Hozzászólásaim:
-használtam már cateye LD 120II hátsólámpát, 3 ledes. a fényerejével semmi gondom, városba tökéletes csakhogy: többszöris elõfordult, hogy egyszerûen szétdobta magát!

-használtam már szintén a cicaszemtõl LD 170 hátsót is, ez sokkal jobb mert erõsebb a fénye, kisebb, szebb és jó kis strapabíró darab, legalábbis nem hagy cserben a villamosnál... mindenhova tökéletes, ha esetleg két ilyet raksz fel akkor fél kilóméterrõl meglátnak
-van egy Smart BL-117HF akkus halogén lámpám, nem én vettem, kaptam. na hát ez a lámpa egy nagy csalódás volt nekem, olyan gyöngén pislákol, mint egy gyertya!!! vajon mér? ??? állítólag 1,5 h üzemidõ, 12 h akkutöltés... Azthiszem inkább a lor-féle lámpaépítési lincenszet fogom lekoppintani ;D
az egy-két kilós akku éjcaka nem gond: valahogy az éjszaka hangulata okozza, semmivé válik a súly és tökjó az erõsfényû lámpa
-a dinamó 25-30 km/h fölött tönkremegy, beragad. régen igy ment tönkre több dinamóm, ma már nem használok
-néhány fórumlakó csak egy hozzászólás erejéig ugrott be ebbe a topicba, melyben kifejtette, hogy õ nem használ lámpát, sz@r az egészre és ezzel õ szupercsúcsjófej. nos, én nem is tudom, hogy lehet valaki ilyen felelõtlen. ha éjszaka lámpátlan bicóst látok (sokszor fõútvonalon), kedvem lenne lerángatni a gépérõl és jól beolvasni neki, hogy az életével játszik

-a kresz elavult, nem kell figyelembe venni, hiszen a dinamós lámpa qrvára egyáltalán nem látszik, fõleg akkor, amikor kéne és mindig elszakad a vezeték
-Balatonföldváron olyan szobában aludtam, hogy pont a szemembe világított a vasút fénysorompója. na gondoltam, ha ilyen lenne az én biciklimen.. persze nem kilopásra gondoltam, hanem szépen utánajárni és venni egyet (biztos hülyének néznének, hogy mindenáron egy fénysorompót akarok) ez persze nem az a régi fénysorompó, hanem az új ledes, pl Békásmegyeri hévátjárón is láttam ilyent. persze lehet hogy marhanagy hülyeséget találtam ki, mert nagy a teljesítménye, nehéz, nem is lehet olyat szerezni :

-Dani éppen hanyadik diplomáját készül megszerezni? és a latinos mûveltsége...ohh. na mindegy. ez van
Milyen sokat írtam! most mindenki engem fog szidni, hogy hülyeségekkel rablom a drága idejét!! :-[