Hi!
Végre megtudtam nézni az összes képet! Nagyon szupik lettek, jól visszaadják a hangulatot és tetszett hogy a tali minden momentumánál ott volt egy fotós! Köszönet nekik!
Kiváncsian várom a többit (Anak + Kempelen...)
Beg
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

3. BMFTeam Találkozó v2
Indította
zOrg
, 2002. július 02. 06:52
Írta 2002. július 28. - 18:29

Írta 2002. július 27. - 14:01

Hi ;D
A képek miljensége olyan amilyen, nemvolt kedvunk IMRÉVEL szorakozni ugyhogy BOCSSS. A LÉNYEGET IGYIS LEHET ÉLVEZNI.
UDV: tamo ;D ;D ;D ;D ;D ??? ;D ;D ;D ;D ;D
A képek miljensége olyan amilyen, nemvolt kedvunk IMRÉVEL szorakozni ugyhogy BOCSSS. A LÉNYEGET IGYIS LEHET ÉLVEZNI.
UDV: tamo ;D ;D ;D ;D ;D ??? ;D ;D ;D ;D ;D
Írta 2002. július 26. - 23:42

Elõhívattam a képeket, de nincs energiám ma be szkennelni, de holnap, felteszem õket!
Üdv,
Baliba
Üdv,
Baliba
Írta 2002. július 26. - 16:04

Rave:
a narancsos nem lett meg?? Egyszer még jól fog jönni!
Mellon képei nagyon jók lettek!! Fõleg a túlexponált fekete-fehér, az egész mûvészi!
Egyébként nem tudom, figyeltétek-e, hogy miután Thommey arccal a fûre esett a pénteki buliban, csak a hasa volt füves meg saras! ;D ;D ;D
a narancsos nem lett meg?? Egyszer még jól fog jönni!

Mellon képei nagyon jók lettek!! Fõleg a túlexponált fekete-fehér, az egész mûvészi!
Egyébként nem tudom, figyeltétek-e, hogy miután Thommey arccal a fûre esett a pénteki buliban, csak a hasa volt füves meg saras! ;D ;D ;D
Írta 2002. július 25. - 22:39

Írta 2002. július 25. - 20:34

Para: Ha kell, nekem van az is, tehát tudok vinni. Csak egy a kérdés, a többiek örülnének-e neki, ha mozgóképen örökítjük meg õket? ;D ;D ;DA következõ talira ígérem vinni fogok kamerát! 8)
Üdv: BoGár
Írta 2002. július 25. - 19:22

A képek tényleg nagyon jók!!!
Fõleg az ugrásom!!!! ;D ;D ;D :'( :'( :'(
De sebaj, már alig látszik!!
De a Tamáskás "Dual fordulás sem rossz!
Legközelebb tudatosan is csinálhatnánk ilyen képeket!
A hangulat maximálisan lejön a képekrõl!
Volt minden mint egy békebeli Orosz filmben!
...
Szerelem, öröm, vér, küzdelem, barátság, "bukás", és
A zuhanyzóban katarzis!
Üdv,
Baliba
Fõleg az ugrásom!!!! ;D ;D ;D :'( :'( :'(
De sebaj, már alig látszik!!

De a Tamáskás "Dual fordulás sem rossz!

Legközelebb tudatosan is csinálhatnánk ilyen képeket!
A hangulat maximálisan lejön a képekrõl!
Volt minden mint egy békebeli Orosz filmben!
...
Szerelem, öröm, vér, küzdelem, barátság, "bukás", és
A zuhanyzóban katarzis!

Üdv,
Baliba
Írta 2002. július 25. - 15:45

Tök jó! igy nézve a képeket, folyamatosan röhögcsélek, mindenki más megcsak bambul, hogy ez a hülye min vigyorog... ;D Sztem tökre lejön a hangulat a képekröl, deha nem lettem volna ott, akkor tökre nem jött volna le.
Síelös csajozos sapi? ott van a szeren, mi? Nomeg a Balibás páros kiteszem-a-seggét-a-gépnek-a-kép-kedvéért action photo? ennyire menQ nem lehetek. 8) 8) 8) 8) csak egy a baj, a homloküreggyuszkóm nem múlik. :'(
Síelös csajozos sapi? ott van a szeren, mi? Nomeg a Balibás páros kiteszem-a-seggét-a-gépnek-a-kép-kedvéért action photo? ennyire menQ nem lehetek. 8) 8) 8) 8) csak egy a baj, a homloküreggyuszkóm nem múlik. :'(
Írta 2002. július 25. - 08:26

Ahoy Skaccok!
na igen.... mentolos vagy epres...
épp tegnap gondolkoztam rajta, hogy annyi minden történt folyamatosan, hogy leírni képtelenség... fõleg, hogy egy-két poén csak így, pár nappakl utánna jön elõ...
A következõ talira ígérem vinni fogok kamerát! 8)
na pussz és kézfogás.... no meg joghurtos pakolás
PéeF
na igen.... mentolos vagy epres...
épp tegnap gondolkoztam rajta, hogy annyi minden történt folyamatosan, hogy leírni képtelenség... fõleg, hogy egy-két poén csak így, pár nappakl utánna jön elõ...

A következõ talira ígérem vinni fogok kamerát! 8)
na pussz és kézfogás.... no meg joghurtos pakolás

PéeF
Írta 2002. július 25. - 00:21

Mellon fele kepek szuperek! Koszonet ertuk :-*
Lensnek, hogy felpakolta oket :-*
Kar, hogy nem mindenkit tudok kicsoda...de azert igy is elvezettel nezegettem oket...
A palya nagyon kiralynak nez ki
talan egyszer....
vaddiszno
Lensnek, hogy felpakolta oket :-*
Kar, hogy nem mindenkit tudok kicsoda...de azert igy is elvezettel nezegettem oket...
A palya nagyon kiralynak nez ki

talan egyszer....
vaddiszno
Írta 2002. július 24. - 22:40

+Jöttem!!!!!!!
Köszönöm aggódásotok, JÓL VAGYOK!!
Azóta mást sem gyakorlok, csak az ugrálást!
De komolyan! Nehogymááá ! 8)
Gyakorlatilag csak felületi horzsolások voltak, így már mostanra a 80%-a eltûnt!
Legközelebb már újból a "jóképû" Baliba leszek! ;D
A Taliról gyakorlatilag minden le lett írva, nehéz újat mondani!
Az tetszett, miko a DH pálya alsó szakaszán annál a 89%-os lejtõn Rave azzal a mondattal dobta le a gépét, hogy "elvégre hegyi bicikli"!
A hókotróval lesznek még galibák, fõleg, ha nyitva voltak a szelepek!
Sebay Yoci! Alig vot 5millió! ;D
A DH-mint szakág elvileg bejönne, ha lenne hozzá +felelõ gép, fék, gumi, a pálya és a libegõ adott!
Bár minimálisan, de a majré is ott ült a kormányon, de ez védõcuccban eltûnik nálam!
Összességében ISZONYATOSAN JÓ VOLT! 8) 8) 8)
Örülök, hogy új, és régi arcokat láthattam, ismét tanultam sok mindent, és
A pofára esésem elõtt, azért meg volt az ugrás, csak a 2. kisérlet nem jött be! :'(
Üdv,
Baliba
p.s.: Képek holnap után!!
Köszönöm aggódásotok, JÓL VAGYOK!!
Azóta mást sem gyakorlok, csak az ugrálást!
De komolyan! Nehogymááá ! 8)
Gyakorlatilag csak felületi horzsolások voltak, így már mostanra a 80%-a eltûnt!
Legközelebb már újból a "jóképû" Baliba leszek! ;D
A Taliról gyakorlatilag minden le lett írva, nehéz újat mondani!
Az tetszett, miko a DH pálya alsó szakaszán annál a 89%-os lejtõn Rave azzal a mondattal dobta le a gépét, hogy "elvégre hegyi bicikli"!
A hókotróval lesznek még galibák, fõleg, ha nyitva voltak a szelepek!
Sebay Yoci! Alig vot 5millió! ;D
A DH-mint szakág elvileg bejönne, ha lenne hozzá +felelõ gép, fék, gumi, a pálya és a libegõ adott!
Bár minimálisan, de a majré is ott ült a kormányon, de ez védõcuccban eltûnik nálam!
Összességében ISZONYATOSAN JÓ VOLT! 8) 8) 8)
Örülök, hogy új, és régi arcokat láthattam, ismét tanultam sok mindent, és
A pofára esésem elõtt, azért meg volt az ugrás, csak a 2. kisérlet nem jött be! :'(
Üdv,
Baliba
p.s.: Képek holnap után!!
Írta 2002. július 24. - 18:29

Írta 2002. július 24. - 17:19

Írta 2002. július 24. - 15:49

8) csak megjegyezném: lens-féle webshotsos számozásnál a pic1103884 képen tigris úúúúgy fejeli le épp a stucnit, hogy öröm nézni... na perzse ilyenért van rajta sisak... ;D
bocs az OFFért... 8)
bocs az OFFért... 8)
Írta 2002. július 24. - 15:37

Megbeszéltek szerint, tar-t nélkülözôknek itt van a webshots-os verzió, bár kicsit röviditett. De a legjobb fotók itt vannak. http://community.web...m/user/konamuri
Legalul jobboldalt, a "Mellon képei" cimû album.
Mellon, nagyon szuperek a fotók, halálra nevettem magam! ;D
Legalul jobboldalt, a "Mellon képei" cimû album.
Mellon, nagyon szuperek a fotók, halálra nevettem magam! ;D
Írta 2002. július 24. - 13:10

Írta 2002. július 24. - 13:03

Jajj, nekem meg ki kell bírnom, hogy hazaérjek, merhogy itt nincs tar.hu... Anak képeivel mizújs?
Írta 2002. július 24. - 12:56

Hölgyeim és Uraim!
a http://kep.tar.hu/pa...ml?aid=27527989
nagy méretûek (átlag1mega) de szupik...
PéeF
a http://kep.tar.hu/pa...ml?aid=27527989
nagy méretûek (átlag1mega) de szupik...
PéeF
Írta 2002. július 24. - 09:55

Ja ja Rave_Ace tudja a tutit! Baliba még nyaral ma este vagy holnap biztos jelentkezik!
Írta 2002. július 23. - 21:58

Baliba ha jól tudom most még nyaralgat a zemplénben!
Jeti:Van nálunk két törölközõ is ha leírod milyen a tied azonosítjuk és valamikor megkapod!
Jeti:Van nálunk két törölközõ is ha leírod milyen a tied azonosítjuk és valamikor megkapod!