Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
AsztA a fejelõbajnok :)

Akkor legyen úgy, hogy taláxunk mondjuk 7-kor a szokott helyen (Északi összekötõ vasúti híd, budai oldal, a kishidacska tövében). És onnan felmegyünk Sikárosra. És ott is felejtjük magunkat. Nosakkor sükség leszen:
- tûzszerszámra / papírra
- sütnivaló kajára
- csokikólarántotthúsra opcionálisan
- ottalvócuccra
- súgyog és vaddisznóriasztóra
- lámpára

--Trifo

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Én meg vasárnap majdnem lefejeltem 1db szarvasbogarat (elõttem lebegett az út felett, és akkora volt, mint egy szódáspatron)  :o, valamint 1db madarat, aki rossz idõpontban keresztezte utamat  ;D

AsztA

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Skacok, nekem most le kell innen lépnem. Majd szóljatok rám, vagy irjátok meg, hogy akkor hogyan is lesz a holnapi nap, hogy akkor vigyek-e magammal cuccokat,mikor du.3-kor elindulok, vagy sem.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Meg akartok ilyeszteni?
Én aludtam ám már erdõben szarvas bõgés idején is, bibiii.
Egyszer meg már baromira berezeltem egy fekete cicától, de akkor még nem tudtam, hogy õ cica.
De a csillagok a barátaim. :)
Esõrõl pedig nem halltottam, csak azért mondtam, hogy egyébként tutkó a kint alvás.
Akkor holnap értesítsetek a taliról, nem leszek net közelben. Tel: 30/397-0836

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Megmondjuk nekik, hogy a tisztáson a tûz mellett magányos árvalány vár rájuk.  ;) ;D ;D ;D

AsztA

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
;D ok, de mi van, ha ott várnak ránk a vaddisznók?  ;D ???

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Pszt... akkor háromra mindenki beszalad az erdõbe, és leoltjuk a lámpákat... De Erának ne szóljatok... Psszt... :-X

:D ;D

AsztA

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Aszta,  ;D hogy pörög ma ez a topic, nem semmi!

Era: mibôl gondolod, hogy holnap este esô lesz, mondták rádión? Egyébként nem hagynánk ott egyedül.

Aszta: oké-oké, meggyôztél.

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Lensver: Hát, nekem azért néha lazítanom is kell. Jól esett, hogy egész 7VG-n nem csináltam semmit, csak a kompjúter elõtt deglettem, vagdostam a videót, moziba mentem egyedül lúzermód, majd vasárnap tök nyugiban tekergésztem egyet. Máskor meg az esik jól, ha kiköphetem a belem, és meg sem tudok maradni a képernyõ elõtt.

Attól hogy néha pihizek, még várom a Duna Marcsit.

AsztA

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Én a Sikárosi -rétet támogatnám, nos, nemcsak a forrás miatt, hanem , mert akkor hamarabb fogok tudni odaérni. Odaérni Szentendrétôl még egyszerûbb, mint Paprétre, ugyanis ott van a Dömör-kapui út közepe táján!
Kicsit rosszul irtam egyébként: a Sikárosi-rét följebb van valamennyivel, mint a Kárpát-forrás, amirôl szóltam. Eme forrás környéke egyébként tele van jobbnál jobb táborhelyekkel.
Szentendrétôl ez 6km-re van, és a Dömör-kapui meg a Pilisszentlaci felé vezetô mûút keresztezôdésénél található. Szerintem ez a legjobb, mert ha netán éjjelre maradnánk, reggel ott tudunk mosakodni, meg ilyenek.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Részemrõl csak az esõ gátol meg a kint alvásban (meg az, ha egyedül maradok ott :-/)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Era, bizony hiányzik! De füldugót azért ezúttal is hozok majd!  ;D

Aszta: akkor viszont nincs jogodban azt mondani, hogy nem akarsz menni itt, nem akarsz  menni ott. Ha ilyen lazán lenyomtál 50kilcsit, a Duna  Mt sem fog megkottyanni!

Tehát, kérdésem: az nem gond, hogyha csak 8fele fogok hozzátok csatlakozni? A Pilis-tetôrôl ugyanis még át kell tekernem egy csomó hegyen, hogy odaérjek hozzátok! Úgy készüljek tényleg, hogy éjszakára is maradunk!?

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Ez az! Hálózsák segget rúg! De ha elered az esõ, akkor röhögni fogok.  ;D

Vadkanriasztó-spray nem kell? (Antivadkanspray)

AsztA

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Húha de jól rákaptatok! Szóóóval, a konklúzió valami olyasmi, hogy felmennénk olyan 7 körül vagy Pap-rétre, vagy a Sikárosi rétre, amit ugyan nem tudok még, hogy hol van, de a forrás nagyon jól hangzik.

Lensver: hol is van az a Sikárosi rét?

Az ottalvásos dolog is mehet, csak akkor kell vinni polyfoamot meg hálózsákot.

--Trifo

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Hehe. Trifo megelõzött...

Szóval vasárnap elindultam tekergészni, melynek keretében felmentem a Normafára, majd megpróbáltam megtalálni a Gonzalest (asszem sikerült). Nem mentem le rajta. Majd 1x valakivel együtt. Utána Jani-hegy. Hûvösvölgy felé vettem az utam, teljesen random az erdei utakon át, és találtam egy tökjó technikás gurulós részt.

Fincsi keskeny, kanyargós ösvény, itt-ott sziklákkal tarkítva (Tudod, Rave, olyan jó kis KettesCsigolyaSzétválasztó kavicsok ;)). Ideális Bomber terep. A végén van egy 10m hosszú meredek, sziklás rész, amit kb. tizenötödszörre mertem csak bevállalni, de végül sikerült. A legalján pedig egy patakmederben király kis (nagy!!!) U-katlanok vannak, amikben lehet mókázni.

Utána még felmásztam a HHH-ra.

Este kiderült, hogy majdnem 50km-t mentem, és több mint 1000m-t másztam, és (érdekes módon) most még csak meg se kottyant. Pix csak késõbb hívta fel a figyelmemet, hogy majdnem mentem egy Duna-maratont.

AsztA

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Lens: nem is gondoltam, hogy ilyen hamar összejön  ;) :D
(Már hiányzott a hortyogásom? ;))

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Trifó, azt lehet tudni, hogy ti kb. hány órakor lesztek ott? Én most benne vagyok minden ôrültségben, nekem is szimpi a kint alvás.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
:)
Szúnyog, bögöly, kullancs ellen már edzettek vagyunk.
A többit akkor majd telefonon, mert holnap, holnap után szabin vagyok.
Még Pixel ötlete is tetszik, akár kinn is aludhatnánk, jó meleg van. Én a csillagos ég alatti alvás híve vagyok.

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Trifo: Nekem speciel 7-tõl, de megpróbálom úgy intézni, hogy jó legyen korábban, illetve igazodom a csordához.  ;D

Era: Szentendrétõl kell feltekerni a Skanzenig, majd onnan egy 20 perces hegymenet aszfalton, de legrosszab esetben kistányér-nagykónusz kombinációval meghódítható. Szerintem ha maratonokra járkálsz, nem lehet gond.

Nem értem. Findli újabban csak varjúnyelven ért?  ;)

AsztA

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Era: könnyû laza menet. A szombati mókához képest meg aztán végképp. A Skanzentõl kell felmenni egy kb 6km-es laza emelkedõn. És hazafelé csak le kell gurulni Szentendrére, ahonnan akár HÉV-vel is vissza lehet jönni, ha nincs már kedved tekerni. Na de hát csak van :)

Csak valami sütögetni való kell, meg pár pulcsi, esetleg szunyogriasztó. Habár, mit nekünk szunyog?

--Trifo