Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
:D

BAAAAAAAAAAAAAANZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁIII!!!
...téminuszpárórácska...
8) yeah baby yeah!!!

thommey, Rave_Ace: aztán nem összetörni magatok Gardán.... Na jó, magatok lehet, csak a digigépet ne ;)

AZOKNAK AKIK BÜKK KÖRNYÉKÉN LESZNEK:
MÁJUS3::SZILVÁSVÁRAD::MEETPOINT-VÖLGYBEJÁRATI FIZETÕKAPUK::13.00zulu

Aki tud jöjjön ;)
Gabi: ha tudsz csörögj rám ha elindultatok (privben mobilszám)

MINDENKINEK NAGYON NAGYON KELLEMES 4 NAP PIHIT!
(Tyito pajtinak meg KITARTÁST a munkához, és bízok benne hogy TUDSZ PIHENNI MAJD AZÉRT)

Tsõváz és hátszél...
Joghurtos müzlihegyek... ;D
PéeF voltam...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Sziasztok:)
Mindenkinek jó tekerést a Buda maratonra!!!
Én sajna nem megyek,mert vár a Garda ;D
5év után végre elõször sikerül...bár még nem vagyok ott:)
Üdv:Thy

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Meggyünk bizza! Addig már csak egy nap :) meg egy rakás munka :'(. Ma este tekerni akartam, de még csak most indulok haza. Még a bikemag-ot sem nyitottam ki, pedig már tegnap megvettem :-\

Ha 3.án jövünk össze, akkor a maratonosok (nati, ?) sajnos kimaradnak.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
És mi lenne, ha Tar-kõnél lenne a tali? ??? :D

(merthogy én is megyek Lillafüredre 8))
(királyság lesz... ugye PéeF? ;))

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Részemrõl Május 3. Szilvásvárad, elõtte Lillafüreden Paráék.
Naptárba beírva.

Nati! Ultio!
Végre találkozunk!

Az égiek legyenek kegyesek hozzánk!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
:D szvsz 12 körülre érnénk át kellemes tempóbban, meg esetlegesen Tar-kõt is érintve, szal egy 1-2órai találkát megdumálhatunk 8)

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1,169 posts
Én benne vagyok ;D ;D ;D. De inkább délután, mint délelõtt ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
;D ;D ;D

Lovas_Gabi is írta, hogy Õk meg máj3 mennek át szilávsra Miskolcról .. ;D

Egy rögtönzött fórumtalit tarthatnánk akkor a Szalajka-vgy vmelyik vendéglátóegységében 8)

Nati?
ultio?
Gabi?
Para?...ööö.. NANÁ! ;D
május3, azaz szombat?

Üdv

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1,169 posts
Mi is Szilvásváradon leszünk, össze is futhatunk egy közös tekerésre ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Atus, köszönjük a jókivánságokat, neked is szép hosszú hétvégét kivánunk. A Vértes ... gyönyörü hely, és be jó is lenne oda menni, de egy másik szép hegységbe vezet utunk.

Trifó, igen, elkelt a váltókarom.

Para: köszi. Érezzétek jól magatokat. Ha úgy alakul áttekerek hozzátok pár órára. De még meglátjuk.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Atua4
Ez történt?
Üzenet-A keresett lap nem jeleníthetõ meg.??
Ha igen, legközelebb nyomj egy frissítést, majd enter és kész. Nem fog kétszer elmenni!

PARA!
Május 3.-án készülünk átmenni egy páran Szilvásra. Csatlakoztok? (Úgy is Lillafüreden lesztek!)
Kb.fél 9-kor indulunk az AVAS-ról, szerintem Lillafüreden leszünk (ahogy a többi túratársat ismerem) fél 10 körül, aztán irány Jávorkút, Nagymezõ, Olaszkapu, Szilvásvárad. Onnan Mályinka,-Szentlélek Garadna-Lillafüred.

atus

atus

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Ne!! Hülye gép. hát nem kétszer küldte el?!

atus

atus

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Ûdvözletem MINDENKINEK !!!!
Bárr igen-igen ritkán fordulok elõ a Fótumon, azért árgus szemekkel követem az eseményeket. Engedjétek meg, hogy mint (valószínû ) a legöregebb ( bocs, ...idõsebb ) Fórum tag, mindenkit köszöntsek május 1-e alkalmából. Mielõtt bárki felzúdulna, ezt a hosszú hétvégére értem, mivel min. 3 napot lehet tekerni( HI-HI-HI ). Ha netán valaki a Vértesben teker a hét végén és esetleg Vérteskozma környékén jár, azt(azokat) szívesen látom egy akármilleny italra a " Meteor kulcsosházban " (süti nincs!!!!!). Én spec. kevésbé fogom élkvezni a progit, 10-12 zõldfülû bringás túravezetõ tanonccal. Nekik ez gyakorló túra lesz, csak kicsit fogom õket meg....ni. No, ennyi, mindenkinek jó idõt, nagy " repûléseket ", ha verseny => gyõzelmet, magamnak türelmet-sört-bort-vendéget ( a sorrend felcserélhetõ ). Atus

atus

atus

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Ûdvözletem MINDENKINEK !!!!
Bárr igen-igen ritkán fordulok elõ a Fórumon, azért árgus szemekkel követem az eseményeket. :o :o Engedjétek meg, hogy mint (valószínû ) a legöregebb ( bocs, ...idõsebb ) Fórum tag, mindenkit köszöntsek május 1-e alkalmából. ;DMielõtt bárki felzúdulna, ezt a hosszú hétvégére értem, mivel min. 3 napot lehet tekerni( HI-HI-HI ). Ha netán valaki a Vértesben teker a hét végén és esetleg Vérteskozma környékén jár, azt(azokat) szívesen látom egy akármilleny italra a " Meteor kulcsosházban " (süti nincs!!!!!). ;)Én spec. kevésbé fogom élkvezni a progit, 10-12 zõldfülû bringás túravezetõ tanonccal. Nekik ez gyakorló túra lesz, csak kicsit fogom õket meg....ni. ;) ;)No, ennyi, mindenkinek jó idõt, nagy " repûléseket ", ha verseny => gyõzelmet, magamnak türelmet-sört-bort-vendéget ( a sorrend felcserélhetõ ). ;) ;) ;) Atus

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Esetleg tudnátok segíteni?

Ebben:
_____
|
|
|
\|/

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
Hát ez mokás képsor volt ;D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts

Itt az ugrándozás dokumentációja. Szépen gondozott formában.

Lensver: nem szóltál. Ezek szerint elkelt a váltókarod?

--Trifo

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Nati Drága :-*

Páran a bükki lankákon fogjuk rémisztgetni a tavaszi napsütés elsõ túristáit. 8)
Pontosabban Lillafüred, és környéke lesz a veszélyeztetett övezet. ;D

Mátrai szállás ügyben: ha megkéne szállnom, és olcsón, és mondjuk Parád környékén, akkor Parád és Parádsasvár közötti laposban van a Túra Caping. Nem egy ****os felszereltségû, de ami néha jól jön: van (volt még amikor arra jártam) saját étterme...izé... konyhája...

PUSSZ

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Para! Ti hova is mentek május 1-én? A Bükkbe?
Mi egy kisebb bringás csapattal a Mátrába megyünk bicajozni. Szombaton meglesz a maraton, vasárnap indulunk, és azt hiszem, hogy kedden jövünk haza a hegyekbôl.
Ha a Mátrában lesztek, akkor hol szálltok meg?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Khalesz: bocsbocsbocs. Szombaton már nem olvastam amit írtál. Vasárnap kint voltunk a szigeten, és ott is volt a bogrács helye. Én meg tettem mellé emberlenyomatot :) Belehemperegtem jól a sóderbe. Teszek a TÁR-ra mindjárt képeket.

AsztA ugrott jó nagyot :)

--Trifo