Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
ÁÁÁÁááááááááááááá megintlemaradtam.

Findli: felmásztatok végül a HHH-re? Megvolt a jó kis családi program, ami ugyan lehetett volna este 9-tõl is, de Anyu lelki békéje ezt nem engedi meg...

Na mindegy. Már csak azt várom, hogy a vasárnapi mókába is belekössön a család.

Ruff: szerintem a topic neve úgy maradt ahogy. A topicinditó leányok maguk köré gyûjtöttek egy kellemes kis holdudvart, és most ez a tátsaság itt elvan és szervez és megbeszél. Szerintem ebben semmi rossz nincs. Sõt. Mondjuk át lehetne nevezni a topicot, de minek...
Persze hivatalosan azért igazad van.

Aszta: lesz szerinted még abból a Kren féle csokiból valami? :)

Jut eszembe, én is lógok egy 3bit-tel Charon-nak.

--Trifo

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Halihó!Akkor most a Vasárnap mennyire ok.Milyen sörözés?Felvilágosodást kérek ;D
Üdv:Thommey

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Zöld:
ez egy másolt CD, nemtom, honnan van Istvánnak, ill. az öccse kapta vmi haverjától, szóval én vagyok az x-ik hallgatója ennek a poháralátétnek...   :)

findli:
olvastam vmi topicon a zenéidet, csomó közös vonásunk van!   :)

Pussz-Pussz!

Karen

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Én pont ezért szeretem ezt a topicot, mert mindig megbeszéljük az aktuális hétvégét meg olyan kis családias ezektõl az "üzengetésektõl".  :) Csináljunk törzsvendégek listát.  ;D

AsztA, findli:
végülis fölmentetek ma? Azért mert ma nem mentem, még viszem az ígért csokit legközelebb!  ;D Csak Gábor fel ne zabálja...

István ma megvette a bringáját!  TREK 4500-ös...  :P :P Úgyhogy muszáj holnap tekernünk.  :)

Vki nem gyün? Kicsit feljebb van vhol a számom, valszeg aszfalton megyünk csak, még féltjük a kis drágáinkat.  :)

Pussz-pussz!!!   :-*

Karen

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
majd máskor...én és a bokám offline ;D

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
nem számítottam más válaszra ...
de ha ide tartod ketté is harapom !

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
kapd be a balbokám ruff!

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
Csináljatok egy új topicot, mondjuk aaa megmozdulásba, vagy a szbadonfutóba, a mi az utaikról szól, de ez a téma, kb 15 oldal óta full off . Az egész topic üzengetésekbõl áll , megyek nem megyek, ide megyek oda, megyek, bözsi eztmondta, gyurka azt mondta ....
Szóval az egész téma a hétvégi utaiatkról szól . Ami nagyon szép, hogy már ilyen is van a fórum teamben ,de szerintem ezt az egészet egy külön topicban le lehetne nyomatni . És szerintem senki sem ellenezné, mert ahogy elnézem sokan mennek veletek , sok az üzengetés .Na most jöhetnek a zsidások, meg a kövezés .  ::)

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Karen: Létrásra nem megyek, de most már duplán sajnálom :'(

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
hát ez a mai nap!!!! :'( >:( >:( >:(

a mostani idõjárást tekintve akár Angliában is lehetnénk.

AsztA: az én macskám egészen kicsavarodva szokott feküdni, és látszik rajta, hogy baromira élvezi! Egyébként imádja a számitógépet, a képernyõvédõket, és azt amikor gépelek, mert akkor folyamatosan itt ül az asztalon és fúrnak benne!
Most is, csak kár, hogy nem látom tõle a billenytyûket 8)

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
"szar lehet nálatok 45 fokban bringázni"

Gabo

Gabo

törzsvendég

• fórumtag
  • 255 hozzászólás
Akkor mit mondjanak az angolok? :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Trifó, meg tudlak érteni, mert én is izzadnék már szivesen. Ehelyett...(rendet raktam a lakásban :().

Már egy napja, hogy nem bicikliztem, ma se fogok, és holnap se. Nehezen fogom kibirni.
Rájöttem, hogy Mo-nak egyáltalán nem biciklibarát az éghajlata. Bár lenne szárazabb, és többet sütne a nap. De sokszor még ha nincs is esõ, undok, vékony felhõréteg boritja hazánk égboltját, csöppet sem szivdöglesztõ látvány. Máshol, ha süt a nap, akkor ezerrel süt, nem pedig csak immel ámmal. A levegõbõl nézve mintha vékony nejlonréteg boritaná a földet.

Na mindegy, nem ócsárolom az országot ahol élek, hisz annyi csodás élményt adott már nekem ez a hely. Drukkoljunk közösen a jóidõ eljövetelében, és akkor talán hamarabb itt lesz!  :D :D :D

:-* mindenkinek!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
AsztA: Milyen féket szeretnél? Van egy eladó Koski LitePro V fékem bowdenestül. Az nem jó? Óccsó oszt jó!

Findli: piszkosul esik. Zuhog. Ömlik. Hideg, neves, sötét, sáros, nyomasztó, fázós, szeles, elvetmült...

Pedig úúúgy bennem van a mehetnék.

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Nem akarok kárörvendõ lenni, de a délutáni tekerésetekbõl semmi sem lesz, mert ez a fránya esõ mindent elmost.
Egyébként az én egésznaposomat is elmosta, pedig már jól elterveztem, merre megyek. No mindegy.

A vasárnap azért még mindig áll. Ha nem is megyünk sehova, azért beülhetünk valami jó kis helyre! Ha nem zuhog reggel, akkor megyünk, mert azon a részen nem számit, hogy a talaj fel van-e ázva vagy sem.

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Nemakarokesõt nemnemnem fúúj
>:( :'(

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Karen: Kösz a csokit. <nyálcsorgatás>

Hegylako: A Blue Cetben adott a mester egy használt Ketáj-konzolt 300!!! forintért  ;D ;D ;D

Akkor ma hol az ördögben találkozunk? Valmi HÉV-megállóról volt szó, de abból van egy pár... Feltételezem, hogy a Kolossy tér alattiról van szó.

OFF
Findli: Az ex macskámnak az volt a szokása, hogy magától kinyúlt a padlón, de full hason fekve! Mint a Szupermen. Hátsó láb párhuzamosan hátra, elsõ mancsok paralell elõre. FULL HASON! És akkor az úgy jó volt neki. Ha érdekel, van róla még képem.
ON

Tuttok valami ócsó bótot? Féket akarok venni.

AsztA

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Karen fél éve van Belga CD-d? Úgy tudtam, hogy most adták ki! Vagy ez másik?

Zöld

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Karen: ok! akkor fagyoskodunk együtt 4 tõl

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
findli:
AKkor nem muszáj hívnod, odamegyek 4-re, majd elleszünk, amíg mindenki befut!   Jössz Létrásra,nem? Mert oda viszem a Belgát!!!!  8) 8) ;D
Igazából a barátomé, de biztos kölcsönadja, úgyis nálam van vagy fél éve...

Puszi!!  :-* :-*

Karen