én is azon töröm a fejem hogy tudnék egy ilyet megbugázni :

edit: ja nem megy ketszer addig
Sziasztok! lor, nem értek egyet Veled. Igenis van értelme a ledes lámpának. Igen, valóban drágább picit, de nem utolsó szempont azt hiszem, hogy a 4 db tartós elemet 3-4 óránként (pár naponta) veszed, vagy párszáz óra (akár egy egész idény) után kell csak cserélni.
A Cateye-nak van az a 3ledes lámpája, biztos tudjátok, mirõl beszélek. Csobánkán voltunk egyszer 2en fent, jöttünk le éjszaka az erdõben, ahol ugyebár közvilágítás nulla. Elöl ment a srác, akivel voltam, lámpa nélkül. Hátul én a ledes lámpával, mindketten láttunk. Egész nyáron egyébként nem kellett elemet cserélnem. Ennek a lámpának jött ki pár hónapja az újabb változata, aminél vannak azok a nagyító-szerû részek a búrán; állítólag 40%-kal növelve a fényerõt, valamint a tartóssága is tovább nõtt. 5000 forint körül van. És láttam a Cateye-nak az 5ledes lámpáját is (8e pénz) mûködés közben... Hát nem tudom.. Azt hiszem erre mondják, hogy a lósz--t is felszárítja maga elõtt.
nem gond! ;-)Azthiszem inkább a lor-féle lámpaépítési lincenszet fogom lekoppintani ;D
én nem értek hozzá, de vmi új tanulmányautón láttam ledes elsõ lámpát. lehet, h értelmetlen, de a GMnek teccik... szoval majd kiderül, h mi a pálya.autóra, elõre, ledes lámpa: ÉRTELMETLEN
szerintem...
pont amiatt amit lor mondott... hátra nem kunszt ott nem kell világítania csak fénylenie...