Bikkmakk galeri?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. október 01. - 00:33

Írta 2004. október 01. - 00:23

A Webshots-ot ti nem tudjátok megnézni, a tar-ra meg képtelen vagyok föltölteni, most akkor mitévõ legyek?
Írta 2004. szeptember 30. - 15:07

Era és Te hol dolgozol? És mi a hibaüzenet? Nálatok nem tudod, hogy mivel tiltják? (jöhet priviben is....) Köfi!
[me=obsidian]közvéleménykutat :
[/me]
[me=obsidian]közvéleménykutat :

Írta 2004. szeptember 30. - 14:51

Írta 2004. szeptember 30. - 13:05

Írta 2004. szeptember 30. - 12:51

Írta 2004. szeptember 29. - 21:13

Írta 2004. szeptember 29. - 11:29

Írta 2004. szeptember 29. - 11:26

Húú! Itt aztán zajlanak a túrák. Csak kapkodok a billentyûm/egerem!
Mennék én is vasárnap, de csak akkor, ha a Balaton felé lesz a túra, ugyanis családilag ott mulatunk, és valószínûleg gyalogosan túrázunk csak!
A jövõ 7végén én Szekszárdod dhzok, tehát tuti, hogy csak a Függõhídtúra marad, hacsak nincs kedve vkinek egy éjjeli/sötét túrához!
Kahlesz: ha még mindig érdekel a táncház, akkor ma gyere! 8kor a Mamut 1 lépcsõjénél van tali! Persze a buli nyílt, tehát bárki jöhet. A vádlinak nagyon jót tesz...
Mennék én is vasárnap, de csak akkor, ha a Balaton felé lesz a túra, ugyanis családilag ott mulatunk, és valószínûleg gyalogosan túrázunk csak!
A jövõ 7végén én Szekszárdod dhzok, tehát tuti, hogy csak a Függõhídtúra marad, hacsak nincs kedve vkinek egy éjjeli/sötét túrához!
Kahlesz: ha még mindig érdekel a táncház, akkor ma gyere! 8kor a Mamut 1 lépcsõjénél van tali! Persze a buli nyílt, tehát bárki jöhet. A vádlinak nagyon jót tesz...

Írta 2004. szeptember 29. - 10:35

Kahlesz: bocsánat, de nekem csak elég rövid életû volt az a gondolatom, hogy veletek tekerhetek vasárnap. A hungaroringen lesz családi 7vége és a gyerekeknek megigértem, hogy kimegyünk, de nagyon úgy néz ki, hogy az is vasárnapra fog esni :-[
Lens: nekem sajnos a tar helybõl tiltva van ... surfcontroll >
Lens: nekem sajnos a tar helybõl tiltva van ... surfcontroll >

Írta 2004. szeptember 29. - 09:28

Most látom csak, a Webshots-nak meg olyan furcsasága van, hogy pl. az elsõ albumnál: csak 15 képet, azaz az elsõ oldalt jeleniti meg, pedig van ott több fotó is. Azok úgy érhetõk el, hogy az utolsó képhez érve a kép tetején található nyilakat továbbnyomod, akkor átmegy a 2.oldalra az egész. :-\
Írta 2004. szeptember 29. - 08:59

Sziasztok!
Közületek volt mostanság valakinek problémája a tar-ral? Egyszerûen nem tudok rá képeket feltölteni. Szerintetek ez hogyan lehetséges, mikor pl. Ano simán tud tölteni, meg úgy veszem észre, mások is. Pedig a képeket immár 100-400kb -nyira zsugoritom, és csak 3 folder van a tárhelyen. Ám ftp-n nem enged tölteni, és ha simán az oldalon próbálkozom, akkor azt irja ki, hogy "belsõ hiba". Szerintetek miért van ez, ill. mi a megoldás?
Áthidaló megoldásként felpakoltam az összes túrázós képet (a Fotós Túrásat) a webshot-os tárhelyemre, az legalább nem szaraxik.
Tehát AZ ELSÕ ALBUM és A MÁSODIK ALBUM.
Sajna a Webshots-cal megjelenitési gondok vannak idõnként, de remélem mind meg tudjátok nézni!
Szerintem marha klasszak lettek a fotók, a mozgó képeket leszámitva, mert abban, valljuk be, a srácnak még van mit fejlõdnie. A 2 millás géppel durván elmosódott fotókat fotózott rólunk, pedig nem is száguldoztunk.(azokat mind le is töröltem) Viszont csodás a szin, a minõség. A P-vel kezdõdõ képeket már Zed produkálta.
Légyszi jelezzetek vissza, hogy meg tudjátok-e nézni õket!
Ja, Era: ezúttal sem sikerült megmászni a Pilist
(szegény Mellon), ugyanis du.4 körül még csak a szentkereszti cukinál voltunk. (nehéz úgy haladni, hogy lépten nyomon fotózkodunk)
De ha van valakinek kedve egy jót tekerni, holnap reggel indulok a Pilisbe, és akkor biztosan meg lesz mászva a Pilis szerpentin.
Közületek volt mostanság valakinek problémája a tar-ral? Egyszerûen nem tudok rá képeket feltölteni. Szerintetek ez hogyan lehetséges, mikor pl. Ano simán tud tölteni, meg úgy veszem észre, mások is. Pedig a képeket immár 100-400kb -nyira zsugoritom, és csak 3 folder van a tárhelyen. Ám ftp-n nem enged tölteni, és ha simán az oldalon próbálkozom, akkor azt irja ki, hogy "belsõ hiba". Szerintetek miért van ez, ill. mi a megoldás?
Áthidaló megoldásként felpakoltam az összes túrázós képet (a Fotós Túrásat) a webshot-os tárhelyemre, az legalább nem szaraxik.
Tehát AZ ELSÕ ALBUM és A MÁSODIK ALBUM.
Sajna a Webshots-cal megjelenitési gondok vannak idõnként, de remélem mind meg tudjátok nézni!
Szerintem marha klasszak lettek a fotók, a mozgó képeket leszámitva, mert abban, valljuk be, a srácnak még van mit fejlõdnie. A 2 millás géppel durván elmosódott fotókat fotózott rólunk, pedig nem is száguldoztunk.(azokat mind le is töröltem) Viszont csodás a szin, a minõség. A P-vel kezdõdõ képeket már Zed produkálta.
Légyszi jelezzetek vissza, hogy meg tudjátok-e nézni õket!
Ja, Era: ezúttal sem sikerült megmászni a Pilist

De ha van valakinek kedve egy jót tekerni, holnap reggel indulok a Pilisbe, és akkor biztosan meg lesz mászva a Pilis szerpentin.
Írta 2004. szeptember 28. - 22:26

Szépen gyûlik a csapat vasárnapra.
Várom az útvonalajánlatokat.
Sarat hagyjuk ki, mászás, lefelé zúzás lehet.
Költözködök, így csak csütörtökön tudok netközelbe lenni. Tehát 9-kor a Margit hidnál leszek.
Várom az útvonalajánlatokat.
Sarat hagyjuk ki, mászás, lefelé zúzás lehet.
Költözködök, így csak csütörtökön tudok netközelbe lenni. Tehát 9-kor a Margit hidnál leszek.
Írta 2004. szeptember 28. - 20:35

Írta 2004. szeptember 28. - 17:21

Merre mentek? Pilis? Mert ha igen és csatlakozhatnék, akkor Szentendrén felkéreckednék a csoporba, és akkor tekernénk egyet veletek ha lehetséges.! Én spec tudok egy jó kis utat. Kb olyan 3 óra, van benne sár, mászás szerpentinbetonguruló, százzal erdõbentépõs csodaszéplátványosbámulós! SZERINTEM! "RTL klub, csirkéscsávó után szabadon"

Írta 2004. szeptember 28. - 17:01

Kissfish:
a szokott hely a Margit-hídnál a budai hídfõ déli oldalán a hév kijáratánál, de úgyis oda találsz.
Ha nem lesz esõ és 0 fok akkor megyek én is,
egy jó útvonalat találjunk ki és usgyi
Üdv:szammer
a szokott hely a Margit-hídnál a budai hídfõ déli oldalán a hév kijáratánál, de úgyis oda találsz.
Ha nem lesz esõ és 0 fok akkor megyek én is,
egy jó útvonalat találjunk ki és usgyi

Üdv:szammer
Írta 2004. szeptember 28. - 09:52

Jónapot!
Még akár úgy is alakulhat, hogy én is jelentkezem a vasárnapi túrára. És ezt fenyegetésnek is vehetitek
Tegnap végre ismét került nyereg a montimra - több, mint két hónapja nyereg nélkül lóg a falon szegénykém. Már egy jó ideje jószerivel csak a melóba járok bringával.
Sezlony: nem búvó-, hanem bubópestis. Tudod, mint Dr. Bubó.
--Trifo
Még akár úgy is alakulhat, hogy én is jelentkezem a vasárnapi túrára. És ezt fenyegetésnek is vehetitek

Tegnap végre ismét került nyereg a montimra - több, mint két hónapja nyereg nélkül lóg a falon szegénykém. Már egy jó ideje jószerivel csak a melóba járok bringával.
Sezlony: nem búvó-, hanem bubópestis. Tudod, mint Dr. Bubó.

--Trifo
Írta 2004. szeptember 28. - 08:01

Írta 2004. szeptember 27. - 22:36

Írta 2004. szeptember 27. - 22:03

A táv, tempó nekem is mindegy. Úgyis lemaradok

Csak hegyek legyenek, jó társaság és SÁR!
Na jó. A hegyektõl eltekinthetünk. Vagy mi?!?!?