déháfutam. Szilváson ??? tökmind1, de lesz. Idióták. Miért pont akkorra kell szervezni ??? ??? ???
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

IV. BMFTeam Találkozó
Indította
zOrg
, 2002. július 23. 08:36
Írta 2002. szeptember 10. - 10:21

Írta 2002. szeptember 10. - 07:43

Írta 2002. szeptember 10. - 05:17

Írta 2002. szeptember 09. - 16:10

Írta 2002. szeptember 06. - 19:12

Nem, ez úgy mûxik, hogy én mennék, de 1edül nem enged el apuci, az tuti. Ha rob ott lesz, akkor én is. Ha õ nem, akkor rizikós...
De most már nagy a csáberõ... gift from Jorus, sütihegyek by Lensver... :
:
:
De most már nagy a csáberõ... gift from Jorus, sütihegyek by Lensver... :

Írta 2002. szeptember 06. - 18:47

Írta 2002. szeptember 06. - 18:38

Írta 2002. szeptember 06. - 18:31

tam: jól teszed, ha jössz, mert van especially for ya némi souvenirom!
Már két hónapja õrizgetem, ne mondd, hogy hiába!

Írta 2002. szeptember 06. - 18:14

Saját helyzetemet leginkább úgy tudnám jellemezni, hogy vagy igen, vagy nem, de az biztos. Szal, ha ott leszek azt úgyis észreveszitek. (ez tuti...)
ez van. Vagy ahogy a mûvelt norvég mondja: shit happens...
ez van. Vagy ahogy a mûvelt norvég mondja: shit happens...
Írta 2002. szeptember 05. - 20:11

Üdv!
Végigolvastam a küzdelmet!
Növelem a bizonytalanok névsorát, és határozottan közlöm, hogy nem tudom tudok-e menni!
Pénz és idõ a két tényezõ, amibõl sosincs elég!
Remélem minél hamarabb konkretizálom!
Üdv,
Baliba
Végigolvastam a küzdelmet!
Növelem a bizonytalanok névsorát, és határozottan közlöm, hogy nem tudom tudok-e menni!
Pénz és idõ a két tényezõ, amibõl sosincs elég!
Remélem minél hamarabb konkretizálom!
Üdv,
Baliba
Írta 2002. szeptember 05. - 20:05

Sorn, persze, hogy megoldható. Tamo 400/délutánt emlegetett. Sztem ez áll még most is...
BikeMag Team? újság-hegesztés közbeszól vagy tudtok jönni?
Arra gondoltam, hogy felsorolok mindenkit, aki kérdõjellel van felírva, aztán rájöttem, hogy az nagyon sok lenne :-/ Szóval õk (ti) jöttök - nem jöttök?? legalább egy igen/nem -et nyögjetek már be pls...
BikeMag Team? újság-hegesztés közbeszól vagy tudtok jönni?
Arra gondoltam, hogy felsorolok mindenkit, aki kérdõjellel van felírva, aztán rájöttem, hogy az nagyon sok lenne :-/ Szóval õk (ti) jöttök - nem jöttök?? legalább egy igen/nem -et nyögjetek már be pls...
vendég__*
Írta 2002. szeptember 05. - 19:49

Izé. Tudom, hogy nagy antiszoci vagyok, de:
Megoldható-e, hogy én csak "úgy" felnézzek Csillebércre? Merthogy dolgozom 28-29 délelõtt (6-14-ig), így max. délutánonként tudnék felnézni a banzájra. Szállás nem kell, mivel kõ Pösti vagyok, így majd hazahúzok aludni. De a buli érdekelne, stb. ... Persze, csak, ha Jorus is jön! Nélküle sehová!
Hogyan alakulna akkor a költségem? Megoldható valahogyan?
Peace! :-*
Megoldható-e, hogy én csak "úgy" felnézzek Csillebércre? Merthogy dolgozom 28-29 délelõtt (6-14-ig), így max. délutánonként tudnék felnézni a banzájra. Szállás nem kell, mivel kõ Pösti vagyok, így majd hazahúzok aludni. De a buli érdekelne, stb. ... Persze, csak, ha Jorus is jön! Nélküle sehová!

Hogyan alakulna akkor a költségem? Megoldható valahogyan?
Peace! :-*
Írta 2002. szeptember 05. - 19:29

Hali!
Ahogy a listát nézegettem ( és módosítottam - Zed, már rég fent vagy!), van olyan 17 biztos jelentkezõ, de biztos lesznek olyanok, akik késõbb fogják még tutira tudni (pl én), és valószínûleg olyanok is lesznek, akik le fogják mondani (azért remélem, hogy senki!!), és mivel jobb, ha most kevesebbet foglalsz, mint többet (pl azért, mert kevesebb lé....
), tehát szerintem péntek éccaka olyan 10fõ, szombat éccakára pedig 15 fõ... :-/ elég kevés... 
De lehet, hogy számolnom nem nekem kéne, persze, ez nem krumpli és nem perc ;D ;D 8)
BRUCE
Ahogy a listát nézegettem ( és módosítottam - Zed, már rég fent vagy!), van olyan 17 biztos jelentkezõ, de biztos lesznek olyanok, akik késõbb fogják még tutira tudni (pl én), és valószínûleg olyanok is lesznek, akik le fogják mondani (azért remélem, hogy senki!!), és mivel jobb, ha most kevesebbet foglalsz, mint többet (pl azért, mert kevesebb lé....

De lehet, hogy számolnom nem nekem kéne, persze, ez nem krumpli és nem perc ;D ;D 8)
BRUCE
Írta 2002. szeptember 05. - 13:36

Hi ;D
2002.év Szeptember havának
27.28.29.napján
Bruce 8)
Légy olyan merész és írj kettõ számot. A pénteki illetve szombati napra.Sacc/kábé
üdv:tamo
2002.év Szeptember havának
27.28.29.napján
Bruce 8)
Légy olyan merész és írj kettõ számot. A pénteki illetve szombati napra.Sacc/kábé
Írta 2002. szeptember 05. - 13:22

Írta 2002. szeptember 04. - 22:20

Igen, hol vagyok? Nekem nem jut ágyikó? Bár az se baj, majd egy ágyban hunyunk Natival.
Tessék engem is felvételezni.

Írta 2002. szeptember 04. - 12:26

Hi ;D
lensver :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Aszta 8)
Azt a megtisztelõ feladatottt kapoddd,hogy Te vághatod megfelelõ formára a krumpli darabokat.Természetesen szigorú ellenõrzés mellettt:P
TUDDD-e VALAKI CÉGET AZ ÁFA MIATT ?MINDENKI A HELYSZÍNEN RENDEZI A SZÁMLÁT VELEM
lensver :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Aszta 8)
Azt a megtisztelõ feladatottt kapoddd,hogy Te vághatod megfelelõ formára a krumpli darabokat.Természetesen szigorú ellenõrzés mellettt:P
TUDDD-e VALAKI CÉGET AZ ÁFA MIATT ?MINDENKI A HELYSZÍNEN RENDEZI A SZÁMLÁT VELEM
Írta 2002. szeptember 04. - 09:53

Tamo, én a gúlás leves helyett inkább ennék paralelepipedonos levest, esetleg dodekaéder-levest.
Rave, pacsit a pezsgõbombára!
AsztA
Rave, pacsit a pezsgõbombára!

AsztA
Írta 2002. szeptember 03. - 20:49

Örömmel látom, hogy gyûlünk rendesen!!!
Király!!! ;D
Már nincs sok idõ, gyerünk jelentkezni!!!
És tudjátok a Big Mather mindíg figyel!!!

Már nincs sok idõ, gyerünk jelentkezni!!!
És tudjátok a Big Mather mindíg figyel!!!

Írta 2002. szeptember 03. - 19:36

Mivel nem kispályázok azért legalább nagyon sok üveg pezsgõt és bombát viszek! ;D
Számszerint minimum a 6 üveg de ez csak több lehet! ;D
Azt hiszem csúnyán fogok kinézni!
Számszerint minimum a 6 üveg de ez csak több lehet! ;D
Azt hiszem csúnyán fogok kinézni!