Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Jól vettem ki az eddigiekbõl,hogy Lensver Zed kedvese?

Hát eddig úgy tûnik... ;) ;D
De ha sokat veri... ;D ;D ;D ;D ;D :-X :-\ :'(

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Megengedtek nekem egy kis tájékozódási szándékot? ;)

Jól vettem ki az eddigiekbõl,hogy Lensver Zed kedvese?
És Zed!Nem a tiéd a Votec,de te mentél vele?Meg a HHH-n egy Trekkel? Bringaboltod van? ;D

Üdv: Bagi

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hori, nagyon tetszenek a HHH tetejérôl a városról készült képek! ;D ;)

Nekem is nagyon jó volt a tegnapi tekerés, bár keveset mentem. Nekem ez a hétvége inkább a szánkózás jegyében telt, és hatalmasakat csúsztam a HHH-ról. Bringával meg jókat zúgtam. Most a testem tele van foltokkal és ütésnyomokkal, úgyhogy ha most beperelném Zedet testi sértésért, azt hiszem, nyert ügyem lenne. ;D

Hori, és végül hányan mentetek fel a HHH tetejére, ha mindenki levált valahol?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Szombat reggel olyan hideg volt, hogy nem láttam értelmét bejönni. Mire kiértem az állomásra, deres lett a szakállam. >:(

De aztán délben sikerült Tótányéknak kicsalogatniuk, és vagy három órán át hülyéskedtünk a kcs-ig érõ hóban. Vasárnapra totál megfáztam.
Most szipogok. ;)

Zed: Rulla a Votec! ;D

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
Én meg bosszúból elmentem ma a KT2 THT-ra (TeleHoldTúra) Teljesen jó idõ volt, változó létszámmal vettünk részt a túrán. Volt aki csak elindult velünk és volt aki a Fenyõgyöngyéig jött fel. Azért fotóztam itt is. A fotók akit érdekelnek: http://kep.tar.hu/ho...ml?aid=27552291

Hori

Zed! Milyen filmet néztetek? Nekemménemszótatok? (Direkt nem siettem, hogy utolérjetek) :) ;)

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Zed, Hori:
Örülök ,hogy jól sikerült a Visegrádi túra. Nekem sajna betett a csütörtöki HHH + a melóhellyel kapcsolatos kavarások, olyan fáradt voltam ,hogy aludni is alig tudtam egész este,szombat "reggel" meg hullafáradtan ébredtem. Ilyen állapotban tuti nem bírtam volna annyit letekerni ezért egy rövid és jóval késöbbi laza Margit-szigeti tekerés mellett döntöttem. Na mindegy majd legközelebb.
Azért örülök ,hogy ti elmentetek és jól éreztétek magatokat. ;)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Ma voltunk párommal és még néhány csákóval a Janihegyen. Nekem jutott a legjobb bringa egy 4300-as Trek Altussal és vegyeshasználatú gumikkal. A legtöbb túristaút elég jól le van járva, és istenien lehet haladni. Ahol mélyebba hó, ott nem olyan vidám a helyzet, mert már megkeményedett a teteje, ott egy kicsit mókásabb, és csak lefelé bírtunk haladni. Ezzel mondjuk nem volt gáz, csak lefelé mentünk ;D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Bagi,

nem, a Votec nem az én tulajdonom, bár ezt annyira nem sajnálom, igaz nem rossz XC gép, de nekem nem fekszik a geometriája. Viszont gyönyörì, és az alkatészeket szívesen leakasztanám róla.

Hori, mi lezuhanyoztunk az autóban, felvettük a ruhát a koktél partira, de rájöttünk, hogy sok még az idô, és beültünk egy mozira a Szentendre Plazába. Ez kb 3.5 órát vett igénybe. Te ezelatt csak a Mozaik utcáig jutottál? ;D ;)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
:o :o votec-votec nyam-nyam :-X :-[

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Hú,az a Votec,Votec nagyon korrekt! ;D
Zed tulajdonát képezi,ha jól vettem ki a képekbõl?

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
A híresztelésekkel ellentétben, én is voltam szombaton Zeddel és Manóval. Kicsit késõbb értem az UVH-hoz, így Zedék már Szentendrén jártak. (kocsival mentek odáig) Telefonon egyeztettem velük az útirányt, majd utánuk siettem. Szerencsére minden kis boltnál megálltak reggelizni, így még a Dömörkapu felé vezetõ úton sikerült utolérnem õket, persze reggelivásárláson kaptam õket. Manóval még nem találkoztam, bemutatkozás és kaja felfalás után indultunk a Királykúti nyereg felé. Teljesen jó, lejárt havas úton haladtunk felfelé. Az út minõségébõl ítélve, kihagytuk a Prédikálószéket, Dömös felé vettük az irányt. Lefelé a murvás út minõsége változó volt, néhány kilométerig le volt tolva a hó, de csak rgy fakitermelésig. Ezen a szakaszon Manóba belekötött egy farakás, de manó egy fejesugrással kitért az agresszív rakás elõl, és lefejelte azt. A farakás megijedt, és feladta a próbálkozást. Mire Zed odaért, már egész alázatos volt Manó fejese láttán. A lefelé vezetõ további úton mindössze egy kocsi haladt elõttönk, így annak nyomában tudtunk csak haladni. Sokat kellett egyensúlyozni, élvezetes dolog volt lefelé "száguldani" a keskeny keréknyomokban. Dömösrõl gyorsan átértünk Visegrádra, innen a Paprét felé tekertünk fel. Itt, mint múltkor is, teljesen jó volt az út a rétig. No de lefelé szintén olyan rossz volt, mint múltkor is. Csak annyival volt jobb a helyzet, hogy hidegebb lévén a hó jobban megfagyott, kevésbé süllyedt alattunk, és most lefelé mentünk erre, nem felfelé, mint múlt héten. Még látszódtak a nyomaink a felsõ szakaszon, arra nemigen járt még autós, gyalogos is csak kevés. Az út alsó szakaszát a fakitermelõk gépeikkel jobban kijárták, de ettõl még elég rossz volt az is.
A HÉV megálló elõtt köszöntünk el, Zedék kocsival jöttek ugye. Valószínûleg szintén megálltak még enni valamit, mert csak a Mozaik utcánál értek utol. Ekkor láttam õket utoljára.

No hát ilyen volt a szombeti túra, röviden leírva.
Ja és fotók + itt vannak, ugyanis azok is készültek. FTP-vel töltöttem fel, nemtudommié nem sorrendben teszi fel õket. Kár.
Fotók:http://kep.tar.hu/ho...ml?aid=27552161

Hori

Kár, hogy csak hárman voltunk, jó kis hótúra volt. No majd legközelebb!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát igen, múlik az idô.

Thy, ma sokkal melegebb van, mint volt tegnap. Közben a bringaterv változott, késôbb megyünk föl a HHH-ra és max.2 órát fogunk ott eltölteni. (cangával) Ha mégis bringázásra adod ma a fejed, és csatlakoznál hozzánk, hivd Zed-et.

Mindenkinek javaslom, hogy amig teheti, menjen el szánkózni, mert ennél klasszabb szánkópályákat még életemben nem láttam. Most tökéletesek az utak. Tegnap akkorákat csúsztam, hogy majdnem beleszédültem. És hozzá kell tennem, hogy nem fenéken csúsztam, hanem szánkón. Tehát hajrá, használjátok ki a tél utolsó hétvégéit.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Vége az utolsó szalagavatónak,amin még vendégként vettem részt,a következõt már a mi évfolyamunk tiszteletére fogják rendezni!Volt nagy dínom-dánom,alkoholika,nõk és zene.No meg pár bringás lány,pl Lorka. :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Úgy látom bazi hideg lesz holnap,úgyhogy kicsit 2séges,hogy megyek-e,de megpróbálom:)

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Csak azért, hogy ne maradjak le nagyon a tekeréssel Én is tekerek egyet ma... a szobakerómon :-\ :'( :'(
Remélem jót csavartok...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Sniper, ha mész, mindenképpen montit vigyél, mert Szentendrétôl behavazott utakon mennek majd a srácok.

Zed úgy fél órával ezelôtt azt mondta nekem, hogy csak ketten megy a Manóval, mert senki sem jelentkezett a holnapi túrára.
Mondtam, hogy ok, de azért bekukkantok ide, és milyen jól tettem!
Ha cheesy-hez befér még két ember az szuper, mert kedvesem is kocsival megy, ô tudja vinni Manót és az összes bringát.
Remélem cheesy nem teker föl Szegedrôl!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát azzé reggel 10kor még rajzolni lehet a levegõbe:)
Baliba:Tõccsed a képeket:)

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
szerintem jok a fotok! meg a hely is kiralynak tünik! van lift!! ;D
nem kell cipelni/tolni vagy tekerni felfele! ;D ;D

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
FIGYELEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SAUH képek!!!!!!!!!!!!!!!!

http://kep.tar.hu/ba...ml?aid=27551863

A többi folyamatban coming soon!!!!

Egyenlõre csak ekkora a méret és a felbontás, de ez igény szerint lehet jobb is! (illetve csak jobb lehet)

Várható:
1. BMFT tali! 32 kép!
2002-es Sport kiállítás: 14 kép
Tisza maraton folytatás: ~15 kép
Duna Maraton vége ~15 kép
24 órás váltó: ~ 40kép

egyéb:
Eszergom rally: 20 kép
Nyíregyházi vadaspark ~40 kép
Debreceni Tornász VB ~ 30kép
KECEL hadtörténeti múzeum ~ 30kép
Horvátországi nyaralásunk+plitvicei nemzeti park: ~250 kép
Debrecen belvárosa nappal és éjjel...
És egy kis repülés... Pozsonyi repnap...

Kinek-kinek kedve szerint!

Ha a SAUH képek nem lennének jók (kicsi, rossz, hülye a fotós, stb, bármi) szóljatok!

Üdv,
Baliba

roobi

roobi

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Szavasztok, végre beengedett a fórum! Valamiért nem akart pedig nagyon próbálkoztam. Irigykedve olvasgatom a hétvégi túrákat én meg csak csinálom a házat oszt idõm nincs semmire dehát tavasszal költözni kéne. Szép kis kertes meg miegymás, végre. Lesz kerótároló meg mosó meg szerelõ meg minden. Addig is csak olvasgató kerekezõ maradok :( :( :'(.
Nektek viszont jó túrázást aztán vigyázni a jéggel az csak korival király.
üdv. r :'( :'(bi