Szerintem ez elég egyértelmű: "az oldalsó (borostyánsárga színű) fényvisszaverő (küllőprizmát) távolsága a kerékabroncstól 0,10–0,15 méter legyen".
na tessék. akkor most kereshetek másik rendeletet, amit utálok. duzzog.
Szerintem ez elég egyértelmű: "az oldalsó (borostyánsárga színű) fényvisszaverő (küllőprizmát) távolsága a kerékabroncstól 0,10–0,15 méter legyen".
na tessék. akkor most kereshetek másik rendeletet, amit utálok. duzzog.
Ha nem ilyen valóságtól és értelemtől elrugaszkodott fogalmazásúak lennének a jogszabályok, akkor biztos több lenne bennem a hajlandóság a pozitív hozzáállásra
Az okát értem, meg persze, meg kell határozni a részleteket is, de akkor miért nem lehet úgy fogalmazni, hogy pl. "a felni belső peremétől 10 és 15 cm között legyen"?
(...) Haver átrepült az egyiken, egyik srác csak eldőlt egytől, (...)
Én először azt hittem, hogy a röhögéstől dőlt el
Amúgy én ezekből a matricákból raktam sárgát/pirosat a felnire, a prizmákat meg leszedtem. Lehet, hogy nem szabályos, de akkora fényvisszaverő terület keletkezett, hogy aki ezt nem látja meg, az elütné a kerekes székest is, akiről ma szó volt a tényekben (egyenes út, kivilágított motoros szék, fényvisszaverő mellény)
RelakS módosította - 2014. november 11. - 19:23
a 15 centit lesz*rom, a műanyag prizmát is oda tolom ahova akarom, meg ezt is, és egyébként sem látom, mi az értelme egy forgó keréknél ilyenről beszélni.
Gondolom arról van szó hogy nem mindig (elég gyorsan) forog a kerék és ilyenkor a körkörös mindig látszik, a tengelyen elhelyezett 2-ből az egyik lehet takarásban (villa stb.) a maradék meg túl alacsonyan hogy pl. egy autós rálásson/visszaverje a fényt.
A virtuális netes boltban.. ezek szerint már fel is adták a hétfői napon.
"úgy néztek ki a polcok" már mint a netes oldalon látható képekre gondolsz, mert erről itt nem derül ki, hogy fizikailag elérhető boltól lenne szó, ahova belehet sétálni.
https://www.google.h...df6fec47544b9a9
Szent Anna utca 39-41,
http://elektronikadebrecen.hu/
Ja, civcity. De csak azért, mert itt lakom Bementem, megmutattam a kis akksitöltőt, ők meg mutatták, mire van szükségem. Mondtam, hogy kész mázli, hogy nem 4 hét a "kiszolgálási idő". 2 percet sem voltam a boltban
Vejne módosította - 2014. november 11. - 06:43
A virtuális netes boltban.. ezek szerint már fel is adták a hétfői napon.
"úgy néztek ki a polcok" már mint a netes oldalon látható képekre gondolsz, mert erről itt nem derül ki, hogy fizikailag elérhető boltól lenne szó, ahova belehet sétálni.
Balu1 módosította - 2014. november 11. - 04:52
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
http://www.ebay.co.u...=STRK:MEBIDX:IT
ez kellett. A boltban adtak, 250 vagy mennyi forintért. Nagyon tetszetős cuccok voltak még, kb. úgy néztek ki a polcok, mint egy aliexpressz-bazár, árakban is kb. ugyanott voltak
Ez a "boltban adtak" , ez hol történt ? Hol van ez a bolt ?
Szerintem menj el a Józsefvárosi piac fedett oldalára, ahova költöztek az árúsok.
Vidd magaddal az adaptert és mutasd meg a kiskínainak, hogy ehhez konnektorba dugható villa kellene.
Közben mutatod a két ujjaddal, hogy valamit a falba akarsz duni, ami a kezedben lévő adfapterrel kapcsolatos.
Abból már kilogikázza mire van szükséged. Láttam már ott ilyesmit valamikor, biztosan most is lesz.
...vagy fotózd le telefonnal és úgy mutasd neki, hogy ez kell.
Azt persze tényleg nem tudom, közel laksz-e, ill. mihez képest és merre van neked a közel.
http://www.ebay.co.u...=STRK:MEBIDX:IT
ez kellett. A boltban adtak, 250 vagy mennyi forintért. Nagyon tetszetős cuccok voltak még, kb. úgy néztek ki a polcok, mint egy aliexpressz-bazár, árakban is kb. ugyanott voltak
Szerintem menj el a Józsefvárosi piac fedett oldalára, ahova költöztek az árúsok.
Vidd magaddal az adaptert és mutasd meg a kiskínainak, hogy ehhez konnektorba dugható villa kellene.
Közben mutatod a két ujjaddal, hogy valamit a falba akarsz duni, ami a kezedben lévő adfapterrel kapcsolatos.
Abból már kilogikázza mire van szükséged. Láttam már ott ilyesmit valamikor, biztosan most is lesz.
Szent Anna utcán viszont lesz-van-tartanak. Már, ha mindenképp a közelben, és nem 200 km-rel arréb akarok vásárolni.
...vagy fotózd le telefonnal és úgy mutasd neki, hogy ez kell.
Azt persze tényleg nem tudom, közel laksz-e, ill. mihez képest és merre van neked a közel.
Balu1 módosította - 2014. november 10. - 14:35
a 15 centit lesz*rom, a műanyag prizmát is oda tolom ahova akarom, meg ezt is, és egyébként sem látom, mi az értelme egy forgó keréknél ilyenről beszélni.
a felnin csak azért van, hogy növelje a láthatóságot, a küllőn lévő miatt tettem be, miután én sem találtam vállalható küllőprizmát sehol. mondjuk ez sem szép, de majd egyszer ragasztok ilyet szépen kivágott ívelt műanyag lapra, csak akkor már nem lesz extralite
szóval módosítok: pont annyira lehet belekötni, mint egy műa. prizmába, de akkor már nekem inkább ez.
http://www.ebay.co.u...U-/131307202126 no, adtak hozzá olyan adaptert, aminek az egyik vége a konnektorba megy, a másikra meg rá tudom dugni. A toltő csatlakozója ui. mint a linkben szereplőé.
Hmm...
használok kb 1 éve egy töltőt, amihez adtak adaptert:
prizma light kategóriában jelölném.
belekötni nem hiszem, hogy lehet..
De, lehet A kisbetűk szerint vagy messzebb kell lennie a felnitől (10-15 cm), vagy körgyürű alakúnak kell lennie, tehát hézagok nélkül körbe. A matrica - ha körbe lenne ragasztva - továbbá fehér kellene hogy legyen, nem sárga
Told fel a szalagot 10 centire, akkor jó.
De ha nagyon szórakozni akarnak akkor a legegyszerűbb a papirok miatt büntetni, nincs olyan biciklis aki a mezben személyit/útlevelet hord (tisztelet? a kivételnek ). Én lefényképeztem a mobillal, próba szerencse alapján.
prizma light kategóriában jelölném.
nem szép, de legalább csúnya.
belekötni nem hiszem, hogy lehet..
Maximum engem is megbűntetnek. Csengőm kb sosem lesz, hangosabbat fügyülök, és gyorsabban.
pfff mi ez az attitűd? Szégyelld Magad, de naggyon mélyen.
Én a szabadonfutóra szavazok.
Ezek a szabályok annyit változnak szinte folyamatosan, hogy nem lehet követni.
Maximum engem is megbűntetnek. Csengőm kb sosem lesz, hangosabbat fügyülök, és gyorsabban.
Ezek a szabályok annyit változnak szinte folyamatosan, hogy nem lehet követni.
Első-hátsó prizmám sosem volt, jó fényű lámpa annál inkább, de az is csak sötétben van a bicajon, nappal nyilván nem hordom.
Benkó Barbit ezért büntették meg a dobikövi úton. Nappal !! nem volt lámpa a bringán és nem volt csengője.
Igaz, ez se ma történt, de ha olyan a kedvük, bármikor számon kérik mint kötelező tartozékot.
http://sportgeza.hu/...gajan_csengoje/
Egyszer remélem megérjük, hogy valami hozzáértő írja meg ezeket a jogszabályokat és nem olyanok, akik 1970-ben ültek utoljára Csepel biciklin.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager