Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

Ginger

Ginger

vendég

• fórumtag
  • 34 posts
Szasztok!
Na megtértünk békés  ??? családi nyaralásunkból az Isztriáról. Arrafelé nagyon sokan bringáznak, ajánlanak off-road túrákat, és külön kerékpáros térképet is láttunk. De ezekkel a lehetõségekkel mi most nem éltünk, csak a tenger hûs vizével.
Para: teljesitményedhez én is szeretnék gratulálni.
Mellesleg az egy hetes pörgés áttekintése majdnem egy órámba telt.
De remélem ilyen szép idõben rajtam kivül mindenki teker. Valahol azt olvastam, hogy a sportteljesitmény növeléséhez a pihenés is hozzátartozik, igazából akkor fejlõdünk. Azt hiszem egy hét alatt ez alapján sokat fejlõdtem.
A jövõ hétre nem terveztek sütögetést hétközben? Akkor lehet, hogy mi is tudnánk csatlakozni.
Ginger

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
hi  ;D ;D ;D ;D

Szeretem a stuffz találkozókat!! Na és nem is gondoltam, hogy Mgyulagy CC-s!!! ;D ;D

És Vole-nak nagyon tetszett a bringája!!! ;D ;D

És Jorus atlétatrikója...hmmmm ;)

A Mode klub? Háááát, azt hiszem ez nem az én világom, megmaradok a saját világomban, és a saját zenéimnél! Mondjuk táncoltam, de a kisteremben lévõ büntetõ zenére  ;D ;D, az valahogy jobban bejött! Végül csak Rave és a Tomi, na meg én mentünk! AsztA kihullott útközben, de tudom, hogy következõ alkalommal nem hagyható magára, nehogy befáradjon és megint küldjön egy SMS-t, hogy mégsem jön! :-* :-*

Na, akkor holnap 2-kor UVH-nál!!!!

:-* :-* :-* :-* mindenkinek!

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 posts
Halihó!!

Mégis tudunk menni holnap a bejárásra!!!!   :D :D Visegrádról vonattal jövünk haza, vagy tekerünk?

Ja IMRE:
Semmi gond a lámpa-téma miatt, nem vettem magamra, csak úgy mondtam.  :-*

KÉRDÉS!!!
Mivel tegnap nagyon megtetszett a merevvillával való tekerés, gondolkodóba estem, hogy vegyek-e egyáltalán telót az új bicóba. Ok a kovetkezõ:
a teló mindent nagyon megkönnyít és én már többször észrevettem magamon, hogy csak azért nem kaptam agyrázkódást, mert a "ruganyós villám" korrigálta a hülyeségeimet, pl. ha rossz ritmusban akartam föltépni.  A merevvillával meg rá vagyok kényszerülve, hogy megtanuljam ezeket a dolgokat, mert elég a padkáról egy csõrõst ugrani, és már fáj a csuklóm az ütéstõl (rázkódástól). Ennek köszönhetõen tegnap éjjel szorgalmasan kapkodtam is a bicó orrát fölfelé...
Na mi a véleményetek??
Csibe lehurrogott, dehát õ mindent tud....  ;D
Techben is feldobom majd a témát, de elõbb a Ti véleményetek érdekel!!

Oh és a tegnap estérõl annyit, hogy éjjel 3-kor kerültem ágyba, ezzel az erõvel Pecsába is mehettem volna,tök kómás voltam reggel edzésen,  de azért tök jó volt az "urbán terrorkodás" (értsd Karen lejött kétszer egy lejtõn, meg a Duna Plaza elõtti 4 lépcsõn ;D).  De mondjuk annyiból szar volt a merevvilla, hogy mikor gyorsan meg átlóban jöttem le a lépcsõn, lerázta a lábamat a pedálról.

Rave, Findli, AsztA:
jó volt a Mode?? Meséljetek majd!  Az "újoncoknak" hogy tetszett??!

Sok-sok  :-* :-*
Karen

Csibe

Csibe

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Szevasztok!

Holnap mi is eltudunk veletek menni DM bejárásra. De szerintem Karen még úgyis egyezkedik veletek. Amúgy nektek ,hogy tetszett a tegnap esti Bike stuff találka? Szerintem jó volt. A következõ Bike stuff-on is legalább enyien kéne lennünk. Na csáo!

.............................Csibe......................

sped

sped

vendég

• fórumtag
  • 67 posts
Lens, vasárnap hol lesz a találkozó, lehet megyek veletek egy kört. Ti is a 65-ön jöttök?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Flat, te jóidôben otthon ülsz? Mert most kinéztem az ablakon, és ennél tökéletesebb idôt nem is tudnék elképzelni pályabejárásra. Hétágra süt a nap, fúj a szél,  hûvös van.

tizi2

tizi2

vendég

• fórumtag
  • 39 posts
Sziasztok Szépségesek! ;D

Ha valaki olthatatlan vágyat érzett volna a holnapi, azaz szombati pályabejárásra, amit kora délelõttre terveztünk, hát, nézzen ki az ablakon, megjött a jóidõ, program részünkrõl törölve... :( :(
(nagy veszteség mi? ;D
Pályabejárás részünkrõl legközelebb élesben, azaz jövõ szombaton a versenyen...

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Hi mindenki!

Lensver: á, ez neked smafu!!!!

Nem tudom minek aggódtok a vasárnap miatt, hogy késõn indulunk!
1. sokáig világos van!
2. most nem állunk meg minden cukiban!
3. nem teljesen megyünk végig, csak részben (mivel én nem vagyok Miss Térkép, mint a velünk tartó kedves hölgy, aki most lezúzta magát, nem tudom hol csatlakozunk a hivatalos kiiráshoz)! De az biztos, hogy Visegrádra érkezünk!

Több érvem nincs!

Anak: gyere a rómaira ma este, lécci!

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Sziasztok Topickolók!

Látom ismét bõ a termés errefele, gyarapítom egy kicsit én is, amíg lehet (itten korlátozni akarják a nethasználatot). Lassan olyan lesz ez a topic, mint az indexes KT2.0, minden egyben, ömlesztve. De azért tök jó!  :)

Lens: Örömmel olvasom, hogy a váratlan repülõgyakorlatod ellenére is aktívan tekeregsz, vagyis nem lett komolyabb bajod. Ímhol egy gyógy :-*, hogy a maradék foltok is hamar eltünjenek!

Vasárnapra nevezek én is. Kérdés: az UVHtól még vissza akartok menni a HHr? Mert ha igen, akkor lehet, hogy a csúcson csatlakozok a tömeghez, ha nem mentek vissza, akkor meg esetleg Pilisborosjenci magasságában randizhatnánk.

Most már nem leszek netközelben de majd telefonon egyeztetünk (most szaladok SPD-t nézni, lehet, hogy vasárnap hogyandõljünkelállva bemutatót tartok nektek ;-) ).

Üdv,  :-* a lányoknak
Mellon

Ui.: Aztán Lens holnap hajtani ám a 140es távon! (akkor vasárnap nekem valóbb tempó alakulhat ki  ;))

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
Lensver:A holnapi nem nyílt túra?
Mehetnék esetleg én is?
Mikor,hol?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Koga, vasárnap azért indulunk olyan késôn, mert findliék csak akkortól érnek rá. Egyébként másokkal holnap megyek egy megállás nélküli DM bejárásra.
A 140km bizony jó kis edzés lesz!

Bors: sajnálom, jó lett volna találkozni

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 posts
Sajnos mi nem tudunk menni.

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
A vasárnap du. 14:00(van délelõtt 14:00 ?)elég késõn van,de még lehet róla szó.
De vasárnap lehet,hogy egy 140km-es túrán leszek,ez jobb edzés a 100km-es marcsira.
Nem jöttök?
Indulás Esztergom 9:00.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Akinek van kedve egy laza DM65 bejáráshoz, az csatlakozzon hozzánk.
idô: vasárnap, du. 14h
hely: ÚVH, budai része
megállók útközben: szigorúan csak egy cuki van engedélyezve Pilisszentkereszten  ;D

IMRE

IMRE

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Karen: félreérthetö voltam, úgy látszik...nem azzal van bajom hogy valakinek nem telik lámpára,hanem amikor a többszázezres gépen harmincöttel jönnek szembe a vaksötét hídon, negyvenezres bukóban mezben, lámpa nélkül,olyankor azért legszívesebben lefejelném.
Összetöröm én magam egyedül is, ne segítsen senki!
;D ;D ;D

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 posts
lensver:
Jobbulást!

IMRE:
nekem sincs lámpám(még), mert csóringer fõiskolás vagyok, ha van 500 Ft-om, kajcsit veszek, vagy netezek belõle!  ;D

Para:
hát csak annyi van a verdával, hogy nem akarom szétütni és az utóbbi idõben a legjobb úton voltam afelé. Meg be volt tervezve kerékcsere, telócsere, váltócsere,stb., sõt szerintem a hátam is azért fájt nagy távok után, mert nekem min. 17-es bicó kellet volna. Egyszerûbb a komplett csere.

No, én is gondoltam már arra, amit páran mondtatok, hogy DM-ra "elkérem" Gyapitól a gépet, de akkor megint le kell mosniii, meg vigyázni rááá, meg lehet, hogy pont akkor megy be a boltba vki, akinek tetszeneee... Nyaf-nyaf. Macerás. Inkább vmi kölcsönbiciklivel.  trifo:  ;) ;D
Vagy idén nem lesz DM, de legalább a csapat nem hõbörög, hogy má' megin' a bicikli, ahelyett, hogy edzésre jönnél...!!!!  ???
Egyébként fent van a hirdetések között, meg apróneten is. Ha tudtok még vmi jó fórumot, mondjátok!

Na csocsi!
:-* Karen

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Köszönet mindenkinek, már érzem,hogy a részvétek bûvös ereje árad szét kis testemben és irányit a gyógyulás útjára!  ;)

Para: igenis, sok yoghurtot enni

Everybody: meglett az új telóm, de nem volt semmi ez a kóceráj,ami ehhez vezetett. A boltok topicban majd beszámolok róla, hogy az X-faktorban hogyan szerelnek a srácok, rengeteg élménnyel lettem gazdagabb! Sajnos nem jókkal!
Ja,mivel kellôképpen félretájékoztattak és a pénzt sem akarták visszaadni, egy fekete Judy XC-m lett, full acélrugós. Ez talán kibirja a hülyéskedéseimet???

Tényleg Karen, mért nem csinálod meg a DMet ezzel a kis Meridáddal, aztán meg ráérsz eladni! Ez jó ötlet Kisfish részérôl.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
AHoy!

Lens: :( jobbulást! Remélem 14. hétvégére jól leszel...  :-*

Karen: milett a verdáddal, hogy el kell adni? Vagy miért adod el?

KÉSZÜLJETEK!!!

Túra 3hét múlva... ;D kis nomádkodás... kis locsi (no rules)... kis csúszdázás... "kis" tekerés...

A túra laza lesz! Tehát, aki nem bírja nagyon a hosszabb távokat, az is bátran jöjjön...

Na csõváz és hátszél...
Lens Neked rengeteg Joghurt, és az Erõ legyen Veled! ;) Paraferee voltam

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 posts
Ja és Lens: jobbulást neked ... most én is 1hét kényszerpihenõn vagyok, mert kedden elhasaltam a HHH tetején (béna vagyok mi ??? ) Eléggé fáj a bal csuklóm meg a jobb vállam, na meg a térdemen se maradt sok bõr  :(

kissfish

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 posts
Szemüveges kollégák: Köszönöm a tanácsokat, még megfontolom.
Lens, jobbulást és jó pihenést.