Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Leesett a pelyhes fehér hó. Mit mást lehet ilyenkor csinálni, mint felmenni a János hegyre csúszószerszámokkal? Ki tart velem?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Bagi: jaja... mint ha kecsófalván lennél! dettó... és Era is nagyon jól megmondta :( kimoshatatlan pöttyök rulez :(

mondjuk azé lehet kellemeseket tekerni... ::)

télbõl már nekem is tele a... a... ::)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Gödöllõ: Igen a homok. És ha pocsoja van, abból meg olyan fekete kimoshatatlan sárpöttyök lesznek. :o

L-boy: Nem tudtam meg én sem még semmit az elsõ maratonról, viszont a bükkire már neveztem 8) (ha feb.29-ig nevezünk, 2500-ért lehet).

Mikre lehet még elõnevezni (az idén az összesen ott szeretnék lenni)?

Nekem már elég volt a télbõl. Terepen is ki szeretném már próbálni a bringámat. :D

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Homok? Az nem gyerebe... Ja tényleg, emlékszem már. Egyszer voltam a Gödöllõ 30 éjszakai tt-n. Tényleg sok volt a homok, majdnem olyan, mint itt Kecskemét környékén. Azért a táj szép.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
akad... csak minden homokos.. sehol egy qrva kõ vagy legalább egy kis kavics...

::) :P

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Nem sokáig, mert állítólag hétvégére melegszik, jövõhéten meg már megin tavasz lesz. Állítólag... Bár inkább az lenne már. Olyan rossz ez a csontig hatoló hideg, a kellemes langy idõ után.

Para: A Gödöllõi-Dombságban vannak jó túraterepek?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy!

no, kékesen megen van hó, majd 10centi... reggelente meg -16 fokok repkednek... ::) ismét keményen tél van... :P

péef

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Nem tudom, h. ez-e a megfelõ topic, de nincs vmi infó a Buda Maratonról? Lévén, h. ez a legközelebbi, de én még semmi konkrétumot nem hallottam róla!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
akkor sorban:

trifo: hát nincs mit... ::) sajnálom hogy lecsúsztál róla... majd legközelebb ;)

Tyito koma: hát az jó lenne már... a kövi paratúr(h)ára gyertek! 8) tessék úgy tervezni, hogy márciusban mátra :D

szamca: de megkaptam, csak nehezen olvasom a privijeim :( akkor válasz itt: köfi, de azt beszéltük otthon, hogy még ha pár évvel is fiatalabb lenne, akkor sem lene jó rá... :-\

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
Trifó:
Ha a jegyes (NDW) ajánlatra gondoltál Parát illetõen akkor Neked is köszönöm a jegyet amit helyetted kaptam Parától, és helyetted nyertem.
Para: a privieidet nem nézded, nem kaptad meg vagy nem írsz vissza? Bocs ha sokat kérdeztem! ;D
Szammer

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
SzeretnékmántúrázniegyjótVeletek.... dehát! :(

trifo: A Genesisrõl kép a http://kep.tar.hu/tyito -n.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Baaaaassssszzzzuuus! Para, lemaradtam az ajánlatodról :(

Azért így utólag messzemenõen hálás vagyok érte.

És pont aznap este nem is dolgoztam.

--Trifo

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
ja-ja... Már Nálam is betervezve van az esténkénti futás, csak még ebben az északi-sarki szélben nem sikerült kitennem a sejhajom... ::)

Mondjuk az a tavalyimeneteimhez képest kicsit elõnyösebb lesz idén, hogy ha minden jól megy, akkor végre tavaszra lecserélem az istenátka ti*gákat Ricsibá' MotoVader gumijaira, és hát ég és föld a két gumi gördülési mutatója... 8)

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Én meg reményeim szerint hozom fel a telómat (jóapámét), így végre ismét bemerészkedhetek az erdõbe, és elkezdhetek edzeni a szezonra. Na, azért nem kell megijedni, nem fogom tönkre edzeni magamat, de szeretném a maratonokon kibírni a hosszútávot. Pontosítok, nem csak kibírni, hanem élvezni is szeretném, ehhez meg nem árt egy kis kondi. :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D úgy legyen!
8)

azé' lehet, hogy szombaton kimegyek gödöllõsziti központjába, és rémiszgetek egy kicsit ::)

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Thommeyval eldöntöttük, hogy amint meglesznek az ugrálógépeink csak azzal fogunk menni a túráidra. Fölfelé ráérünk, lefelé meg lehet küldeni. Pláne, ha ilyen a túraajánlat! Már várom, hogy küldjük! ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szasz'

Nos, úgy fest feberuárban sajna 90% hogy nem tudjuk megejteni a paratúr(h)a2004 sorozat 2. menetét, munkatúltengés miatt, de márciusban nem ússzáok meg... és hogy kedveteket is meghozzam (vagy elvegyem? ::) ) íme egy kis itiner ajánlat:

gyöngyösi vpu-ról bemelegítés gyanánt aszfalton feltekerünk Mátraházáig, ahonnan a bemelegítést folytatva a sípályán felmászunk egészen a tetõig. Innen a KÉK jelzésen elkezdjük a technika fejlesztõ óráinkat, és a lejtõzést... Mindezt a ÉK KERESZTig, amin még lenntebb ereszkedünk, egészen a SÁRGA jelzésig, mely szinte vízszintesen körbe öleli az északi mátra oldalt, így azon visszajutunk mászás nélkül a sípályára. Itt legurulunk a településre, ahol a PROS KERESZTen folytatjuk lejtmenetünk egészen Mátrafüredig, ahonnan már csak egy rövid aszfalt vár ránk a vpu-ig.

nyammmmmiiiiiiiiii 8)

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
... újra itthon Debrecenben :( :)

Háááát meglepõ módon ismét remekül éreztem magam Veletek, :D s nemigazán akaródzok visszarángatózni a hétköznapokba :-\ ...node elválás nélkül nincs újra találkozás - ugyi? ;D

és hamarost vár a bükki rengeteg 8)

sajna baromi ritkán vagyok mostanában netközeli :'(
de azért igyekszem jelenlétemmel boldogítani Titeket ;D ;D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Töltöttem fel még egy rakás képet a decemberi Para turáról a Mátrában és a Pilisi túráról Dobogókõ-Prédikálószék.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
kár hogy nem lehetett pörgetni :-X