Para, ha gondolod cenzúrázhatom a brigádat nehogy valami maffiavezér a kép alapján ráuszíccsa az egész biciklitolvaj bandáját ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. július 01. - 16:49

vendég_Charon_*
Írta 2003. július 01. - 16:17

Továbbá érdeklõdnék, hogy itt a topiklakók között van-e valaki, akinek erõs, éjszakai terepezéshez alkalmas lámpája van?
Nos nekem úgz pár hete már van. 12 watt elég? Sajna majd egy kiló az aksija, de lehet, hgy beszeryek egy litiumot... (Macskasyem dazlighzt 2 solo)û
Nem igay, hogy nem lehet eyen a gépen tisztességesen yz-t gépelni... :-\ >

Syal még csak egyszer tekertem vele, mert volt egy záróvizsga elõttem, de akkor világított mint a veszett egér Csernobilban. Nekem elég jó. (Fõleg, hogy gyakorlatilag ingyen vágták hozzám.)
Egyébként a mai naptól hivatalosan is szabad vagyok, mert nem csak a diplomához szükséges összes követelménynek tettem eleget, hanem megvolt a Phd felvételim is, ahol döntetlenben vagyunk második helyen ketten. Ha adnak 3 helyet - amiért most kemény lobbizás megy a tanszékvezetõ részérõl - akkor szeptembertõl van "jövõm". Addig meg egyszer élünk! (De soxor tekerünk!)
Most hétvégén van valaki aki nem megy a DM-re, de miután beköszönt a többieknek a rajtnál eljön velem tekerni a Budai...Pilisbe? Mostani edzettségi szintem a sánta egysejtû és a félkarú kígyó között van. ;D
Írta 2003. július 01. - 16:14

Írta 2003. július 01. - 16:02

sajna a sokat emlegetett zöldkockán nem készült fotó... nhuhhhhhhh... meeeeeeeennnyünk holnap! ;D
vendég_Master_*
Írta 2003. július 01. - 16:01

Írta 2003. július 01. - 15:48

Hát igen. A kedves fórumtársak valóban nem hazudtak, tényleg remek volt ez a kis zöldkockatúra. Szó mi szó tényleg megkóstoltam a mátrai humuszt amit annak a sátáni sziklának köszönhetek, amivel kölcsönhatásba lépett a pedálom és már indult is a láncreakció
Noh persze mikor levegõbe repültem és a bicikli is utánam szállt, az nem volt olyan vicces ;D
Para, szerintem volt az 9.9-es is, mert azér' meglehetõsen szinkronban repültünk a paripámmal
Kicsit talán szerencsés is voltam, hogy a burjánzó susnyásba zuhantam bele és nem egy siklaszirtre kenõdtem fel. Egyébként ezen kívül is volt egy pár hálálközei no controll akció hála azoknak a focilabda nagyságú kõtömböknek, amik nem mindíg a legjobb helyen voltak
All in all tényleg klafa kis kerekezés kerekedett a dologból a mávos konfliktustól kezdve a gyümölcslevesig, nyeregbilincscsavar keresésen keresztül a vonatwc-ben való fullasztó utazással bezárolag 
Aszem a köv mátratúrára van egy potenciális jelentkezõ...
jah és riszpekt mrc-nek a merevvillával lejövetelért. nomeg parának, hogy egy órát kibírt a hírhedt mávos toalet nyitott ajtaja elõtt ;D
Tyito, a hiányolt képek: http://kepz.terror.h...album13?&page=1
elég gányak lettek, mert 1. nem tudok fényképezni 2. sötét volt az erdõben. Azért 1-2 egész jó lett.

Para, szerintem volt az 9.9-es is, mert azér' meglehetõsen szinkronban repültünk a paripámmal

Kicsit talán szerencsés is voltam, hogy a burjánzó susnyásba zuhantam bele és nem egy siklaszirtre kenõdtem fel. Egyébként ezen kívül is volt egy pár hálálközei no controll akció hála azoknak a focilabda nagyságú kõtömböknek, amik nem mindíg a legjobb helyen voltak

Aszem a köv mátratúrára van egy potenciális jelentkezõ...
jah és riszpekt mrc-nek a merevvillával lejövetelért. nomeg parának, hogy egy órát kibírt a hírhedt mávos toalet nyitott ajtaja elõtt ;D
Tyito, a hiányolt képek: http://kepz.terror.h...album13?&page=1
elég gányak lettek, mert 1. nem tudok fényképezni 2. sötét volt az erdõben. Azért 1-2 egész jó lett.
Írta 2003. július 01. - 15:29

Igen!
Tekerjünk EGYÜTT, csak érjek rá :-\
Péef és Mindenki aki ott volt a hétvégi turHán:asszem nagyon jó és írígylésre méltó volt Nektek!
Én legközelebb a talin fogok tekerni, remélem ott lesz turázni szeretõ ember, aki fel tud a kerójára kászálódni. :-\
Addig islvasok és nézném a képeket! Lettek??
Tekerjünk EGYÜTT, csak érjek rá :-\
Péef és Mindenki aki ott volt a hétvégi turHán:asszem nagyon jó és írígylésre méltó volt Nektek!
Én legközelebb a talin fogok tekerni, remélem ott lesz turázni szeretõ ember, aki fel tud a kerójára kászálódni. :-\
Addig islvasok és nézném a képeket! Lettek??
Írta 2003. július 01. - 14:54

Írta 2003. július 01. - 14:51

Persze Master, itt és egyre növekvõ számban. E topiknak kb. 8-10 bringáslány-lakója van. És mind aktivan bicajozunk. Azért alkottuk,hogy megosszuk egymással túrás tapasztalatainkat, és hogy a fiúkkal jókat ... tekerjünk együtt.

vendég_Master_*
Írta 2003. július 01. - 13:57

Bringás lányok? Hol? Itt? Írjatok!!!!!!!!!
Megmozdulás rovat "Romániai túra Júl.-28-tól"
Megmozdulás rovat "Romániai túra Júl.-28-tól"
Írta 2003. július 01. - 13:55

Írta 2003. július 01. - 13:37

Pixel! Ezt nem úszod meg ennyivel!
Tessék szépen mesélni róla, hogy hol volt a szállás, milyen volt, merre mentetek, érdekes történések stb... Annyi nem elég, hogy azt mondod: a képek mindent elárulnak!
Bruce
u.i. mi nem mertünk felülni arra a biciklire, ami ott van a chata pod rysmi elõtt :
Tessék szépen mesélni róla, hogy hol volt a szállás, milyen volt, merre mentetek, érdekes történések stb... Annyi nem elég, hogy azt mondod: a képek mindent elárulnak!

Bruce
u.i. mi nem mertünk felülni arra a biciklire, ami ott van a chata pod rysmi elõtt :

Írta 2003. július 01. - 10:08

Írta 2003. július 01. - 09:11

Jajj Nati, ha kicsit korábban feljövök, veletek mentem volna. Hát majd legközelebb.
Voltunk a Magas-Tátrában, és csináltunk szép képeket: exseven.freeweb.hu
Kellene délután tekerni menni, van jelentkezõ...?
Voltunk a Magas-Tátrában, és csináltunk szép képeket: exseven.freeweb.hu
Kellene délután tekerni menni, van jelentkezõ...?
Írta 2003. július 01. - 08:03

esetleg már kamerával :

(tegnap nézegettem a térképet, már mint a mátra túristát, és enyhe bizsergés kiséretében kinéztem egy uszkve 40kilcsis cak' ösvényen zúzunk -fõleg-lefele stílusú útvonalt, a nyugati oldalt... nyammmm.... majd szept, vagy aug... :

csõváz és hátszél...
Joghurt kezd penészedni ebben a melegben

Írta 2003. július 01. - 07:40

Én ma tekerek egyet Kovi Tomival és haverjával a Pilisben. Aki akar, csatlakozzon hozzánk. Na persze jókor irok. ;D
Tali: UVH: 9 óra.
Irány: Pilis
Továbbá érdeklõdnék, hogy itt a topiklakók között van-e valaki, akinek erõs, éjszakai terepezéshez alkalmas lámpája van?
Tali: UVH: 9 óra.
Irány: Pilis
Írta 2003. július 01. - 07:33

Para:Qrva jó volt a túra,de ha egyszer meglesz a fulltelós verdám,nyomulunk mégegyet:)
Üdv:Thy
Üdv:Thy
Írta 2003. június 30. - 16:25

Írta 2003. június 30. - 15:45

Írta 2003. június 30. - 15:38

Sziasztok!
Hát itt vagyok újra. Elszaladt a szabadságom: 3 hét. Jártam a Zemplénben (Rákóczi), ami feledhetetlen volt 8), és a Balaton felvidéken, ami szintén gyönyörû (Keszthelyi hegység - vagy dombság? - írtások és lovak által sivataggá taposott túrista utak, hosszú emelkedõk és állat gurulások; Szentgyörgy hegy úgy ahogy van gyönyörû; Káli medence szépséges panorámája és a Tihanyi félsziget sziklás ösvényei és szabadstrandja szerintem mindenkinek bejönne. Ajánlom is mindenkinek, érdemes megkóstolni.)
Mellon: errõl lemaradtunk. :'( Látom ez a hétvégi tekerés is jól sikerült.
Para: egyszer már tényleg el kellene szánnom magam egy túrádra, mert olyan jó olvasni a beszámolókat.
Kata: aki nyáron bringázik, az lehet, hogy csoki barna, de ha kimegy a strandra, már kiderül a turpisság: csak a végtagjai barnák. ;D
Mellon: lehet, hogy csatlakozom hozzád, amíg nem tartalak vissza, legfeljebb rövidebbet tekerek. :-\
Hát itt vagyok újra. Elszaladt a szabadságom: 3 hét. Jártam a Zemplénben (Rákóczi), ami feledhetetlen volt 8), és a Balaton felvidéken, ami szintén gyönyörû (Keszthelyi hegység - vagy dombság? - írtások és lovak által sivataggá taposott túrista utak, hosszú emelkedõk és állat gurulások; Szentgyörgy hegy úgy ahogy van gyönyörû; Káli medence szépséges panorámája és a Tihanyi félsziget sziklás ösvényei és szabadstrandja szerintem mindenkinek bejönne. Ajánlom is mindenkinek, érdemes megkóstolni.)
Mellon: errõl lemaradtunk. :'( Látom ez a hétvégi tekerés is jól sikerült.

Para: egyszer már tényleg el kellene szánnom magam egy túrádra, mert olyan jó olvasni a beszámolókat.
Kata: aki nyáron bringázik, az lehet, hogy csoki barna, de ha kimegy a strandra, már kiderül a turpisság: csak a végtagjai barnák. ;D
Mellon: lehet, hogy csatlakozom hozzád, amíg nem tartalak vissza, legfeljebb rövidebbet tekerek. :-\