Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. július 02. - 11:17

Jenõ: Akkor TUTTTI ott leszek a DM-en. Vagy teljes résztvevõként 8), vagy az általad szervezett rajt-cél könnyû útvonalon, vagy rajt-cél (lehet hogy Szentlászlónál kis integetés) aszfalton. :
Kicsit sok a változó, de a rajt-cél tuti. Akkor találkozunk. Lehet, hogy már külön sátrat, vagy zászlót hozhatnánk a BMFT gyülekezõ helyekhez.

Írta 2003. július 02. - 11:08

Mellon: akkor a mai 18:15-ös találka még áll a Szépvölgyi út aljánál? A kerékpárútnál? Én lehet, hogy már felmegyek a Fenyõgyöngyéhez és ott csatlakozom hozzátok. Megyo is jön.
Aki nem tudná, DM elejének bejárása amíg a szem lát.
Aki nem tudná, DM elejének bejárása amíg a szem lát.

Írta 2003. július 02. - 10:46

igen az az nyomtatott dm képek. :-XA mindenit!!
kicsi a világ. :
felirom a telefonszámod s akkor ha 'jenõ-ékkel és /. lensver-ekkel mész akkor igy mayd csatlakozok a raztnál a várban.Ugye idén is a várban lessz?
na igy már tökéletes a 7 vége.mácsak a pénteki szigorlatra kell koncentrálnom..Ehh!.. hogy én hogy rühellem amiko valami elveszi a figyelmem a ...t..tekerésrõl!!! 8)
kicsi a világ. :

felirom a telefonszámod s akkor ha 'jenõ-ékkel és /. lensver-ekkel mész akkor igy mayd csatlakozok a raztnál a várban.Ugye idén is a várban lessz?
na igy már tökéletes a 7 vége.mácsak a pénteki szigorlatra kell koncentrálnom..Ehh!.. hogy én hogy rühellem amiko valami elveszi a figyelmem a ...t..tekerésrõl!!! 8)
Írta 2003. július 02. - 10:43

takarékosjenõ mindenkinek egyben válaszol, íme:
Charon: nem vagyok egysúlyú a kacsával=> nem vagyok boszorkány=> nem elégetni!
eccer bazi szívesen levízibicikliznék a Dunán Visegrádtól Bp-ig! na, ki szervezi meg? :
yvorlpu:
napközben minden hétköznap fórumközelben leledzem - kell az a kis szórakozás munka mellett ;D
ha teveszatyorra gondolsz, azzal sajna nem szolgálhatok, de majd viszünk valahogy elég vizet, ne féjj, nem hagyunk kiszáradni - és ha Charon jön, úgyis esni fog, igaz? akkor meg minek az a sok ivóvíz???
Charon: nem vagyok egysúlyú a kacsával=> nem vagyok boszorkány=> nem elégetni!

eccer bazi szívesen levízibicikliznék a Dunán Visegrádtól Bp-ig! na, ki szervezi meg? :

yvorlpu:
napközben minden hétköznap fórumközelben leledzem - kell az a kis szórakozás munka mellett ;D
ha teveszatyorra gondolsz, azzal sajna nem szolgálhatok, de majd viszünk valahogy elég vizet, ne féjj, nem hagyunk kiszáradni - és ha Charon jön, úgyis esni fog, igaz? akkor meg minek az a sok ivóvíz???

vendég_Charon_*
Írta 2003. július 02. - 10:37

te az vagy akinél 1xbringásfotokat láttam aTO elött valami turárol s megmutattad õket.(év eleyén)
Gyanús.... Nyomtatott dm képek.... Na akkor mégis ismerjük egymást. 8)
vendég_Charon_*
Írta 2003. július 02. - 10:36

Írta 2003. július 02. - 10:33

de máá!
Te vagy az aki a környezettan szamtek teremben bikemag forumozig néha?vagy te az vagy akinél 1xbringásfotokat láttam aTO elött valami turárol s megmutattad õket.(év eleyén)
Vagy te vagy a mikulás? ;D
van 1 kis problemam,a vázamra nem lehet kulacsot rakni,s vizestatyom meg nincs...szombati napra esetleg [glow=red,2,300]'jenõ[/glow] a társaságban nincs valakinek felesleg..Eh eh hogy ez most yut eszembe... :-\
Te vagy az aki a környezettan szamtek teremben bikemag forumozig néha?vagy te az vagy akinél 1xbringásfotokat láttam aTO elött valami turárol s megmutattad õket.(év eleyén)
Vagy te vagy a mikulás? ;D
van 1 kis problemam,a vázamra nem lehet kulacsot rakni,s vizestatyom meg nincs...szombati napra esetleg [glow=red,2,300]'jenõ[/glow] a társaságban nincs valakinek felesleg..Eh eh hogy ez most yut eszembe... :-\
vendég_Charon_*
Írta 2003. július 02. - 10:21

Írta 2003. július 02. - 10:18

'jenõ:: Oksz, köszi!akkor még yelentkezem, ha már elhárultak az akadályok és 100%...gondolom péntekig még felyössz Forum?!
hopp!!
yut eszembe...akkor kicsit kéne tekerni elötte+amugyis...nem er rá valaki ma d.után/a meleg
után(5ko 6ko?)?mondyuk Normafán találkozni?
aztán mehetnénk lazát.
Na bye.
hopp!!
yut eszembe...akkor kicsit kéne tekerni elötte+amugyis...nem er rá valaki ma d.után/a meleg

aztán mehetnénk lazát.

Na bye.
vendég_Charon_*
Írta 2003. július 02. - 10:17

aztán legfeljebb megvertek
Égessük meg!

adunk maroktelefonszámot is
Jöhet priv. Mine 06702412983
De valszeg Lensék körül úgyis megtaláltok. ;D
amíg csak _utánad_ a vízözön, és engeded, hogy _elõtted_ tekerjek, addig haver vagy! ;D ;D
Esetleg vízibicikli? Akkor hazafele jöhetsz a Dunán! Az igazi Duna maraton....

Írta 2003. július 02. - 10:06

No, Uraim, akkor csak szépen sorban! ;D
yvorlpu: örülünk minden kedves csatlakoznivágyónak!
a pontos útvonalra hamarosan visszatérnék, profi navigátorunkkal (kinek BMF-es neve Mallac) történõ egyeztetést követõen, de ultradurva emelkedõk _nem_ lesznek, ezt akár írásba is adom (aztán legfeljebb megvertek ;D) Visszaindulás célbaérkezõ embereink pirosszõnyeges fogadását követõen _még aznap_, konkrétumok szintén ö bit léter.
Charon:
igen, jóllátod
Rajt elõtt tali a tömeggel, meg adunk maroktelefonszámot is, a könyebb egymásralelés végett - ha esetleg a szürke backwoods GT nem lenne elég a beazonosításhoz ;D
amíg csak _utánad_ a vízözön, és engeded, hogy _elõtted_ tekerjek, addig haver vagy! ;D ;D
Para: Miért? talán mert még nem volt veseköved... ;D
yvorlpu: örülünk minden kedves csatlakoznivágyónak!

Charon:
igen, jóllátod

Rajt elõtt tali a tömeggel, meg adunk maroktelefonszámot is, a könyebb egymásralelés végett - ha esetleg a szürke backwoods GT nem lenne elég a beazonosításhoz ;D
Para: Miért? talán mert még nem volt veseköved... ;D
Írta 2003. július 02. - 10:04

;D ;D ;D
"ráugrott a lábamra!!!"
"Nekem is! Nekem is!" ;D ahhh... idõszerû lesz megen megnézni... :
"ráugrott a lábamra!!!"
"Nekem is! Nekem is!" ;D ahhh... idõszerû lesz megen megnézni... :

vendég_Charon_*
Írta 2003. július 02. - 10:00

Hujujujj!
Az a jelenet IS nagyon ott van.
De nálam azért jobban bejön az "égessük meg- égessük meg" kántálás a boszinál.
"Engem gyíkká változtatott!"
"De már elmúlt. :-X"
;D ;D ;D ;D
Az a jelenet IS nagyon ott van.
De nálam azért jobban bejön az "égessük meg- égessük meg" kántálás a boszinál.
"Engem gyíkká változtatott!"
"De már elmúlt. :-X"
;D ;D ;D ;D
Írta 2003. július 02. - 09:54

vendég_Charon_*
Írta 2003. július 02. - 09:52

Kedves újdonsült csernobili veszett-egér tulaj!
Mi a rajt-cél megközelítést tervezzük könnyített Budai hgys-Pilis útvonalon, ha van kedved, gyere!
bánomisénhaesõfelhõtishozolmagaddal -jenõ
Oksa!
És kéztsókom a hölgynek - hajóllátom. (De régen jártam erre.... :

Rajt elõtt tali a tömeggel?
Jelszó: Utánam a vízözön (esõ).
naezértmostmegköveznek ;D
Írta 2003. július 02. - 09:28

'jelõ:: Duna maraton könnyitett utvonal?
lehet rola szo hogy beszályak?csak 1 38as tányérral rendelkezem elöl igy az igazán durva mászásokat igy nem válalnám be :
...de ha könnyitett akkor lehet...+ vinnék Digigépet....é onnan vissza mikor , hogyan indulnátok?
nnnnnnaa háát mayd yelezzetek.
lehet rola szo hogy beszályak?csak 1 38as tányérral rendelkezem elöl igy az igazán durva mászásokat igy nem válalnám be :

nnnnnnaa háát mayd yelezzetek.
Írta 2003. július 02. - 09:20

Most hétvégén van valaki aki nem megy a DM-re, de miután beköszönt a többieknek a rajtnál eljön velem tekerni a Budai...Pilisbe? Mostani edzettségi szintem a sánta egysejtû és a félkarú kígyó között van. ;D
Továbbá érdeklõdnék, hogy itt a topiklakók között van-e valaki, akinek erõs, éjszakai terepezéshez alkalmas lámpája van?
Kedves újdonsült csernobili veszett-egér tulaj!

Mi a rajt-cél megközelítést tervezzük könnyített Budai hgys-Pilis útvonalon, ha van kedved, gyere!
bánomisénhaesõfelhõtishozolmagaddal -jenõ

Írta 2003. július 02. - 09:17

Mellon: Mégsem megyek :'(
Közbejött valami, amit nem hagyhatok ki sajna :-\
BUT... mindenkinek sirály cangázást 8)
Szasztok
Közbejött valami, amit nem hagyhatok ki sajna :-\
BUT... mindenkinek sirály cangázást 8)
Szasztok
Írta 2003. július 02. - 08:38

Írta 2003. július 01. - 21:18