Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Helló Findlány! Hát engem többet már nem látsz, annyi szent.  8)

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Húúú, magasságmérõ, az jó!

Tudjátok milyen régen tekertünk együtt???!!!! Nagyon rég, úgyhogy tessék szervezõdni, mert elsatnyulunk!!!
És nekem nagyon hiányzik :'( :'(

Vagy már csak a Tiszán lesz szerencsém látni, ahogy lehagytok?? ;D ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Szasz Aszta, rég nem láttalak itt!  :) Hogy vannak a sérüléseid?
Nekem is fáj most a bal vállam, de csak azért, mert alvás közben marhára elnyomtam. ;D

Vettél magasságmérôset? Ez marha klassz!

Tök jó lenne, ha te is tudnál kocsit szerezni a TT-re! Ahogy látom, leszünk egypáran. :P

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Nekem mindenhez van kedvem, szóval a ZemplénTT-re megyek, persze. Ha jól koordináljuk, én is tudok vinni egy Lada Szamarat, amibe két perszóna bringástul tuti befér. De lehet hogy több bringa is.

Ja, és viszem a magasságmérõs kilométerórámat  8) 8) 8)... azér' érzitek, ugye? És majd ellenõrizzük a magasságot. Majd tudom mondani mindig, hogy "Mosmá csak 200 métert kell mászni". Aztán lehet engem megverni. (Ha utolértek)  ;D ;D ;D

Vasárnap akkor drukkolás.
AsztA

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Helló!

Ez a Zempléni TT nagyon jól hangzik, megyek én is, oksa?
És tuti, hogy a 117 km-en, mert meg akarok halni egy kicsit ;D ;D ;D ;D

AsztA: jössz te is, nem?

Lensver: jó tekergést nektek mára! Nagyon készülök a vasárnapra!!! ;)

Többiek: mi van veletek? remélem azért nem látlak, mert folyamatosan bringáztok és az Spd hozzánött a lábatokhoz!

Itt a nyár! Már teljesen megbolonditott  ;D ;D ;D

na  :-* :-* :-*

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Skacok, akinek van hozzá kedve csatlakozhat Erához és hozzám egy laza, pár órás tekergészésre.

hely: Fenyôgyöngye, a 65-ös busz végállomása a hegyoldalban
idô: du. 3 óra
irány: HHH és környéke

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Ahoy!

Én is mendegélnék... jelenleg úúúgy 90%ra saccolnám részvételi esélyeim...

Nagyon teccik az egész, csak még anyagilag nem tudom hogy leszek...  ::)

Rave: renátádban lenne hely két emberkének, meg lovaiknak?
mert ha igen, akkor két helyfoglalást leadnák... ;)

PéeF

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Naná! 100%-osan lehet rám számitani! De ha jól értettem itt elôre kell nevezni! Tehát azt majd el kell intézni júni 7-ig.

Csak még mindig nem értem, hogy miért irják ki ezt éjszakai túrának, meg két naposnak! Mert 110km-t a hegyekben azért este7-ig le lehet tekerni!

Egyéb lelkes vállalkozók is vannak rajtunk kivül? Aszta, gondolom,neked nincs ellenedre egy ilyen dolog.  :D

Most néztem meg a túristatérképen, hogy milyen helyeken megy ez a TT, és skacok nem semmi ám! A 110km egy igazán totál-brutál útvonal, kifejezetten mazochistáknak, biciklistrapálóknak, inszaggatóknak.
Még szerencse, hogy mire idôben odaérünk már túl leszünk 2 maratonon, és néhány TT-n, mert ezt megfelelô edzettség nélkül nem lehetne megcsinálni.  :P

Rave, köszönjük a sas-szemednek!

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Ha jól látom a jobbfelsõ sarokban ot van egy jel ami azt jelenti ,hogy MTB úgyhogy nagy valószinüleg el lehet indulni bringával is! ;D
Na megyünk?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Te Rév, most  nézem, biztos vagy benne, hogy ezen bringával is lehet nevezni? Ráadásul látom, hogy itt elôre kell nevezni rózsaszin csekken...
Ráadásul ez az egyetlen, ahol két nap áll: 15-16, + az "éjszakai" jel is ott van. Ja és az áll ott, hogy szintidô 16 óra. Mi ez, valami éjjelen át húzódó túra? Biztos,hogy bringás? TT-hez képest a nevezési dij is elég komoly. Szóval ha ez tényleg bringás ruccanás, akkor elég komoly, és jó mókának igérkezik.

Egyébként van még egy érdekes TT, ami viszont tutira, hogy bicajos is, mert ott a bicaj jele. Ez a Tési-fennsikon megy, és 50km-es a táv. http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1171

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Na csajok itt alázhatnátok engem és a többi srácot a forumról! ;D
Rákóczi 120 - MTB

Mikor: 2002. június 15.
Hol: Zemplén, Sárospatak
Mennyi: 117,4 km, 2850 m szint ,74,1km,1760m szint,52,41 km,1380km
Kiírás: a TTT honlapon

Útvonal: Sárospatak - Sárospataki vár - Tengerszem - Rákóczi-fa - Vágáshuta - Nagyhuta - Bózsva - Füzér - Nagy-Milic - Bodó-rét - Füzér - Hollóháza - Telkibánya - Potács-ház - Gönci-patak-völgye - Lapuhas - Regéci vár - Vár-kút - Erdõhorváti - Komlóska - Pogány-kút - Sárospatak(ez a 120km)
Egyéb: itt-ott kemény, cipelõs terep, gyönyörû táj
Na mit szóltok?
Ez jó lesz nekem edzeni a kezem! ;D
Miért is jó más forumokat is olvasni? ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Axel, no problem, ahhoz képest, hogy idén még csak párszor tekertél, jól birtad! ;D Remélem nem vettük el a kedvedet a további túráktól!
A legközelebbi nem'tom mikor lesz. Talán már csak vasárnap a pályán!  ;)

Charon, ne, ne tedd ezt velünk tényleg! Azt akarod, hogy szarrá ázott pályán fussuk a köröket? Hogy visszacsússzunk az emelkedôkön, a lefeléknél pedig fejjel álljuk bokorba és fába az esôvíz okozta földcsuszamlások miatt?

Findli: te nem vagy rokkant, de én igen: fáj a térdem és tele van lila foltokkal, térdelni pedig nem is tudok. Reméljük Csillebércen nem kényszerülök ilyen testhelyzetbe!  ;D

Thommey: ez az autós nem egy semmi figura lehetett, hogy ennyi hely sem volt elég ahhoz,hogy elférjen melletted. Neked meg szerencséd, hogy akkora vagy mint egy medve, mert igy mindenki megijed tôled, akire fenyegetô arcot vágsz!  :D De azért csak vigyázz  magadra, nem lehet tudni, kik járnak késsel vagy pisztollyal a kocsijukban!

axel

axel

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
Ja! A lényeg: Findli! Lensver! Köszi!

axel

axel

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
!Buenos Dias!
Mostmár biztos vagyok, hogy Findli és Lens hetekig, sõt! hónapokig jártak hillclimb képzõbe, és jó elõre kikeresték a Csillebérc környéki összes emelkedõt!  ;)Ezt mind csak azért, hogy porig alázzanak, és látványosan kelljen várni rám!  ;D Olyan gagyistának éreztem magam, hogy csak na! Utálom a lejtõket!!!  :P Mikor megyünk legközelebb?  8)
Sajna fényképezni nem tudtam, mert nem nekem kellett várni a többieket, hanem vice versa.
Na megyek is evezni!
Adios,
mAX

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Gabo: Kösz. Pont erre gondoltam. Félisten vagy.

Én nem olvason a Bikkmakkot, csak írom!  ;D ;D. Egyébként igazad van, utánanézhettem volna. Bocsesz.

AsztA

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Charon!
Ne tedd ezt velünk,é szép napos idõben szeretnék tekerni 8)
De azzé gyere,csak ne hozd az esõt:)
Üdv:Thy

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Huh!

Nem volt semmi végigolvasni a sztorikat.  :D
Lensver leszorít egy autóst, Karen tilosban járkál (ugye megmondtam! ;-)), Era kulacsból locsol. A hímnemûek meg esnek kelnek.

Nem baj, csak élvezzétek ki a jó idõt! Hétvégére ne tervezzetek tekerést, mert bringával jövök fel Pestre, szóval szakadni fog az esõ! ;-)

Üdv mindenkinek!

Seron

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Duna maraton nevezési dolgok

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Hihi!
Én már neveztem!!!!!! ;-D

findli