Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
obs, a 24 óráson taláxunk, bár nem a saját cangámmal vágok neki... ::) Mellon, ha egy egész hetes dolog nem is, de pár napos csúszkákban mindenféleképpen benne lennék 8)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Tegnap kicseréltem a lukas wtb külsõmet, remélem az új már jó lesz. Elõre végre felkerült a Schwalbe, kis erõszak árán. Remélem elöl nem kapok defektet, mert a lefszedéhez szerintem nem elég erõs a gumileszedõm ::)

Hétvége: szombat este valószínüleg feltekerünk a 24h-sra Erával, ha sikerül a családi programokat megfelelõen ütemeznem.

Vasárnap, hm nem is tudom. Lejtõzés nem lenne rossz, még van pár cm2 épp bõrfelületem amit lezúzhatok... ??? Jani hegyen gondolom jó sokan lesznek vasárnap.
Tekerni is mennék. Lehet a tekreés délutánra marad, ha a délelöttöt túlélem ;D

Síelés: Trifó Jenõ Muci no meg én elvi szándék megvan, ez már 4 emberke, jó kiindulási alap :D. Van még akit hoznátok ill. jönne?

Para: jó a montázs 8) PICO1 :o

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
haho!

2005os naptar preview a topicjaban! ;) 8)

peef

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Hmmm Kanada... Álmaim egyike... ::)

Thommey sztem csak ezért nem teker felfelé mostanában, mert "öregszik bazzeg" ;D

Úgy néz ki, hogy 24 óráson a support feladatot elõzetesen bevállaló "felelõségteljes" ismerõseim visszamondták a részvételt, így ha valakinek van kedve kijönni és netán segíteni is tud egy kicsit, akkor szívesen látjuk! ;) A csapat két fõt számlál (Szécsi Tomi meg én), de sztem szegény konamano nem fogja bírni egyedül :/ (ha egyedül lesz, de reményeink szerint jön vele még valaki :) )

No remélem azért látok kint pár ismerõst!

Üdv.:
obs.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Hali!

Lensver: beszámoló az lesz. Már nagyjából összeálltak a mutogatnivaló képek, csak meg kell még igazgatni párat.

Mellon: február környéki sielésre beneveznénk mi is. És akkor lehet lelkesen várni a sielést hónapokon át :)

Thy: mi lesz a következõ? "Thommey, child of gravity" ?
:)

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Thommey, te már nem is tekersz? :-\ Jövõre már azt is elfelejted mi az az emelkedõ és furán fogsz nézni rá, ha utadba kerül egy. ;D ;)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Nekem szombat délután technikai tréning a Bókay kertben, aztán support feladatok a 24h-n, igaz egy személyre korlátozva:) vasárnap pedig lejtõzés egész délelõtt.ha valaki akar gyaksizni,akkor rajta:)
Mellon?
Üdv:Thy

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 posts
Bruce-al terveztünk egy lájtos tekerést vasárnapra. De tényleg csak az jöjjön aki nem akar sokat menni! Útvonalat majd valahogy úgy egyeztetjük, hogy útközben csatlakozik hozzánk valaki. Terveim szerint lesz benne Pborosjenõ, Csobánka, Pszkereszt, Szentendre.

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Sziasztok!

Káhlesz Zoli kérdezi, hogy vasárnap vki a Pilisbe menne-e tekeregni. Utazni nincs kedve, tehát lokális tekerést szeretne, ezért Pilis. Egyébként tényleg nem rossz 5let, reggel nem kell korán kelni és mégis nagyot tekerhetsz. Múlt szombaton jó kis 100-ast mentünk, bár tovább csökkentettem az ép börfelületemet. A múlt héten 3 perecelést sikerült összehozni :-\ :-[

Én még nem tudom melyik lenne a jobb, de valahová menjünk, ha már a 24h-s nem jött össze.

Vasárnap a céges sportnapon jól mutattunk az új koleginával (együtt mentünk ki), Õ szombaton motorral feküdt el, szépen bepólyált kézzel jöt. Így inkább a logikai játékoknál idõztünk sokat 8). Azért 1x felmentem a mászofal könyebbik oldalán, meg a szobabiciklin 1km teszttekerést csináltam 1:14 alatt.
Tök jó légellenállás nélkül simán megy az 50es tempó ;D (270W ellenállást állítottunk be, akármit is jelentsen ez...)
15% a testzsír %-om, ami +5% a tavaly mért értékhez képest, tényleg elhíztam ::)

Egyébként Üdv a Hazatérõ Lelkeknek! :D

Más: közös síelés elképzelhetõ idén is?
Tudom, még korainak tûnik egy kicsit, de engem már júniusban megkerestek, február elejei seléshez, és most ismét rákérdeztek, mert még 1 utolsó 4fõs apartman lefoglalható, és a katalógusárhoz képest tök olcsó az egész. (Én mennék, csak nincs ismerõsöm aki ilyenkor már eldönti)
Errõl ugyan már tuti lekésünk, de valamit jó lenne majd összehozni.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hú Trifó, nem lehetne valamikor egy élménybeszámolót tartani? Nagyon nagyon érdekelne az utatok!

roobi

roobi

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
bocsi kissé off..
...de Rás kollegának és Natinak különösen ajánlom - illetve bárkinek aki szívesen megnézné - hogy elkészült a Gázló video anyag a TT-rõl és a
www.happybiketeam.hu oldalon a balodali felsõ kis képrõl letölthetõ.
Jó nézegetést nektek!
üdv: roobi

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1,169 posts
Para! Ha szombaton lenne ez a túra, én mennék.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Ors: :( ha minden jól megy Én a jövõhétvégén a tátrában leszek, és szenvedések közepette, haza síránkozva, undorral tekintve szét, hágót döntök... ::)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Üdv, Fórumtársak!

Visszajöttünk Kanadából, és visszatérnénk a bringás világba :)

--Trifo

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
és esetleg jövõ hét vége ? :-\

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
most vasárnap...

valami fincsit kéne tekerni, mert 3 hete nem ültem fel a lóra... :(

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1,169 posts
Mikor lenne ez a mátrai túra?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
ahoy

van vki, aki nem megy 24órásra, és esetleg egy mátrai túrára vevõ lenne?

péef

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
::)
Azt mondta õ is regisztrált a fórumon és egyszer-kétszer már írt is bele.
Nekem akkor már fórumos valaki, ha itt regisztrált. 8)
De mindegy. Holnapra esõt mondanak. Úgye nem lesz SSS?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ez azért nem egészen igaz,hiszen JaniMaci is ott volt velünk, õ pedig annyira nem Bmft-s. Na nem mintha ez számitana bármennyit is.