Én is (mint minden bmft tag), gratulálok srácok!! Megvédtétek A team beszületét!! ;D ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

BMFTeam I.
Indította
Major
, 2001. szeptember 08. 02:29
Írta 2001. szeptember 30. - 17:10

Írta 2001. szeptember 30. - 02:52

Írta 2001. szeptember 30. - 02:37

Írta 2001. szeptember 30. - 02:00

Szeva Major!
Most tényleg bocsánatot kell kérnem minden csapattársamtól,hogy megigértem hogy megyünk. Ne haragudjatok de közbejött egy fontos dolog amit muszály a hétvégén elintézni! :'(
Nagyon bánom,hogy nem voltam ott!!!
Major: szerintem ird le,hogy hogy zajlott a verseny!
Most tényleg bocsánatot kell kérnem minden csapattársamtól,hogy megigértem hogy megyünk. Ne haragudjatok de közbejött egy fontos dolog amit muszály a hétvégén elintézni! :'(
Nagyon bánom,hogy nem voltam ott!!!
Major: szerintem ird le,hogy hogy zajlott a verseny!
Írta 2001. szeptember 29. - 22:55

Hát srácok megvédtük a team becsületét!!!
17-ek lettünk a 47 bõl az amatõr férfi kategóriában!
Szerintem ez nem rossz eredmény, fõleg akkor nem, ha az elsõ 10 csapat inkább elittbe való lett volna!
Péter kezdett, és alig hittük el, hogy 9. ként váltottunk!
Aztán én jöttem (kölcsön hajtómû, recsegõs monoblock, és egy olyan elsõ váltó, ami az egyszerûen nem váltott le a legkissebbem akárhogy is könyörögetm neki! Pedig nem ártott volna felfele! Így futottam a biciklivel!) Megpróbáltam mindent, lefele ment is, de ez most nem volt elég sajna! 6 helyet estm vissza!
Utána egy helyben buharált tök jófej csapattárs jött Zsolt személyében (Acél váz, kb 20 kilós bringa) De szerencsére csak 3-an elõzték le így lettünk 17-ek!
Ha van rá igény szívesen leírom hogy zajlott a verseny......
17-ek lettünk a 47 bõl az amatõr férfi kategóriában!
Szerintem ez nem rossz eredmény, fõleg akkor nem, ha az elsõ 10 csapat inkább elittbe való lett volna!
Péter kezdett, és alig hittük el, hogy 9. ként váltottunk!
Aztán én jöttem (kölcsön hajtómû, recsegõs monoblock, és egy olyan elsõ váltó, ami az egyszerûen nem váltott le a legkissebbem akárhogy is könyörögetm neki! Pedig nem ártott volna felfele! Így futottam a biciklivel!) Megpróbáltam mindent, lefele ment is, de ez most nem volt elég sajna! 6 helyet estm vissza!
Utána egy helyben buharált tök jófej csapattárs jött Zsolt személyében (Acél váz, kb 20 kilós bringa) De szerencsére csak 3-an elõzték le így lettünk 17-ek!
Ha van rá igény szívesen leírom hogy zajlott a verseny......
Írta 2001. szeptember 29. - 13:40

Szurkolok a versenyre, nem tudok ott lenni, mert dolgozom. (Amúgy sem kívánnám egyik csapat esélyeit rontani.)
Major: megkaptam a pólót, kicsit tényleg húzós így postai utánvéttel, de a lényeg az rendben van.
Pá
Gege
Major: megkaptam a pólót, kicsit tényleg húzós így postai utánvéttel, de a lényeg az rendben van.
Pá
Gege
Írta 2001. szeptember 28. - 04:04

Az a zõr, hogy 3 többszörösének kéne, hogy legyünk! Mert ennyi a csapatlétszám! :-/ Na mindegy valahogy megoldjuk!!!!!!!!!!!!!

Írta 2001. szeptember 28. - 00:41

Sajna csak ketten tudunk menni mert az eggyik srác korházba van,a másiknak a gépe szerteszét,a harmadiknak meg nincs bukoja de megdumáljuk,hogy kérjen kölcsön.Ilyen egy idiótát majd ha perecel és fejjel háritja az esést akkor majd elgondolkodik.
Írta 2001. szeptember 27. - 23:57

Akkor nem leszünk túl sokan sajna! :-/ De azét jó lenneha lennénk sokan!
YOci:
Ti hányan jöttök ? ? ?
Ha valaki még jön csak örülök!!!!!!!!!!!!!
YOci:
Ti hányan jöttök ? ? ?
Ha valaki még jön csak örülök!!!!!!!!!!!!!
Írta 2001. szeptember 27. - 12:32

Írta 2001. szeptember 27. - 10:22

Én még nem döntöttem el, hogy hova megyek, mert Gyálon meg egyetemek, fösulik közötti verseny lesz. De valamelyikre mindenképp elnézek.
Írta 2001. szeptember 26. - 02:41

Szóval szeptember 28-29-én (de fõleg 29-én) Csapat váltó verseny lesz Gödöllõn! 3 fõs csapatoknak! Ha van szeptemberi BikeMag-od az utolsó oldalon ott van minden részlet! Gyertek!!!! Legyünk sokan!!!!
Írta 2001. szeptember 26. - 00:02

Emberek itt az erõsités!!! Ríadóztatok mindenkit!
Csak mondjátok mikor lessz?
Erre muszály idõt szakitani!
Csak mondjátok mikor lessz?
Erre muszály idõt szakitani!
Írta 2001. szeptember 25. - 23:02

Hát ez eddig nem túl jó hír! :-/ Hiányolni fogunk titeket !!!! DE KI JÖN AKKOR ?????????
Írta 2001. szeptember 25. - 18:33

Üdv!
Sajnos rám sem számíthattok, mert már így is el vagyok adósodva. Valszeg épp ezért még 'civilben' sem tudok jelen lenni, bár jó volna meginni veletek egy sört
Majd legközelebb!!!!
kislust
Sajnos rám sem számíthattok, mert már így is el vagyok adósodva. Valszeg épp ezért még 'civilben' sem tudok jelen lenni, bár jó volna meginni veletek egy sört

Majd legközelebb!!!!
kislust
Írta 2001. szeptember 25. - 12:29

Háj Bojzzz!
Sajna megtörtént az amitõl féltem... az orosházi pályánkat kell nagyon nagyon sûrgõsen versenyezhetõvé tenni... azaz a hét végén hatalmas kaszálások és metszések várnak Rám...
Ez van... majd jövõre...
Bocccs skaccok... pedig tuti lesz a verseny...
Na csõváz és hátszél...
Joghurt is nagyon sasjnálja... Paraferee voltam...
Sajna megtörtént az amitõl féltem... az orosházi pályánkat kell nagyon nagyon sûrgõsen versenyezhetõvé tenni... azaz a hét végén hatalmas kaszálások és metszések várnak Rám...

Ez van... majd jövõre...
Bocccs skaccok... pedig tuti lesz a verseny...
Na csõváz és hátszél...
Joghurt is nagyon sasjnálja... Paraferee voltam...
Írta 2001. szeptember 25. - 00:20

Nos! Igen közeledik a Váltó verseny Gödöllõn! Már szinte vissza is számolhatnánki! FE HOGY IS LESZNEK A 3 FÕS CSAPATOK ? ? ? Én Péterel (a havrommal 2-en) biztos együtt leszünk, de ki jön 3-nak, és hány BMFTs csapat is indul ? ? ?
Írta 2001. szeptember 24. - 22:59

Írta 2001. szeptember 20. - 01:06

Írta 2001. szeptember 20. - 00:38

Gere:
Megkaptam a mailt, e milyen méret kéne ? ? ? M,L,XL? No meg hány darab? Ahogy megírod máár megy is a cucc! ;D
Megkaptam a mailt, e milyen méret kéne ? ? ? M,L,XL? No meg hány darab? Ahogy megírod máár megy is a cucc! ;D