Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2003. March 22. - 22:58

Hal,
óra átállítás jövõhéten.. márc 29. elõrefelé kell tekerni (mint a biciklit...)
Az M0-án meg nem kell tekerni, csak a hídja szélén kialakított bicikli sávon.. oda meg a békásmegyerrõl, meg a káposztásmegyerrõl kifelé vezetõ bicikliutakon jutsz majd el...
Ennél viszont sokkal közelebb van a Margit sziget bekötése, ugyanis 3 hónapon belül elkészül az Árpád híd szélesített, biciklisávos járdája.. yeh-yeh-yeh
cAb
óra átállítás jövõhéten.. márc 29. elõrefelé kell tekerni (mint a biciklit...)
Az M0-án meg nem kell tekerni, csak a hídja szélén kialakított bicikli sávon.. oda meg a békásmegyerrõl, meg a káposztásmegyerrõl kifelé vezetõ bicikliutakon jutsz majd el...
Ennél viszont sokkal közelebb van a Margit sziget bekötése, ugyanis 3 hónapon belül elkészül az Árpád híd szélesített, biciklisávos járdája.. yeh-yeh-yeh
cAb
Posted 2003. March 22. - 21:35

Sziasztok!Látom elég sokan összegyültünk holnapra!Végül is merre megyünk?Maradt az eredeti felvetésem?(Kevély)?
Az idõponttal kapcsolatban:véletlenül nem ma este kell elõreállítani az órát???? ??? Kicsit nagy lesz az idõintervallum a pontos idõre érekezõ,és a régi idõhöz képest csúszó emberek között...
Az idõponttal kapcsolatban:véletlenül nem ma este kell elõreállítani az órát???? ??? Kicsit nagy lesz az idõintervallum a pontos idõre érekezõ,és a régi idõhöz képest csúszó emberek között...
Posted 2003. March 22. - 20:13

Reggel fél7re megyek Cheesyékhez és zúzúnk Pestre
Juuhéééééjjjjj!!
Nektek ebbõl annyi a gond, hogy sokat kell majd várni miattam (ha vártok).
Juuhéééééjjjjj!!
Nektek ebbõl annyi a gond, hogy sokat kell majd várni miattam (ha vártok).
Posted 2003. March 22. - 17:19

Sziasztok!
Holnap- ha minden jól megy- én is ott leszek, és az is lehet, hogy most Pista, és Tamás is velünk tartanak-, már ha sikerül felébredniük:)
9, 1/4 10 körül én is befutok a hídhoz.
Remélem pár fokkal melegebb lesz holnap, mint ma, mert lefagy az angyalbögyörõ ;D
Holnap- ha minden jól megy- én is ott leszek, és az is lehet, hogy most Pista, és Tamás is velünk tartanak-, már ha sikerül felébredniük:)
9, 1/4 10 körül én is befutok a hídhoz.
Remélem pár fokkal melegebb lesz holnap, mint ma, mert lefagy az angyalbögyörõ ;D
Posted 2003. March 22. - 15:09

Cab, én voltam csütörtökön a janihegyen és nem festett olyan rózsásan a helyzet. A farkasréti kôkemping felôl mentem, és csillebércet vettem célba, de miután beértem a völgy fákkal fedet részére akkora dagonyát találtam, hogy nem láttam értelmét továbbmenni (volt olyan is, hogy az út teljes szélességében jeges volt), meg nem is igen tudtam volna abban a sárban feltekerni. Ezért visszamentem az elágazásig, ahol felfordultam
a szécheny hill felé (zöld háromszög az adótoronyhoz), olyan volt mint az álom: épp csak kicsit nedves, jobban tapadt mint szárazon. Aztán átmentem a sípályához, és ott mentem le, ott viszont baromi saras volt. A tündérhegyi kb 200m ott már alig forgott a kerék, aztán még 200m a lakott terület, de ebbôl már csak 150-et bírtam megenni, mert úgy beállt a kerék. És olyan sûrû, hogy nem bírtam kirázni, kiforgatni, csak az segít ha kiveszed a kereket. Tiszta mocsokmarci déjavu volt. Szóval elég lehangoló, hogy 400m-t nem tudtam menni. Szóval holnap napos, széles utakat kell választani, azok biztosan szárazak, mert a többi vagy járható, vagy nem.

Posted 2003. March 22. - 14:50

Trifó, a helyzet a köv.:
egy lovat kell elhozni Iváncból, és ehhez kellek én (is). Csakhogy kell egy utánfutó, és még mindig nem hivott vissza a haverom, hogy most mi van! Eddig úgy néz ki hogy megyek veletek holnap, remélem nem este fog rám szólni, hogy megyünk.
Én is benne vagyok a betontúrákban. Egyébként tegnap voltam Pócsmegyeren (átkompoztam Leányfalunál), vissza már a hidon mentem. Ma is átmegyünk a szigetre Zeddel. Tök jó ez a hely, imádom. Korábban rengeteget lovagoltam a szigeten, és ismerem zegét-zugát. Nagyon szép hely, bár szükös.
A Kisorosziról való átkompozás ötlete nagyon tetszik nekem.
Para, ha 8.50kor fut be a vonatod, akkor bizony nem érsz oda 9-re, de 9:30-ra még talán. De megvárunk - bár lehet, hogy megfagyunk addigra. ;D
Én jövô hétvégén megyek egy TT-re, a Téry Ödön túrára. Aki akar, csatlakozhat. Bár látom, ti inkább a Mátrába mentek.
De a fô szerintem az, hogy tekerjünk, és közben a tudatalattiban ott legyen annak az ismerete, hogy a többiek is éppen tekernek valahol. Majd mikor a gép elé kerülünk, megosztjuk egymással élményeinket, örömeinket, sérelmeinket.
Mindenkinek csodás bringás hétvégét kivánok, sok :-*-t, és ha tehetem, én is ott leszek negyed 10 körül a hidnál!
egy lovat kell elhozni Iváncból, és ehhez kellek én (is). Csakhogy kell egy utánfutó, és még mindig nem hivott vissza a haverom, hogy most mi van! Eddig úgy néz ki hogy megyek veletek holnap, remélem nem este fog rám szólni, hogy megyünk.
Én is benne vagyok a betontúrákban. Egyébként tegnap voltam Pócsmegyeren (átkompoztam Leányfalunál), vissza már a hidon mentem. Ma is átmegyünk a szigetre Zeddel. Tök jó ez a hely, imádom. Korábban rengeteget lovagoltam a szigeten, és ismerem zegét-zugát. Nagyon szép hely, bár szükös.
A Kisorosziról való átkompozás ötlete nagyon tetszik nekem.
Para, ha 8.50kor fut be a vonatod, akkor bizony nem érsz oda 9-re, de 9:30-ra még talán. De megvárunk - bár lehet, hogy megfagyunk addigra. ;D
Én jövô hétvégén megyek egy TT-re, a Téry Ödön túrára. Aki akar, csatlakozhat. Bár látom, ti inkább a Mátrába mentek.

De a fô szerintem az, hogy tekerjünk, és közben a tudatalattiban ott legyen annak az ismerete, hogy a többiek is éppen tekernek valahol. Majd mikor a gép elé kerülünk, megosztjuk egymással élményeinket, örömeinket, sérelmeinket.
Mindenkinek csodás bringás hétvégét kivánok, sok :-*-t, és ha tehetem, én is ott leszek negyed 10 körül a hidnál!
Posted 2003. March 21. - 15:04

Ja, és ami az aszfaltos túraterveket illeti, a következõ hétvégék valamelyikén bele is kezdhetnénk a megvalósításba. Az a sziget túra szintén nagyon igéretes, sõt, az is szerepel már a terveim között egy ideje. Bár azt inkább majd akkor kellene, amikor lehet már lábat áztatni a Dunában.
--Trifo
--Trifo
Posted 2003. March 21. - 14:58

tsabi: hozom az öcsémet is - elvileg - rá is nagyon ráfér a bátorítás
Majd meglátjuk.
Lensver: hogy áll a 85%-od? Jössz, ugye?
Tegnap találkoztam egy leánnyal, aki elmesélte, hogy van egy barátnõje, aki keményen bringázik. És mit ád isten, Kiss Dalma a neve
Milyen kicsi ez a világ...
--Trifo

Lensver: hogy áll a 85%-od? Jössz, ugye?
Tegnap találkoztam egy leánnyal, aki elmesélte, hogy van egy barátnõje, aki keményen bringázik. És mit ád isten, Kiss Dalma a neve

--Trifo
Posted 2003. March 21. - 13:15

Posted 2003. March 21. - 12:53

PéeF: megoldás a problémára! Csináld úgy, ahogy Én.
Reggel hazaértem 20 órás állómelóból, fürdés, KERÓZÁS!!!!
Néha hazaugrok, megnézem a mitisírahogyishívjákot és megyek egyet csavarni.
Reggel hazaértem 20 órás állómelóból, fürdés, KERÓZÁS!!!!
Néha hazaugrok, megnézem a mitisírahogyishívjákot és megyek egyet csavarni.

Posted 2003. March 21. - 12:43

Az aszfalton túrázók figyelmébe ajánlom, hogy 2004-ben elkezdik és 2006-ra elkészül az M0 északi Duna-hídja, mely kb. Budakalász és Káposztásmegyer között megy majd, a lényeges nem az, hogy a fóti és budakalászi cora autóval 10 perc lesz egymástól, hanem, hogy a szentendrei sziget déli csúcsán autós lehajtó nem, csak kerékpáros lesz. Ezzel egy rakás szép útvonal nyílik meg Nektek/Nekünk, míg a szigeten végigszáguldani vágyó autósok nem ronthatják a levegõt és kerülhetnek hatalmasakat továbbra is
cAb
M0-on biciklizni.hmmm.... :

Posted 2003. March 21. - 12:28

Valamelyik topicban már szervezik arra a hétvégére a Szilvásváradi maraton pályabejárást?
Nem társultok velük?
Nem társultok velük?
Posted 2003. March 21. - 12:04

Ahoy!
Hát re,ánykedem, hogy megyek, emrt biza tegnap is 9kor úgy zuhantam ágyba, hogy párnát érve máris aludtam... szal minden attól függ, hogy pihenem ki magam...
a vonataim 8:25 vagy 8:50 körül érnek be, vagy ez már késõn van?
Fish: ha már vonaton vagyok megcsörgetlek...
Mátra-túr(h)a ajánlat hétfõn... közelítõleg egy galyatetõs túra van a fejemben...
üdv
Hát re,ánykedem, hogy megyek, emrt biza tegnap is 9kor úgy zuhantam ágyba, hogy párnát érve máris aludtam... szal minden attól függ, hogy pihenem ki magam...
a vonataim 8:25 vagy 8:50 körül érnek be, vagy ez már késõn van?
Fish: ha már vonaton vagyok megcsörgetlek...
Mátra-túr(h)a ajánlat hétfõn... közelítõleg egy galyatetõs túra van a fejemben...
üdv
Posted 2003. March 21. - 11:47

Posted 2003. March 21. - 11:18

Para: mikor jön az a vonat a keletibe? ??? Mert a hugom lebetegedett és így akkor már én sem megyek Gödöllõre 8) Viszont ott megyek L a keleti elõtt, ha megyek az UVH-hoz ;D ;D
Posted 2003. March 21. - 09:15

Sziasztok,
vasárnap nem tudok sajna jönni, mert tanulást kell rendezni. De tegnap voltam flame-el végigmentünk a HHH szintútján. Teljesen járható volt. Itt-ott emlékeztetõnek maradtak pici sárfoltok, de semmi durvaság.
Para: egy bpterkepet végy elé, vagy találj neten és azon lõdd be az útvonalat.. Keresd a 13. kert a 3.kerrel összekötõ vasuti hidat és annak is a budai oldalát célozd magadnak.. és nehogy kihagyt a kevély, mert akarom, hogy megtudd mit tartogat a kertünk alaj
ugyanis ez a hegy van hozzám legközelebb... 10 perc visszint után már felfelé kaptathatok. mivel idõhiányos vagyuk, ezért leggyakrabban ide ugrom fel 
Az aszfalton túrázók figyelmébe ajánlom, hogy 2004-ben elkezdik és 2006-ra elkészül az M0 északi Duna-hídja, mely kb. Budakalász és Káposztásmegyer között megy majd, a lényeges nem az, hogy a fóti és budakalászi cora autóval 10 perc lesz egymástól, hanem, hogy a szentendrei sziget déli csúcsán autós lehajtó nem, csak kerékpáros lesz. Ezzel egy rakás szép útvonal nyílik meg Nektek/Nekünk, míg a szigeten végigszáguldani vágyó autósok nem ronthatják a levegõt és kerülhetnek hatalmasakat továbbra is
cAb
vasárnap nem tudok sajna jönni, mert tanulást kell rendezni. De tegnap voltam flame-el végigmentünk a HHH szintútján. Teljesen járható volt. Itt-ott emlékeztetõnek maradtak pici sárfoltok, de semmi durvaság.
Para: egy bpterkepet végy elé, vagy találj neten és azon lõdd be az útvonalat.. Keresd a 13. kert a 3.kerrel összekötõ vasuti hidat és annak is a budai oldalát célozd magadnak.. és nehogy kihagyt a kevély, mert akarom, hogy megtudd mit tartogat a kertünk alaj

cAb
Posted 2003. March 20. - 17:41

Helyes, gyertök szögödi betyárok, lássatok hegyeket (meg sok városi vagányt és aszfaltszaggatót)!
2 hónap múlva mi megyünk hozzátok szép magyar pusztát szaggatni.
Ismét szép számban gyûlünk össze a túrára, hacsak addig egy újabb járvány nem tarolja le népet.
Vasárnap reggel nagy fagyok lesznek, napközben akár 7C-ig is emelkedhet a hõmérséklet, de legalább a nap sütni fog (a meterológusok szerint).
Igaz, a meterologus ok (és a csillagászok) szerint még csak most van vége a télnek
Szóval szkafander, forraltbor legyen velünk a hegyre fel! (lefelé meg különösen
)
Péntek-szombat Miskolctapolcán leszek, net-et addig már nem nézek, ha változás lenne, valaki szánjon meg egy SMSel plíízzz!
A lovamat már szerencsére felkészítettem a túrára, láncmosás, olajozás, fékbeállítás.
Találkozunk vasárnap!
PF: a Mátrában még mindig van hó, ami a jövõ hétvégére vélhetõleg jó kis sárrá konvertálódik, így igazi turha lesz az út!
2 hónap múlva mi megyünk hozzátok szép magyar pusztát szaggatni.
Ismét szép számban gyûlünk össze a túrára, hacsak addig egy újabb járvány nem tarolja le népet.
Vasárnap reggel nagy fagyok lesznek, napközben akár 7C-ig is emelkedhet a hõmérséklet, de legalább a nap sütni fog (a meterológusok szerint).
Igaz, a meterologus ok (és a csillagászok) szerint még csak most van vége a télnek

Szóval szkafander, forraltbor legyen velünk a hegyre fel! (lefelé meg különösen

Péntek-szombat Miskolctapolcán leszek, net-et addig már nem nézek, ha változás lenne, valaki szánjon meg egy SMSel plíízzz!
A lovamat már szerencsére felkészítettem a túrára, láncmosás, olajozás, fékbeállítás.
Találkozunk vasárnap!
PF: a Mátrában még mindig van hó, ami a jövõ hétvégére vélhetõleg jó kis sárrá konvertálódik, így igazi turha lesz az út!
Posted 2003. March 20. - 17:22

;D az autóktól nem parázok... szeretem az ilyen "túlélési" gyakorlatokat... 
ezek az utcanevek meg...huhhh... ha még metró vonalakat mondtál volna ;D ;D na jó... a dózsa rémlik... mintha multkor a fairlane szörnnyel arra mentem volna... ez a hõsök tere mellett megy el?
mátra-túr(h)a: az kafa lenne... már mint a hó... mint tavaly! 8)

ezek az utcanevek meg...huhhh... ha még metró vonalakat mondtál volna ;D ;D na jó... a dózsa rémlik... mintha multkor a fairlane szörnnyel arra mentem volna... ez a hõsök tere mellett megy el?
mátra-túr(h)a: az kafa lenne... már mint a hó... mint tavaly! 8)
Posted 2003. March 20. - 17:14

Ahoj!
A Trifo-fele aszfaltturhakhoz en is csatlakoznek!
Paraferee: a Matra-turha jol hangzik, ha szerencsenk(?) van, meg hoval is talalkozhatunk
(a www.matrahegy.hu szerint most 17 cm ho van a kekesteton!)
Az UVH megkozelitesere javaslom a Thokoly ut-Dozsa Gyorgy ut-Vaci ut-Arpad hid-szentendrei bicikliut-UVH vonalat, ha nem parazol egy kis autoforgalomtol...
A Trifo-fele aszfaltturhakhoz en is csatlakoznek!
Paraferee: a Matra-turha jol hangzik, ha szerencsenk(?) van, meg hoval is talalkozhatunk

Az UVH megkozelitesere javaslom a Thokoly ut-Dozsa Gyorgy ut-Vaci ut-Arpad hid-szentendrei bicikliut-UVH vonalat, ha nem parazol egy kis autoforgalomtol...
Posted 2003. March 20. - 16:14

Trifo: aszfaltkodás OK. Mennék szívesen. Úgyis csupa slick már a terepgumim a sok farolástól.
Van egy olyan út is, hogy Szentendre - Tahi híd - SztEndrei sziget - Szigetcsúcs - Dunán át (itt egy komp segít, vagy NAGYON fel kell pumpálni a gummit, és "vízibicikli"
), majd a túlparton Kismaros - Verõce - Vác - Budapest.
Egyszer mentünk egy ilyet Pixellel, asszem ez is több mint 100. Kisorosziban kuncognivalóan olcsó a sör.
Szigetcsúcson lehet Dunában lábat áztatni.
AsztA
Van egy olyan út is, hogy Szentendre - Tahi híd - SztEndrei sziget - Szigetcsúcs - Dunán át (itt egy komp segít, vagy NAGYON fel kell pumpálni a gummit, és "vízibicikli"

Egyszer mentünk egy ilyet Pixellel, asszem ez is több mint 100. Kisorosziban kuncognivalóan olcsó a sör.

AsztA