Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

Anak

Anak

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
Sziasztok!

Jól sikerültek a képek AsztA!  :) Én vagyok az új srác aki veletek ment, alias Látenspéter.  :)  A lányok ragasztották rám ezt a nevet, de túl hosszú, ezért inkább más néven jelentkeztem be.
AsztA: Az új Saram márka is páratlan!  ;D ;D

Zoldfulu: Tetszett az írásod! Csak azt nem értem, hogy tudtál ilyen sokat írni. :) A lábadnak jobbulást!

A lányoknak puszi! (Sok puszi!  ;D )

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hát ha minden igaz, akkor jövö héten van a zempléni maraton. De hogy hogyan jussak le oda, azt egyelöre nem tudom.

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Az a kérdés, hogy a jövõ héten miket terveztek? Mert ugye szerda az máj1, szóval akkor nem kõ dógozni. Namármost én vagy hétfõ-keddre, vagy csüt-péntekre szabit akarok kivenni, de ezt attól teszem függõvé, hogy mien programok lesznek.

Tuttok már valamit?

AsztA

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Köszönöm, de igazából csak letöltöttem a SRAM.COM oldalt, és kicseréltem a képeket, szóval túl sok érdemet tulajdonítotok nekem.  ::) De azért köszi.  ;)

AsztA

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
AsztA: hogy valaki ennyire pihent és ráérõs legyen.....   ;) ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D ûberkúl, csak így tovább, várjuk a hasonló alkotásokat!!!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
ASZTA !!! Nem tudom, hogy mit is mondjak erre a müalkotásra!
;D ;D ;D ;D   Ez zseniális, marha klassz, találó, hiperfantasztikus!  ;D
Kinevettem a belemet is! Szuper vagy!

Zöld! Örülünk, hogy tetszett a túra, remélem minél hamarabb meggyógyulnak a sérüléseid. Legközelebb hozz magaddal  hátizsákot, mert látod, hasznát veheted.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
AsztA: 15 perce néztem meg a mûvedet, most kerültem olyan állapotba azóta, hogy gépelni tudjak a röhögéstõl!
...továbbadtam.

--Trifo

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Ne csüggedj, Zöld, hamar erõre kap az ember. Én télen szinte semmit nem tekertem, mert döglött volt a térdem. Amikor a hó elmúltával elõször másztam fel a 3as6ár h1re, úgy érezem, kipököm a tüdõmet, és hogy soha többet nem ülök bringára. De aztán 1-2 erõre kaptam.

AsztA

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Haller.

Mit csinál AsztA, ha hétvégén sárban tekert, és most unatkozik a munkahelyén...?  ???

Hát ezeket:  ;D ;D ;D

Bökni tessék ide:

http://web.tar.hu/ze.../saramelso.html
http://web.tar.hu/ze...saramhatso.html
http://web.tar.hu/ze...3/saramfek.html
http://web.tar.hu/ze...saramfurdo.html

Add tovább!
AsztA

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Zöldfülü: szép írás :) és szépen megúszot esés. Na, lehet, hogy tényleg nem kellett volna beláthatatlanban buszt elõzni, de ez asszem nem volt sokkal súlyosabb, mint amiket fent a hegyen mûveltünk helyenként. Gondolok itt pl Pisti és AsztA mutatványaira.
Mindenesetre jobbulást!

Hátizsák test eredmény: az RP Bani 25 egészen jól vizsgázott. A felülrõl érkezõ vizet sikerült hárítania egészen jól. Mondhatni teljesen. Pedig hárítani való az volt. Az alulról (kerékrõl) felcsapódó matéria már komolyabb fejfájást okozott a Cordura anyagnak, szoval alul be is ázott. De hát nem arra méretezik ezeket, hogy fél órán kereszül ellenálljanak egy slagnyi vízsugárnak. A telefonom kicsit megsínylette a dolgot, de már felébredt a kómából.
Ja, és ami a mocskot illeti: a rászáradt cuccot egy konnyed keféléssel szinte teljesen el lehetett távolítani róla reggel.
Röviden: RP rulez

--Trifo

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Kösz Para

Én sem gondolta volna magamról!  ;D
Az is nagy dolog, hogy eddig megúsztam esés nélkül!
Lensver tegnap azt mondta, ha egy "üzlet" egyszer beindul!  ;D Ettõl kicsit megijedtem!  ;D ;D

Szerintem pár nap és elmúlik!

Zöld

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Ehhh... Zöld!

Nem néztem volna ezt ki belõled... ;D

Eléggé ellehettél gondolkodva vmin...

remélem nincs nagy baj!

Gyógyulást!

Pf

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Üdv

Az egész azzal kezdõdött, hogy vasárnap reggel 2-kor sikerült lefeküdnöm a Létrási kiruccanás után! Pár óra alvás után kelés mivel volt egy kis elintézni valóm azután rohanás át a városon mert 8-kor ugye találka! Mostmár legalább tudom, hogy melyik az északi vasúti összekötõ híd!  ;D Azért Findlinek elém kellett jönnie, hogy odataláljak! Gyors ismerkedés majd megkértem mindenkit, hogy legyenek hozzám kíméletesek mivel november óta elõször ültem bringán (leszámítva a létrási 10 perces Moratizást)! Az elején szerintem nem volt baj még tartottam a tempót egészen addig amíg el nem indultunk a Pilis tetõre az elsõ bringatolás alkalmával magamba zuhantam! Persz a bringát csak én toltam!  ;D A tetõn megvárt mindenki én pedig elkezdtem menteni ami még menthetõ! Ettem de késõn és akkor is keveset! Tavalyi emlékeimbõl indultam ki úgyhogy mindent rendesen alulméreteztem! Köszi mindenkinek aki csokival meg szõllõcukorral egészítette ki az ellátmányomat! Legközelebb felkészültebb leszek!  :-[ Szép lassan magamhoz tértem, ebben a hosszabb lejtõk és kevésbé meredek emelkdõk is szerepet játszottak! Közben sikerült megfürdetnem a bringámat de ezt még megúsztam! Azután bekövetkezett az ami az elsõ túrámra emlékeztetett! Annyira éhes és fáradt voltam, hogy a lábaim öntudatukra ébredtek ami nem lett volna baj, csak mindketten mást akartunk én fevánszorogni Dobogókõre õk meg megállni! Azért hosszú szenvedés után én is eljutottam a büféig! Manó maga elé engedett a sorban nekem meg vagy fél percembe került amíg el tudtam rugaszkodni az oszloptól aminek támaszkodtam! Kívülrõl nézve is olyan állapotban voltam mint amilyenek én éreztem?

Kétpofára tömtem magamba a kaját de néha komolyan nehezemre esett megrágni és lenyelni!! Nagyon lógott az esõ lába ezért elindultunk elõször egy rövid földes szakaszon majd aszfalton! Néhány perc múlva jól meg is "rugdosott" minket az a "láb"! Ömlött az esõ fújt a szél és kb. 12 fok lehetett! Vagy csak én éreztem ilyen hidegnek? Az a lényeg, hogy fáztam, idõnként remegtem mint a kocsonya! Hogy ne fázzak + az erõm is kezdett visszatérni, elkezdetem gyorsan tekerni így egy kicsit elõre mentem! Egy buszmegállóhoz értem ahol bent állt a busz! Kikerültem de nem láttam tõle, hogy merre megy az út sajnos elég hülyén van megoldva! Rekonstruálva az eseményeket meglepõdtem magamon, hogy úgy kerültem, ki hogy nem tudtam mi jöhet szembe vagy mi következik! Általában elég elõvigyázatos vagyok ritkán csinálok õrült dolgokat! Most egy híd jött balkanyarral kombinálva!  Elkezdtem befordulni de az út tiszta víz volt! A következõ pillnatban már a földön csúsztam és láttam, szembejönni a padkát meg a korlátot! A bringát a korlát állította meg én szerencsére gyorsabban lassultam így megúsztam! A buszos látta mi történt közben elindult és megállt mellettem! Mutattam neki, hogy egyben vagyok, csak akkor indult tovább! Nagyon rendes volt! Közben megérkeztek a többiek is! Végignéztem magam a bringa és én is megúsztam igaz a féken kicsit állítani kellett! Amíg Manó szerelt Trifo elköszönt mivel õ is nagyon fázott! Én már nem fáztam az adrenalinom valszeg a plafonon volt! A térdem fájt egy kicsit és kiszakadt a nadrágom de örültem, hogy ennyivel megúsztam! Életem elsõ esését a hülyeségemnek köszönhetem! Terepgumival, vizes aszfalton, 40 felett nóóórmális?? De volt rajtam sisak!
Mire Szentendére értünk elállt az esõ! Onnan már levezetés volt! A rómain szétválltunk de biztos nem ez volt az utolsó közös túra! Mikor megszáradt a nadrág derült ki, hogy kicsit véres! A bal lábam külsõ oldali térdcsontját ütöttem meg hatalmas puklim van mintha egy másik térdkalácsom nõtt volna csak ennek a tetején nincsen bõr és tele van véraláfutással!  ;D Este már jobban fájt és egyenlõre nem javul! De szerintem nem komoly csak elég nagy ütést kapott! Ja és van néhány egyéb horzsolásom is!  ;D

A lightos túra nekem végül 104 km lett és inkább egy maratonhoz hasonlított!  ;D Megtanultam, hogy enni kell! Köszi mindenkinek a sok segítséget és buzdítást! Igyekszem összeszedni magam ha  legközelebb is elvisztek!  ;D Bár legközellebb még biztos nem fogok úgy felfelé menni mint ti!  :-[  

Zöld

Ja a legfontosabbat majdnem elfelejtettem! Nagyon jól éreztem magam, vidám kis csapat volt! Szal mindenkit csak biztatni tudok, hogy csatlakozzon!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Reggeltet!

Jók a képek!

(1ébként szombat reggelre akkorára dagadt a bal térdem, mint egy kézilabda... most már bírom azért.  :( :()

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Én élveztem...csak itthon haltam meg egy kicsit ;D ;D

AsztA: tényleg jók a képek,  a Létrásiak is és a maiak is!

Üdv Látenspéter! ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Feledhetetlen élmény a mai nap. Dagonya annyi, amennyi még jólesik. A napsütés és a friss tavaszi szél új életet lehelt belénk.
Nagy mulatság volt, amikor Pilisszentlelken valakinek a kertjébe ereszkedtünk le. Még szerencse, hogy az a kutya le volt kötve, és hogy nem egy Dobberman vagy hasonló volt!  ;D

Aszta nagy segítökészségröl tett tanubizonyságot, mikor egy vérzöszájú kisgyereket a saját kulacsából itatott meg (azért vérzett a gyerek szája, mert elesett bicajjal az aszfalton).

Kifejezetten szuper élmény volt Sasfészektöl a DH-pálya és látványos Aszta hátraszaltója a lépcsök tetejéröl! Csupa retkes élvezet volt  a sárpatakokkal versenyt gurulni Dobogóról, és 47km-h-val alázúdulni az erös zivatar kellös közepén.

Remélem mindenki élvezte!

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Haller.

Na, feltöltöttem a mai tekerés képeit, meg a Létrásét is. http://kep.tar.hu/zengei3/

Kifáradtam, alig látok, de azért jó volt a mai dagonya, és árvíz  :D

Jóccakát,
AsztA

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Hali

Mindenki sajnálhatja, aki CC-s, hogy nem volta ma velünk a Pilisben!
Nagyon jót mentünk, volt benne minden, sár, iszonyat emelkedõk, esõ, távolság, stb.

Sok ilyet még!

( az a baj, hogy most bõvebben nem tudom leirni :-[ :-[, mert azért elég fáradt vagyok!, de majd a többiek)

na  :-*

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
skacok, jó hir!!!!

nekem sem kell lekoccolnom, mert nem megyek holnap dolgozni!!!

Trifo: ledumálva, megvárunk!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Lensver: sajnálom én is azt a BMFT dolgot, de sajna dógomvót ma.

A holnapi találka nem lehetne egy egészen picik késõbb? Feltétlenül el kell menjek szavazni a találka elõtt, és igy 8-ra nem tudok odaérni. Asszem 7-kor nyitnak a szavazóhelységek. Ha igy van, akkor egy hajnali keléssel esetleg sikerül, de nem 100%. Pedig mindenképp csatlakoznék!

Megvártok? Naaaaaa! Lécciléccilécci :)

--Trifo