Sziasztok hétalvók

Ma dolgozom, de tegnap szerencsére nem kellett, így nem volt gond belõle, hogy nap közben el-el bóbiskoltam. Amikor lényeges volt, biztosítottam egy mászó társamat, akkor persze éber voltam, de elõtte és utána ???
Baromi jó volt a kedd éjszakai sütögetés. Mondjuk elmosolyogtam azon, hogy milyen városi nyámnyilák vagytok

, de felismertem az igyekezetet is.

Srácok! Éjszakai alváshoz kell a hálózsák! Különben befagy a ... szóval mindenetek.
Ja és a tábortüzes szakácstudományon is kell még némelyikõtöknek csiszolni. Ennyit minden esetre már régen nevettem. Azt hittem visszacsöppentem az óvodába. Némelyek olyan jól eljátszottak az étellel, hogy a tábortûz körül ücsörgõk egy bábelõadás, vagy tragédia ??? kellõs közepén találták magukat. (És itt nem akarom megjegyezni, hogy ez a gyermeki ösztön csak a csajokon jött ki név szerint Lensver, Findli, Karen - felnõttek vagytok már, az étellel nem tudjátok, hogy nem illik játszani? >

).
Anak: a távcsöved baromi jó. Csak lestem, és alig hittem a szememnek. Hát az a hold...

Tutkó volt!
Trifó szénatúrásos ötlete azt hiszem életeket mentet a fagyhaláltól.
Az éjszakai hazatekerõknek ismét elismerésem: este az erdõben :

(Errõl jut eszembe:
Csibe! Jegyezd meg, hogy az erdei állatok jobban félnek tõled, mint te tõlük.

)
Azért vannak kivételek. Trifó az a spray tényleg jó volt, a szúnyogok nem maceráltak már utána.
Ja és az állatok: Reggel szomorúan kellett észrevennem, hogy kiontottam egy pár meztelencsiga életét az éjszakai fogolódásom közben. :-[
Balázs (a barátom, de nem A BARÁTOM

) üdvözöl titeket, nagyon jól érezte õ is magát, és kérte szóljak neki megint, ha lesz ilyen buli, persze figyelembe véve a kerékpárját is (mert hogy nem egy terepbicikli).
Én mindenesetre benne vagyok a következõben is. 8)
Tudjátok így lehet fantasztikussá tenni az életet (a szürke hétköznapokat)
Üdv mindenkinek:
Era