Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Para, ha gondolod cenzúrázhatom a brigádat nehogy valami maffiavezér a kép alapján ráuszíccsa az egész biciklitolvaj bandáját ;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Továbbá érdeklõdnék, hogy itt a topiklakók között van-e valaki, akinek erõs, éjszakai terepezéshez alkalmas lámpája van?

Nos nekem úgz pár hete már van. 12 watt elég? Sajna majd egy kiló az aksija, de lehet, hgy beszeryek egy litiumot... (Macskasyem dazlighzt 2 solo)û
Nem igay, hogy nem lehet eyen a gépen tisztességesen yz-t gépelni... :-\ >:(
Syal még csak egyszer tekertem vele, mert volt egy záróvizsga elõttem, de akkor világított mint a veszett egér Csernobilban. Nekem elég jó. (Fõleg, hogy gyakorlatilag ingyen vágták hozzám.)

Egyébként a mai naptól hivatalosan is szabad vagyok, mert nem csak a diplomához szükséges összes követelménynek tettem eleget, hanem megvolt a Phd felvételim is, ahol döntetlenben vagyunk második helyen ketten. Ha adnak 3 helyet - amiért most kemény lobbizás megy a tanszékvezetõ részérõl - akkor szeptembertõl van "jövõm". Addig meg egyszer élünk! (De soxor tekerünk!)

Most hétvégén van valaki aki nem megy a DM-re, de miután beköszönt a többieknek a rajtnál eljön velem tekerni a Budai...Pilisbe? Mostani edzettségi szintem a sánta egysejtû és a félkarú kígyó között van. ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Master: ;) Õ lensver... :-*

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:D jéééééé... ott a pacim... :-* :-* :-*

sajna a sokat emlegetett zöldkockán nem készült fotó... nhuhhhhhhh... meeeeeeeennnyünk holnap! ;D

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
Csá KeX. Ki volt az a sárga Giant-es leányzó? Jól néz ki... a kerója!

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Hát igen. A kedves fórumtársak valóban nem hazudtak, tényleg remek volt ez a kis zöldkockatúra. Szó mi szó tényleg megkóstoltam a mátrai humuszt amit annak a sátáni sziklának köszönhetek, amivel kölcsönhatásba lépett a pedálom és már indult is a láncreakció :) Noh persze mikor levegõbe repültem és a bicikli is utánam szállt, az nem volt olyan vicces ;D
Para, szerintem volt az 9.9-es is, mert azér' meglehetõsen szinkronban repültünk a paripámmal ;)
Kicsit talán szerencsés is voltam, hogy a burjánzó susnyásba zuhantam bele és nem egy siklaszirtre kenõdtem fel. Egyébként ezen kívül is volt egy pár hálálközei no controll akció hála azoknak a focilabda nagyságú kõtömböknek, amik nem mindíg a legjobb helyen voltak :) All in all tényleg klafa kis kerekezés kerekedett a dologból a mávos konfliktustól kezdve a gyümölcslevesig, nyeregbilincscsavar keresésen keresztül a vonatwc-ben való fullasztó utazással bezárolag ;)

Aszem a köv mátratúrára van egy potenciális jelentkezõ...

jah és riszpekt mrc-nek a merevvillával lejövetelért. nomeg parának, hogy egy órát kibírt a hírhedt mávos toalet nyitott ajtaja elõtt ;D

Tyito, a hiányolt képek: http://kepz.terror.h...album13?&page=1
elég gányak lettek, mert 1. nem tudok fényképezni 2. sötét volt az erdõben. Azért 1-2 egész jó lett.

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Igen!
Tekerjünk EGYÜTT, csak érjek rá :-\

Péef és Mindenki aki ott volt a hétvégi turHán:asszem nagyon jó és írígylésre méltó volt Nektek!
Én legközelebb a talin fogok tekerni, remélem ott lesz turázni szeretõ ember, aki fel tud a kerójára kászálódni. :-\

Addig islvasok és nézném a képeket! Lettek??

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás

a fiúkkal jókat ... tekerjünk együtt. ;)

;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Persze Master, itt és egyre növekvõ számban. E topiknak kb. 8-10 bringáslány-lakója van. És mind aktivan bicajozunk. Azért alkottuk,hogy megosszuk egymással túrás tapasztalatainkat, és hogy a fiúkkal jókat ... tekerjünk együtt. ;)

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
Bringás lányok? Hol? Itt? Írjatok!!!!!!!!!
Megmozdulás rovat "Romániai túra Júl.-28-tól"

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Mellon!

Én is csatlakoznék!!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Pixel! Ezt nem úszod meg ennyivel!

Tessék szépen mesélni róla, hogy hol volt a szállás, milyen volt, merre mentetek, érdekes történések stb... Annyi nem elég, hogy azt mondod: a képek mindent elárulnak! ;)

Bruce

u.i. mi nem mertünk felülni arra a biciklire, ami ott van a chata pod rysmi elõtt ::) :P

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Aztanemjóját, Pixel!! Ezek báááázi szépek lettek!!! :o

Big gratula by jenõ! :)

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Jajj Nati, ha kicsit korábban feljövök, veletek mentem volna. Hát majd legközelebb.
Voltunk a Magas-Tátrában, és csináltunk szép képeket: exseven.freeweb.hu
Kellene délután tekerni menni, van jelentkezõ...?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:D thommey: oxa... majd szeptember tájékán vissaztérünk akkor... 8)
esetleg már kamerával ::)

(tegnap nézegettem a térképet, már mint a mátra túristát, és enyhe bizsergés kiséretében kinéztem egy uszkve 40kilcsis cak' ösvényen zúzunk -fõleg-lefele stílusú útvonalt, a nyugati oldalt... nyammmm.... majd szept, vagy aug... ::) ;) )

csõváz és hátszél...
Joghurt kezd penészedni ebben a melegben :P

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Én ma tekerek egyet Kovi Tomival és haverjával a Pilisben. Aki akar, csatlakozzon hozzánk. Na persze jókor irok. ;D
Tali: UVH: 9 óra.
Irány: Pilis

Továbbá érdeklõdnék, hogy itt a topiklakók között van-e valaki, akinek erõs, éjszakai terepezéshez alkalmas lámpája van?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Para:Qrva jó volt a túra,de ha egyszer meglesz a fulltelós verdám,nyomulunk mégegyet:)
Üdv:Thy

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Mellon: MEGYEK

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Mellon: nem kizárt, hogy csatlakoznék! De ezt még egyeztetni kell.

--Trifo

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Sziasztok!
Hát itt vagyok újra. Elszaladt a szabadságom: 3 hét. Jártam a Zemplénben (Rákóczi), ami feledhetetlen volt 8), és a Balaton felvidéken, ami szintén gyönyörû (Keszthelyi hegység - vagy dombság? - írtások és lovak által sivataggá taposott túrista utak, hosszú emelkedõk és állat gurulások; Szentgyörgy hegy úgy ahogy van gyönyörû; Káli medence szépséges panorámája és a Tihanyi félsziget sziklás ösvényei és szabadstrandja szerintem mindenkinek bejönne. Ajánlom is mindenkinek, érdemes megkóstolni.)

Mellon: errõl lemaradtunk. :'( Látom ez a hétvégi tekerés is jól sikerült. :)

Para: egyszer már tényleg el kellene szánnom magam egy túrádra, mert olyan jó olvasni a beszámolókat.

Kata: aki nyáron bringázik, az lehet, hogy csoki barna, de ha kimegy a strandra, már kiderül a turpisság: csak a végtagjai barnák. ;D

Mellon: lehet, hogy csatlakozom hozzád, amíg nem tartalak vissza, legfeljebb rövidebbet tekerek. :-\