Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Még nagy a sár, fôleg a magasabb régiókban, ahol a hónak nem volt ideje elolvadni! ;D Csak mondom. ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Charon: www.matrahegy.hu/terkepek/indexm.html 8) más kívánság? ;D

sár: nos, szerintem hasonló lesz, mint tavaly novemberben a kékesi-túr(h)a... jelenleg 15-16centinyi hó van Kékesen, 10centinyi Galyán... az idõjátrást nézve és érezve, ezekbõl csekély marad a csúcsokon, és az északi oldalakon, vmint a nagyobb kupacokból, tehát a talaj vizes lesz...
VISZONT: említettem, hogy amennyire csak tudom, felfele aszfalton, illetve "aszfalton"(vha aszfaltnak nevezhetõ burkolatú úton) mennénk, lefele meg hát.... amúgy aki volt a MÁTRA MARATONon, az tudja, hogy elég köves arra a vidék... ;) Szóval tuti lesz sár... DE szvsz elviselhetõ lesz...

Üdv, PéeF

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Para:
Véletlenül nem tudnál térképet is linkelni?

Ha nem lesz sár, megyek, ha lesz sár, akkor :-[ :-\.

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
en a szombatra szavazok, vasarnap gyalogturhabol kifolyolag nem erek ra.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
március 30. vasárnap....

de igény szerint, ha több embernek jobb lehet március 29. szombat 8)

nagyon elszánt vagyok.... NINCS KIÚT: TEKERÉS!!!! 8)

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

Para: most akkor melyik naprol is van szo ?
(Az utvonal jol hangzik..)

mrc megelõztél. én is ezt akartam kérdezni. Mikor is lesz ez a túra?

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
Para: most akkor melyik naprol is van szo ?
(Az utvonal jol hangzik..)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D majd meglássa kend ;)

akkor pontosított tervezet útvonal:
Gyöngyös v.á. -- Sás-tó -- Görgõi út -- Csór-réti víztározó -- Galyatetõ/idáig aszfalt, és erdészeti út/
--(1) Parádsasvár -- Parád/terep/ -- Mátraháza -- Gyöngyös v.á./aszfalt/

--(2) Mátraszentlászló -- Bagolyirtás -- Gyöngyösoroszi/terep/ -- Gyöngyös v.á./aszfalt/

távok olyan 60km körül...

vállalkozókedvûek?

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

8) és tegnap MFát TIGRINCSnek növeltem egy új designos külsõvel... ;D ;D ;D új szemcsi, új festés a sisakjára, és elméletileg a héten meg lesz a vagány sál is... ;D ;D ;D

Jézusom PéeF.... :o az a tigris eddig is extravagáns volt... el nem tudom képzelni, mit csinálsz belõle... ::)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
HALIHÓÓÓ!
Csicseregnek a fák,túráznak a madarak... :D Már megint tavasz fílingem van.Látom, tekertek rendesen!Én bezzeg csak fájást tudok a hátamba összeszedni kétnapos maratoni lombseprûzéssel vidéken... :P(Illetve ez nem így van,mert pénteken mentem 1 egész szépet,és amikor tudok,bringával megyek suliba.)
Mikor lesz az elsõ nagy maraton?És melyik?A bp-i vagy a gyõri?
Üdv;KALA

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:-[ én kérem szépen tennap is tekertem.... csak hát reggel nem akaródzott a paplan alól kidugni a buksim... :-[

másik meg drága Ras koma, könnyû annak, aki benyomja a levest, és megy tekerni... ;) és ezt nem kötekedésbõl mondtam.... :-* azért elég sz.r nézni és érezni az idõt a gép mellõl egész nap...

8) és tegnap MFát TIGRINCSnek növeltem egy új designos külsõvel... ;D ;D ;D új szemcsi, új festés a sisakjára, és elméletileg a héten meg lesz a vagány sál is... ;D ;D ;D

PéeF

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Para tessék tekerni...

jelentem a hétvégén lustálkodtam (vagy nem is annyira ::)), de múlt héten tekertem becüslettel..
ma egy Márkó-Hárskút-Zirc a penzum (amit Buzz tegnap becsülettel lenyomott egy kis Tési kiegészítéssel, így kénytelen vagyok egyedül menni, amíg õ ma pihizik...)

az idõ pedig király... kb 12-14 fok, napsütés és szinte szélcsend...
enyomom a levest, szusszanok egyet és irány a Bakony ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D na...
addig b***atta a csõröm a tározó neve, hogy megkerestem a NETen ;D

CSór-réti! 8) most már jobb.... 8)

hja!
még vmi:
az ottani cspadék körülmények miatt, úgy tervezem, felfele ha lehet aszfalton...izé...bocs: "aszfalton" ;D tekernénk... lefele meg mindegy lesz ;D ;D ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Igen... ;)

Útvonal ajánlatom:
vonattral Gyöngyösig, onnan a a novemberben már megismert útvonalon illetve aszfalton egy darabon felfele Mátraházának, innen még van egy kis fehér foltom, amit ma délután tisztázok le a térképen, de terveim szerint a most-nem-ugrok-be-a-neve-víztározónak vennénk az irányt ( :-[ nem ugrik be a neve :( ) majd tovább másznánk Galyatetõnek. Itt hambizás-bambizás, nézgelõdés a kissé be- és körbenõtt kilátóból, majd ereszkedés csilióval Parádsasvárnak, onnan átruci Parádra a cukiba :D és aszfalton vissza a kiindulásiponthoz...

Táv, pontosított itiner holnapra...

Üdv, és pipafüst!
;) no meg Joghurtos hátszél gyerekek!
Paraferee voltam...

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

Amúgy készüljetek!!!
Következõ hétvégére tervezek egy Para-túr(h)át a mátrába, most kicsit másfele mint tavaly... Ígérem nem lesz gyenge ;)
Tervezetrõl holnap, vagy hétfõn...

NYOOOOOOOOOOOMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!
;D

Akkor lesz ebbõl valami???

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:'( :)
egyik szemem sír, másik nevet esete van nálam...

vasárnap lusta voltam felkellni reggel, így kihagytam a sziporkázó napsütéses túrátok, vsizont kipihentem magam...

azt hiszem most jött el a pillanat, hogy magamra parancsoljak::
FERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
:-[
öö... igenis!

;)

Üdv...

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Felkerültek szépen a mai eseményeket megörökítõ fotók, lehet nézelõdni!
http://kep.tar.hu/ex...ml?aid=27558790

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Szal asszem az a két (részemrõl) perec nem igazán hiányzott ehhez a csodás naphoz (meg a bõrfolytonossági hiány a karomon sem). :-\
Cheesy jóvoltából, köszönet Neki, túrázhattam ma Veletek egy, asszem bátran írhatom, qrva jót. 8)
Elfáradtam, izmom lázong, .... takaríthatom a kerómat. ;D de ha tehetem mennék-megyek Veletek legközelebb is! ;)

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Ezek szerint az én szülinapi ajándékom az óraátállítás lesz :)
Attól tartok, ma lesz utoljára alkalmunk kihasználni a repkedõ mínuszokat, esetleg némi havazást, így javaslom a rövidgatyát és mezt, hogy el ne felejtsük késõbb, milyen az amikor hideg van.
MET szerint ma -5, holnap +10, bár lehet, hogy én néztem el vmit...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
No jó, mert már megijedtem hogy holnap kell, és akkor tényleg össze-vissza várhatjuk egymást!

Baliman, 9kor találkozunk igen, de hogy hova megyünk, azt majd ott beszéljük meg.

Tyitó: ne aggódj, én még lassabb leszek, mert nagyon kihajtottam magam.

Ja és éljen: most már 100% hogy jövök veletek barátaim! :D :D :D