Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hat, most vegre uj a forum. Ti mit szoltok hozza? Kinek mi az elso benyomasa?

Ma este kesz lesz a bringam!!! :D :D :D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Hehe.
Itt is van gép.  ;)
Ez a végzet.
Lensver. Most mész, vagy nem?

Charon

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ja, de nem megyek Létrásra, mert ti sem mentek. Csupa ismeretlen emberrel meg nem akarok együtt hétvégézni! Úgyhogy nem kell annyira gyilkos tempó. ;D

Karen, akkor jössz szombaton cajozni velünk a Pilisbe?

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
hali

bezáratom ezt a topicot! na nem azért, mert elegem van belõle ;D, csak már túl sok oldala van.
Mivel én próbáltam, de úgylátszik béna vagyok, megkértem zOrgot, hogy tegye meg!

Tehát kezdhetjük elölrõl ;)

na  :-*

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A pénteki sutyorgáshoz:  ;)
Jó lenne valami gyilkos tempót diktálni, hogy Lensver visszaérjen a Létrási indulásra.
8)

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Délután bárki jöhet. 5 körül találkozunk a Moszkva környékén, de mivel HHH lesz, ezért utána nyilván Kolossy tér. Majd még pontosítok.

AsztA

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Lehet, hogy tudnék csatlakozni, mit jelent az este?

Szívesen látunk, ha jössz pénteken. Reggel 9 fele van az indulas.

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
hi!
Én sajna most nem engedhetek meg magamnak egy 3 napos elszabadulást itt a mindenféle vizsgák, hómpépörök (ugye aszta :-) fenyegetõ közeledése miatt, de egy napra szívesen elmennék ismét kilehelni a lelkem.
Ha pénteken nem lesz melóm, lehet, hogy veletek mennék a K60 bejárásra.

Ma este pedig Aszta-val elmennénk egy körre, HHH-Hûvösvölgy útvonalon, ha valakinek van kedve, csatlakozzon!

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Lensver, ha egész naposra mentek pénteken (nagyon valószínû), akkor én nem megyek, mert hát dógozom. De szombat-vasárnapra valamit kéne szervezkedni.

AsztA

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Aszta, ez nem  sutyorgás, bárki csatlakozhat. Pénteken elvileg végigmegyünk a Kiscell útvonalán. Mert hát ugye jövö hétvége már Kiscell60! A múlt heti próbálkozásunkat elmosta az esö. Egyelöre fantasztikus az idöjárás, remélem, hogy ez kitart hétföig.

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Hát, Lens, pedixoktam néha kiabálni ám. Már nem egy bringaúton õgyelgõ simpletont elküldtem a jó durv@ anyjába.  ::) De ehhez megfelelõ elõzetes lelki feldúltság szükségeltetik.

A Létrás nálam blekkorvájt. Vagy ott leszek végig, vagy nem megyek. Szerintem Adamm nem jön, a Csajszival tölti el a 7végét, vagy tanul, vagy egyéb "botorsággal" foglalatoskodik.

Ti valami egyéni megmozdulást szerveztek? Mert egy egynaposra talán Adammot is rá lehet venni.

És mi ez a sutyorgás Charonnal a péntekrõl?  ;)

Megnéztem a Király-dombot. Király.  ;D Egyébként csak elsuhantam mellette, szal fogalmam sincs mien ugratóról beszéltetek, de majd szemügyre veszem.

AsztA

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Aszta, az a te arany szíved!  :) Nem is tudnám elképzelni, hogy valakivel nekiállsz ordibálni.

Hát, komolyan gondolkodom a Létráson, ha mennék, akkor szombat este már hazautaznék. Nem tudom, tényleg, hogy érdemes, vagy sem.
Ti mentek Adammal?

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Jobbulást, Findli.

Findli, Lensver: 7végére mi lesz? Mostakkó télleg nem gyüttök Létrásmókára?

Nekem kalauzzal még nem volt bajom, csak utastársaimmal, akik megszállták a bringatárolót a váci vonalon közlekedõ hernyón, majd fel voltak háborodva, hogy rendeltetésszerûen kívánom használatba venni a bringák felakasztására szolgáló kampót. De barátságosan mosolyogtam, és megbocsátottam csekélyértelmûségüket. :)

AsztA

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
az, hogy kit zárnak ki az utazásból és miért, azt hiszem nálunk még az ellenõr vehemenciáján múlik, tehát nem szabályzat kérdése, hanem emberi tényezõkön alapszik.

Nekem a hétre nincs bringázás, mert egyenlõre lázasan fekszem itthon Torok Gyulával és barátaival (buli!). De remélem a hétvégére már kimehetek a lakásból. A házi orvosi rendelõben történtek pedig simán beférnének az egészségügy topicba! :-/

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Igen, Zed, igazad van. De sajnos a beengedés inkább múlik a jószándékon, mint a szabályokon. Vannak nagyon rosszindulatú emberek, akik bármit el fognak követni annak érdekében, hogy neked legyen rossz.
Szombaton egy intercity járaton utaztam (gyalogosan), és ott az egyik kupéban egy olyan büdös ember (csövinek  nézett ki) utazott (húgy-meg más-szag), hogy még a mellette levö kupéban is büz volt. Öt persze békén hagyták, habár egy érzékenyebb embernek akár hányhatnéka is támadhatott volna, akkora volt a büz! De öt persze beengedték, vagy ha csak késöbb is vették észre ottlétét az arra járó ellenörök, még csak fel sem ébresztették. Ennyit a szabályatokrol.
Úgy néz ki, az egy engedékeny vonat volt, mert biciklis is utazott rajta, bár, ha jól tudom, Intercity-n nem szabad. Legalábbis nekem ezt mondták az információnál.

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 584 hozzászólás
A hétvégi HHH-i dagonya után 1 órát kellet volna sorba állnom a "slagg"-hoz,de nem tettem,mégis felszálltam a vonatra.A Nyugatiban is csak azért ugattak,hogy szálljak le a bringáról.

Charon: Péntek,Kiscell?Nézd meg privibe!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Lensver, gondolom, tényleg benne van az utazási szabályokban. A BKV bibliában is szerepel, hogy kizárható az utazásbú az a személy, aki beszennyezheti az utasok ruházatát - vagy valami hasonló. Gondolom ez szerepel a MÁVnál is. Egyébként érthetõ, legalábbis az lenne mondjuk a fricceknél, de a hányás kinézetû magyar vagonok már nem lesznek koszosabbak egy kis humusztól.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Nekem még hálistennek egyszer sem volt ilyen élményben részem, hogy nem engedtek volna fel a vonatra, de nem tudom, milyen jogon csinálják ezt. Vagy lehet, hogy benne van valamilyen vasutas szabályzatban, hogy koszos bringát nem engedhetnek föl?

Charon: jó neked, hogy mentél, én szombaton is a computer rejtelmeit bujtam, és most már jó ideje, hogy nem tekertem. De mától új életet kezdek, megígérem!  ;D ;D ;D És minden nap nyomni fogom.
Péntek letárgyalva! Hacsak nem esik megint.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Thommey:

Már én is jártam így, egy mezei személyt támadtunk le a haverral 20 kilód bikeokkal. Persze a sártól volt ilyen nehéz...  ;) Sikerült kiakasztani a kallert!  ;D ;D ;D ;D Azt mondta: Na neeeeeeeem! ...és bezárta elõttünk az ajtót.  :(
Öt perc múlva visszahoztuk sármentesen és csuronvizesen. Így sem akart felengedni. Ekkor "kicsit" felemeltük a hangunkat.
És bevált!  ;D ;D ;D ;D

Karen:
BMFT II. topic: Slayer? Húúúúúúú! Báránybõrben farkas??!  ;) ;D ;D ;D ;D ;D (undisputed attitude...)
Ha nem nézel emilt: a héten reggel 9 elõtt, és délután lenne jó csak. Ha tudok közelebbit, írok ásömöst.

Lensver:
Jóóóóó sz@r volt az idõ egész nap! De szombaton úgy kivirult az ég, hogy vízálló cumókkal felpakolva elmentem aszfaltszaggatni - amíg nem esik alapon.
150 kilcsi!  ;D ;D ;D Jó, nagyrészt sík terep, de a hátsóm azért megérezte. Estére úgy éreztem magam, mint aki lázas!  :) (Anyám szerint: õrült.  ;D)
Péntek tervezve!

Findli:
Lásd elõzõ mondat. De a szombat is tervben van. Így legalább hulla leszek, és duplázok is. És nem húzok el a felfeléken...  ;) ;D ;D ;D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sziasztok!
Kár,hogy nem jött össze a vasárnapi tekerés >:(
Bár mondjuk engem már fhérváron fel sem engedtek a vonatra,mert egy kicsit fel voltam csapva,meg egy pici sár,amennyi a beonról származik.Erre azt mondja a alaj,hogy veszélyeztetem a vonat tisztaságát...Hahahah.Megkérdeztem,hogy melyiknek???Na mindegy mégsem engedett fel.Bár lehet,hogy ez inkább a FUCK OFF-ba illene.
Létrás ok?
Üdv:Thommey