..ez az uj sokkal fenyesebb, ilyen feheres-keket vilagit, bar lehetne a sugar kicsit szelesebb
Próbálj elé tenni valamilyen szemüveg lencsét, lehet próbálgatni ameddig nem lesz megfelelõ.
Azzal szét lehet húzni a fényt, sõt akár út közben is tudsz variálni ha több darabod van.
Persze ahhoz ki kell találni valami jó tartót a lámpa elé amibõl nem esik ki a lencse.
Akár be mehetsz valamilyen szemüveges optikushoz és több lehetõséget ki lehet próbálni ha bele megy a man.
..ertem en a led maniad, en is olvastam utana.
viszont mr110es cree led kene hozza.
kiindulasnak jo a mirage evo x, 20 euro, 10wattos halogen, es adnak hozza, elsore szimpatikus(egyszeru) sisakra rogzito vackot. es konnyu!
a mirage evo, az 5wattos, azt nem eri meg butykolni szerintem, az ugy jo(gyenge, orszagutra) ahogy van.
A led "mánia" eredményekre alapul, mint írtad is, hogy utána olvastál és átlátod.
De azért nem kell oda 110 lumen/W-os led, habár már legyártották.
A H.I.D. is 60~100lm körül teljesít tipustól és üzemórától függõen.
Az viszont már tényleg elfogadható, hogy most ki akarod próbálni a halogént,
ha olcsón hozzá jutottál aztán milyen jó is lesz utána egy hid vagy egy jobb épített ledes lámpa.
Esetleg addigra kijönnek gyáriban is jobbal.
mindenkepp akartam venni egy gyari lampat, hogy redundans legyen a vilagitasom, most mar merek magam butykolni melle nagyobbat(pl: mi van ha kieg a szar "takolt" lampam lefele sziklas talajon? halal.)
Ez bizony okos gondolat. Legalább két külön fényed legyen.
A kormánylámpa az alap felszerelés, viszont fejlámpa nélkül ne indul erdõbe.
Az teljes sötétben nagyon fontos, hogy ott legyen fényed ahova nézel.
Az q...va szoar amikor hátra v oldalra nézel és vágni lehet a sötétet.