Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Menyus2

Menyus2

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
:D, jó álljunk optimistán a dolgokhoz :), õsszel talán már megyünk 100km-es túrákra is ... :P ;)

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Te én komolyan nem értelek...
persze lehet velem van a baj ::)

Igazatok volt abban, hogy a lányok 98%-a ha mozogni kell elkezdenek szinte sikítani, hogy megbuggyantam e..

ez meg hülyeség

Menyus2

Menyus2

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Pedig már lelki szemeim elõtt látom a sötét alagút végét, amint 3 év után ismét mehetnék valakivel cangával túrázni (évente nem 1 szer túrázhatnék hanem milliószor..)igaz ezt már feladtam.
Csak messzi még az alagút vége, teli nagy és sok görönggyel...
Igazatok volt abban, hogy a lányok 98%-a ha mozogni kell elkezdenek szinte sikítani, hogy megbuggyantam e....

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
a fogyókura hülyeség !!! A végén az ember átmegy jojóba ! le-föl-le-föl
- ezért kell az életmódváltás, DE persze semmi nem megy belsõ meggyõzõdés nélkül !

Menyus2

Menyus2

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Õ is unja magát otthon, meg én is.
Az úszást õ mondta, hogy szeretné csinálni, a kerékpározásra meg én próbálnám rávenni(milyen szépek a Bükk erdei..).
Csak nagyon félek, hogy ha nembírja majd feladja és visszatér a régi kerékvágásba, hogy nemérdekli az egész. Inkább 200 kilósra hízik, minthogy erõlködjön (anyum ilyen, ami nemmegy azt föadja..pl. fogyókúrát)... ettõl félek. Akkor rábaszok de nagyon....

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Bocs hogy kicsit felreccsentem, de ezek szerint csak a megfogalmazásod nem volt helynévaló ::)

azért ez az én már mindegy hozzáállás sem túl biztató :P

De hogy hasznosat is mondjak ne csak lamentáljak ::)

Elõszöris konceptualizáljuk a fogalmakat...mi az hogy kövér?
Mert ha sokat szeretne fogyni... az életmódváltás nélkül nem lehetséges -sztem :-X
és persze mozgás nélkül sem...

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Hát, ha Õ is azt akarja... :P ::)
Akkor nincsmás hátra... ;)

Menyus2

Menyus2

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Almán él szinte...
Egyértelmû mit akar, fogyni ;)!

Menyus2

Menyus2

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
én vagyok lökött, ez van. Szar ha az ember már bedepressziósodott..ilyenkor már minden mindegy.

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
ors 8)
menyus én asszondom neked ,hogy kezdj el vele kerékpározni meg úszni - mert mint mondtad azt szeretne - és akkor majd saját maga ráérez a dolgokra HA fogyni kell neki. szal ha szüksége van neki a fogyásra ,hogy bírja a tempót akkor szerintem majd õ jelzi ezt neked. ne úgy csináld mint aki futtatja az aranyhörcsögöt hogy ne hízzon el. úgy nem szabad. és ne feledd el azt sem ,hogy mindig együtt menjetek mozogni (bringa, úszás stb) és soha ne 'kergesd' egyedül.

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Osztom Ors véleményét!
Lehet, h. az a "királynõ" nem is annyira királlynõ? ???

Ne értsd félre, nem bántani akarlak, csak szerintem vkit v. elfogadsz olyannak amilyen, v. nem. De semmi jogod ráeröltetni a változást!
Persze ha õ szeretne fogyni az más...

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
:o Ezt nem mondod komolyan ....

>:( Bocs hogy beleszólok, de ezt tényleg nem értem..
álmaim királynõje ..de mégsem az mert KÖVÉR :-\
meghogy lefogyasszad.... hogy Lehet ilyeneket mondnai ? ::)

Most egy külsõ vázat keresel vagy egy barátnõt ?? ?? ?

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Akkor sztem majd a tapasztaltabb sportolók segítenek, sajna én nem vagyok az. :)

Menyus2

Menyus2

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
:-\, útál futni...Az nemfog menni...
Megvagyok fogva rendesen... :-\.
Sovány csajok meg diszkópatkányok (akiket én ismerek).
Heti Hány kilót fogyhat heti 2 óra intenzív úszástól, rengeteg sietõs sétálástól (Napi 2-4km) (közben az étkezési szokásán nemváltoztat vegyük úgy most..) ?

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Futtasd! Jajj most nehogy arra gondolj hogy öröml... szal érted. ;D Mint sportot ajánlom. Az lábra jó, szal bírni fogja majd biztos a tekerést. (sztem)

Menyus2

Menyus2

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Sziasztok ! :D, Na megtaláltam álmaim királynõjét, de van 1 bibi... ???, kövér...
Mit csináljak vele, hogy lefogyjon nyárig ?
Van kedve bringázni is és úszni is.
Adjatok tanácsot :
1.) Mivel tudom gyorsan lefogyasztani és kigyúrni ?
2.) Hová vigyem (milyen helyre) ami elkápráztatja a Bükkben ?

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Okés!

Én is mentem már többet terepen (kb. 130km) és aszfalton (kb. 250km) egyszerre, de ez valóban más lesz!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Ok akkor megpróbáljuk tartani a többiekkel is a tempót biztos ami biztos. ;)
Én is kíváncsi vagyok mit bírok, igaz hogy mentem már többet is terepen és aszfalton egyaránt, de ez más lesz.

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Á, nehogy azt hidd, h. olyan jó vagyok! Csak a szájam nagy! ;D (Még egy éve sincs, h. megvettem a montimat!)
A hosszút is csak kihívásból jelöltem meg! Lehet, h. végig sem tudok menni! De muszáj tudnom, h. mennyit bírok! A középen tudom, h. nem lenne gond, legfeljebb lassabban megyek. De a hosszú... ::)

De azért igyekszem tartani Veled a tempót, amíg szét nem vélik a 2 táv... ;)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Hosszún indulsz? Hát én csak a középen... Na nembaj, ameddig együtt megy a két táv megpróbálom tartani a tempót veled. ;)