Nati,
Csipsz ízrõl még nem hallottam, de mondjuk krumplikrémleves lehetne. De vannak pizzás, ketchupos, grilles, enyhén csípõs ízû csipszek.
Sõtt lehetne borsós, borsos stb
Ez jó lenne?
No meg azé mer citromos ízû, még nincs benne citrom....
A fontos az energia bevitele más izekkel, más álaggal és más módon.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2003. June 16. - 12:10

Posted 2003. June 16. - 12:04

Posted 2003. June 16. - 11:58

Édesbõl mindenképpen legyen citromos, mert a citrom ugye fontos sportolás közben, és a sós lehetne mondjuk chips vagy mogyoró izû!
Posted 2003. June 16. - 11:52

Posted 2003. June 16. - 11:50

Hali,
Az édes az lehetne mondjuk meggyes, tropusi gyümis(az menõ, mert senki sem tudja mi van benne), sárga dinnye,õszibarack,fahéjas alma, málna.
A sós lehetne spárgakrém, sajtkrém, fokhagyma(?), édes-savanyú,tyúk, marha,brokkoli...stb
Próbálok mintát csinálni a jövõ hétre.
Az édes az lehetne mondjuk meggyes, tropusi gyümis(az menõ, mert senki sem tudja mi van benne), sárga dinnye,õszibarack,fahéjas alma, málna.
A sós lehetne spárgakrém, sajtkrém, fokhagyma(?), édes-savanyú,tyúk, marha,brokkoli...stb
Próbálok mintát csinálni a jövõ hétre.
Posted 2003. June 16. - 10:58

Én is jelentkeznék próbaemberkének bár a sós dolog kicsit bizarr, de egy életem egy halálom én ezt a Knorr bigyót most kipróbálom 8)
fish
fish
Posted 2003. June 16. - 10:37

Cheesy koma!
tesztember jelentkezik! 8)
gyümölcsös ízek: citromos... ?? :
barackos, meggyes...
szvsz jó a sós, az édesre szomjazom, (de már hétvége óta kissé jobban állok ezentúl a maratonokhoz, mivel beszereztem egy 3!!! literes camelbacket inséges idõkre ;D ) de mint Nati is mutatja, lehet, hogyha mód van rá, ki kellene próbálni mindkettõt 8)
PéeF

gyümölcsös ízek: citromos... ?? :

szvsz jó a sós, az édesre szomjazom, (de már hétvége óta kissé jobban állok ezentúl a maratonokhoz, mivel beszereztem egy 3!!! literes camelbacket inséges idõkre ;D ) de mint Nati is mutatja, lehet, hogyha mód van rá, ki kellene próbálni mindkettõt 8)
PéeF
Posted 2003. June 16. - 10:15

Én jelentkezek szives örömest, mert semmi rossznak nem vagyok az elrontója
, csak egy kérésem lenne:
ha sósat kell tekerés közben innom, én valószinûleg hányok, igy inkább valami édeset kotyvassz Cheesy koma, és máris öntöm magamba literszámra.

ha sósat kell tekerés közben innom, én valószinûleg hányok, igy inkább valami édeset kotyvassz Cheesy koma, és máris öntöm magamba literszámra.
Posted 2003. June 16. - 10:07

Hali,
Tehát az Alpokalja Marcsi nagyon tetszett nekünk, akik ott voltunk. Fel is sohajtottam: Ez az volt ami a testnek és a léleknek kell, hogy jól érezze az ember magát.
Ritka, amikor fenyõillatot érzek tekerés közben de itt megvolt.
Jövõre ajánlom mindenkinek.
más...
Önként jelentkezõket keresek. Mint tudjátok levesporokkal foglalkozom. Mivel nagyon unom már a tekerés közbeni sok édes energia izét ezért kitaláltam, hogy sós ízût fogok csinálni. Az elsõ próba után tavaly a Mecsek marcsin rájöttem, hogy rágni is utálok a maratonokon. Erre most beugrott mi a következõ lépés: Összeállítok instant vitaminozott szénhidrátot (keményítõt és maltodextrint) tartalmazó hideg vizben oldódó zöldségkrémlevest.
Elkészítési mód: töltsd félig a kulacsod, öntsd bele a port, zárd be, rázd fel, töltsd teli, rázd fel, várj pár percet.
Én ki fogom próbálni. Kér-e valaki mintát? Csinálhatok gyümölcs ízût is. Tehát jelentkezõket várok és esetleg íz ötleteket.
A minõségért nem kell agódni. ISO és HACCP üzemel nálam:-)
Tehát az Alpokalja Marcsi nagyon tetszett nekünk, akik ott voltunk. Fel is sohajtottam: Ez az volt ami a testnek és a léleknek kell, hogy jól érezze az ember magát.
Ritka, amikor fenyõillatot érzek tekerés közben de itt megvolt.
Jövõre ajánlom mindenkinek.
más...
Önként jelentkezõket keresek. Mint tudjátok levesporokkal foglalkozom. Mivel nagyon unom már a tekerés közbeni sok édes energia izét ezért kitaláltam, hogy sós ízût fogok csinálni. Az elsõ próba után tavaly a Mecsek marcsin rájöttem, hogy rágni is utálok a maratonokon. Erre most beugrott mi a következõ lépés: Összeállítok instant vitaminozott szénhidrátot (keményítõt és maltodextrint) tartalmazó hideg vizben oldódó zöldségkrémlevest.
Elkészítési mód: töltsd félig a kulacsod, öntsd bele a port, zárd be, rázd fel, töltsd teli, rázd fel, várj pár percet.
Én ki fogom próbálni. Kér-e valaki mintát? Csinálhatok gyümölcs ízût is. Tehát jelentkezõket várok és esetleg íz ötleteket.
A minõségért nem kell agódni. ISO és HACCP üzemel nálam:-)
Posted 2003. June 16. - 09:52

Nézegetem itten a TT-s füzetemet, és látom, hogy a következõ TT, amire valószinûleg megyek, a Gázló130.
Ez azok közé tartozik, amire igencsak fenem a fogam, de még sose tudtam elmenni rá. Már 2 éve! S talán idén lesz a Nagy év, amikor végre, végre valahára sikerülni fog.
Néhány infó:
Indulás: Veszprém, Július 26., 7-9ó
ár: 400Ft
szint: 2000m
helyszin: Bakony
Ha valakinek a táv túl hosszú lenne, van még egy másik táv: a 90km, 1139m szinttel.
O ye, mi gente! MTB a la eternidad!
Ez azok közé tartozik, amire igencsak fenem a fogam, de még sose tudtam elmenni rá. Már 2 éve! S talán idén lesz a Nagy év, amikor végre, végre valahára sikerülni fog.
Néhány infó:
Indulás: Veszprém, Július 26., 7-9ó
ár: 400Ft
szint: 2000m
helyszin: Bakony
Ha valakinek a táv túl hosszú lenne, van még egy másik táv: a 90km, 1139m szinttel.
O ye, mi gente! MTB a la eternidad!
Posted 2003. June 16. - 09:51

Bevallom: 25km kemény mászás és lejtõzés a Budai hegyekben bennem ugyanezt a kielégült kéjes gyönyört kelti - hihi: kezdõk szerencséje

Lesz ez még ígyse? ;D

Lesz ez még ígyse? ;D
Posted 2003. June 16. - 09:35

Posted 2003. June 16. - 09:32

Nagyon lement a topik az aljzatra, úgyhogy elregélem Néktek, hogy szombaton végre teljesitettük a Rákóczi TT 120-as távját (amibõl 130lett az eltévedésekkel). Ennek kb. 10%-a volt csak beton!
A múlt évben sajnos nem tudtuk befejezni fény és lámpahiány miatt, de idén pont akkor értünk célba, amikor teljesen sötét lett.
130km, utazási idõ 13:50, tekerési idõ 11:20, szintkülönbség kb. 3000m.
Hogy aznap milyen élményekben volt részünk, csak azok tudják, akik ott voltak. Szavakban kifejezni oly nehéz a gyönyört, amit a hegyek látványa és közelsége adott nekünk. Most is látom magam elõtt a végtelen utat, a zöld erdõket, virágok tengerét, a magasban kõrözõ sólymokat, Füzér és Regéc büszke várormát.
Értékes a sok befektetett energia, a küszködés is, amit kiadtunk magunkból.
Érdekes infó, hogy az elsõ bicajos a 120-on (Novák Pista), 8:50alatt tette meg az utat, bár õ nem tévedt el egyszer sem.
Vicces dolog: idén végre sikerült neki legyõznie a futókat, mert azok tavaly bizony megverték! (egyébként a gyalogosok se voltak semmik: páran már elõttünk jópár órával beértek , pedig csak 40 perccel indultak korábban nálunk!!! Másokat meg egyfolytában kerülgettünk a túra közben, és csak a 90. km táján sikerült "lerázni" õket.)
Tiszteletem azoknak a bringásoknak, akik utánunk értek be, és rájuk esteledett az erdõben, mégis megcsinálták, és nem tévedtek el, pedig még lámpa se volt náluk. Nem tudom, hogy csinálták.
A szállás szuper volt: egy magánházban laktunk, és úgy hiszem, hogy ez a 2000Ft per személy nem volt sok azért, amit kaptunk cserébe: hûvös, tiszta szoba, saját fürdõ, csodás kert, szivélyes fogadtatás a háziak részérõl, és egy fantasztikus sütögetõ hely a kert hátsó részében, ahol az egész péntek estét töltöttük Erával és Mellon-nal (és én persze megint megállás nélkül ettem).
A múlt évben sajnos nem tudtuk befejezni fény és lámpahiány miatt, de idén pont akkor értünk célba, amikor teljesen sötét lett.
130km, utazási idõ 13:50, tekerési idõ 11:20, szintkülönbség kb. 3000m.
Hogy aznap milyen élményekben volt részünk, csak azok tudják, akik ott voltak. Szavakban kifejezni oly nehéz a gyönyört, amit a hegyek látványa és közelsége adott nekünk. Most is látom magam elõtt a végtelen utat, a zöld erdõket, virágok tengerét, a magasban kõrözõ sólymokat, Füzér és Regéc büszke várormát.
Értékes a sok befektetett energia, a küszködés is, amit kiadtunk magunkból.
Érdekes infó, hogy az elsõ bicajos a 120-on (Novák Pista), 8:50alatt tette meg az utat, bár õ nem tévedt el egyszer sem.
Vicces dolog: idén végre sikerült neki legyõznie a futókat, mert azok tavaly bizony megverték! (egyébként a gyalogosok se voltak semmik: páran már elõttünk jópár órával beértek , pedig csak 40 perccel indultak korábban nálunk!!! Másokat meg egyfolytában kerülgettünk a túra közben, és csak a 90. km táján sikerült "lerázni" õket.)
Tiszteletem azoknak a bringásoknak, akik utánunk értek be, és rájuk esteledett az erdõben, mégis megcsinálták, és nem tévedtek el, pedig még lámpa se volt náluk. Nem tudom, hogy csinálták.
A szállás szuper volt: egy magánházban laktunk, és úgy hiszem, hogy ez a 2000Ft per személy nem volt sok azért, amit kaptunk cserébe: hûvös, tiszta szoba, saját fürdõ, csodás kert, szivélyes fogadtatás a háziak részérõl, és egy fantasztikus sütögetõ hely a kert hátsó részében, ahol az egész péntek estét töltöttük Erával és Mellon-nal (és én persze megint megállás nélkül ettem).
Posted 2003. June 15. - 00:01

Volt valaki a Kona találkozón? Itt van pár kép: http://exseven.freeweb.hu
Van pár nagyon vicces vízbeugrásos jelenet ;D
Van pár nagyon vicces vízbeugrásos jelenet ;D
Posted 2003. June 14. - 22:05

Nati: Engem érdekelne egy hétköznapi esti turaparty, de csak szokványony CATEYE lámpinyekem van, és esetleg valami gatyi ruszki fejlámpám.
Egyébként túléltük az Alpoklját is, és nekem nagyon tetszett. Itt is k...va meleg volt, de a sok ffissítõ megtette a hatását. Az osztrák rész végig betonemelkedõ volt, nem élveztem annyira.
De ami utána jött az sirály. Nekem 65km/h sikerült terepen kighozni magamból, de mások még ezt is felülszárnyalták.
Köszeg gyönyörû!
Egyesek sokalták az aszfaltutat, én nem éreztem vészesnek. Kellett tóni is, azt már inkább éreztem.
A görcs elõl hátul hasogatott, de az utolsó 5 kilcsin már az sem érdekelt.
Mindezeketösszevetve Jó volt.
Holnap megy valaki valamerre a Pest környékén?
Egyébként túléltük az Alpoklját is, és nekem nagyon tetszett. Itt is k...va meleg volt, de a sok ffissítõ megtette a hatását. Az osztrák rész végig betonemelkedõ volt, nem élveztem annyira.

De ami utána jött az sirály. Nekem 65km/h sikerült terepen kighozni magamból, de mások még ezt is felülszárnyalták.
Köszeg gyönyörû!
Egyesek sokalták az aszfaltutat, én nem éreztem vészesnek. Kellett tóni is, azt már inkább éreztem.
A görcs elõl hátul hasogatott, de az utolsó 5 kilcsin már az sem érdekelt.
Mindezeketösszevetve Jó volt.
Holnap megy valaki valamerre a Pest környékén?
Posted 2003. June 13. - 11:15

Posted 2003. June 12. - 16:45

era: mind a kettõ jól hangzik csak messze lesznek én meg itt pesten senyvedek :
Na mind1 , tekerni azért fogok ;D
fish

fish
Posted 2003. June 12. - 16:25

Sajnos ha jól tudom borsékhoz nem tud beférni egy ember+bringa!
Más.
Kinek van kedve egy éjszakai túrához valamelyik hétköznapon? Ez egyelõre csak egy puhatolózás, és nem a jövõ héten lesz.
21kor lenne az indulás az UVH-tól.
Útvonal: Ürömi domb -- Hosszú-hegy -- Pilisi szerpentin -- Dobogókõ -- haza
Ez kb.80km, és 4-5 óra. Tehát ha este9kor indulunk, akkor éjjl 1-2 között érnénk haza.
Csakis erõs lámpákkal lehet jönni, mert igazi tereprõl van szó. Természetesen vakmerõk, sötétben látók, õrültek is csatlakozhatnak.
Az éjszaka elõnye az, hogy nem olvadsz le a bringáról, és nem megy el az erõd a hõségtõl. Ma is amikor tekertem a hegyekben (az elsõ órában), igen legyengültem a hõségtõl!
Egyik ismerõsömet most vitték kórházba, mert hõgutát kapott. Na, õ nem bicajos, ez most csak úgy eszembe jutott. Õ egy grafikai cég vezetõje. Vezetett haza Bécsbõl, és mikor Gyõrben kiszállt a kocsiból, elájult. El kellett vinni a kórházba, mesterségesen lehûteni!
Nehogy mi is igy járjunk. ;D
Más.
Kinek van kedve egy éjszakai túrához valamelyik hétköznapon? Ez egyelõre csak egy puhatolózás, és nem a jövõ héten lesz.
21kor lenne az indulás az UVH-tól.
Útvonal: Ürömi domb -- Hosszú-hegy -- Pilisi szerpentin -- Dobogókõ -- haza
Ez kb.80km, és 4-5 óra. Tehát ha este9kor indulunk, akkor éjjl 1-2 között érnénk haza.
Csakis erõs lámpákkal lehet jönni, mert igazi tereprõl van szó. Természetesen vakmerõk, sötétben látók, õrültek is csatlakozhatnak.
Az éjszaka elõnye az, hogy nem olvadsz le a bringáról, és nem megy el az erõd a hõségtõl. Ma is amikor tekertem a hegyekben (az elsõ órában), igen legyengültem a hõségtõl!
Egyik ismerõsömet most vitték kórházba, mert hõgutát kapott. Na, õ nem bicajos, ez most csak úgy eszembe jutott. Õ egy grafikai cég vezetõje. Vezetett haza Bécsbõl, és mikor Gyõrben kiszállt a kocsiból, elájult. El kellett vinni a kórházba, mesterségesen lehûteni!
Nehogy mi is igy járjunk. ;D
Posted 2003. June 12. - 16:14

NAti: tudom... BRUCE már csalogatott... csak nekem az a bajom, hogy minél kevesebbõl szeretném, megúszni az egészet, így max a szombati utazás jön szóba, de sajna a vonat reggel hajnalban indul(én meg eléggé lefáradtam a héten) és így is 9:50re van ott... :-\
ezért reménykedtem az autósokban... hátha... csak kicsit sok a véletlen...
ezért reménykedtem az autósokban... hátha... csak kicsit sok a véletlen...

Posted 2003. June 12. - 15:37

Para! Minõ véletlen: borssal és Mucival mi PONT egy 120km-es túrára megyünk szombaton.
Társaság egy része már holnap reggel lemegy ... sajna vonattal.
De hátha ez nem szegi kedved!
Vonatok indulnak egész nap: pl. megy egy jó vonat 16/05kor a Keletibõl. Ez 8 körül van ott Sárospatakon.
De lehet késõbb is, pl.: 18/05. Ez meg este 22kor.
Gyere ha tudsz! Szállás van, szuper. Kicsit talán sok(2000Ft/fõ), de van minden.
Társaság egy része már holnap reggel lemegy ... sajna vonattal.
De hátha ez nem szegi kedved!
Vonatok indulnak egész nap: pl. megy egy jó vonat 16/05kor a Keletibõl. Ez 8 körül van ott Sárospatakon.
De lehet késõbb is, pl.: 18/05. Ez meg este 22kor.
Gyere ha tudsz! Szállás van, szuper. Kicsit talán sok(2000Ft/fõ), de van minden.