Csibe és Karen x-et kérnek!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

IV. BMFTeam Találkozó
Indította
zOrg
, 2002. július 23. 08:36
Írta 2002. szeptember 03. - 19:31

Írta 2002. szeptember 03. - 16:20

Írta 2002. szeptember 03. - 15:54

Bruce: most jut eszembe mit viszek!
Digit fényképezõt. Majd csinálok tuti képeket! ;D

Írta 2002. szeptember 03. - 14:22

akkor én most vidékiek képviseleteként szólok, avagy hogy juttassunk mi oda pénzt ? egyáltalán szükséges, hiszen helyben is rendezhetjük kézpénzben, nem ? ??? úgyértem hogy nekünk szükséges -e juttatni oda pénzt, akkor mi lennénk azok, akik helyben rendeznék készpénzzel, na persze zaokon kívül, akik vártalan jelennek meg ...
ja és nézegetve a listát ... Zed lemaradt !
ja és nézegetve a listát ... Zed lemaradt !

Írta 2002. szeptember 03. - 14:00

Hi ;D
Szép szám az az 1000, lensver.
A kaja választékot redukáljuk le kettõre:
1: PAPRIKÁS-KRUMPLI
2: GÚLÁS LEVES
RESSZKESSETEK 8) 8) 8) 8) 8) TÖLTÕM A KAMERA AKKSIKAT ÉS PAKOLOM A KAZETTÁKAT ;D
KOMÓLYRA FORDÍTVA A SZÓT: A HÉTEN LEFOGLALOM A SZÁLLÁST PÉNTEKRE 10 FÕ SZOMBATRA 20 FÕ.ESETLEG HA TÖBBEN LESSSZUNK AKKOR A HELYSZÍNEN KP. FIZETJUK KI.EZ AZT JELENTI,HOGY 17.250FT-ot KELL ELÕLEGKÉNT BEFÍZETNI.
üdv:tamo
Szép szám az az 1000, lensver.
A kaja választékot redukáljuk le kettõre:
1: PAPRIKÁS-KRUMPLI
2: GÚLÁS LEVES
RESSZKESSETEK 8) 8) 8) 8) 8) TÖLTÕM A KAMERA AKKSIKAT ÉS PAKOLOM A KAZETTÁKAT ;D
KOMÓLYRA FORDÍTVA A SZÓT: A HÉTEN LEFOGLALOM A SZÁLLÁST PÉNTEKRE 10 FÕ SZOMBATRA 20 FÕ.ESETLEG HA TÖBBEN LESSSZUNK AKKOR A HELYSZÍNEN KP. FIZETJUK KI.EZ AZT JELENTI,HOGY 17.250FT-ot KELL ELÕLEGKÉNT BEFÍZETNI.
üdv:tamo
Írta 2002. szeptember 03. - 13:20

Péntek-szombat én is ott laszok.
Kaja a Tamo által megadott sorrendben szerintem jó lesz ;D
Sminkkészletet senki ne hagyja otthon, fényképezõgépet viszek (és ezzel gondolom nem leszek egyedül)
üdv
Mellon
Kaja a Tamo által megadott sorrendben szerintem jó lesz ;D
Sminkkészletet senki ne hagyja otthon, fényképezõgépet viszek (és ezzel gondolom nem leszek egyedül)
üdv
Mellon
Írta 2002. szeptember 03. - 12:24

Igazából Thommey jogos kiváltsága lenne, hogy közzétegye a köv. infót, de... így járt.
Szóval ha már piára terelõdött a szó, én vinnék némi pezsgõbombát. Sõt, nagy a valószínûsége, hogy Findli kartácsné is hoz ilyenféle itókát, különben én hozok neki. 
AsztA

AsztA
Írta 2002. szeptember 03. - 08:51

SZVSZ PK azaz papricsku krumplicsku azaz papritáskrumplee azaz pirosburgonyaleves azaz...
Fene azt a jó dolgodat Mûzli, korán reggel rosszalkodsz? Mars a helyedre!
Na szóval mi úgy néz ki szombatra megyünk össz vissz, esetleg vasárnap is kinézünk ha jó lesz a hangulat, de ottaludni??? mikor a szomszédban lakunk??? 8)
Rast és Mûzlit hallották
Fene azt a jó dolgodat Mûzli, korán reggel rosszalkodsz? Mars a helyedre!
Na szóval mi úgy néz ki szombatra megyünk össz vissz, esetleg vasárnap is kinézünk ha jó lesz a hangulat, de ottaludni??? mikor a szomszédban lakunk??? 8)
Rast és Mûzlit hallották
Írta 2002. szeptember 03. - 05:28

En meg majd hozok kolat, mert attol rugok csak be igazan!
Imre: ;D ;D ;D
Tamo: en a paprikas krumplira szavaznek, vagy a gulyaslevesre!
Era: eljenek a csillagok!
Para: csekkolj privit.
Imre: ;D ;D ;D
Tamo: en a paprikas krumplira szavaznek, vagy a gulyaslevesre!
Era: eljenek a csillagok!

Para: csekkolj privit.
Írta 2002. szeptember 02. - 22:04

az úzót nem szeretem. meg a többi ilyesmit sem. magyar vagyok , tehát SÖR BOR FRÖCCS ez a magyar föld ;D
Írta 2002. szeptember 02. - 21:51

Én viszek a társaságnak Ouzót,hogy megtudja mindenki,mi a jó!(Folyékony Negró!!!-röhögtünk amikor elsõ alkalommal ittunk ilyet,de rá kellett jönnünk,hogy a valódi Negro nem üt be ennyire,mint ez a görög szépség ;D)
És vki hozzon Calvadost,mert annál jobb nincs is,csak a Hard Rock Cafes koktélok...
És vki hozzon Calvadost,mert annál jobb nincs is,csak a Hard Rock Cafes koktélok...
Írta 2002. szeptember 02. - 20:57

Nem baj, ha kicsi vagy. Attól még ihatsz, csak a szülõk elöl kell eltitkolni. Nem szólunk egy szót se! ;)Vagy ne rontsalak el?? ;D ;D
Írta 2002. szeptember 02. - 20:57

tínyleg, piát vinni kellene - ott helyben biztos nagyon drága lesz, bár én szerényen beérem napi 1 üveggel.na jó ha Yoci tényleg olyan jó edvet tud vcsinálni, lehet hogy jöna másodikis..
Írta 2002. szeptember 02. - 20:42

Írta 2002. szeptember 02. - 20:18

Írta 2002. szeptember 02. - 19:50

...igenis...
...vettem...
...módosítva a lista...
...remélem, hogy senki hozzászólását nem hagytam figyelmen kívül...
...ha igen akkor ORDÍTSATOK RÁM!!...
...vettem...
...módosítva a lista...
...remélem, hogy senki hozzászólását nem hagytam figyelmen kívül...
...ha igen akkor ORDÍTSATOK RÁM!!...

Írta 2002. szeptember 02. - 19:37

Írta 2002. szeptember 02. - 18:50

BRUCE: én azért ott alszom pénteken és szombaton is...maximum délelõtt lépek haza, amig a többiek megpróbálják magukat összeszedni.
Írta 2002. szeptember 02. - 18:14

de hülye vagyok... Budakalász... a K az K de ez a sok Buda... amúgy meg Keszinek jötem haza Veszprémbe szóval az is a környéken van

Írta 2002. szeptember 02. - 18:09

Ras,irigylem a szemedet.....Budakesziig ellátni bármelyik HÉV-röl....hát nem semmi teljesítmény!
;D ;D ;D
;D ;D ;D