:-[ :-[ :-[ :-[ Naaaaaa :-[ :-[ :-[ :-[
Szal. aZrt bátorkodtam +jegyezni a fNtebb Mlített dolgot, mivL Nekünk kicsit sokba kRül az út, és betonutat itt is találok!
Remélem harag nem lesz belõle, természetesen Számomra, a többség akarata a szent!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. március 26. - 09:58

Írta 2003. március 26. - 09:37

Orsi: értekezz baliba elvtárssal és BRUCE bébivel
mint térségbeliek...
Tyito (és Csubee): megfelel már a terep-aszfalt arány? ;D max még annyit tudok ezen az itineren erõszakolni, hogy Sástóig Titeket az út mellett, a földön küldelek fel ;D
VONAT:
Budapest-Keleti pu. indul08:05 érkezik09:38 menetidõ1:33 távolság100 km 33%ár552,-
Tsákány 8)
PéeF voltam

Tyito (és Csubee): megfelel már a terep-aszfalt arány? ;D max még annyit tudok ezen az itineren erõszakolni, hogy Sástóig Titeket az út mellett, a földön küldelek fel ;D

VONAT:
Budapest-Keleti pu. indul08:05 érkezik09:38 menetidõ1:33 távolság100 km 33%ár552,-
Tsákány 8)
PéeF voltam
Írta 2003. március 26. - 09:30

Hölgyeim és Uraim!
Szpokkot kiküldtem frioss talajmintákért, KITT maradt a kcsoiban, Én meg elkészítettem a javított itinert hétvégére:
Gyöngyösi V.Á.
Mátrafüred
Sástó
--idáig aszfalton--
Kis Rákóczi-túrista út [glow=yellow,2,300]SÁRGA+[/glow]
Farkas-kúti rét
[glow=yellow,2,300]SÁRGA KÖR[/glow]
Tölgyfa-lapos
[glow=yellow,2,300]SÁRGA NÉGYZET[/glow]
Rakott út - régi vasút nyomvonala [glow=green,2,300]ZÖLD HÁROMSZÖG[/glow]
Csór-réti víztározó [glow=green,2,300]ZÖLD NÉGYZET[/glow] [glow=blue,2,300]KÉK[/glow]
Galyatetõ - Kilátó
[glow=blue,2,300]KÉK[/glow]
Cigány-kút - Kilátó [glow=red,2,300]PIROS HÁROMSZÖG[/glow]
Smiró Feri útja [glow=blue,2,300]KÉK+[/glow]
Mátraszentlászló
Háromfalu temploma
Mátraszentimre
Régi vasút nyomvonala [glow=green,2,300]ZÖLD NÉGYZET[/glow]
Lajosháza
[glow=green,2,300]ZÖLD[/glow]
Mátrafüred
--idáig terepen--
Gyöngyös V.Á.
Távolság kb. 70km.
Aszfaltra nagyon rövidtávon bárhonnan kijutunk.
És nem elhanyagolandó: VASÁRNAP HAJNAL KETTÕKOR HÁROMRA ÁLLÍTJUK AZ ÓRÁT!
Ez által már este 7körülk szürkül...!
Friss hójelentés a www.matrahegy.hu oldalon találtok, de Én is figyelem.
Itt térkép is van.
Vonatot nézek mingyá...
Csõváz és Joghurt legyen Veletek! 8)
Szpokkot kiküldtem frioss talajmintákért, KITT maradt a kcsoiban, Én meg elkészítettem a javított itinert hétvégére:
Gyöngyösi V.Á.
Mátrafüred
Sástó
--idáig aszfalton--
Kis Rákóczi-túrista út [glow=yellow,2,300]SÁRGA+[/glow]
Farkas-kúti rét
[glow=yellow,2,300]SÁRGA KÖR[/glow]
Tölgyfa-lapos
[glow=yellow,2,300]SÁRGA NÉGYZET[/glow]
Rakott út - régi vasút nyomvonala [glow=green,2,300]ZÖLD HÁROMSZÖG[/glow]
Csór-réti víztározó [glow=green,2,300]ZÖLD NÉGYZET[/glow] [glow=blue,2,300]KÉK[/glow]
Galyatetõ - Kilátó
[glow=blue,2,300]KÉK[/glow]
Cigány-kút - Kilátó [glow=red,2,300]PIROS HÁROMSZÖG[/glow]
Smiró Feri útja [glow=blue,2,300]KÉK+[/glow]
Mátraszentlászló
Háromfalu temploma
Mátraszentimre
Régi vasút nyomvonala [glow=green,2,300]ZÖLD NÉGYZET[/glow]
Lajosháza
[glow=green,2,300]ZÖLD[/glow]
Mátrafüred
--idáig terepen--
Gyöngyös V.Á.
Távolság kb. 70km.
Aszfaltra nagyon rövidtávon bárhonnan kijutunk.
És nem elhanyagolandó: VASÁRNAP HAJNAL KETTÕKOR HÁROMRA ÁLLÍTJUK AZ ÓRÁT!
Ez által már este 7körülk szürkül...!
Friss hójelentés a www.matrahegy.hu oldalon találtok, de Én is figyelem.
Itt térkép is van.
Vonatot nézek mingyá...
Csõváz és Joghurt legyen Veletek! 8)
Írta 2003. március 26. - 01:35

Írta 2003. március 25. - 23:35

Írta 2003. március 25. - 22:47

Írta 2003. március 25. - 22:45

Tyito, ha az XT fékek nem teljesítenek ilyen jól, akkor lehet, hogy a külsõm mintázatában most Tyito-bõrdarabok ficegnének
Ma én is estem egy igen hasonlót a HHH-rõl lefelé. Valami kis ág kilógott, beleakadt a hátizsákom vagy valami, és az egész olyan rosszul jött ki, hogy ismét bizonyítottam azt, hogy méltó tagja vagyok a KTT-nek.
Itt amúgy már nyár van, a HHH teteje telis-tele hóvirággal, és tavaszi illet lengi be az erdõket.

Itt amúgy már nyár van, a HHH teteje telis-tele hóvirággal, és tavaszi illet lengi be az erdõket.
Írta 2003. március 25. - 22:42

én szeretnék veletek tartani DE ha senki nem jön Debrecenbõl :-\
egyedül nem sok kedvem van éjfélig vonatozni :'(
Írta 2003. március 25. - 20:09

Valahonnan lefelé, útban valahova, valahol a közepe tájékán, mivel könnyeimmel küzködve késõn vettem észre egy farönköt. ;D
A Nagy kevélyrõl, vagy micsodáról lefelé. :-[ :-[
Bocsika, de nekem hegy és domb, szal az a tipikus: nem vagyok idevalósi duma.
Egyébként nem komoly a sérülés, csak egy kicsit tullihegtem. :-\ :-[
A Nagy kevélyrõl, vagy micsodáról lefelé. :-[ :-[
Bocsika, de nekem hegy és domb, szal az a tipikus: nem vagyok idevalósi duma.
Egyébként nem komoly a sérülés, csak egy kicsit tullihegtem. :-\ :-[
Írta 2003. március 25. - 17:35

Tyito: hol estél te mekkorát? Errõl az infóról totál lemaradtam... Sérülés esetén jobbulást!
Lemaradok továbbá a hétvégi mókáról is, egyelõre úgy áll, hogy mindennemû biciklizés elmarad most. Na de majd utána. Jövõ hétvégén mennék aszfaltozni a felmerült 4 útvonal valamelyikére. Valaki még? Aszta már jelejte ebbéli szándékát.
--Trifo
Lemaradok továbbá a hétvégi mókáról is, egyelõre úgy áll, hogy mindennemû biciklizés elmarad most. Na de majd utána. Jövõ hétvégén mennék aszfaltozni a felmerült 4 útvonal valamelyikére. Valaki még? Aszta már jelejte ebbéli szándékát.
--Trifo
Írta 2003. március 25. - 16:38

Rendben Hölgyeim és Uraim!
Ha lúd, legyen kövér... ha sár, legyen híg... izé...
szóval nézegettem a térképet, és leminimalizáltam az aszfaltos távot, de úgy, hogy ha még sem jönne be az ösvény, nagyon rövidtávon aszfaltra juthatunk... megfelel így? 8)
A leminimalizálás kb 20%ot jelent...
Ha lúd, legyen kövér... ha sár, legyen híg... izé...
szóval nézegettem a térképet, és leminimalizáltam az aszfaltos távot, de úgy, hogy ha még sem jönne be az ösvény, nagyon rövidtávon aszfaltra juthatunk... megfelel így? 8)
A leminimalizálás kb 20%ot jelent...
Írta 2003. március 25. - 16:03

Jelenleg ha jól számolom 1szavazat szombat mellett(mrc), a többiek vagy általánosságban, vagy vasárnapról beszéltek...
Írta 2003. március 25. - 15:21

Egy 10tLettLjS kérDsM aZrt lNne!
Akkó most szombaty vagy vasájnyap ???
Már csak a beszervezkedéssel kapcsolatban is jó lenne lefixálni. Vagy még korai a datálás ???
Akkó most szombaty vagy vasájnyap ???
Már csak a beszervezkedéssel kapcsolatban is jó lenne lefixálni. Vagy még korai a datálás ???
Írta 2003. március 25. - 14:58

Írta 2003. március 25. - 14:43

:-[ Azért bátorkodtam szólni, mert én esek a legtöbbet és szeretnék puhára (bár a Mátra nem az) esni ;D
PéeF: Csubeeval már egyeztettem. Beszéltük, hogy jön át és megyünk Oroszdombolni és Boszilni, de a Teféle opció jobbnak hallatszik
Akicsinyítéskérésselelküldöttképpelmihír?
PéeF: Csubeeval már egyeztettem. Beszéltük, hogy jön át és megyünk Oroszdombolni és Boszilni, de a Teféle opció jobbnak hallatszik

Írta 2003. március 25. - 14:35

Tyito: azon vagyok a nagyérdemû hozzászólásai alapján, hogy a lehetõ legkevesebb betony legyen... oksa?
másik: CSubeeval beszéltem, szívesen csatlakozna hozzád Törzsfõnök! 8)
PéeF
másik: CSubeeval beszéltem, szívesen csatlakozna hozzád Törzsfõnök! 8)
PéeF
Írta 2003. március 25. - 13:28

Pixel: jók a képek,
egy a baj, a szépmívû (és ívû)repülésem nem lett megörökítve ;D
A hétvégi túrHa engem is igazából úgy érdekelne, csatlakozva az elöttem szólóhoz, hogy ha mellõzzük a betonyt. Valaki még régen mondta: montisok vagyunk, vagy mi :-\
Mondjuk részemrõl még az is problémát jelentene, ha nem találnék senkit aki eltud jönni velem :-\
Qrva messze vannak a túrHák! :'( :'( :'(

A hétvégi túrHa engem is igazából úgy érdekelne, csatlakozva az elöttem szólóhoz, hogy ha mellõzzük a betonyt. Valaki még régen mondta: montisok vagyunk, vagy mi :-\
Mondjuk részemrõl még az is problémát jelentene, ha nem találnék senkit aki eltud jönni velem :-\
Qrva messze vannak a túrHák! :'( :'( :'(
Írta 2003. március 25. - 13:25

8) akkor módosítanám az elképzelésem: amint helyszínre érkezünk, és a vételezett talajminta eredményét megosztja velünk Szpok ;D , akkor eldönti a többség hogyan felfele... Én felkészülök két tervezettel is...
Jelen felvázolásban a --(2) féle útvonallal olyan 50-60% az egészben a terep, és a fenn maradó a betony... a --(1) verzióban kb fordítottak az arányok...
Tsõváz és JOghurtos szép napot!
PéeF
u.i:a kékesi-túr(h)a nem semmi volt... azóta is csilióõszor emlegetve volt.... pedig eccerûen csak hó volt meg még sem ;D
Jelen felvázolásban a --(2) féle útvonallal olyan 50-60% az egészben a terep, és a fenn maradó a betony... a --(1) verzióban kb fordítottak az arányok...
Tsõváz és JOghurtos szép napot!
PéeF
u.i:a kékesi-túr(h)a nem semmi volt... azóta is csilióõszor emlegetve volt.... pedig eccerûen csak hó volt meg még sem ;D
Írta 2003. március 25. - 13:14

A vasárnapi turha valószínûleg engem is érdekelne, de igaziból én még a sáros talajt is jobban szeretem a betonnál, így csak akkor mennék, ha max. 30% a beton a tervekben. Para, tudod nagyjából, hogy alakulna a dolog?
A hétvégi képeknek már 130-nál is több nézõje volt (bár a para-féle mátrás még mindig tartja a 1492 látogatóval), szóval továbbra is sokan vannak off-line üzemmódban
A hétvégi képeknek már 130-nál is több nézõje volt (bár a para-féle mátrás még mindig tartja a 1492 látogatóval), szóval továbbra is sokan vannak off-line üzemmódban

Írta 2003. március 25. - 13:07