Igen, így ~1400 lux jön ki ha az össz fény 1 nméterre esik.
Ezt 10 Wattból hozza ki?
Erröl sajnos nem adnak infot.
Igen, így ~1400 lux jön ki ha az össz fény 1 nméterre esik.
Ezt 10 Wattból hozza ki?
vendég_unit_*
van egy a boltban, majd megsasolom kozelebbrol. hatha ra lehet applikalni valahogy a bukora. most egy ocska ezer eves smart van fent, es sz.rt se er. szoval abbol indulok ki, hogy ennel minden csak jobb lehet.
A LUX mint megvilágítás értéke több egyéb tényezõtõl függ, ezért így önmagában nem mond sokat.
Volt akkoriban egy 25 ledes fejlámpa teszt.probaltam a kormanyos megoldast, es semmi bajom nem volt vele. jo persze ovatosan kell menni, de a sotetben sosem fogsz olyan gyorsan menni, mint nappal
Mikor elõször próbáltam simán tudtam vele 45-tel menni lefele úgy, hogy még egy olyan kanyart is észrevettem amit nappal nem mindig szoktam:D. Brutális fénye van, tényleg majdnem úgy tudok vele menni mintha nappal lenne. 24 óráson hozzásegíett egy 3. helyhez duo kategóriában! Örök hála érte:prosze:
Egyik ismerõsöm ennyit mondott mikor egyszer este tekertünk együtt:
"Ez idegesítõen jól világít"(neki 2 kormánylámpája volt, egy halogén és egy ötledes cateye, meg még volt rajta egy fejlámpa...)
itten van meg
nem tudtam feladni
es nemtom mikor jutok idoben postara.
/minden nap tervbe van veve/
A LUX mint megvilágítás értéke több egyéb tényezõtõl függ, ezért így önmagában nem mond sokat....
A 92 LUX nagyon széles teret világít be és a tesztkép alapján talán még kormányon is alternatíva. .. (750 EUR).
Mennyi most az EURO? ..264,-Ft ha jól látom a cib oldalán....
A 92 LUX nagyon széles teret világít be és a tesztkép alapján talán még kormányon is alternatíva. .. (750 EUR).
ilyen candelákból rakom össze.
NE ÍGY! NE ÍGY!
A MiNewt-nak nincs sisak adaptere. (Vagy lesz és te tudod?)
Amúgy tûrhetõ lámpa, ahhoz képest, hogy LED-es.
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
NE ÍGY! NE ÍGY!
becsszo mondom hogy elobb megneztem a keresot, de nem adott semmit
szal
Smart HID lamparol mit tudtok okosok?
Fejlámpa nélkül erdõben tényleg béna az ember.mert kormanyon bena a lampa
nem oda vilagit ahova kell
hanem oda ahova a kormany fordul
..de erdobe nincs eselyed a tulelesre
Az "ahhoz képest"-ben valószinüleg a régi ledekkel épített boltban kapható lámpákra gondolsz....
Amúgy tûrhetõ lámpa, ahhoz képest, hogy LED-es.
NE ÍGY! NE ÍGY!
vendég_unit_*
fejemre kesobbiekben tervezek egy NR minewt-et. just 4 fun.
meg kormanyra megy
ahova en nem raknek lampat
NE ÍGY! NE ÍGY!