ezek után ha sikerül összehozni a szállást, akkor kijelnhetjük hgoy a szervezõk nagyon jó " hasraütõk " elvégre az itt elhangzott állítások közül egyik sem hiteles ;D ja és mivel eddig válasz nem érkezett megkérdezem mégegyszer, hogy igényt tart - e valaki egy jó üveg borra ( csak hogy én is vigyek má valamit ... ha senki akko mé cipeljem ? ) , és a vonatozó társaságomra ny-i irányból jövet ... nagykanizsa felől ...
???
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

IV. BMFTeam Találkozó
Indította
zOrg
, 2002. július 23. 08:36
Írta 2002. szeptember 19. - 16:26

Írta 2002. szeptember 19. - 15:45

ezt alapjában véve vehetjük jó hírnek is, tekintve, hogy egy csomóan kijelentik, hogy mennek, majd mégsincsenek ott, ebbõl következik, hogy ha valaki kijelenti, hogy nem lesz ott, akkor mégis. okosvagyok, vagy mostanra mindenki számára világos, hogy milyen sízínû a hajam? ;D
Írta 2002. szeptember 19. - 15:16

Írta 2002. szeptember 19. - 14:47

Hi ;D
IGEN-IGEN P-K. LESSZ.
VISZEKKK NAGY KB.60liters bográcsot.
MÉG PÉNTEKEN MEG KELLENE VENNI A HOZZÁ VALÓKAT.
üdv:tamo
IGEN-IGEN P-K. LESSZ.
VISZEKKK NAGY KB.60liters bográcsot.
MÉG PÉNTEKEN MEG KELLENE VENNI A HOZZÁ VALÓKAT.
Írta 2002. szeptember 18. - 08:18

akkor szombat délután ismét paprikás krumpli??? csak mert akkor úgy készítem magam ;D
Írta 2002. szeptember 18. - 08:13

Halihó srácok!
Ha minden igaz énis tudok menni a 4.BMFT-talira.
Inmár az összerakott PolarX-el. ;D ;D.
......................Csibe...................
Ha minden igaz énis tudok menni a 4.BMFT-talira.
Inmár az összerakott PolarX-el. ;D ;D.
......................Csibe...................
Írta 2002. szeptember 17. - 23:19

Írta 2002. szeptember 17. - 23:17

Háát, ez jó kérdés. Mert büfére emlékszem, és az nyitva is van reggel kb. 9-tôl, de vegyes bolt, ha jól emlékszem, akkor csak a Normafánál van. De remélem, hogy csak rosszul emlékszem.
Este elvileg lesz kaja: tehát bográcsparti.
Este elvileg lesz kaja: tehát bográcsparti.
Írta 2002. szeptember 17. - 14:38

hû de jó hogy említetted ! Kaja ? van ott valami kis vegyesbolt (nem balatoni árakkal ! ) , vagy honna szerzek majd magamnak reggeli betevõt ? na meg a többi, amikor nem lesz " nagy közös kajálás " vagy vigyek magammal ?
vigyek házi bort ?
???
vigyek házi bort ?
???
Írta 2002. szeptember 17. - 12:16

Hogy mi lesz a program? Hát nagyjából ez:
dumálás, sütögetés, röhögés, ivás, táncolás, még több ivás, kiabálás, éneklés, még több ivás, alvás, még sokkal több alvás, álmos szemmel vánszorgás, egy kis dh-zás meg cc-zés, majd evés, és igy tovább. De az alvás, ivás és röhögés szó elég sokat szerepelne, ha folytatnám. ;D
dumálás, sütögetés, röhögés, ivás, táncolás, még több ivás, kiabálás, éneklés, még több ivás, alvás, még sokkal több alvás, álmos szemmel vánszorgás, egy kis dh-zás meg cc-zés, majd evés, és igy tovább. De az alvás, ivás és röhögés szó elég sokat szerepelne, ha folytatnám. ;D
Írta 2002. szeptember 16. - 23:44

Írta 2002. szeptember 16. - 21:53

Írta 2002. szeptember 16. - 15:21

nekem lenne , de Majorral már lebeszéltük, hanetán vele mégsem jön össze akkor majd szólok. Tényleg 22h - ig mûködik a fogaskerekû ??
Írta 2002. szeptember 16. - 14:55

Hi ;D
ÚÚggy terveztem ,hogy pénteken du.2 körûl már tárt karokkal tudunk várni MINDENKIT.
BÁRKINEK PROBLÉMÁJA VAN A TALIVAL KAPCSOLATBAN (PU.-tól CS.BÉRC-ig eljúúútás,szállítás)AZ ÍRJON VAGY HÍVJON A
06-20/974-30-30 TEL.SZÁMON.
ÚÚggy terveztem ,hogy pénteken du.2 körûl már tárt karokkal tudunk várni MINDENKIT.
BÁRKINEK PROBLÉMÁJA VAN A TALIVAL KAPCSOLATBAN (PU.-tól CS.BÉRC-ig eljúúútás,szállítás)AZ ÍRJON VAGY HÍVJON A
06-20/974-30-30 TEL.SZÁMON.
Írta 2002. szeptember 16. - 14:51

mivel eddig még nem voltál nem tudod a rendszert bocsi:
szóval önszervezõdõ a dolog, semmit nem fixálunk le elõre...
szóval önszervezõdõ a dolog, semmit nem fixálunk le elõre...
Írta 2002. szeptember 16. - 14:46

hát ennyit eddig is tudtam, és picit konkrétabban gondoltam de mindegy, azért köszi ! Tekerés útvonala majd ott helyben dõl el ? vagy túra nem lesz, csak ökörködés ? ???
Írta 2002. szeptember 16. - 14:42

Írta 2002. szeptember 16. - 14:27

mi lesz a program ?? / azaz azon kívül hogy este buli / pl tekerés terén ? ja meg pénteken mikor érkeztek, azaz mi számít ideális idõpontnak / nem mintha nekem annyi választásom lenne /? És még mindig nincs jelentkezõ a DUNÁNTÚLI vonatozásra ?
Írta 2002. szeptember 16. - 09:11

A múlt héten a versenynaptárban még csillebérc volt.
Kapja be a MMMMMMMMTBsz.
Valszeg csak napközben tekerek fel,csak az útvonalat nem tudom.
talán az Istenhegyi úton kell felmenni? ???
Kapja be a MMMMMMMMTBsz.

Valszeg csak napközben tekerek fel,csak az útvonalat nem tudom.
talán az Istenhegyi úton kell felmenni? ???
Írta 2002. szeptember 14. - 12:51

Még fel tudok ajánlani egy országúti vázat, csak két kereket kell hozzá szerezni,és go. ;D Igaz, kissé stilusváltás lenne,de ha nincs más... :