Hmmm...Mintha a mez kapcsán már lett volna ilyen,akkor le lett szavazva az 5let,de szerintem se lenne rossz pl. a ZikszFuktor támogatása,pár százalékért cserébe már hordanék emblémát a hátamon.De elsõnek akkor kézbe kéne venni az ügyet,beszélni a Bikemagesekkel,stb... :
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pályázatok, egyesületté válás, stb.
Started by
Major
, 2002. July 30. 18:43
Posted 2003. July 31. - 10:19
Posted 2003. July 31. - 00:10
Esetleg meg kellene próbálni taláni valami céget, forgalmazót (vagy energiaszolgáltatót, biztosítót ezek elég tõkeerõssek szoktak lenne) aki felkarolhatna minket. Az újságban is lennének cikkek, akár rendszeresen, ami neki is reklám. Ezen kívül már az is nagy hír, ha valaki így támogat egy bandát.
Demosttényleg: talán van olyan hazai forgalmazó, márka aki tudna csinálni egy csapatot. Legalább néhány alkatrésszel támogatná az embereket és valakire rábízná az adminisztrációt. Kizárt dolog, hogy beleszakadnának a költségekbe, ráadásul rendszeresen szerepelhetne az újságban, hiszen folyamatosan tesztelik a cuccait, járnak velük versenyekre...
Ja bilibe lóg a kezem? Tényleg, hisz ez itt Magyarország.
Demosttényleg: talán van olyan hazai forgalmazó, márka aki tudna csinálni egy csapatot. Legalább néhány alkatrésszel támogatná az embereket és valakire rábízná az adminisztrációt. Kizárt dolog, hogy beleszakadnának a költségekbe, ráadásul rendszeresen szerepelhetne az újságban, hiszen folyamatosan tesztelik a cuccait, járnak velük versenyekre...
Ja bilibe lóg a kezem? Tényleg, hisz ez itt Magyarország.
Posted 2003. July 29. - 08:29
Posted 2003. July 29. - 07:55
Eddig is épp az volt a helyzet, hogy akadtak olyan emberek, akik azt mondogatták, hogy "csinájjunk má valamit", de õk is csak mondani tudták. Én megértem, mert nekem sem idõm, sem energiám nem lenne erre, és szerintem a legtöbben igy vagyunk vele.
Persze, tök jó lenne, de ... Nagyon sok melózás kell hozzá, rengeteg rohangászás, hercehurca meg elszántság.
Persze, tök jó lenne, de ... Nagyon sok melózás kell hozzá, rengeteg rohangászás, hercehurca meg elszántság.
Posted 2003. July 26. - 10:57
Gyerkõcök!!!!
Csináljunk már valamit ezzel a TEAM-é válás dologgal, mert én nagyon nem bánnám, ha már lenne belõle valami...de tényleg...én segítek amiben tudok, bár nem hiszem, hogy túl sok mindenben tudnék...egyáltalán valaki komolyan veszi ezt az egészet? Nem hiszem, hogyha mindenki nem adna egy kicsit bele akkor bármi akadály még lenne....
Üdv...Sianis
Csináljunk már valamit ezzel a TEAM-é válás dologgal, mert én nagyon nem bánnám, ha már lenne belõle valami...de tényleg...én segítek amiben tudok, bár nem hiszem, hogy túl sok mindenben tudnék...egyáltalán valaki komolyan veszi ezt az egészet? Nem hiszem, hogyha mindenki nem adna egy kicsit bele akkor bármi akadály még lenne....
Üdv...Sianis
Posted 2003. March 16. - 15:35
Posted 2003. March 16. - 15:33
még valami a pénzrõl. Nem azért kell a pénz, hogy szétosszuk!! Azért kell, hogy a versenyekre meg tudjuk szervezni a leutazást, a részvetelt, illetve kerékpárjaink rendben tartását.
Posted 2003. March 16. - 15:29
A kérdés jó.
Remélem nem sértõdnek meg a többiek,ha én válaszolok (amíg õk buliznak : );
nem a pénzrõl van szó.Nem azt mondom,h mindenki szarja a pénzt,és h nem jönne jól bármikor ;D de nem ez a lényege az egyesületnek (volt vmikor egy fórumos díjazás topik is!) hanem h hivatalos keretek között mûködhet a társaság,és ezzel nemcsak a lehetõségek száma növekszik ( pl. verseny szervezése) hanem a mi mellünk térfogata is ,mert így domboríthatjuk;IGEN,mi ebbe az egyesületbe tartozunk 8)
Szerintem a legjobb példa a Pilis CC Club.Õk sem õsöregek,és 10 bringás alapította,nos,ahhoz képest csoda,h mivé fejlõdött...
Remélem nem sértõdnek meg a többiek,ha én válaszolok (amíg õk buliznak : );
nem a pénzrõl van szó.Nem azt mondom,h mindenki szarja a pénzt,és h nem jönne jól bármikor ;D de nem ez a lényege az egyesületnek (volt vmikor egy fórumos díjazás topik is!) hanem h hivatalos keretek között mûködhet a társaság,és ezzel nemcsak a lehetõségek száma növekszik ( pl. verseny szervezése) hanem a mi mellünk térfogata is ,mert így domboríthatjuk;IGEN,mi ebbe az egyesületbe tartozunk 8)
Szerintem a legjobb példa a Pilis CC Club.Õk sem õsöregek,és 10 bringás alapította,nos,ahhoz képest csoda,h mivé fejlõdött...
Posted 2003. March 16. - 14:49
Üdv mindenkinek!
Igyekeztem az elejétõl elolvasni a hozzászólásokat de valami nem stimmel. Minek nektem egyesület??? Mert ezt még senki nem mondta meg, csak azt hogy tök jó lenne egy valag lóvét szerezhetnénk. És akkor mit kezdtek a pénzel? Ki dönti el hogy kire vagy mire megy la é? Ha jól tudom ez egy országos dolog, ez lessz a magyarországi hegyikerékpárosok egyesülete BMFT név alatt???Elég abszurd! Nem igazán látom benne a lényeget. Mert azt mégsem lehet hogy pályázunk aztán meg a lóvéból mindenki kap egy kormányrudat vagy akármit. Írták egyesek hogy lehetne pályát építeni, azaz DH vagy Szlalom pályára gondoltatok. De ez nem egy DH egyesület lessz ha jól értem.
Szóval szerintem jó lenne ekõször is elgondolkodni azon hogy miért is lenne jó ezt megcsinálni. Aztán elindítani a folyamatot, de komoly belsõ felépítéssel.
Igyekeztem az elejétõl elolvasni a hozzászólásokat de valami nem stimmel. Minek nektem egyesület??? Mert ezt még senki nem mondta meg, csak azt hogy tök jó lenne egy valag lóvét szerezhetnénk. És akkor mit kezdtek a pénzel? Ki dönti el hogy kire vagy mire megy la é? Ha jól tudom ez egy országos dolog, ez lessz a magyarországi hegyikerékpárosok egyesülete BMFT név alatt???Elég abszurd! Nem igazán látom benne a lényeget. Mert azt mégsem lehet hogy pályázunk aztán meg a lóvéból mindenki kap egy kormányrudat vagy akármit. Írták egyesek hogy lehetne pályát építeni, azaz DH vagy Szlalom pályára gondoltatok. De ez nem egy DH egyesület lessz ha jól értem.
Szóval szerintem jó lenne ekõször is elgondolkodni azon hogy miért is lenne jó ezt megcsinálni. Aztán elindítani a folyamatot, de komoly belsõ felépítéssel.
Posted 2003. March 15. - 20:51
Posted 2003. February 11. - 22:54
Posted 2003. February 11. - 11:20
Posted 2003. February 11. - 00:26
Bringás felvonulás kapcsán jártam az MKTSZ-nél (Magyar Kerékpáros Túrázók Szövetsége). Itt ugyan nem versenyekre van kihegyezve a dolog, de az MKTSZ szárnyai alatt viszonylag könnyedén létrehozható egy olyan klub(na jó, team), amely már pályázhat különbözõ támogatásokra és több eséllyel találhat szponzor(oka)t.
Posted 2003. February 05. - 00:00
Posted 2003. February 04. - 17:36
Rave,nálunk családban van ügyvéd,úgyhogy kérdezõsködök,de nem mondom,h biztos tudok segítséggel szolgálni,mert anyámnak (róla van szó) nem éppen ez a területe,mondhatni sose csinál ilyet...
Posted 2003. February 04. - 13:57
Na ma nagy elhatározásra jutottam!
ha lepörgött a felvonulásunk és sikeres lesz a felszabaduló idõmben magamra veszem a BMFT hivatalossá válásának ügyét!
Ehez szeretnék PONTOS infókat, mi is kell hozzá!
Szeretném ha a Mo-i bringás egyesületek megtudnák kik vagyunk mi! ;D
Úgyhogy Máj 17 után megváltozik minden remélem!
ha lepörgött a felvonulásunk és sikeres lesz a felszabaduló idõmben magamra veszem a BMFT hivatalossá válásának ügyét!
Ehez szeretnék PONTOS infókat, mi is kell hozzá!
Szeretném ha a Mo-i bringás egyesületek megtudnák kik vagyunk mi! ;D
Úgyhogy Máj 17 után megváltozik minden remélem!
Posted 2003. January 26. - 23:19
Posted 2003. January 26. - 21:23
Kösz szépen Major
Csinálok egy próba nyomtatást aztán majd meglátom hogy milyen lesz.. De mondjuk 100 as mértékekben nem tudnám vállalni..
Csinálok egy próba nyomtatást aztán majd meglátom hogy milyen lesz.. De mondjuk 100 as mértékekben nem tudnám vállalni..