ERA, en is nagyon boldog szulinapot kivanok neked es azt, hogy minden almod valora valljon.
Mindenkit udvozlok Del-Afrikabol, ahol most `udulok` egy honapon at. Itt 27-3O fokos a homerseklet, bar vendeglatom azt mondja, hogy bent a hegyekben van az 4O is, mert megreked ahoseg. Itt viszont allando kellemes szel fuj az ocean felol.
Cape Town-tol lakom kb. 2Okm-re egy Bellville nevu kulvarosban, de itt semmi izgalmas nincs, csak boltok, kersteshazak meg melohelyek. Ma viszont megyek beach-elni az oceanpartra, es ez talan kioli belolem az influenza bacikat.
A Giantomat is magammal hoztam,csak meg nem raktam ossze, annyira faradt voltam mar tegnap barmihez is. Majd ma. Itt nagyon klassz helyeken lehet cangazni, de kocsi kell hozza, hogy eljuss odaig, mert 2O-5Okm-eket kell autokazni autopalyakon. Kicsit amerikaias a feeling, mert minden olyan nagy meretu itt.
Egyelore ennyi, majd meg irok nektek. Puszilok mindenkit.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2004. February 17. - 10:32

Posted 2004. February 17. - 09:03

bassszus... sííííímán... lehet, hogy hamarabb is, bár annak az esélye minimális.. de boszikupa elõtt mindenféleképp... 
"csubee most ébredt rá" ;D ;D ;D
van ez így...

"csubee most ébredt rá" ;D ;D ;D
van ez így...
Posted 2004. February 17. - 01:09

nem dugdosta senki. megvoltak! szép nagyok! most 7végén ott építkezünk csubee gyerekkel meg gyóni gabival valami jó kis teszkógazdaságosugrálósmászkálós-terepet!etszecönd: Kergemester merre van ez a domb?? bazzze... ezt eddig hol dugdosták elõlem???
;D
bassszus...
egyébként meg ez a szentesi úton ahogy tekerünk csubeeék felé - nem jobbra hanem balra kell lefordulni (kakasszéki tavak felé) és befelé földúton kb 500 méterre.
ne is mondjam ,hogy csubeeéktól olyan 1 kilóméterre van de szegénykémet most ébresztettem rá ,hogy ez a hely létezik! :

jó kis körversenyt azt lehet csinálni mert a dombok kicsit szétszórva vannak és közöttük is vannak jó kis 2 méteres gödröcskék. na majd meglátod ha erre jársz. (boszikupa elõtt?)
na byebye!
Posted 2004. February 16. - 23:22

na.
mintha kivettem volna a hárlit :-)
de egy hárli hogy lehet PONT RÓZSASZÍN? :-)
meg aztán... szóval a hárlinak megvan minden része... 2 kerék, széles kormány... ezért felteszem, hogy a zöldnek is értelmesnek kell lennie... de az micsoda? bevásárlókocsi az oldalára hegesztve?
mintha kivettem volna a hárlit :-)
de egy hárli hogy lehet PONT RÓZSASZÍN? :-)
meg aztán... szóval a hárlinak megvan minden része... 2 kerék, széles kormány... ezért felteszem, hogy a zöldnek is értelmesnek kell lennie... de az micsoda? bevásárlókocsi az oldalára hegesztve?
Posted 2004. February 16. - 23:20

Posted 2004. February 16. - 23:17

Posted 2004. February 16. - 23:07

Posted 2004. February 16. - 23:06

Menyus!
Eger már csak ilyen!
Miskolc meg még ilyenebb. :-\
EWste napszemüvegben télen? Király!
Ezzel az energiával akár be is köthette volna a szemét.
Csak annyit: Személyi sérülés történt, kötelezõ lett volna rendõrt hívni. Csak azért is! >
Eger már csak ilyen!

Miskolc meg még ilyenebb. :-\
EWste napszemüvegben télen? Király!
Ezzel az energiával akár be is köthette volna a szemét.
Csak annyit: Személyi sérülés történt, kötelezõ lett volna rendõrt hívni. Csak azért is! >

Posted 2004. February 16. - 23:04

Posted 2004. February 16. - 22:57

Era Isten Éltessen SOKÁIG !

Gyerekek, mostanában nagyon húzós sztorijaim vannak.
Ma 3 -at megemlítek :
Egerben indulok a Tescotol a belvárosba kerékpárral.
Út 4 sávos. Tépek kb 40 km/-val, hallom jön mögöttem egy teherautó lehúzódok majdnem hozzáér a pedál a segélyhez, haladok nyugodtan, egyszercsak egy hangos és heves suhanást hallok a bal fülem mellett közvetlen.
Egy nagy acélrúd állt keresztbe a kamion pilótafülkéje mögött és mindkét oldalra kb fél méter hosszan kilógott, majdnem gurult a fejem..
2.)
Tescotol indulok, pótkocsis jól megrakott Ifa elõzni kezd, ami elég nehéznek bizonyul számára. Padlóig nyomja a gázt. Elkezd elõzni, nemmegy át a másik sávba lemiliméterez a hülye...
Én padlóig szívom a gázt, mert nemláttam a füsttöl, majd meg fulladtam, szemem is csípte a füst, könnyeztem is, de megálni meg nemtudtam a sok kocsi, kamion miatt.
3.)Eger Széchelyi úton jövök hazafelé, jobbról egy alsóbbrendû 2 sávos út csatlakozik a fõútba.
Domb elõtt jól megtekertem a cangát (tudni kell, hogy nagyteljesítményû izzót tettem a dinamós lámpabúrákba)
Ford Focus jön az alsóbbrendû útról,(kb 10 évig mindíg megadták az elsõbséget nekem, most nem)
de a keresztezõdéshez érve rágyorsít, nembírtam megálni belerongyoltam az oldalába, jól behorpasztottam a lábam is és a kocsi oldalát is, de a sofõr tovább hajtott, majd hirtelen megált és kiszálva bocsánatot kért, mindezt éjszaka napszemüvegben...

Gyerekek, mostanában nagyon húzós sztorijaim vannak.
Ma 3 -at megemlítek :
Egerben indulok a Tescotol a belvárosba kerékpárral.
Út 4 sávos. Tépek kb 40 km/-val, hallom jön mögöttem egy teherautó lehúzódok majdnem hozzáér a pedál a segélyhez, haladok nyugodtan, egyszercsak egy hangos és heves suhanást hallok a bal fülem mellett közvetlen.
Egy nagy acélrúd állt keresztbe a kamion pilótafülkéje mögött és mindkét oldalra kb fél méter hosszan kilógott, majdnem gurult a fejem..
2.)
Tescotol indulok, pótkocsis jól megrakott Ifa elõzni kezd, ami elég nehéznek bizonyul számára. Padlóig nyomja a gázt. Elkezd elõzni, nemmegy át a másik sávba lemiliméterez a hülye...
Én padlóig szívom a gázt, mert nemláttam a füsttöl, majd meg fulladtam, szemem is csípte a füst, könnyeztem is, de megálni meg nemtudtam a sok kocsi, kamion miatt.
3.)Eger Széchelyi úton jövök hazafelé, jobbról egy alsóbbrendû 2 sávos út csatlakozik a fõútba.
Domb elõtt jól megtekertem a cangát (tudni kell, hogy nagyteljesítményû izzót tettem a dinamós lámpabúrákba)
Ford Focus jön az alsóbbrendû útról,(kb 10 évig mindíg megadták az elsõbséget nekem, most nem)
de a keresztezõdéshez érve rágyorsít, nembírtam megálni belerongyoltam az oldalába, jól behorpasztottam a lábam is és a kocsi oldalát is, de a sofõr tovább hajtott, majd hirtelen megált és kiszálva bocsánatot kért, mindezt éjszaka napszemüvegben...
Posted 2004. February 16. - 22:55

Posted 2004. February 16. - 20:04

ooooo era ez tényleg idióta állat zene 
na raktam félre. talira viszem neked mint szülinapi ajándék. ha meg kell hamarabb akkor plíz privi.

na raktam félre. talira viszem neked mint szülinapi ajándék. ha meg kell hamarabb akkor plíz privi.
Posted 2004. February 16. - 18:04

Posted 2004. February 16. - 17:20

Csúszik a hétvégi bükki barlangos bulink egy hetet.

És Era: füled érjen pedálig

Posted 2004. February 16. - 17:17

Era: akkor stornózom a cd másolást, mert ha jól emlékszem a Seti is inkább mp3-on akarja!
Posted 2004. February 16. - 17:17

Csúszik a hétvégi bükki barlangos bulink egy hetet.
Vajon milyen idõ lesz a hétvégén? Lehet menni bringázni?
Vajon milyen idõ lesz a hétvégén? Lehet menni bringázni?
Posted 2004. February 16. - 17:01

Kergeegér! MP3-on, ha kérhetem. Még nem hallgattál bele? Igazi idióta, állat zene. Próbáld meg, de aztán nehogy szétessen a gép!
Posted 2004. February 16. - 16:46

én nem tudom ,hogy mi az a toy dolls mert nem értek hozzá de itt van a vinyón 12 albuma és úgy veszem észre ,hogy jó minõségben. ha kell valakinek akkor vágjon nyugodtan hátba.
más: megvan a pontos idõpontja a boszikupának! csak annak aki érintett a dologban: ápr 18! hurrá!
más: megvan a pontos idõpontja a boszikupának! csak annak aki érintett a dologban: ápr 18! hurrá!

Posted 2004. February 16. - 15:49

Posted 2004. February 16. - 15:45