Kahlesz: Jelentkeznék a vasárnapi kiruccanásra!
Táv, tempó nekem tökmind1, csak hegyek legyenek!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. szeptember 27. - 21:25

Írta 2004. szeptember 27. - 19:58

Nekünk a hétvége kicsit unalmasabban telt:)
Szombaton volt egy BMX verseny a Bókay kertben, amin KGadam, és én is részt vettünk, Ors, és Kex pedig kint volt szurkolni:)
Durva volt a mezõny, de a 10 napos tudásomhoz képest nem lettem utolsó ;D
Persze Ádám már nyomja mint õrült, így õ 5.lett, ami nem gyenge tekintve hogy az elõtte szereplõ négy ember akár profinak is mondhatná magát:)
Vasárnap meg kimentünk megnézni az országútis körversenyt a citadellához. Az is jó kis buli volt...
Na megyek nézek valami eladó országútit:)és ez komoly:)
Üdv:thy
Szombaton volt egy BMX verseny a Bókay kertben, amin KGadam, és én is részt vettünk, Ors, és Kex pedig kint volt szurkolni:)
Durva volt a mezõny, de a 10 napos tudásomhoz képest nem lettem utolsó ;D
Persze Ádám már nyomja mint õrült, így õ 5.lett, ami nem gyenge tekintve hogy az elõtte szereplõ négy ember akár profinak is mondhatná magát:)
Vasárnap meg kimentünk megnézni az országútis körversenyt a citadellához. Az is jó kis buli volt...
Na megyek nézek valami eladó országútit:)és ez komoly:)
Üdv:thy
Írta 2004. szeptember 27. - 19:56

Szoszi gyerekek!
Még mindig verbuválom a csapatot vasárnapra.
Ha gondoljátok, mehetünk lassut is, hisz az õsziesbe boruló táj szépségében pihentetõ szemet legeltetni.
Szóval fijúúúk, jányok gyertek bátran, hozzato elemozsiát meg lámpinyeket, és akkor akármi is lehet. ;D
Az utvonalon még nem gondolkoztam, de ha vannak ötletek, szívesen fogadom.
Tali lehetne a Margit hídnál a szokott helyen 9-kor.
Irjatok minnél hamarébb, mert csat csüt.-ig lesz netem.
Még mindig verbuválom a csapatot vasárnapra.
Ha gondoljátok, mehetünk lassut is, hisz az õsziesbe boruló táj szépségében pihentetõ szemet legeltetni.
Szóval fijúúúk, jányok gyertek bátran, hozzato elemozsiát meg lámpinyeket, és akkor akármi is lehet. ;D
Az utvonalon még nem gondolkoztam, de ha vannak ötletek, szívesen fogadom.
Tali lehetne a Margit hídnál a szokott helyen 9-kor.
Irjatok minnél hamarébb, mert csat csüt.-ig lesz netem.
Írta 2004. szeptember 27. - 16:05

Era!
Figyelj nagyon mert nekem is így kezdõdött és a végén tüdõgyulladástom lett!!
De túléltem két hét alatt, szerintem már biringázni se tudok...(5 hete nem tettem meg 1 m-t se)
Jobbulást neked.
Szammer
Figyelj nagyon mert nekem is így kezdõdött és a végén tüdõgyulladástom lett!!

De túléltem két hét alatt, szerintem már biringázni se tudok...(5 hete nem tettem meg 1 m-t se)
Jobbulást neked.
Szammer
Írta 2004. szeptember 27. - 10:14

Írta 2004. szeptember 27. - 10:00

Hurrá! Paráék egyben hazaértek. ;D
Lesz beszámoló?
Kahlesz, csak nem megnõsültél?
Lensver, megmásztátok a Pilist? Gondoltam rátok, még a nap is kisütött.
Úgy mentem volna veletek én is. Reggel ébresztõ, mászom ki az ágyból és úgy szédelegtem, hagy alig vonszoltam ki magam a mosdóba. Még próbálkoztam teával, meg tejbegrízzel, de csak kóvályogtam továbbra is, és ekkor arra az ésszerû döntésre jutottam, hogy fájó szívvel, de le kell mondanom ezt a túrát.
Egész nap ágyban is maradtam, éjjel arra ébredtem, hogy nem kapok levegõt, most meg csak hápogok, mint egy kacsa, fáj a torkom. A fejem meg egy nagy lufi.
Vigyázzatok magatokra, úgy látszik itt az influenza ideje.
Valahogy össze kellene szedni magam a Kozmára. :
Lesz beszámoló?
Kahlesz, csak nem megnõsültél?
Lensver, megmásztátok a Pilist? Gondoltam rátok, még a nap is kisütött.
Úgy mentem volna veletek én is. Reggel ébresztõ, mászom ki az ágyból és úgy szédelegtem, hagy alig vonszoltam ki magam a mosdóba. Még próbálkoztam teával, meg tejbegrízzel, de csak kóvályogtam továbbra is, és ekkor arra az ésszerû döntésre jutottam, hogy fájó szívvel, de le kell mondanom ezt a túrát.
Egész nap ágyban is maradtam, éjjel arra ébredtem, hogy nem kapok levegõt, most meg csak hápogok, mint egy kacsa, fáj a torkom. A fejem meg egy nagy lufi.
Vigyázzatok magatokra, úgy látszik itt az influenza ideje.
Valahogy össze kellene szedni magam a Kozmára. :

Írta 2004. szeptember 27. - 09:06

Ahoy!
No, meghoztam a társaságot (Ági, Györgyi, Isti, YOci, Dzsí, Rás)... 8)
A hétvégérõl csak annyit most röviden, hogy 3 nap alatt fotóztunk õszi és téli fotókat is, mivel Solisko-n méteres hó volt :
Idõjárás szupi jó volt, fotók garmadája készült, és elmondhatatlanul jó élmény volt, mind a csúcsra mászni, mind a társaság... bár az elsõ 100km után kicsit untam a friss jogsis poénokat...

Csak néhány adat:
..2412méter volt a legmagassabb pont, ahol álltunk
..kb 1,5méteres volt a legmélyebb hó, ahol álltunk
..megmásztuk a Skok vízesést, a maga kb 40méterével
..elfogyasztottunk rengeteg mézespáleszt, sört, becherovkát, túrós sütit, korbács sajtot, csokit........
..3000HUF benzin ktsg szumma oda-vissza :
..1600HUF per éj per fõért 3 ill 4fõs szobában szállás amiben már a reggeli is benne van :
...fotók káming szún 8)
No, meghoztam a társaságot (Ági, Györgyi, Isti, YOci, Dzsí, Rás)... 8)
A hétvégérõl csak annyit most röviden, hogy 3 nap alatt fotóztunk õszi és téli fotókat is, mivel Solisko-n méteres hó volt :

Idõjárás szupi jó volt, fotók garmadája készült, és elmondhatatlanul jó élmény volt, mind a csúcsra mászni, mind a társaság... bár az elsõ 100km után kicsit untam a friss jogsis poénokat...

Csak néhány adat:
..2412méter volt a legmagassabb pont, ahol álltunk
..kb 1,5méteres volt a legmélyebb hó, ahol álltunk
..megmásztuk a Skok vízesést, a maga kb 40méterével
..elfogyasztottunk rengeteg mézespáleszt, sört, becherovkát, túrós sütit, korbács sajtot, csokit........
..3000HUF benzin ktsg szumma oda-vissza :

..1600HUF per éj per fõért 3 ill 4fõs szobában szállás amiben már a reggeli is benne van :

...fotók káming szún 8)
Írta 2004. szeptember 27. - 08:52

Engem is érdekelne ez a vasárnapi túra, halehet "ismeretlenül" is csatlakozni.
Merre, menyit, milyen gyorsan/lassan, honnan és mikor lesz a menet?
Merre, menyit, milyen gyorsan/lassan, honnan és mikor lesz a menet?
Írta 2004. szeptember 27. - 06:46

Egyre romlik a helyesírásom, igazán aktiválhatnátok egy helyesírásellenörzõ progit! ;D
Írta 2004. szeptember 27. - 06:44

Lensz.:Gondoltam, hogy valami ilyesmi van a dologban, mert vas. 10 körül már nem voltál elérhetö. 
Na de nehéz is lett volna csatlakoznom, mert szegeden voltam szombaton esküvõn, és vasárnap meg kótyagos fejjel ébredtem. ;D
Mennyünk vasárnap egy nagyot! Mit szóltok?

Na de nehéz is lett volna csatlakoznom, mert szegeden voltam szombaton esküvõn, és vasárnap meg kótyagos fejjel ébredtem. ;D
Mennyünk vasárnap egy nagyot! Mit szóltok?
Írta 2004. szeptember 26. - 22:58

Én pedig tegnap voltam.
Igaz, hogy csak egy laza Sikárost mentem, de mentségemre legyen mondva, hogy fél négykor indultam.

Visszafelé pedig letértem az útról és a patakparton vezetõ ösvényen jöttem. Nagyon nagyon szép! Többet nem is gurulok az aszfalton.

Én mindig szívesen megyek tekerni. Csak ritkán jutok infóhoz. Szóval ha valaki fel akar hívni, akkor 20/555-5568
Írta 2004. szeptember 26. - 22:42

Zoli, én pont ugyanezt akartam tõled kérdezni tegnap, de nem vetted fel a telcsidet. De igy lemaradtál róla, mert ma volt a túránk (egyébként irtó jó hangulatúra sikeredett). Kár, hogy nem értük el egymást.
Írta 2004. szeptember 26. - 21:15

Üdv gyerekek!
Lassan beköszönt ez a gányos esõs idõ, de azért mi nem adjuk fel, igaz? :
Ki tart velem a hétvégén egy Pilistúrában? ???
A boszi kupát elhalasztották, mert esett az esõ.
Szóval van még lehetõség jelentkezni annak, aki akar.
Lassan beköszönt ez a gányos esõs idõ, de azért mi nem adjuk fel, igaz? :

Ki tart velem a hétvégén egy Pilistúrában? ???
A boszi kupát elhalasztották, mert esett az esõ.
Szóval van még lehetõség jelentkezni annak, aki akar.
Írta 2004. szeptember 26. - 19:52

Szederturmix, igazad van nagyon szép tud õsszal és télen is lenni az erdõ, csak elég hideg is tud lenni ilyenkor már, ez viszont már nekem nem tetszik.
Írta 2004. szeptember 26. - 19:30

..azért a õszi mátra/bükk... amikor a fák levelei pirosak, bordók és barnák. amikor a levegõ hûvös, és beszívod: érzed, hogy TISZTA. és amikor a félig már lehullott lombkoronás erdõ felett meglátsz szállni egy sast. amikor egy kilátóhelyhez érsz, és nézel a távolba, alattad a gyönyörû erdõ.
akkor nekem összeszorul a szívem és elönt a szomorúság - és erre vártam egész évben.
akkor nekem összeszorul a szívem és elönt a szomorúság - és erre vártam egész évben.
Írta 2004. szeptember 26. - 17:49

Na a hidegtõl nekem is borsódzik a hátam. Most szereztem be egy thermo nacit, nagyon állat. Eddíg csak egyszer sikerûlt kipróbálni, és csak szuperlatívuszokban tudok róla nyilatkoztni, annak ellenére, hogy úgy nézek ki benne, mint egy telehányt búvárruha, dehát kit érdekel. Pulcsit rá, oszt hadmenjen! ;D Vesztemre egyik írdattlan reggeli napon kivételesen nem bicóval, hanem tömegközlekedéssel mentem be Pestre,(mert egy lusta féreg voltam) és sikerûlt összeszednem valami búvópestisfélét a szanaszéjjeltömött metrómarhavagonban. Tüsszögök mint állat, tele vagyok nedvekkel orr ügyileg, olyan a hangom, mint egy mutáló zebráé, fáj a torkom, és olyan medúzákat fújok ki, hogy némelyiknek már nevet kellett adnom, mert rámköszönnek. Szóval az ösz meg a tél az BROÁF!! A nyár az meg RULEZ!!

Írta 2004. szeptember 25. - 21:45

Se si, se gipsz, marad a hóban bringa, amit én se vetek meg. De azt hiszem, inkább elhúzok majd melegebb tájakra.
Írta 2004. szeptember 24. - 22:51

Pedig, Kedves Lensver, rossz hírem van: jön a tél, és ehhez képest a millió fecske is max mirelit-formátumban jelenhet meg.
De jön a szánkó, a sí, a gipszcsizma és a hóban bringázás aszetlen öröme ;D
De jön a szánkó, a sí, a gipszcsizma és a hóban bringázás aszetlen öröme ;D
Írta 2004. szeptember 24. - 22:45

Charon, látom nagyon elemedben voltál ma! ;D ;D
Sporttársak, én már most szenvedek a hidegtõl, valaki hozzon millió fecskét! (mert ha egy fecske nem is, de sok már csinálhat nyarat!)
Sporttársak, én már most szenvedek a hidegtõl, valaki hozzon millió fecskét! (mert ha egy fecske nem is, de sok már csinálhat nyarat!)

Írta 2004. szeptember 24. - 12:45