Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Jenõ: Akkor TUTTTI ott leszek a DM-en. Vagy teljes résztvevõként 8), vagy az általad szervezett rajt-cél könnyû útvonalon, vagy rajt-cél (lehet hogy Szentlászlónál kis integetés) aszfalton. ::) Kicsit sok a változó, de a rajt-cél tuti. Akkor találkozunk. Lehet, hogy már külön sátrat, vagy zászlót hozhatnánk a BMFT gyülekezõ helyekhez.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Mellon: akkor a mai 18:15-ös találka még áll a Szépvölgyi út aljánál? A kerékpárútnál? Én lehet, hogy már felmegyek a Fenyõgyöngyéhez és ott csatlakozom hozzátok. Megyo is jön.
Aki nem tudná, DM elejének bejárása amíg a szem lát. :)

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 posts
igen az az nyomtatott dm képek. :-XA mindenit!!
kicsi a világ. ::)
felirom a telefonszámod s akkor ha 'jenõ-ékkel és /. lensver-ekkel mész akkor igy mayd csatlakozok a raztnál a várban.Ugye idén is a várban lessz?
na igy már tökéletes a 7 vége.mácsak a pénteki szigorlatra kell koncentrálnom..Ehh!.. hogy én hogy rühellem amiko valami elveszi a figyelmem a ...t..tekerésrõl!!! 8)

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
takarékosjenõ mindenkinek egyben válaszol, íme:

Charon: nem vagyok egysúlyú a kacsával=> nem vagyok boszorkány=> nem elégetni! ;)
eccer bazi szívesen levízibicikliznék a Dunán Visegrádtól Bp-ig! na, ki szervezi meg? ::)

yvorlpu:
napközben minden hétköznap fórumközelben leledzem - kell az a kis szórakozás munka mellett ;D
ha teveszatyorra gondolsz, azzal sajna nem szolgálhatok, de majd viszünk valahogy elég vizet, ne féjj, nem hagyunk kiszáradni - és ha Charon jön, úgyis esni fog, igaz? akkor meg minek az a sok ivóvíz??? ;) ;) ;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

te az vagy akinél 1xbringásfotokat láttam aTO elött valami turárol s megmutattad õket.(év eleyén)

Gyanús.... Nyomtatott dm képek.... Na akkor mégis ismerjük egymást. 8)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Vagy te vagy a mikulás? ;D

Afrancbalebuktam.

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 posts
de máá!
Te vagy az aki a környezettan szamtek teremben bikemag forumozig néha?vagy te az vagy akinél 1xbringásfotokat láttam aTO elött valami turárol s megmutattad õket.(év eleyén)
Vagy te vagy a mikulás? ;D

van 1 kis problemam,a vázamra nem lehet kulacsot rakni,s vizestatyom meg nincs...szombati napra esetleg [glow=red,2,300]'jenõ[/glow] a társaságban nincs valakinek felesleg..Eh eh hogy ez most yut eszembe... :-\

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
yvorlpu:
Ne má', hogy eltés vagy Te is? :o

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 posts
'jenõ:: Oksz, köszi!akkor még yelentkezem, ha már elhárultak az akadályok és 100%...gondolom péntekig még felyössz Forum?!
hopp!!
yut eszembe...akkor kicsit kéne tekerni elötte+amugyis...nem er rá valaki ma d.után/a meleg ;) után(5ko 6ko?)?mondyuk Normafán találkozni?
aztán mehetnénk lazát. :P
Na bye.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

aztán legfeljebb megvertek

Égessük meg! ;) :D ;D

adunk maroktelefonszámot is

Jöhet priv. Mine 06702412983
De valszeg Lensék körül úgyis megtaláltok. ;D

amíg csak _utánad_ a vízözön, és engeded, hogy _elõtted_ tekerjek, addig haver vagy! ;D ;D

Esetleg vízibicikli? Akkor hazafele jöhetsz a Dunán! Az igazi Duna maraton.... ;)

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
No, Uraim, akkor csak szépen sorban! ;D

yvorlpu: örülünk minden kedves csatlakoznivágyónak! :D a pontos útvonalra hamarosan visszatérnék, profi navigátorunkkal (kinek BMF-es neve Mallac) történõ egyeztetést követõen, de ultradurva emelkedõk _nem_ lesznek, ezt akár írásba is adom (aztán legfeljebb megvertek ;D) Visszaindulás célbaérkezõ embereink pirosszõnyeges fogadását követõen _még aznap_, konkrétumok szintén ö bit léter.

Charon:
igen, jóllátod ;)
Rajt elõtt tali a tömeggel, meg adunk maroktelefonszámot is, a könyebb egymásralelés végett - ha esetleg a szürke backwoods GT nem lenne elég a beazonosításhoz ;D

amíg csak _utánad_ a vízözön, és engeded, hogy _elõtted_ tekerjek, addig haver vagy! ;D ;D

Para: Miért? talán mert még nem volt veseköved... ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
;D ;D ;D

"ráugrott a lábamra!!!"
"Nekem is! Nekem is!" ;D ahhh... idõszerû lesz megen megnézni... ::)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Hujujujj!
Az a jelenet IS nagyon ott van.

De nálam azért jobban bejön az "égessük meg- égessük meg" kántálás a boszinál.

"Engem gyíkká változtatott!"
"De már elmúlt. :-X"

;D ;D ;D ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
;D miért jut eszembe mindig a kövezésrõl a BRIAN ÉLETE?? ::) ;D ;D ;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Kedves újdonsült csernobili veszett-egér tulaj! :D
Mi a rajt-cél megközelítést tervezzük könnyített Budai hgys-Pilis útvonalon, ha van kedved, gyere!

bánomisénhaesõfelhõtishozolmagaddal -jenõ ;)

Oksa!
És kéztsókom a hölgynek - hajóllátom. (De régen jártam erre.... ::))
Rajt elõtt tali a tömeggel?

Jelszó: Utánam a vízözön (esõ).
naezértmostmegköveznek ;D

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 posts
'jelõ:: Duna maraton könnyitett utvonal?
lehet rola szo hogy beszályak?csak 1 38as tányérral rendelkezem elöl igy az igazán durva mászásokat igy nem válalnám be ::)...de ha könnyitett akkor lehet...+ vinnék Digigépet....é onnan vissza mikor , hogyan indulnátok?
nnnnnnaa háát mayd yelezzetek.

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

Továbbá érdeklõdnék, hogy itt a topiklakók között van-e valaki, akinek erõs, éjszakai terepezéshez alkalmas lámpája van?

Most hétvégén van valaki aki nem megy a DM-re, de miután beköszönt a többieknek a rajtnál eljön velem tekerni a Budai...Pilisbe? Mostani edzettségi szintem a sánta egysejtû és a félkarú kígyó között van. ;D

Kedves újdonsült csernobili veszett-egér tulaj! :D
Mi a rajt-cél megközelítést tervezzük könnyített Budai hgys-Pilis útvonalon, ha van kedved, gyere!

bánomisénhaesõfelhõtishozolmagaddal -jenõ ;)

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
Mellon: Mégsem megyek :'(
Közbejött valami, amit nem hagyhatok ki sajna :-\
BUT... mindenkinek sirály cangázást 8)
Szasztok

Paraferee

Paraferee

bentlakó