Hétvége.... A vasárnap nekem is jó. Eddigelé úgy néz ki legalábbis. Belõlem már elmúlt a lángoló papírgyûjtési láz, szóval nem ragaszkodnék a TT-hez. Papírt majd inkább a Buda maratonról vagy a Békás100-ról szeretnék.
Menjünk hegybe!
--Trifo
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. március 18. - 11:25

Írta 2003. március 18. - 10:33

Ras: egy kis friss levegõn való pár órás tekerés csak élénkíti az elmét 
Nekem mindegy, hogy túra (túr(h)a copyright Para...)... túr(h)a... vagy TT... szombaton csinálok hátsóféket is a lúra, oszt már csak a napsütés kell...
PéeF

Nekem mindegy, hogy túra (túr(h)a copyright Para...)... túr(h)a... vagy TT... szombaton csinálok hátsóféket is a lúra, oszt már csak a napsütés kell...
PéeF
Írta 2003. március 18. - 09:51

Írta 2003. március 17. - 22:34

Ahoj Poblacsek Mindenkinek 
Alíg várom a hétvégét, hogy újra érezzem a lábam.
Részemrõl egy kis terep is jó vóna. Kérdés az, hogy mennyire süllyedünk a sárba :
Szombat vasárnap egyaránt kitûnõ, de a vasárnap szerintem multkor is jó bevált.

Alíg várom a hétvégét, hogy újra érezzem a lábam.
Részemrõl egy kis terep is jó vóna. Kérdés az, hogy mennyire süllyedünk a sárba :

Szombat vasárnap egyaránt kitûnõ, de a vasárnap szerintem multkor is jó bevált.
Írta 2003. március 17. - 21:26

Sziasztok!Legyen túra!Nem lehetne terepen?Elvégre montenbájkosok vagyunk,nem?
Mellon:Én vagyok a rugó gazdija,és kell is,csak most építek egy lótifuti agyváltós kerót,és ez egy kicsit bekorlátoz anyagilag.De ha meglesz(kb.1hónap)akkor mindenképp kell!Esetleg cserélhetnénk is,megdumáljuk,jó?
Mellon:Én vagyok a rugó gazdija,és kell is,csak most építek egy lótifuti agyváltós kerót,és ez egy kicsit bekorlátoz anyagilag.De ha meglesz(kb.1hónap)akkor mindenképp kell!Esetleg cserélhetnénk is,megdumáljuk,jó?
Írta 2003. március 17. - 20:27

Írta 2003. március 17. - 17:32

Hali Fish,
Azért adhatnál 1 kis útmutatót, mert eshet is. Hol lesz pontosan?
Azért adhatnál 1 kis útmutatót, mert eshet is. Hol lesz pontosan?
Írta 2003. március 17. - 16:53

Para: én ott leszek, viszem a hugomat is ;D Ez lesz a beavató túrája ;D
Csizi: Nem neked való, de azért eljöhetsz 8) 30km , full aszfalt, minimál szintemelkedés ... idény elején az ilyen is beleférhet :-\
üdv
Csizi: Nem neked való, de azért eljöhetsz 8) 30km , full aszfalt, minimál szintemelkedés ... idény elején az ilyen is beleférhet :-\
üdv
Írta 2003. március 17. - 16:13

Írta 2003. március 17. - 15:55

Írta 2003. március 17. - 15:17

Szerintem is legyen, és legyen vasárnap. És legyen jó idõ is! :
A szüli napi túra nagy lelkesedése a tekerésre nem teljesen terjedt át, mindannyian rövidített verziót tekertünk csak.
Egy black comp kemény rugó várja új gazdáját, bár az nem érdeklõdik utána
MZ/X jelentkezz!
A talisok lassan alusszák ki a másnaposságot ???

A szüli napi túra nagy lelkesedése a tekerésre nem teljesen terjedt át, mindannyian rövidített verziót tekertünk csak.
Egy black comp kemény rugó várja új gazdáját, bár az nem érdeklõdik utána

A talisok lassan alusszák ki a másnaposságot ???
Írta 2003. március 17. - 13:53

Írta 2003. március 17. - 13:21

Hejjj, tavasz! Tegnap azért olyan téli élményem volt, hogy csak na: Szlovéniában 2000m környékén pár kb 50fokos lejtésû jégmezõt kellett keresztezni, helyenként épp csak kitapogatható lépésekkel, és olyan széllel, hogy a zoknit is kihúzta a bakabcsomból. Enyhe halálfélelem...
De most már tudom, hogy szükségem lesz egy hágóvasra
Aztán meg bringára fel! Lesz túra a hétvégén? Hmmm, máként fogalmazok:
Legyen túra a hétvégén!
--Trifo
De most már tudom, hogy szükségem lesz egy hágóvasra

Aztán meg bringára fel! Lesz túra a hétvégén? Hmmm, máként fogalmazok:
Legyen túra a hétvégén!
--Trifo
Írta 2003. március 17. - 13:05

Én személy szerint nem, de itt van az errõl szóló topik a beszámolókkal együtt: http://www.bikemag.h...=3516&start=705
Írta 2003. március 17. - 12:58

Írta 2003. március 17. - 12:07

Ide is bekérdezek:
Júni 7 - Tour de Gyömrõ aszfalt,
és júni 28!!!! Tó de Gyömrõ terep.
Tudom, hogy nem maraton (xc-light ;D), de most keresek idõpontot az utóbbinak.
Van esély, hogy meglátogattok? ::
:
:
Én is,meg Sanya is küldtünk Neked privit,ezekrõl érdeklõdve,de nem válaszoltál!biztos olvasás nélkül törlöd õket!!!! >

és Charon gyömrõi.
Írta 2003. március 17. - 09:31

Roobi! A "szülinapi tekerésrõl" már irtunk, bár nem egészen úgy ahogy azt szoktuk. Csak én panaszoltam el, hogy mi történt a gépemmel.
Ezért most röviden elmondom:
12-en találkoztunk az UVH-nál, majd indultunk el Szentendre felé a bringaúton. Szentendrérõl föl a Skanzenhez, majd föl Paprétre. Ezen út fölsõ szakaszán bizony még volt néhány jeges- havas rész, ahol szépen csúszkált 1.25-ös gumim. ;D
Papréten ücsörgött kicsit a társaság a közben kibontakozó napfényben, röhögtünk, próbálgattuk egymás bicaját, majd lezúztunk Pilisszentlacira. Sajnos a cuki ott zárva volt, igy csak a szemben levõ sörözõben ittunk egyet. Ám nem sokáig ücsörögtünk, mert kezdett hideg lenni. Igy áttekertünk a Dömörkapui útra, de mire oda leértünk, a sárhányó nélküliek csupa sár voltak, mert a beton tele volt föl nem olvadt foltokkal. A Dömörkapuin pedig visszamentünk Szentendrére. Itt történt, hogy valami reccsenést hallottam hátul,és kiderült, hogy a hátsó agyam az - nem lehetett tekerni a hátsó kereket. Trifó, Aszta és Cris hõsies helytállásának köszönhetõen végül elértem a Hév-et (Cris vitt engem a vázán, Aszta és Trifó pedig felváltva cipelte a cangámat a hátán! Közben persze tekertek, igy érdekes látványt nyújtottak).
A többiek még beültek a szentendrei cukiba, én pedig hazahéveztem.
Ezért most röviden elmondom:
12-en találkoztunk az UVH-nál, majd indultunk el Szentendre felé a bringaúton. Szentendrérõl föl a Skanzenhez, majd föl Paprétre. Ezen út fölsõ szakaszán bizony még volt néhány jeges- havas rész, ahol szépen csúszkált 1.25-ös gumim. ;D
Papréten ücsörgött kicsit a társaság a közben kibontakozó napfényben, röhögtünk, próbálgattuk egymás bicaját, majd lezúztunk Pilisszentlacira. Sajnos a cuki ott zárva volt, igy csak a szemben levõ sörözõben ittunk egyet. Ám nem sokáig ücsörögtünk, mert kezdett hideg lenni. Igy áttekertünk a Dömörkapui útra, de mire oda leértünk, a sárhányó nélküliek csupa sár voltak, mert a beton tele volt föl nem olvadt foltokkal. A Dömörkapuin pedig visszamentünk Szentendrére. Itt történt, hogy valami reccsenést hallottam hátul,és kiderült, hogy a hátsó agyam az - nem lehetett tekerni a hátsó kereket. Trifó, Aszta és Cris hõsies helytállásának köszönhetõen végül elértem a Hév-et (Cris vitt engem a vázán, Aszta és Trifó pedig felváltva cipelte a cangámat a hátán! Közben persze tekertek, igy érdekes látványt nyújtottak).
A többiek még beültek a szentendrei cukiba, én pedig hazahéveztem.
Írta 2003. március 16. - 18:37

Ide is bekérdezek:
Júni 7 - Tour de Gyömrõ aszfalt,
és júni 28!!!! Tó de Gyömrõ terep.
Van esély, hogy meglátogattok? ::
:
:
Gyömrõn lax??
Írta 2003. március 15. - 21:12

Jé, Pixel!!!
Most olvastam vissza! Nem is tudtam, hogy Te is futár voltál!!! De király!!!
8) Akkor Te értesz mindent! 
:-*
Most olvastam vissza! Nem is tudtam, hogy Te is futár voltál!!! De király!!!

:-*
Írta 2003. március 15. - 21:05

Na, városszéli puhányok, nyavalyások ;D, látom még mindig csak csorog a nyálatok a tavasz miatt, de igazából kevesen ültök bringára!!
Pedig most már lassan azon kapom magam, hogy rövidnadrágban biciklizem!
Vmikor mostanában fogok venni SPD-s cipõt, majd jövök a beszámolókkal, hogy egy nap hány piros lámpánál dõltem el. ;D Na persze nem kell megállni minden lámpánál, nem azért van.
Az én életem izgalmasan és mozgalmasan telik, de most nem tudok visszaolvasni 40 oldalt, úgyhogy nem tudom, mi van Veletek, drágáim!!
Alig várom, hogy oútival dolgozhassak végre!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
trifo:
Megváltozott a mobszámod??
Írjatok sok-sok érdekes dolgot magatokról, meg a Tisza Maratonról, asszem az lesz az elsõ verseny, amin CC-ben indulok!
Valaki nem fog rajtam kívül még triatlonozni?!
:-* Katka
Pedig most már lassan azon kapom magam, hogy rövidnadrágban biciklizem!
Vmikor mostanában fogok venni SPD-s cipõt, majd jövök a beszámolókkal, hogy egy nap hány piros lámpánál dõltem el. ;D Na persze nem kell megállni minden lámpánál, nem azért van.
Az én életem izgalmasan és mozgalmasan telik, de most nem tudok visszaolvasni 40 oldalt, úgyhogy nem tudom, mi van Veletek, drágáim!!
Alig várom, hogy oútival dolgozhassak végre!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
trifo:
Megváltozott a mobszámod??
Írjatok sok-sok érdekes dolgot magatokról, meg a Tisza Maratonról, asszem az lesz az elsõ verseny, amin CC-ben indulok!
Valaki nem fog rajtam kívül még triatlonozni?!
:-* Katka