Mikor utoljára láttam induláskor, elég jó bôrben volt már, tehát szerintem hallgatása nem azért van, mert épp borzasztóan érzi magát. Annál is inkább Baliba, mert szükség lesz rád a Váltóversenyen, úgyhogy kúráld magad, és addig ne ugrálj, ha nem muszáj. :-*
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

3. BMFTeam Találkozó v2
Started by
zOrg
, 2002. July 02. 06:52
Posted 2002. July 23. - 20:57

Posted 2002. July 23. - 19:09

Gyerekek, Balibával mi van? Már kezdek aggodni érte, mivel még nem jelentkezett, és azt mondtátok csúnyát esett.
Baliba: Gyógyulj meg gyorsan, és térj vissza közénk!
Baliba: Gyógyulj meg gyorsan, és térj vissza közénk!
Posted 2002. July 23. - 16:58

nekem is bejöttttt...... ;D

bár ott feledtem a bulitörölközõmet......

többet írni lusta vagyok.... :

bár ott feledtem a bulitörölközõmet......

többet írni lusta vagyok.... :

Posted 2002. July 23. - 14:34

:-[ sajnos a feltöltés kicsit lassabban megy, mint gondoltam... (112 db kép, közelítöleg mindegyik 1mega körüli)
holnapra mindenféleképp fenn lesznek...
bocsika mindenkitõl... :'(
holnapra mindenféleképp fenn lesznek...
bocsika mindenkitõl... :'(
Posted 2002. July 23. - 09:13

Posted 2002. July 23. - 09:09

Posted 2002. July 23. - 08:31

Ahoy Skaccok!
Elõször is nem sokára (ugyan sajna csak kép tárra) fenn lesznek Mellon fotói...!!!
Van egy pár zúzós kép!
Hijnye! 8) Meg persze bulájos is... ;D
Karen: az Én, Te, Õ, Mi, Ti, Õk nálam alapból nagy kezdõs, mert ha a neved írom le, akkor is megemelem az elejét, nem??
MG és haverjai tényeg elvetemültek voltak, fõleg a fél lityó pálesz utáni döngetõs gyerek (bocs, nem emléxem a nevére), aki sisak nélkül nyomta lefele ily' kissé illuminált állapotban 50-60nal... Amikor megkérdeztük tõle, hogy miért nincs rajtad sisak, azt felelte, hogy otthon van... Hm... ott bizti nem lesz koszos... :-/
Rave: részvétem veszteségedért...
Na megyek felnyomom a fotókat... Nagyon jóóóóók! 8)
PéeF voltam...
Elõször is nem sokára (ugyan sajna csak kép tárra) fenn lesznek Mellon fotói...!!!
Van egy pár zúzós kép!
Hijnye! 8) Meg persze bulájos is... ;D
Karen: az Én, Te, Õ, Mi, Ti, Õk nálam alapból nagy kezdõs, mert ha a neved írom le, akkor is megemelem az elejét, nem??

MG és haverjai tényeg elvetemültek voltak, fõleg a fél lityó pálesz utáni döngetõs gyerek (bocs, nem emléxem a nevére), aki sisak nélkül nyomta lefele ily' kissé illuminált állapotban 50-60nal... Amikor megkérdeztük tõle, hogy miért nincs rajtad sisak, azt felelte, hogy otthon van... Hm... ott bizti nem lesz koszos... :-/
Rave: részvétem veszteségedért...

Na megyek felnyomom a fotókat... Nagyon jóóóóók! 8)
PéeF voltam...
Posted 2002. July 23. - 00:35

Karen: szerintem gyalázat, hogy te nem tuttál 60-nal lejönni ott, ahol MG-ék tették, pedig piros kalapban sokkal könnyebb !

Posted 2002. July 23. - 00:24

Ja, én is kérdem: hol a 4.talis topic??? ;D
És még az is eszembe jutott, már akartam mondani, hogy MG, örülök, hogy végre veled is megismerkedhettem (bár a kép alapján nem igy képzeltelek el ;D ;D). Üdvözlöm a haverodat, akinek a nevét nem tudom, de hálával gondolok rá, hogy segitett nekünk feltalálni az érkezés napján a pályára. Nélküle még ott bolyongtunk volna, talán sokáig. Elismerésem neki, hogy úgy nyomta fölfele egy DH géppel, mint egy igazi CC-s (mondjuk ô az is, nemcsak AG).
És még az is eszembe jutott, már akartam mondani, hogy MG, örülök, hogy végre veled is megismerkedhettem (bár a kép alapján nem igy képzeltelek el ;D ;D). Üdvözlöm a haverodat, akinek a nevét nem tudom, de hálával gondolok rá, hogy segitett nekünk feltalálni az érkezés napján a pályára. Nélküle még ott bolyongtunk volna, talán sokáig. Elismerésem neki, hogy úgy nyomta fölfele egy DH géppel, mint egy igazi CC-s (mondjuk ô az is, nemcsak AG).
Posted 2002. July 22. - 23:29

MG-nek és a barátainak minden elismerésem, le a kalappal!!!! Zuhogó esõben, fél liter pálesz után 50-60-nal lejönni a füvön....
8) 8) 8)
Álllat!!! Engem meg esz a sárga irigység!
De szerintem nem csak engem!

Álllat!!! Engem meg esz a sárga irigység!

Posted 2002. July 22. - 23:20

Halihó!!
A buli isteni volt!!
Nekem a legemlékezetesebb a vasárnap du. volt, amikor is Beg és Tamo gépeivel felváltva gurulgattam (ezt a kettõt imádom!!!!!) , mármint a bicikliket, de a gazdáikat is ;D. Ekkor érlelõdött meg bennem a gondolat, hogy DH-zni jó, DH-zni nagyon szeretek, igaz, hogy az csak a sípálya volt, annak is a vége, de lesz ez még másképp is! Hogyér is az a kicsi fehér Bell fullface az újságban?? ;D
Millió puszi és köszönet azoknak, akik ott voltak!!!
Hol van a 4. BMFT Tali topic??!!!
:-* :-* :-* Karen
A buli isteni volt!!
Nekem a legemlékezetesebb a vasárnap du. volt, amikor is Beg és Tamo gépeivel felváltva gurulgattam (ezt a kettõt imádom!!!!!) , mármint a bicikliket, de a gazdáikat is ;D. Ekkor érlelõdött meg bennem a gondolat, hogy DH-zni jó, DH-zni nagyon szeretek, igaz, hogy az csak a sípálya volt, annak is a vége, de lesz ez még másképp is! Hogyér is az a kicsi fehér Bell fullface az újságban?? ;D
Millió puszi és köszönet azoknak, akik ott voltak!!!

Hol van a 4. BMFT Tali topic??!!!
:-* :-* :-* Karen
Posted 2002. July 22. - 23:16

köszi a térdemmel minden oké
, asszem nagyobb volt a rémületem, mint a baj, fõleg amikor ras rámdördült, hogy ne bohóckodjam el a dolgot... (komolyan kösz az aggódást)
ma már vótam moziba 8) (Kate&Leopold asszem), de holnap még nem tok kiteketni a ligetbe :-/ majd megoldom valahogy a bizniszt
Beg: remélem nem fürödtél meg 8)

ma már vótam moziba 8) (Kate&Leopold asszem), de holnap még nem tok kiteketni a ligetbe :-/ majd megoldom valahogy a bizniszt
Beg: remélem nem fürödtél meg 8)
Posted 2002. July 22. - 22:15

Posted 2002. July 22. - 21:27

Természetesen holnap este 8 kor a csónakázó- tó bejáratánál csomagosztás és töröt teló nézegetés!
Posted 2002. July 22. - 21:16

Ne szabadkozz! Ennyit mindenképp megért ez a nagybetüs BULI!!! ;D (amúgy használható is tökéletesen)
Foglalkozz a telóddal! Meg a sípcsontoddal.
Holnap a 8-kori csomagosztás áll még?
Foglalkozz a telóddal! Meg a sípcsontoddal.
Holnap a 8-kori csomagosztás áll még?
Posted 2002. July 22. - 21:13

ugyan már... :-[
Lensver: király képek ;D
DE MÉG KÉPEKET? MÉG! MÉG!!!!!
YOci: ;D ;D ;D nélküled és a barmok nélkül kevésbé fergetegesen sikeredett volna az tuti, úgyhogy részemrõl megbocsátok :-*
Lensver: király képek ;D
DE MÉG KÉPEKET? MÉG! MÉG!!!!!
YOci: ;D ;D ;D nélküled és a barmok nélkül kevésbé fergetegesen sikeredett volna az tuti, úgyhogy részemrõl megbocsátok :-*
Posted 2002. July 22. - 20:51

Jaja!
Sajna vasárnap délután feltünt hogy a telóm papucsai nem párhuzamosan állnak majd feljebb nézve kicsit összetörve vettem észre, hogy a csúcsszuper delta TL telóm bal szára külön életet él! :'( :'( :'(
A sárnyomokat figyelmezve látható nem az útsó körben történhetett mert elég sáros mind a két törési felület!
Hála az égnek, hogy erre a törésre nem a sípályán kellet rájönnöm 60 körül!
Mindenesetre rob megpróbál nekem segiteni!
Elöre is kösz rob!
Ne haragudj Beg, hogy lecsoffasztottam az ülésed, igérem kapsz egy másikat tölem!
A buli megasütemény volt!!!
Mindenki leírta a lényeget!
Én szeretném megköszöni a kedves findlinek, hogy leszervezte eme buli fizetési és telefonálásos, bevásárlásos részét amit én nagyon nem szeretek! ;D :-*
Na egyenlõre ennyi:
B.
Sajna vasárnap délután feltünt hogy a telóm papucsai nem párhuzamosan állnak majd feljebb nézve kicsit összetörve vettem észre, hogy a csúcsszuper delta TL telóm bal szára külön életet él! :'( :'( :'(
A sárnyomokat figyelmezve látható nem az útsó körben történhetett mert elég sáros mind a két törési felület!
Hála az égnek, hogy erre a törésre nem a sípályán kellet rájönnöm 60 körül!
Mindenesetre rob megpróbál nekem segiteni!
Elöre is kösz rob!

Ne haragudj Beg, hogy lecsoffasztottam az ülésed, igérem kapsz egy másikat tölem!
A buli megasütemény volt!!!
Mindenki leírta a lényeget!
Én szeretném megköszöni a kedves findlinek, hogy leszervezte eme buli fizetési és telefonálásos, bevásárlásos részét amit én nagyon nem szeretek! ;D :-*
Na egyenlõre ennyi:
B.
Posted 2002. July 22. - 20:38

Kipihentétek a buli fáradalmait? Drága Révi, most olvastam chaten, hogy eltört a telód. Látod, a sok õrültködés
) :-/

Posted 2002. July 22. - 20:24

;D ;D ;D ;D ;D 8)
most csak ennyit tudok még szólni a bulihoz!
mi még csak most értünk haza, de látom a beszámolók teljes egészében átadják, hogy mi is történt ;D
most csak ennyit tudok még szólni a bulihoz!
mi még csak most értünk haza, de látom a beszámolók teljes egészében átadják, hogy mi is történt ;D
Posted 2002. July 22. - 19:57