Nem kívánom senkinek se hogy valami baleset érje de ha mégis megtörténne.. pl. a János-hegyen elõugrik a Jeti ;D és félrekapod a kormányt és zuty.. Oké Sorry, legközelebb konzultálok Para Pajtással
Persze ez csak egy prototípus volt még semmi komoly..
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pályázatok, egyesületté válás, stb.
Started by
Major
, 2002. July 30. 18:43
Posted 2003. January 24. - 16:22
Posted 2003. January 24. - 16:11
milyen biztonság?...
amúgy meg logó ügyben máskor elõször konzultálj a készítõvel (Paraferee)
és szerintem ha nem wordben csinálod akkor még pontosan is lehetne igazítani a képet...
de az 5let nem rossz sõt
csak hát elõbb a hivatalosabb részét kéne mozgásba hozni :
amúgy meg logó ügyben máskor elõször konzultálj a készítõvel (Paraferee)
és szerintem ha nem wordben csinálod akkor még pontosan is lehetne igazítani a képet...
de az 5let nem rossz sõt
csak hát elõbb a hivatalosabb részét kéne mozgásba hozni :
Posted 2003. January 24. - 16:02
Csocsi!
Egy ötlet a Bmft tagok számára a biztonság érdekében:
http://www.extra.hu/..._Arena/bmft.zip
Egy mûanyag borítással tudnám elképzelni...
Kicsi, bevágod a zsebedbe és ha valami zûr lenne jól jöhet!
U.i.: Logo a naptárból
Egy ötlet a Bmft tagok számára a biztonság érdekében:
http://www.extra.hu/..._Arena/bmft.zip
Egy mûanyag borítással tudnám elképzelni...
Kicsi, bevágod a zsebedbe és ha valami zûr lenne jól jöhet!
U.i.: Logo a naptárból
Posted 2003. January 13. - 18:06
JoeBlack:
Neked teljesne igazad van!!! Ha valaki végre venné a fáradságot és megcsinálná a hovattalossá álást ÉN itt és most, felelõségem teljes tudatában kijelentem, hogy meteszek mindnet, hogy szponzort szrezzek!!! Csak lenne már végre hivatalos csapat!!! :-\ Vagy legalább az kiderülne, hogy hánayn lépnének be ha lenne!!!
zsomi:
Nem BMTF team hanem BMF team azaz BMFT!!! Ez monaimbie azamindenféle szakágra koncentrál!!! Va CC-s és DH-sbõven, de ha minnden igaz van pár Triálos arc is!!!
Neked teljesne igazad van!!! Ha valaki végre venné a fáradságot és megcsinálná a hovattalossá álást ÉN itt és most, felelõségem teljes tudatában kijelentem, hogy meteszek mindnet, hogy szponzort szrezzek!!! Csak lenne már végre hivatalos csapat!!! :-\ Vagy legalább az kiderülne, hogy hánayn lépnének be ha lenne!!!
zsomi:
Nem BMTF team hanem BMF team azaz BMFT!!! Ez monaimbie azamindenféle szakágra koncentrál!!! Va CC-s és DH-sbõven, de ha minnden igaz van pár Triálos arc is!!!
Posted 2003. January 13. - 17:37
Ez a BMTF team ez tulképpen mien Team? Mármint mire orientálódik? CC, ilyesmi? Vagy ez valami más amit nem értek?
Posted 2003. January 13. - 16:51
Uff!
Nem nagggyon konyítok ezekhez a hivatalos dolgokhoz (és kövezzetek + de nem is olvastam el az összes hozzászólást),de szerintem ha egy kis össznépi pénzmagbefektetéssel hivatalos tímmé válunk,akkor esetleg több esélyünk lenne szponzorkra, mint pl én is +kérdeztem felljebvalóköreimben, és ök is ezt mondták.Pölö esélyünk lehet a FOTEX, a CSABAmirelit, a CommScope, az Ajka Kristály, vagy a TÜV Rheinald-nál.De hogy olyan vállaltokat említsek, akik 10000sel törlik ki és még nincsenek ebben a sportágban: Vodafone, NOKIA,stb...Ha vkinek vannak kapcsolatai ezen a téren, szerintem 75%osa siker.Csak VÁJJUNK CSAPATTÁ ELÖBB, MER ÍGY NEM ADNAK SEMMIT!Ezt a vitorlásos csapat(unk)ból tudom(PMSC-Vivendi: sok lóvét adtak, csak befagyott a kapcsolat 1 püngyürkét).Hát ennyit.[glow=red,2,300]Bocsi a szófosásért![/glow]
Nem nagggyon konyítok ezekhez a hivatalos dolgokhoz (és kövezzetek + de nem is olvastam el az összes hozzászólást),de szerintem ha egy kis össznépi pénzmagbefektetéssel hivatalos tímmé válunk,akkor esetleg több esélyünk lenne szponzorkra, mint pl én is +kérdeztem felljebvalóköreimben, és ök is ezt mondták.Pölö esélyünk lehet a FOTEX, a CSABAmirelit, a CommScope, az Ajka Kristály, vagy a TÜV Rheinald-nál.De hogy olyan vállaltokat említsek, akik 10000sel törlik ki és még nincsenek ebben a sportágban: Vodafone, NOKIA,stb...Ha vkinek vannak kapcsolatai ezen a téren, szerintem 75%osa siker.Csak VÁJJUNK CSAPATTÁ ELÖBB, MER ÍGY NEM ADNAK SEMMIT!Ezt a vitorlásos csapat(unk)ból tudom(PMSC-Vivendi: sok lóvét adtak, csak befagyott a kapcsolat 1 püngyürkét).Hát ennyit.[glow=red,2,300]Bocsi a szófosásért![/glow]
Posted 2002. December 05. - 16:38
Posted 2002. November 27. - 23:54
Igen, de ki tudja, mikorra lesz készen a BMFT egyesülete?
Addig kell valami kézzelfogható is, legalábbis nekem.
Aztán meg? Meglátjuk, meglátjuk.
BMFT a szivem csücske.
Addig kell valami kézzelfogható is, legalábbis nekem.
Aztán meg? Meglátjuk, meglátjuk.
BMFT a szivem csücske.
Posted 2002. November 25. - 21:43
;DKala, akkor bebizonyithatod, hogy milyen tevékeny vagy.
Lens,köszönöm,akár komolyan mondtad,akár nem.Remélem is,h lesz pörgés az ügyben,mert +beszéltem a Laurával,h tavaszra egyesületbe járok,és inkább a BMFT,mint a Józsefhegyi (hallottam már a mátraházai táborról ám!!! ;D )
Posted 2002. November 25. - 20:26
Arra, hogy:
1.tavasszal az emberek sokkal mozgalmasabb életet élnek, mint ôsszel vagy télen (lásd csillebérci BMFT tali). Jobban is lelkesednek dolgok iránt.
2.Kôszeg messze van. Ez persze igy önmagában véve furán hangzik, csakhogy amikor messzebbre kellett menni, azt az emberek komolyabban vették, mint azt, ami közel volt. (itt a bp-iekre gondolok) Sauh-ról sem volt már visszaút.
1.tavasszal az emberek sokkal mozgalmasabb életet élnek, mint ôsszel vagy télen (lásd csillebérci BMFT tali). Jobban is lelkesednek dolgok iránt.
2.Kôszeg messze van. Ez persze igy önmagában véve furán hangzik, csakhogy amikor messzebbre kellett menni, azt az emberek komolyabban vették, mint azt, ami közel volt. (itt a bp-iekre gondolok) Sauh-ról sem volt már visszaút.
Posted 2002. November 25. - 19:18
Lensver: és mire alapozod eme kijelentésedet? Mármint, hogy sokan lesznek (leszünk)? Én is nagyon szeretném, de a kezdeti hatalmas lelkesedést néha nem követi tényleges nagyszámú részvétel... :
Posted 2002. November 25. - 18:00
Hali!
Úgy érzem, hogy a kôszegi találka fontos esemény lesz majd a BMFT életében, mert arra sokan eljönnek majd, és fontos kérdésekrôl lesz szó!
Kala, azon majd te is ott leszel, és akkor bebizonyithatod, hogy milyen tevékeny vagy.
Úgy érzem, hogy a kôszegi találka fontos esemény lesz majd a BMFT életében, mert arra sokan eljönnek majd, és fontos kérdésekrôl lesz szó!
Kala, azon majd te is ott leszel, és akkor bebizonyithatod, hogy milyen tevékeny vagy.
Posted 2002. October 10. - 12:34
áldott középiskolai évek... :
Szal arra jutottunk, hogy semmirese. A péntek este elment azzal, hogy túl sok volt a teli üveg, és kevés a részeg ember, és valahogyan ezeket egyensúlyba kellett hozni... ;D A szombati napot meg cakkompakk elmosta az esõ, és az ottmaradt 6-8 ember nem volt határozatképes... Marad a mejd legközelebb opció
Szal arra jutottunk, hogy semmirese. A péntek este elment azzal, hogy túl sok volt a teli üveg, és kevés a részeg ember, és valahogyan ezeket egyensúlyba kellett hozni... ;D A szombati napot meg cakkompakk elmosta az esõ, és az ottmaradt 6-8 ember nem volt határozatképes... Marad a mejd legközelebb opció
Posted 2002. October 01. - 20:39
Télleg,mi lett a "Csbércen megbeszéljük" dologból???
Vhogy ilyenkor mindig a tehetetlenség szó jut eszembe+a törióra;alsótáblán megvitatják,esetleg eljut a felsõtáblára,megvitatják,esetleg továbbjut a királyhoz,aki nagy eséllyel elutasítja,az egész kerül vissza az alsótáblához,és kezdõdik minden elölrõl.
Sorry,most írtam belõle dogát... ;D
Vhogy ilyenkor mindig a tehetetlenség szó jut eszembe+a törióra;alsótáblán megvitatják,esetleg eljut a felsõtáblára,megvitatják,esetleg továbbjut a királyhoz,aki nagy eséllyel elutasítja,az egész kerül vissza az alsótáblához,és kezdõdik minden elölrõl.
Sorry,most írtam belõle dogát... ;D
Posted 2002. October 01. - 18:01
Végül Csillebércen mire jutottatok?? ;D ;D ;D
Révi biztos azért bújt az asztal alá, hogy senki ne zavarja, míg ezen gondolkozik...
Révi biztos azért bújt az asztal alá, hogy senki ne zavarja, míg ezen gondolkozik...
Posted 2002. September 27. - 14:45
Posted 2002. September 16. - 13:32
Posted 2002. September 13. - 23:40
Szerintem ott már többre jutunk mint eddig. Ugyanis ma S. Zsuzsi mondott nekem egy tök érdekes dolgot, aminek szerintem sokan fognak örülni. De ez legyen az ô meglepije!
Posted 2002. September 13. - 19:00
hátmerha megint az lesz a komoly megbeszélésbõl, mint SAUH-on, hogy leülünk, és elkezd mindenki beszélgetni a mellettelevõvel, hogy mi volt tegnap este a BigBrotherben, majd fél óra elteltével széjjelszéled a nép "álmos vagyok..." vagy "éhes vagyok...", vagy "szóljatok, ha jutottatok valamire, addig én megfürdök..." bejelentésekkel, akkor nem lesz belõlünk se klub, se egyesület, sesemmi. Na ez a nagy ötletem. (és nem az, hogy fogom azt a kib*szott koalát, és koalaburgert, meg koalaturmixot csinálok belõle... ;D) Nu. A lényeg az volna, hogy remélem lesz valami vezéregyéniség (én csak a net elõtt vagyok nagyszájú, egyébként tökre csendes és visszafogott kisiú vagyok... :-X ), aki összefogja a népet, és dûlõre jutunk dolgokról.
uff, deokos voltam ismét...
uff, deokos voltam ismét...