Az öcsémnek üzenem innen, hogy 15 centi, nem 14.
Lensver: tényleg idiótán mutatna, de azért köszi! :-* Majd talán összedobunk valamit itt a meglévõ alkatrészekbõl....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

IV. BMFTeam Találkozó
Indította
zOrg
, 2002. július 23. 08:36
Írta 2002. szeptember 14. - 11:38

Írta 2002. szeptember 14. - 10:35

Lens: igen viccesen mutatna rob 14 centit mozgó telós vázában egy merevvilla.... Meg gondolom tárcsafékszem sincs rajta... 8)
De majd összepakolunk egy fullmerev gépet, és jön azzal. Nekem ugyanis Õ a belépõm...
De majd összepakolunk egy fullmerev gépet, és jön azzal. Nekem ugyanis Õ a belépõm...

Írta 2002. szeptember 13. - 23:42

rob:
ez nem lehet kifogás!
1. gyalog is fel lehet menni!
2. ha valóban csak ez a gond, szivesen kölcsönadom neked a merevvillámat, ami itt ásitozik a szobában.
ez nem lehet kifogás!
1. gyalog is fel lehet menni!
2. ha valóban csak ez a gond, szivesen kölcsönadom neked a merevvillámat, ami itt ásitozik a szobában.
Írta 2002. szeptember 13. - 18:58

Na egyre valószínûbb, hogy nem lesz villám addig (azaz teleszkópom a biciklimbe..), úgyhogy fájó szívvel lehet, hogy nem megyek, mert nem lesz mivel. Gyalog meg nincs értelme... :-[
Írta 2002. szeptember 13. - 05:14

Írta 2002. szeptember 12. - 23:42

A versenynaptárból:
szept. 28-29. Csillebérc Magyar Kupa VI. xc
két esemény egy helyen egyszerre?
ott a helyem ;D
Én úgy tudom, hogy Törökbálint a helyszin, nem pedig Csillebérc.
Írta 2002. szeptember 12. - 16:56

Zsuzsi, mozogni fog a nemzet?
Ehhez képpes mikor én mozgok a biciklimmel pl vonaton azt mondják a bácsik, hogy : má megin ezek a h*je biciglisek! Nem igazán elfogadott dolog a nemzet ilyen mozgása, sajnos.
Ehhez képpes mikor én mozgok a biciklimmel pl vonaton azt mondják a bácsik, hogy : má megin ezek a h*je biciglisek! Nem igazán elfogadott dolog a nemzet ilyen mozgása, sajnos.
Írta 2002. szeptember 12. - 15:26

hmmm... gyûlnek az észérvek amellett, hogy mégiscak el kellene mennem... ;D 8)
Írta 2002. szeptember 12. - 12:03

;D esetleg szombaton fakultatív programként kirándulás az erotika szigetére? ;D
Írta 2002. szeptember 12. - 09:31

Írta 2002. szeptember 11. - 16:44

Írta 2002. szeptember 11. - 11:19

A versenynaptárból:
ott a helyem ;D

ott a helyem ;D
Írta 2002. szeptember 10. - 22:39

brühühû micsináljak? :'(, imádlak Titeket, de a mátrai pályát is
:'( :-/ :-X

Írta 2002. szeptember 10. - 20:59

Beg! jól beszélsz! A csapatból csak Lcs és Vole megy versenyre, de õk benéznek pénteken - legalább is ez a terv. Nem akarják õk sem kihagyni ezt. Ráadásul bejött még erre az idõpontra a komlói kupa 2. fordulója is (dh, dual). Szóval rendesen mozogni fog a nemzet ezen a hétvégén...
Én még mindig nem tudom mikor megyek, de megyek, az tuti!
Én még mindig nem tudom mikor megyek, de megyek, az tuti!
Írta 2002. szeptember 10. - 13:18

Ha már a törzsgyökeres bp.-iek is csak benéznek, akkor tényleg a "vidékpártiaknak" lesz igazuk!
(Úgy látszik én voltam naiv.) :
Én pl. szivesebben megyek talira, mint a Mátrába. Persze azért sajnálom, hogy egyszerre vannak!
Amúgy szerintem egy ilyen talin, nem a bicajozás a leglényegesebb. Az csak kellemes körítés!
(Úgy látszik én voltam naiv.) :

Én pl. szivesebben megyek talira, mint a Mátrába. Persze azért sajnálom, hogy egyszerre vannak!
Amúgy szerintem egy ilyen talin, nem a bicajozás a leglényegesebb. Az csak kellemes körítés!

Írta 2002. szeptember 10. - 12:31

Én úgy tervezem, hogy szombat reggel 10 körül megtámadom a még alvó tábort, és megyünk biciklizni. Majd délután leborítok. Sajna még ez sem biztos... Mert nem bizti, hogy el leszek engedve, de azért majd lobbizom az ügy érdekében.
Zsírosmacska: az igazán keményen nyomatók biztos mennek a Mátrába, de a BMFT Team-bõl tudtommal csak LCs gondolkodik azon, hogy hova is kéne mennie.
Zsírosmacska: az igazán keményen nyomatók biztos mennek a Mátrába, de a BMFT Team-bõl tudtommal csak LCs gondolkodik azon, hogy hova is kéne mennie.
Írta 2002. szeptember 10. - 12:26

Meg ne feledkezzünk meg a remek süteményekrõl, amiket Lensék készítenek, és lesz még bográcskaja is!!
Úgyhogy ez egy fullextrás hétvégi fogasozás lesz.
kislust
Úgyhogy ez egy fullextrás hétvégi fogasozás lesz.
kislust
Írta 2002. szeptember 10. - 12:24

Azért annál egy picit remélem többet fog nyújtani, márcsak azért is, mert sokan leszünk+este buli!!
kislust
kislust
Írta 2002. szeptember 10. - 12:20

Hát ez tényleg remek, mertmivelhogy a sok igazán keményen nyomató emberek elmennek a Szilvás Mátrába, nekme meg nincs CC-zõs biciklim. Szal azt akrom mondni, hogy így olyan lesz mintha bármelyik hétvégén felmennék fogasozni, az meg nem ér annyi pézt (most, hogy alig van) amennyit a szállásért fizetni kellene.
Írta 2002. szeptember 10. - 10:25