..a közvetlen hûtés jóval hatékonyabb, mint egy "zárt rendszer", de azért a dobozon keresztül is ad le hõt.
Amit a bedobozolt hûtõbordáról írtál arra mondok egy példát:
Ez kb olyan, mint amikor egy lámpára borítasz valami papírdobozt.
Ami kijön fény rajta keresztül annál látsz még valamennyit.
Végülis próbának minden jó, csak veszélyes a ledre.
Szerintem friss levegõvel jól átöblíthetõen kialakított külön légtérben kellene elhelyezni a bordát.
Ott belül is el lehetne szeparálni vízállóan rekeszekre osztva.
A bordarekesz elejére külön beömlõ terelõ lemezt lehetne tenni,
esetleg hátul a kilépõ levegõ nyílásához menetszéllel mûködõ vákum csonkot..
De akkor már sokkal hatásosabb ha kiemelkedik alul a hûtõfelület.
A hûtés lényege, a levegõvel érintkezõ felületrõl a minél hatékonyabb hõlesugárzás a környezet felé.
Ezt a hûtõborda körüli gyors légcserével lehetne megoldani.
Van aki külön ventillátorral segíti elõ a levegõ áramlását pl álló helyzetben.
Amikor szorosan van méretezve a hûtés akkor szükség is lehet rá.A lámpa többi részét vízállóan külön rekeszben le kellene szigetelni.
-Kell egy környezeti megvilágítás, vizszintesen szélesebb pászma, felülrõl határolva
(az eget ne világítsuk)
Felülrõl egy polistyrol tükör mindent lenyom az útra a bringa elé.
www.winkleriskolaszer.hu Esetleg egy alu lapra ragasztott tükörfólia, A "panton" boltban lehet kapni.
WWW.panton.hu ...csõlátás ellen, illetve a biztonság, a térérzet miatt.
-Nagyobb sebességnél, illetve zavaró hatásoknál (pl. szembõl reflektoroznak), illetve a fekete aszfalt nagyobb fényelnyelése miatt, kell egy reflektor.
:przerazen Vizszintesen távol keskeny, és fényesebb, közel szélesebb, és halványabb fokozatos.. pászma. Az egész vetület egy elöttünk hosszában fekvõ téglalap, ahol a felületre esõ fénymennyiség állandó.
Szerintem ez így jó lenne. Egy-kettõ fényforrás világítana egészen közelre, másik csoport középtávra és lenne egy hosszú fény(csoport) ami bevilágít a távolba is.
..és ráadásul a környezeti fényhez is átmenettel, nem éles határral kapcsolódik.
Több különbözõ széttartásu csoporthoz tartozó lámpákkal lehetne ezt jól megoldani.
Arra is oda kellene figyelni, hogy forgalomban ne vakítson.
Az is lényeges, hogy pl. aszfalton szerpentinen jössz a Janihegyrõl és megjelenik szemben egy autó,
akkor egy gyorsgomb benyomásával le tudd venni a vakító fényeket.
Ennek az ellenkezõje sem árt. Városi jelzõfény mellett is gombnyomásra tudj mindent villantani.
(Erõs fényhatárok, árnyékok tapasztalatom szerint sokkal jobban lelassítják, a kép kiértékelését, kifárasztják a szemet, és az agyat.)
A terminal.forum-on volt ezzel ellentétes vélemény.
Azért ahogy annak idejen a HHH rol lefele az erdõben valaki megjegyezte, hogy ezzel az 5 leddel is kijutsz a tök sötét erdõbõl most bebizonyosodott.
Mivel fejlámpaként használtam, ezért nagyon zavaró volt, hogy belevilágított a gödrökbe, és nem láttam árnyékot. Ha látom az árnyékot, akkor meg tudom saccolni a gödör nagyságát, így viszont belementem abba a kevésbe is ami utunkba akadt, mert nem láttam mélynek. Szóval kell hogy legyen árnyék, és kell hogy legyen egy lámpa mélyen a kerékagy környékén, lehetõleg jó erõs, 20 fokos közelre világító, ami megvilágítja a tereptárgyakat. Ha egy 10 centis vasdarabot nem látsz meg, mert nem vet árnyékot, az igen nagy meglepetést tud okozni.
Szerintem igaz ebben is van. Talán alulra egy közeli fény még elfér.
Messzirõl meg nem tudják mi közeledik.. motoros, eltévedt repülõ vagy UFO