Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BMFTeam I.

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
586 hozzászólás a témában

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Nnnnna!

Qrvára félreértetted a dolgot!!!!!!!!!!!!!
Én a "hivatalos" részrõl értettem volna!
Ha nem vennéd észre, egy hajóban evezünk!!!

[Ha bunkófasznak érezted, akkor bocsesz. Mondom, ezek csak a tények... hivatalos ódaról...]

Remélem, nincs harag! HTML-ben esetleg segítek, ha igényeled.

üdv.zOrg

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
********************************************************************************
*

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
********************************************************************************

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Tisztelt BRUCE (és minden "BMFT tag")!

Etförszt
A BMFT - akárhogy is fáj - nem létezik! Egy klassz ötlet, h. legyen ilyen egyesület, honlappal, pólóval, etc. Az újságban megjelent dolog csak poén; mégis jobban hangzik, mint a "független versenyzõ"...

Zwei
A magam részérõl borzasztóan díjazom a beindulást, csakhát... Csakhát ha még türelemmel lennétek jövõ év elsõ negyedéig - szerintem addig nem lesz 3trillió verseny, ahol aztán baromianmegkellmutatnihogykikvagyunk. Másrészt az ilyen hirtelenötletbõlmegvalósítunkmindent általában nem sikerül igazán korrektre (szervezés, megjelenítés, karbantartás, etc. tekintetében). Az individuális törekvések okésak, viszont van némi veszélyük, mégpedig:

Három
Jövõ év elsõ negyedében mindenképpen szeretnénk tetõ alá hozni a HIVATALOS BikeMagFórumTeam (vagy kitudjamileszaneve) egyesületet, VALÓS tagokkal, VALÓS tagsággal! Az egyesületnek önálló szájtja lesz a www.bikemag.hu oldal részeként (viszont eltérõ arculattal) - team.bikemag.hu címen.
Amennyiben BMFT néven akartok addig valamit csinálni, szeretnélek megkérni Titeket, h. a magazin logóját használjátok - ha lehetséges... Amennyiben nem, hát nem; nincs semmi gond. A hivatalosan bejegyzésre kerülõ BMFT megalakulása után viszont lehetnek érdekes problémák, hiszen a mostani logó (és nyilván a majdani team-logó is) védjegy-oltalom alá esik...

Ezek tények (amit a TASZSZ is megerõsít  8)), viszont azt csináltok, amit akartok; csak segíteni szeretnénk a dologban!]

[U.I.: Mondjuk ez a "szponzori szerzõdéses" dolog... hát hogy is mondjam: kissé furcsán jönne ki, nemde? Majdnem rosszul esett...]

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
BRUCE:
Hol a Versenyzõk menõ meg a Vépek ? ? ? Csak ezeket hiányolom amúgy jó!!!
Nomeg szerintem nem lenne rossz, ha a póló elején és hátulján lévõ logót valahogy a fejlécbe beleintegrálnánk, mondjuk az egyiket jobb a másikat bal oldalra!  ;DHa kell elküldom Õket Corel vektoros ábrában!!!

Amúgy meg honlapra fel!!!  ;D
Remélem hamarosan látogatható lesz a kész oldal is!!!  ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Ralph:
JJjjjjáá...... Ha hamarabb szólsz, akkor lehet, hogy el tudok menni.... meg esetleg baliba. is, meg a haverja (haverunk), Barna is. Vagy mindenesetre rábeszéltem volna õket ;D ;D ;D , merthogy nekem tetszik a dolog...

Honlappal kapcsolatba:
Akkor az alábbi menüpont lista jó lesz?
- aktuális/hírek/news/newZ/nyúz  (szóval ezek közül válasszatok)
- megalakulásunk
- mivagyunk
- tech/tekk/tek (válassz....)
- verseny(ek)
A bikemag. logót én valahogy hanyagolni szeretném, mondjuk azért, mert mégsem egy reklámanyag vagyunk. Vagy ha esetleg szponzori szerzõdést tudnánk kötni...  :P De ez most tényleg nem vicc. Az mostani számban (mármint újságszámban  ;D ) láttam, hogy írják, hogy már van saját csapatuk is, BMFT. Szóval
valahogy rendezni kéne ezt a dolgot... szerintem. A lényeg a lényeg: a logót én nem szeretném felrakni.
És még... öööö... nemtom, vmit akartam mondani (azaz írni)... elfelejtettem...  :-[
Szóval akkor csináljam tovább?
Vagy vkinek még más ötlete?

Üdv:
BRUCE

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
halihóóóó!

no, megint vagyolok... ;D

Bruce: terv nagyon tetszik... néhány észrevételem:
1) ha már BikeMag, akkor legyen az embléma is ott...
2) link menü pont... asszem elég nagy link listát össze lehet hozni...
3) lehetne egy "mivagyunk" vagy egy "borzalmak képtára" menüpont is ;) amiben a tagok egy-egy (vagy több...) fotója található meg... már csak a felismerhetõség és személyesebbség miatt... ;D
4) lehetne egy "hírek" rovat is, a tagok által úgy gondolt érdekes, fontos eseményeknek, versenyeknek, szenzációknak, frissességeknek...
most ennyit a honlapról...

Ralph: most csak azt sajnálom, hogy hozzám Nyíregyháza, mint Hangyát csontozni...ööö...szal ku!%a messze van... :(
Ha sikerül azért jövõre megtróbálok eljutni... Nekem nagyon felbirizgelte a FUNtáziám... ;D meg amúgyis... a homok számomra nem ismeretlen... ;)

Na csõváz és hátszél...
Joghurt és Én, Paraferee voltunk...

apropó!
Volt valaki a MM-en?
Ha igen, hol a beszámoló? ;)

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Köszi Ralph!!!  ;D
Amúgy hányadik lettél ? ? ?
Jövõre mennék én is!!!  ;D ;D ;D ;D ;D

Ralph_Fiennes

Ralph_Fiennes

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
ÜDV MINDENKINEK!
Elég rég jártam erre,de hát kinek a Mecsek maraton,kinek a Nyírség 100-as.Szóval a jómúltkorában említettem,hogy nekem sajna elég messze esik a Mecsek és inkább Nyíregyháza felé kódorgok egyet.
Meg is tettem október 5.-én,illetve hát hatodikán,de ott kellett töltenem az éjjelt is.Mindez történt 100(egyszáz!) Ft ellenében a Nyíregyháza sóstó múzeumfalui skanzen gabonatárolójában.Nem vicc és az sem,hogy utólag a szervezõk nem is fogadták el ezt a horribilis összeget,mivel egyedül csak én éltem ezzel a szálláslehetõséggel.De nem is ez a lényeg,hanem az,hogy egy szuperül megszervezett és lebonyolított buli volt az egész,történt mind ez annak dacára,hogy mindössze csak 20 induló volt kerékpárral.Ezt azért írom,mert gyalogosok voltak kb 150-en.igaz nekik "csak" 50KM volt a táv,de a hangulat óriási volt.
Nagy elánnal indultam a túrára,mert ugye hát 100 KM,de a nyírség az nem a BÜKK ;)
Persze gondoltam ezt addig,amíg kézhez nem kaptam az egy egész oldalasra nyúló útvonalleírást.Már akkor gyanússá vált a terep vadregényessége,amikor az egyik fickó(mármint szervezõ) indult az ellenõrzõ pontok egyikére és fölémhajolt(én tanulmányoztam egy túristatérképet) morfondírozgatva,hogy hogyan is jutna ki oda õ kismotorral.Lényeg a lényeg,aki nem tekert még helyenként 3-4 ujjnyi vastag homokban úgy hogy kisebb lejtõkön is nyomni kellett rendesen,és nem tekert a Bükk maraton utolsó legelõfüves,zsombékos szakaszához kísértetiesen hasonlító helyeken,AZ nyugodtan rálegyinthet a Nyírség 100-as teljesítménytúrára.
Nem azért írom én mindezt,hogy most magam micsoda fényekben tüntessem fel,de nagyon rácáfoltak a szervezõk arra a dologra,amit ugye gondol alapból az ember,miszerint 200 m-es szintkülönbséggel nincs jó túra.
De van! Egyik ilyen ez az általam említett.
És most lássuk,hogy mit nyújtanak a felejthetetlen élményen kívül ezen a megmoccanáson.A négy ellenõrzõpontok közül a másodikon az elsõ kör tekerése közben:zsíroskenyér,ásványvíz,a második karikában már vaj volt a zsír helyett ;D.
A beérkezés után fantasztikusan jó, bográcsban elkészített paprikáskrumpli,friss kenyér "hegyekkel".És persze az elmaradhatatlan kitûzõ (jelvény).
Jövõre is lesz.Október elsõ szombatján. Tudom ajánlani mindenkinek,aki szereti az egynapos túrákat.
még anyit összegzésként,hogy nekem a két 50 KM-es kör teljesítéséhez 5 óra 30 perc kellett.Hogy sok-e,vagy kevés azt döntse el az,aki velem tekeri jövõre végig a távot,mert én biztos ott leszek jövõre is!!!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
BRUCE:
OK!!!  ;D
És hol lesz a lap ? ? ? Extrán ? ? ? Végülis mindegy, csak úgy kérdeztem!!!
Amúgy menüpontnak lehetne Tech (itt lennének az általunk írt véleményk az alkatrészekrül, Verseny (mindenfélék a versenyekrõl) meg ilyenek!!!  ;D

Mindenki:
Lelkesítsük BRUE-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Major:
Örülök, hogy legalább 1 embernek tetszik!!!!    ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Úgy gondoltam, hogy mondjuk mindenki ír magáról egy keveset (ha egyáltalán akar), és akkor én azt megfelelõ style-ba teszek (mármint nem a szöveget, hanem a kinézetet), és azt felrakom. A honlappal kapcsolatban egyébként szívesen csinálok bármit. Meg jó lenne, ha tudnátok mondani menüpontokat, hogy mik kerüljenek fel, meg ilyenek... Szóval értitek...
De elõbb az kell, hogy a többség elfogadja.
Addig még várok minden fejlesztéssel, átalakítással....

BRUCE

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
vaphae:
Van keres rovat, ott próbáld meg, talán nagyobb sikerrel jársz !!!  ;D

BRUCE:
Nekem mangyon bejön !!!  ;D Szerintem jó lesz a sztájl !!!
Amúgy hogy gondoltad, hogy te csinálod ? Vsgy mindenki irigathat bele, vagy hogyan is ? ? ?

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Hali skaccok!!

Szóval itt a nagy szünetben (merthogy nekünk olyan is van ;) ), amíg a többiek a mecsek maraton-t nyomják - :'( hej de jó nekik - , szóval akkor volt egy kis idõ, meg némi ihletem is, és készítettem egy honlap tervet. Igen, most úgy illene, hogy ide benyomok egy linket, és aki akarja, az megnézheti, meg szavazhat is rá. És most ez így is lesz !!  ;D ;D
http://www.extra.hu/ujacska/ezvan.html
Természetesen a terv még nem végleges, minden véleményt, fikázást ( ::) ) szívesen várok, természetesen ide...

Üdv:
BRUCE

u.i.:a vélemény olyan, mint seggen a lyuk... mindenkinek van belõle...

vaphae

vaphae

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
[glow=red,2,300]Figyelem mindenki!!![/glow]
Amennyiben bárkinek van egy eladó lehetõleg xt v-féke, az szóljon. Nagyából még a jövõ hétvégi DS elõtt szeretném megvenni, mert hátsó fég nélkül nem szívesen mennék.
A gyorsabb értesítés érdekében itt egy e-mail, amit rögtön megkapok. vp@pannongsm.hu

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Szeva PETI!!!  ;D
Végre te is itten vagy!!!
A "Holnapi CC" itten Mecsek Marathon topic alatt fut!!! (link:http://www.bikemagaz...9792116&start=0
A jövõheti DS-rõl még itten nem volt szó, de majd lesz!!!  ;D(szerintem itt:http://www.bikemagaz...&num=1001695594 )
Parát, Kislustot, Ralph_Fiennes-t már ismarad! Shoun_Palmerrel, Cserkóval és Bagbie killégával holnap taálkozunk, és majd a többieket is biztos hamar megismered!!!

Kedves csapat:
Õ a haverom akivel hõsiesen küzdöttünk a Bükk Marathonon és a Vátó verseny 17. helyéért (amire még mindíg büszkék vagyunk ;D ) is!!!

Örülök, hogy végre ide is eltaláltál.......

vaphae

vaphae

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Tschááááááááááááá Balázs!!!
;D
Végre én is feliratkoztam, és megtaláltam a csapatot...
Hol a halálban van pl a holnapi vereseny a lapon???
meg a jöv? hétvégi DS?????

Na mindegy...

Peti

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás
Kössz az infót! Ha jó idõ lesz hétfõn megyek és megnézem!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Köszi!!!  ;D
Nagyon jól hangzik!!!  ;D
Szóval szerintem az a legjobb, ha sokan lemegyünk, és attól függ mine az idõ indulok, vagy nem!!! Ha nagyon gázos, saras, kula a pálya nem teszem tönkre a kicsi pici egyezlen kis masinámat!!!  ;D
De azér én mndenben benne vagyok!!!  ;)

Luki:
Jobbra induj!!!  ;D
Komolyra fordítva: Irány a Moszkva, majd onnan a fogas!!! FEnn olyan sok és jó pálya van a betontól a CC-n át a DS-en keresztül az igen agressz DH-ig minden van!!! Ami csak szem szájank ingere.........  ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szegasztok!

major: a tavalyi évben egy pindurit sáros, pólós! tekerés volt...

amúgy CC lenne... mér pedig ha esik a hó, akkor havascécé... ha fagy, akkor jegescécé... ha meg fúj, akkor szelesvécé...ööö...cécé...

a lényeg: az idõjárás minõségétõl függõen lesz a pálya kialakítva... ez azt is jelentheti, hogy brutál, 4-5méteres iszonyat technikás letörések is lehetnek benne, de azt is, hogy csak buli tekerés minimális hepe-hupával..

a pósteleki kastélyrom parkjában tökéletesen kijelölhetõ egy brutálisabb cécé pálya, és akár egy finomabb kis laza kör is...

plussz persze a pince szakasz... hmmmmmmmmmm... ;D

no ennyi... ha van még kérdés, nyomasd!

Csõváz és hátszél...
Joghurtocus és Parabolicus... ;D

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás
Most egy költõi kérdés következik:

Felviszem Bp.-re a kerómat, mert men tudok nélküle meglenni. A szakavatott Pestiektõl kérdezném, hogy az Oktogontól merre induljak, ahhoz, hogy a legközelebb valami hegyszerûségbe ütközzek?????????? ??? ???