Ebben az a legnagyobb gond, hogy az egész cucc összerakása mind techológiai részletekbõl áll össze. Ha ezt nem próbálod át látni akkor nem sikerülhet igazán jól a dolog...a technológia nem érdekel, inkább az h olcsón és egyszerûen össze lehessen rakni.
..az számít h a bicóra is felrakható legyen, úgy h bírja a rázkódást...
..amelyik a legegyszerûbb legolcsóbb azt csinálnám
Talán a legegyszerûbb és legolcsóbb és amihez nem kell semmi elõképzettség (csak a minimum) az a halogén reflektor. Az viszont háromszor többet fogyaszt az akkuból mint a jobb de munkaigényesebb megoldások.
Vagyis háromszor nagyobb akku kell hozzá vagy harmadrész ideig világít.
Egy 7-8 Amper/órás 12Voltos ólom akkuról egy 20 Wattos halogén tükrös halogénnel kb. 4-5 órát tudsz világítani. Ezek az üveg tükörrel egybe épített izzók (ha jól tudom) nagyrészt közelre vannak fókuszálva mert rövid távolságra szánják õket, mint kirakat világítás v. lakásban spot fény, viszont olcsó. Az ólomakku sem kerül sokba, viszont azt nem szabad lemerülve tárolni mert attól tönkre megy. Az ólom akkut használat után szinte azonnal célszerü töltésre kapcsolni.
Szerintem mielõtt megveszel egy minitükrös v. nagyobb tükrös halogént ki kellene próbáltatni a boltban, hogy mekkora a széttartása. Ha nagyon szélesen világít akkor nem az igazi távolra. Szerintem olyan kell ami messzire is viszonylag kisebb foltot vetít.
Ilyeneket lor-ék építettek, tõle kellene halogén ügyben tovább kérdezni, én fõleg led-ezem mert az jobb, igaz sokkal munkaigényesebb.
Látom, közben meg is jött.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére