Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BMFTeam I.

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
586 hozzászólás a témában

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
JAJAJAJA!!! Próbálkozom megszervezni a dolgot!!! De mi is lesz ? ? ? Havas DS, vagy latyak túra, esetleg jeges CC ? ? ?
Szóval mire készüljek ? ? ?  ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szega! :D

és a decemberi kiruccanással kapcsolatban mi a helyzet?

Joghurtocus Giganticus... no és Én... ;D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
JÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D
Köszi para abíztatást, de ilyen idõben biztos elég nyúlós lesz tekerni  :-/.................
De midegy megpróbáljuk!!!!!!!!!!!!!!!  ;D ;D ;D

Hozzak valakinek Team pólót ? ? ? ?

Szívesen teszem!!!! CSak szóljatok!!!  ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
JIHHHÁÁÁÁÁ!!!
;D

PHORUMUS MAXIMUS lettem...

;D

hol a babérlevél fejdíszem?
;)

cs&h+tsai...
Joghurtus Giganticus és Én, Parafereecus KUSS...ööö...;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szegasztok!

No... mivel itt a hétvége, és vele itt egy nagy megmérettetés, gondoltam küldök a MMeseknek pár jó szót...

...
;D
[move][glow=blue,2,300]!!!HAJRÁ BIKEMAG FÓRUM TEAM!!![/glow][/move]

major, baliba:
akkor gondolkodtok a dec 30ai versenyen? :D

Csõváz és hátszél...
Joghurt segítse az MMes BMFT tagokat... ;D Paraferee voltam

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szega!
No akkor köd oszlatás...

A két dátum alatt két futam értendõ, ugyan ott, Pósteleken a kastélyrom körüli parkban, illetve a kastély pincélyében!!!(naggyon állat benn zúzni... kábé 2-2centinyi hely marad a kormányom két végénél... ;D kihagyhatatlan!)

Az egész végeredményben már a dátuma miatt is: BULI!!!
Lesz pia...(tea vagy forralt bor...) nõk...  ;D

A dec.30.ai versenyen két összetett eredmény hirdetés is lesz...
1) a Karácsony Kupa eredménye, ami a dec.24-ei és a dec.30-ai futamokból...
2) és a 6futamos Viharsarok Megyei Nyílt Amatõr MTB Cross Bajnokságé...

A pályán semmi extra... (ha nem veszed extrának a pincét... a letöréseket... ;D )
Tavaly pöllö dec.30.án egyszál pólóban nyomultak... (mivel Én a felvezetõben eltörtem harmadjára 3hónapon belül a kazettám... 8( )
Sár vagy a hó nem akadály... mint mondtam: BULI!
A táv kábé 10-12km...
de ez az idõjárástól függ...

No, kábé ennyi...
Ha jösztök(gondolom a távolság miatt csak a dec30ai jöhet szóba... ) akkor írjatok!

Csõváz és hátszél...
Joghurt már feni a fogát... ha lenne, mert rakná fel a PANARACERt... ;D Paraferee voltam

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Akkor gyûjtök!!!  ;D
Havas verseny lesz ? ? ? Milyen lesz CC, DS, DH ? ? ? Lehet, hogy nem értem egészen tisztán de 24-én és 30-án is ugyan olyan lesz ? ? ?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Hali skaccok!

No problem, hogy nem jöttetek... majd legközelebb... hm... fáj a szívem ha ezt mondom...  :'(

szal úgy áll most a helyzet, hogy 3év és 5futam után az Orosháza Cross Lake életében egy fontos ponthoz érkezett...
Két lehetõség áll fenn:
1)idén, október 7én volt az utolsó OCL verseny... :(
2)talán jövõre folytatódik a hagyomány...

hogy miért is?
8/
úgy álll a zászló...öööö...helyzet, hogy jan1tõl Én 40kmre a lakó és versenyhelyemtõl polgszolgot teljesítek...
Ez a verseny felé abban nyilvánul meg(mivel szinte az egész kócerájt Én szerveztem...), hogy igen nehéz, úgy mond lehetetlen volt meg-m,eg szervezni az idei két futamot...
Jövõre még rosszabb lesz, mivel elköltözést fontolgatok... és nem 20kmre... 8(

Ami jó hír(legalábbis a versenyzõinknek és Nekem is...)hogy talán akad egy ÚJ egyesület Orin, akik lelkesen átvállalnák... úgy hogy van remény! :)

A másik:
lehet megkezdeni a gyûjtögetést... ;D
dec24. illetve dec30. Póstelek, Karácsony Kupa... 8)

Ugyan csak a Viharsarok Megyei Nyílt Amatõr MTB Cross Bajnokság részei, és záró futamai...

Na most ennyi.. meg egy bambi
Csõváz és hátszél...
Joghurt is ott lesz... Paraferee voltam

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Fájdalomtó megtört szívvel olvasom élményekkel gazdag elbeszélésed.
Sajnos tudom, hogy mit hagyok ki egy-egy ilyen rendezvény mellõzése miatt. Akinek mentségre van szüksége annak nincs mentsége! Nem is mentegetõzöm hiszen ezzel én lettem szegényebb, de sanos az a kib@..ott pénz hiánya megint közbeszólt.
Jövõre igyekszem elmenni!!!

Üdv: Baliba

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Egyre jobban sajnálom, hogy nem lehettem ott!!!  :(

Most volttunk az EKKE DH-n többeke közt Begbie, legszcsávó és Shon kollégával is, és az is hasonló családias volt!!!  ;D

Mostmár van jogsim is, szóval jövõre számíts rám (vagy lehet hogy ránk ? ? ? ) !!!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szegasztok… ;D

Elõször is ezer bocs és medve talp... vagy hogy aktuális legyek: Ökörnyállal a számba tépjek… ;D
Nem azért nem írtam ide, mert nem akartam... vagy mert nem voltam NET közelben...
eccerûen nem akadt semmi...

volt ugyan október 7én a versenyünk Orosházán... de idáig csak körvonalazódott mit is szeretnék leírni...

háááát akkor lássuk a menyét... már mint nem az Õ menyét, hanem a…ööö… na mind1…
pár vezérszóbvan a versenyrõl:

WARNING! THIS IS A TRUE STORY!

Elõzmények…
Elõször is tudni kell, hogy 98 õszén elõször, és sajna utoljára jártam a pátyi egyetemPISTA és fõnyiskolás bajnokságon... és amit ott megtapasztaltam és átéreztem, az annyira magával ragadt, hogy nyomban Én is versenyt szerettem volna rendezni... :)
Így hát, amikor legközelebb hazamentem, rögtön a buksimat törögettem, de szerencsére fejemen volt a sisakom, így nem sérültem... ;)
Ugyebár, hol is lehetne rendezni egy montenbájk krossz versenyt?
hm...
Nézzünk körül... és ha találunk egy olyan helyet, amire nem megszállottan kerós haverok és szüleim azt mondják, hogy: "Meg vagy ÕRÜLVE?!?! Itt lemenni?" meg "Íííídes fiam, Te hülye vagy...!" akkor már meg is van a verseny helyszíne...
Nálam cseresznye volt... azaz Édesapám régebben a helyi homokbánya tavon dolgozott, így voltak emlékeim a tó környékérõl...
Mi kell még alapvetõen egy versenyhez?
No igen... Gondolom rögtön 10bõl 9en a PÉNZt mondanátok...
Én is így gondolkodtam… Aztán a második… majd harmadik versenynél már nem…
Higgyétek el, nem az...
Szerintem a JÓ HANGULAT, amit csak egy JÓ TÁRSASGÁGgal tudsz létrehozni… (itt a társaság alatt fõleg a versenyzõket értem!)

Anyagiak…
Az elsõ verseny ’99 õszén közel 14000fötös költségvetéssel jött létre…
„Na várjá! És az a 14ezrecske?” Jó-jó! Igen… Az is pénz…
DE NEM NAGY ÖSSZEGEKBEN KELL GONDOLKODNI…
’99óta az 5ik versenyt bonyolítottam le… az uccsót közel 5000fötövel „megtömött” pénztárcával kezdtem szervezni…

Családias hangulat…
Mindenki ismerkedik az ismeretlenekkel… és lovaikkal…
Gratulációk az ismeretlenektõl is verseny végén…

Összetartás…
Történt, hogy a junioroknál az utolsókörig a második helyen tekerõ orosházi srác a célvonal után vagy 5-600méterre elszakította a láncát… Szinte sírva, szipogva tolta vissza a lovát… hogy mi történt? Pillanatok alatt négyen-öten fogtuk már közre.. voltak ott csabaiak… ismerõsök… és ismeretlenek… Mire elõkotortam a láncbontót, már ketten a láncot fûzték… Egyre csak teltek a másodpercek… a srác kezdte feladni azt a kicsi reményt is a verseny folyatatására, amit a megjelenésük adott Neki… Mit lehetett tenni? A lánc az istenért sem akarta megadni magát... Gyors ötlet: vigyél el egy másik bringát… Azonnal hárman is felajánlták a lovukat… Szegény csak pislogott… „MENJ MÁR!!!” Kicsit még szipogva indult el… Akkora elõnye volt az elõzõ körökbõl, hogy HARMADIKKÉNT ÉRT CÉLBA! A cél elõtti utolsó métereket megint a saját verdáján tehette meg… (és megint elszakadt, most máshol a lánc… )
Aznap este ezen gondolkozva egy régi emlékem jutott eszembe… A jurosporton láttam egy UCI CC versenyt… Valahol németajkúaknál volt… A mezõny egyetlen „helyi” versenyzõje az utolsó elõtti körben sétálva érkezett meg a célvonalhoz… Nagy fejrázások közepette mutogatta a kamerának, hogy az elsõ kerekében egy nyolcas van, amitõl meg-megakad a kerék… Így feladja… NA DE KÉREM?!?! KIAKASZTOM AZ ELSÕFÉKET, ÉS ISZKIRI HÁROMNEGYEDGÕZZEL ELÕRE…! FÕLEG EGY HELYI PÁLYÁN!
Azt sose tudtam megérteni…

Díjazások…
Két éven keresztül fröcsssssöntött krosszbéemikszes medálokat akaszgattunk a nyakakba, mellé oklevelet. Aztán az idén már teljesen egyedi díjaink voltak. Egy lakkozott fakorongba állított lánckerék… ;D
Elsõ évben pénznyeremény járt, aztán mindig akadt egy-két kisebb-nagyobb tárgy nyeremény. Hogy mik? Pölö egy nyereg… egy kulacs… egy hátizsák… de ha kellett kipótoltuk õket egy jövõ évi ingyenes nevezési lappal… De volt, hogy nem volt semmi… csak az érzés, amit a tekerés és az erõd felmérése nyújtott…

Egyéb…
Természetesen ami még ott van, az a zene…zene…zene… meg a szendvicsek… no, és a pálya… 8)

Hmmmm…
Azt hiszem kábé ennyit szerettem volna mondani…
Bocsika a terjengõzésért, de elkellett mondanom… megamúgy is az olvasni valót hiányoltátok… ;)

No csõváz és hátszél...
Joghurt legyen Veletek! Paraferee voltam

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Halihóó Mindenki!

Elõször (igaz egy kicsit megkésve, de):
;D ;D BOLDOG SZÜLINAPOT LUKI!!  ;D ;D

Másodszor:
Ez a fórumosdi tényleg leült egy "kicsit". A régi fórum tagok, akikkel a nyáron át nyomtuk a hozzászólásokat, mintha megszüntek volna létezni. Para, Zöldfülü, baliba., zOrg, és a többiek, már alig írnak. Para is, az egyik fõ/alapító tag is nemtom más hány hete írt be utoljára valami hosszabbat, értelemeset. Szerintem az utolsó írása a kb. egy héétel ezelõtti luki boldog szülinapot volt...
Szóval ez van. Talán ez betudható azzal, hogy az emberek egy részsének most már elkezdõdött a suli, illetve azzal, hogy jön a tél. Most még igaz jó idõ van, de ki tudja meddig?? Egy hét, talán kettõ?? Mindenki most már elrakja magát télire, nem tervez semmi komolyabb túrát, szabadságok elfogytak, dolgozik mindenki mint a güzü. Ez van.
Én mindenesetre amit írtok, azt el fogom olvasni (max 4-5naponta), valamint írni is megpróbálok majd...

Harmadszor:
Szerintem az egyesületi dolgot napoljuk el mondjuk köv. évre, honlapot meg, amint lesz ihletem, csinálok.

Üdv:
BRUCE

u.i.:azért nem lenne gáz, ha mindenki annyit írna, hogy ha 3 napig nem nézi valaki a fórumot, akkor már fogalma sem lenne, hogy hol tartunk...

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Hova lettek hû bajtársim ? ? ? ? ? ? ?

Vészesen közeleg a Mecsek, és még nem tudni ki lesz, és ki nem ? ? ?

Meg amúgy is eme remek topic kicsit mintha lehelna!!!  :-/

Para, Kislust, zOrg, meg mindenk más merre jártok ? ? ?

Mi lesz a Team honlappal, mi lesz az egyesület dologgal ? ? ? Meg úgy egyátalán mi elsz velün ? ? ? (Lehet, hogy kicsit túldrmatizálom a dolgot!!!)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Luki:

így utólag, csöppet megkésve, de:
;D BOLDOG SZÜLINAPOT!!! ;D

Joghurt és Én, Paraferee

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás
Nagyon szépen kösz!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
LUKI:
Boldod szülinapot!!!!!  ;D

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás
Emberek!
Egy torta van az adatlapomon a korom mellett! Hát ez tök nagyon szupi szülinapi ajándék!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Halihó Fiúkák! ;D

A kövi a helyzet:

major:
nem temetek senkit... cask hááát tudom, hogy az esélyek most már nem hogy konvergálnak a 0% felé, hanem ott állnak... :(

baliba:
mint leggyengébb láncszem NE AGGÓDJ! Nem hiszem, hogy te lennél az uccsó, másrészt meg mondtam: NE EGY PÁTYI PÁLYÁT képzelj el!
Az alföldhöz mérten szerintem egy JÓ minõsítést kapna... egy picit...

zene természetesen lesz... mi az hogy!!! ;D Anélkül nem igazi egy buli!!! ;D mert hogy említettem már azt is: ez egy buli verseny...

NAGGYON NAGGYON REMÉLEM SIKERÜL LEJUTNOTOK!!!
drótnélkülim: 30/389-69-71

ÍRJATOK SMSt ha jöttök!!
major, ha mégis tudsz jönni, és mégis kellene a hajtómû szombat estig ÍRJ!!!

Akkor... MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK OROSHÁZÁN...pontosabban OROSHÁZA-GYOPÁROSFÜRDÕN... azaz a PÁYÁNKON... ;D

Csõváz és hátszél...
Joghurt segítsen Titeket lejutni... Paraferee voltam...

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Na Hali!!!

1. Az a tény, hogy Debreceni vagyok semmit nem változott, így nem egyszerû útba ejteni Bp-t Orosházára menet.

2. Lemenetelemet legjobban az Ausztria lottó szlogenjével tudnám fémjelezni, mely szerint minden lehetséges, tehát semmit nem igérek.

3. Erõnlétemrõl, és fizikális felkészültségemrõl, az agresszív kisfiú tudna megfelelõ jelzõket mondani a láncszemes mûsorból.
Gyakorlatilag már a pályát fogják bontani, mire befejezem az utolsó kört, de ez a legkisebb láncsz.. akarom mondani problem.

Para: Zene lesz????

Bruce: Ha olvasod, és miért ne olvasnád, itt dobnám fel a kérdést, hogy volna-e kedved eljönni???
A holnap OK, igyekszem korán szabadulni, de mit ad isten most van National Geographic fotókiállítás is, de azért összehozzuk. Felhívlak, hogy mikor legyen meeting.

ZÖLDFÜLÛÛÛÛ!!!!!!!!!

Vagyol, vagy nem vagyol? Ez itt a kérdés???

Jól leírtam a nagy semmit!

Üdv: from Baliba

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Sajna nem megy!:
Ez két dologgal is így van!
1. Nemtom egymás alá tenni mert 1 kép!!!!  :(
2. Nagyun úgy tûnik, hogy nem tudok menni, pediga nagyon akarok!!!!!!  ;D Azért még ne temess!! Még bármi megtörténhett!!!! Lelkiekben viszont biztos ott leszek!!!!  ;D
Csinálj sok képet!!!!!!!!

JAJAJAJ!!!! Küld el nekem a mobilod számát!!!!!!! Szétesett aa telefonom és most nincs 1 szám se!!!!