Kicsit lassult a lámpaépítésem egyéb okok miatt, de kezdek újra felpörögni.
Nem tudtak a chipcad-nél adni P4-est, csak P2-est, de az is jól világít. Vettem 15-öt, egyik kollégának is kell jó világítás, gyártok neki egy 3 LED-est. Magamnak meg egy 9 ledeset, ha lúd, legyen kövér alapon. Ennél több már nem is férne az elsõ kosaram alá. Kb. 2A elosztva 3 ágra, kevesebb mint 700mA, így nem panaszkodhatnak, hogy túl lesznek hajtva.

Sikerült F.BS ragasztóval vízmentesíteni és hûtõbordán tartani a LED+lencsetartó+lencse komplexumot. Az alulemezbe flexszel belemartam a forrasztás és vezetékek helyét, majd pici leukoplasztdarabbal leragasztottam, nehogy hozzáérjen az alulemezhez a zárlat elkerülése érdekében. Majd pici szilikonzsír a jobb hõkontaktusért + rögzítés gyûrûrugós ruhacsipesz alkatrészekkel. Betaknyoltam a ragasztóval - jobb szó nincs, ami pontosabban leírhatná nem túl mesteres ténykedésemet -, egy napig hagytam száradni.
Fog még kapni egy burkolatot, kör alakú nyilásokkal a lencsék elõtt, és hûtõbordákat is akarok rászerelni a jobb hõleadás érdekében.
A fényét már este kipróbáltam, egy normál autófényszóró fényét produlkálta, kb. Meg vagyok elégedve.