Milyen a belseje? Nekem 8k-s kínai van, de látszik belül, hogy miért 8k. Egy alu lapra vannak ragasztva a ledek. Ez a lap egy kb 2mm széles gyűrűn fekszik fel a ház peremén mint hőleadó felület. Ha felfekszik. Ennél azért gondolom komolyabbak ezek a lámpák. Vezérlés gondolom dettó. Több funkció, esetleg programozható is. Drágák még ettől eltekintve is. Az én épített, de be nem fejezett lámpám megeszi reggelire a kínait. 800000000lumen, na persze. Az enyém tud kb 1200lument, a kínaira meg hazudnak 3500lument. A kínai lumen más?
Persze ez is bőven sok. Városban meg nem is lehet használni.
A LED panel alja alu. Ennek közepén van két aranyozott tű érintkező. A ház belsején csak az érintkezőknél van kör alakú lyuk, azt leszámítva a teljes LED panel alu felülete a házra fekszik (tehát a lyuk kivételével a teljes kör területén), közötte hőelvezető paszta. Ennek a lámpának az az előnye, hogy fel-le billenőkapcsoló van, tehát nem kell végigzongorázni a módokon, hanem lehet csak eggyel fel, eggyel le váltani. A villogón kívül 5 módja van. A legmagasabb módból 3 percen belül visszaáll eggyel kisebbre, de fixen is lehet kapcsolni neki magas módot, ekkor egy alig észrevehető árnyalattal halványabb, de így folyamatosan világít. Ami számomra nagyon fontos, hogy az akkultöltő jó minőségű és az akkuk is nagyon megbízhatóak, kiszámíthatóak. 4-6 órán át felváltva használva a lámpákat még mindig 30% feletti a töltés, nem tudom pontosan mennyi de gyanítom 6-8 órát is menne, ha akarnám. Egy kis és egy nagy kapacitású akksim van és még a kicsi sem merül le, pedig amikor kell nem spórolok a fényerővel. Ha elérem a 30% akksi töltöttséget, akkor kis fényerővel szerintem még órákig elvagyok. A két kis fokozat pedig 500-1100 lumen, amivel még mindig nagyon jól lehet látni. Drága, nagyon minőségi, jól kitalált dolog, szinte elpusztíthatatlan kategória. Egy dolog hiányzik, a távirányító.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére