!

AsztA