Nemtom mé hiányzom ennyire, nem sokkal gyarapítom a sorokat cseten. :
ON
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Látni & látszani!
Indította
YOci
, 2002. március 19. 18:02
Írta 2003. július 28. - 23:14
Írta 2003. július 28. - 23:05
szeva eric! te merre csavarogsz? tok reg lattalak cseten:) JAJJ:) johetnel mar...
Írta 2003. július 28. - 22:23
temaba vag... annyit, h kerekpar elejebe kell berakni, es akkor rugozni fog. ja es ezert nem veri szet a csuklo-izuletedet.. meg azt h EZER draga...
;D ;D
vendég_vdani_*
Írta 2003. július 28. - 20:57
Nekem Cateye 3 ledes lámpa van.
Nagyon jó. Nagyon centrikus fénye van. Szélre egyáltalán nem világít, ez kár.
Ezen kívül nagyon jó.
VDaNi
Nagyon jó. Nagyon centrikus fénye van. Szélre egyáltalán nem világít, ez kár.
Ezen kívül nagyon jó.
VDaNi
Írta 2003. július 28. - 19:04
temaba vag... annyit, h kerekpar elejebe kell berakni, es akkor rugozni fog. ja es ezert nem veri szet a csuklo-izuletedet.. meg azt h EZER draga...
Írta 2003. július 28. - 18:49
Szevsztok skacok csak az érdekelne mit tudtok mondani a manitou axel comp-ról??? irjatok mert fontos lenne
Írta 2003. július 28. - 18:17
Igazad van Bomb! csakhogy utcai, lájtosabbb felhasznalasra boven eleg is a Cateye.100%ig.(nekem az van, neha ejjeli lejtozes(akar SAUH sipalya-eleg volt...) onnan h mar van az embernek igenye, es penze ra, telleg a nagyobbat kell venni. sokkal allatabb, de nagyobb is.... igaz, eros:)
Írta 2003. július 19. - 16:43
nemakarok senkit megbantani , de ezek a cateye pilacsok elmaradnak kemenyen az akkus lampaktol .. mondjam azt hogy kb10x , es az elem sem olcso , de indulasnal nem kerul annyiba, teny !
Írta 2003. július 18. - 21:05
Írta 2003. július 18. - 18:25
Írta 2003. július 18. - 12:46
naja de a 30 ora vege mar verszegeny!
hatasfokban ugyanott van mint a halogen.
ezert van, hogy nagyobb lamapakat nem nagyon csinalnak led-el.
van egy par elvetemult ember de igazan mar nem eri meg mert koltsegesebb a led sokkal.
hatasfokban ugyanott van mint a halogen.
ezert van, hogy nagyobb lamapakat nem nagyon csinalnak led-el.
van egy par elvetemult ember de igazan mar nem eri meg mert koltsegesebb a led sokkal.
Írta 2003. július 18. - 07:52
Én egyszer felraktam a Cateye 5 ledesét a sisakomra!
Sajna az volt a baj, hogy a sisakon lévõ lámpa kormánylámpa nélkül kevés volt. Kell egy alap a kormányra, mellette a sisakpilács, amivel oda világítasz, ahová nézel.
LOR!
Fogyasztásban is jobb! 4 ceruzaelemmel több mint 30 órát világít nagy fényerõvel, ami már jónak mondható.
Sajna az volt a baj, hogy a sisakon lévõ lámpa kormánylámpa nélkül kevés volt. Kell egy alap a kormányra, mellette a sisakpilács, amivel oda világítasz, ahová nézel.
LOR!
Fogyasztásban is jobb! 4 ceruzaelemmel több mint 30 órát világít nagy fényerõvel, ami már jónak mondható.
Írta 2003. július 17. - 20:44
mi kulonbseg lenne a led-es fejlampa es a kormany lampa kozott?
vagy akkor markat irjal ugy konnyebb valaszolni.
a led-nek csupan annyi elonye van, hogy kis meretben is viszonylag jo fenyereju fenyforras!
es persze elegge fokuszalt is!
de nagyobb teljeseitmeny mellett man nem eri meg annyira mivel a hatasfoka eleg szar.
(olyan, mint a halogen-e)
vagy akkor markat irjal ugy konnyebb valaszolni.
a led-nek csupan annyi elonye van, hogy kis meretben is viszonylag jo fenyereju fenyforras!
es persze elegge fokuszalt is!
de nagyobb teljeseitmeny mellett man nem eri meg annyira mivel a hatasfoka eleg szar.
(olyan, mint a halogen-e)
Írta 2003. július 17. - 18:23
Sajna nem otthon vagyok.. Kicsit delebbre, itt ~9500 FT a 3 LED(EL-100), 12e az 5-os.. De lehet, hogy akkor varok 2 hetet mig hazajutok, addig meg veszek valami barkacsot..
A bringaboltban az urge azt mondta holnap kapnak 5 LED-es sisaklampat, ara korulbelul 5e HUF... Hasznalt mar valaki LED-es sisaklampat?
A bringaboltban az urge azt mondta holnap kapnak 5 LED-es sisaklampat, ara korulbelul 5e HUF... Hasznalt mar valaki LED-es sisaklampat?
Írta 2003. július 17. - 17:31
Írta 2003. július 17. - 12:30
Na, most hogy vegul megtalaltam a topikot:
A fejlampa kapcsan csak egy problema van: nem lehet jol felmerni vele a terepen elotted levo egyenetlensegeket. Legalabbis par srac aki probalta ezt allitja. Vagyishogy nem tudod felmerni a godor melyseget ami elotted van, igy allando meglepetesekben van reszed. Ezert is hasznaljak kombinaltan a kormanyra szerelttel egyutt.
Itt mindenki barkacsol, mert az aksis cuccok meregdragak, en most valszeg veszek egy 3 vagy 5 LED-es cuccot, az arban ~12e korul van..
A fejlampa kapcsan csak egy problema van: nem lehet jol felmerni vele a terepen elotted levo egyenetlensegeket. Legalabbis par srac aki probalta ezt allitja. Vagyishogy nem tudod felmerni a godor melyseget ami elotted van, igy allando meglepetesekben van reszed. Ezert is hasznaljak kombinaltan a kormanyra szerelttel egyutt.
Itt mindenki barkacsol, mert az aksis cuccok meregdragak, en most valszeg veszek egy 3 vagy 5 LED-es cuccot, az arban ~12e korul van..
Írta 2003. április 01. - 06:35
Mindenkinek ízlés és kedv dolga hogy hol tetszik neki jobban a lámpa fénye és kész.
Pénztárcám így is könnyû, ne fokozzuk. ;D
Pénztárcám így is könnyû, ne fokozzuk. ;D
Írta 2003. március 31. - 17:02
hmm!
en jobb szeretm ha a lampa arra vilagit amerre nezek!
neeeem??
a lampatest egy egyszeru spot lampa (philips tungsram,...)
az akksi egy meg egyszerubb zseles akksi (ez olcso)
de nicd vagy nimh is lehetne azzal konnyebb lenne kicsivel a cucc is a penztarcat is!
en jobb szeretm ha a lampa arra vilagit amerre nezek!
neeeem??
a lampatest egy egyszeru spot lampa (philips tungsram,...)
az akksi egy meg egyszerubb zseles akksi (ez olcso)
de nicd vagy nimh is lehetne azzal konnyebb lenne kicsivel a cucc is a penztarcat is!
Írta 2003. március 31. - 15:45
lor: azért gondoltam h a kormányra, mert az én ízlésem szerint oda világítson amerre megyek, a fejemre meg nem akarok aggatni semmit. :
Egyébként milyen lámpa az? Úgyértem a lámpatest. Vmi spotlámpa, vagy mi? Jah és akksit honnan szerváltál hozzá, na meg milyet?
Egyébként milyen lámpa az? Úgyértem a lámpatest. Vmi spotlámpa, vagy mi? Jah és akksit honnan szerváltál hozzá, na meg milyet?