Zil,
De ha nem megoldható a hõ burkolatra való kivezetése, akkor tényleg kellhet.
trafóolajjal feltölt, hermetikusan lezár, könnyûségnek búcsút mond...
Zil,
De ha nem megoldható a hõ burkolatra való kivezetése, akkor tényleg kellhet.
Elõször is bocsi, hogy nem kaptam le azonnal a fényt deÁhhhá, szal te voltál az az UFO?
Tegnap volt a Night Fever, mi zúgattunk lefelé, véletlenül belenéztem az egyik lámpádba, utána vagy 10 mp-ig vakon repültem...
A balesetet nem láttam, meg nem is találkoztam vele. Mikor volt, és hol?

Tényleg jól gondold meg hol és mit veszel, mert vannak nagyon gyenge ledek is.meg ki kell talalnom hogy mit is akarok pontosan, aztan elkezdeni az anyagbeszerzest. most megyek az amator elektronikai boltba es kifosztom oket
.
koszi
Más..
Tegnap végülis feltekertem a Jani hegyre (pedig fogadkoztam, hogy edzetlenül fel nem tekerek).
Szóval kegyetlen jó fénye van a tavalyi 200 ledes lámpámnak.
Néhány ember látta és álmélkodtak rajta, "mi a fene ez, hogy ekkora fénye van". ..meg gratula ..húdejó lámpád van ..jó a lámpád stb.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
A Cree-e ~1300,-Ft
Az alu kínai lámpa közepén egy powerled utánzattal toknak, 400-600-800,-
kinek mennyiért sikerül megvenni v. lealkudni.
Optika 7-800,-Ft (régi cree-hez való). az újabb kevesebbe kerül de annyit is ér.
Aztán az akku.
(Használhatsz külsõ akku tartót amibe kajakosabb cellák bele férnek. ~200,-Ft)
Na meg a rengeteg idõ és munka amíg ez össze áll lámpaként.
Számold össze.
A lényeg most következik!
Azzal együtt, hogy az anyag költség felébe sem kerül, még sokkal jobban világít mint a gyári láémpák.
Ha vissza olvasol, régebben kettõ lámpát õssze raktam, illetve hármat és nagyon meg voltak vele elégedve.
Amibe a cree-e.. p4 powerled volt (2 rúdlámpa egy-egy leddel), az három fokozatának a legkisebb állásával levilágított egy myo xp-t.
Más..
Tegnap végülis feltekertem a Jani hegyre (pedig fogadkoztam, hogy edzetlenül fel nem tekerek).
Szóval feltekertem! Úgy terveztem, addig megyek amíg úgy látok mint a közvilágítás mellett.
Egyszer csak a kilátó alatt találtam magam.
Off: (valaki a kilátótól lefelé út alján nagyon csúnyán össze törte magát, ott állt a mentõ)
Szóval kegyetlen jó fénye van a tavalyi 200 ledes lámpámnak.
Néhány ember látta és álmélkodtak rajta, "mi a fene ez, hogy ekkora fénye van". ..meg gratula ..húdejó lámpád van ..jó a lámpád stb.
Azért a jó öreg huzal lábasok is kitesznek magukért.
El ne feledjem a kérdésed, hol lehet találni építési leírást..
Erre nagyon nehéz konkrét választ adni. Legegyszerûbben azt írhatnám, hogy itt a fórumban mindenhol az utóbbi két ..vagy három évben.
A Cree-e powerledes leírások fõleg múlt év okt-nov környéklétõl lehetnek megtalálhatók.
Arra nem árt figyelni, hogy esetlegesen nem teljesen kész próbálkozásaim fejlesztés stádiumában is megtalálhatók és utána többszörös módosítással kapta meg a végleges formáját, pl a led hõelvezetése.
A Cree-e ~1300,-Ften is szivesebben barkacsolok, mintsem hogy azonnal a boltba rohanjak. 6200-ert lehet jo lampat barkacsolni?
Ne haragudj, ezt csak viccnek szánom:"Foglalkozás: ha elmondanam, megutalnal
"
Télleg bkv ellenõr vagy??
Cateye HL-EL300
http://ebike.hu/term.../elso-lampa/269
Jó az a cin sz'tem. Végülis jó gyantás forrasztó ón..rezlemez
majd hutoborda de meg csak jatszom
majd egy kozos lapot kap.
1mm-s 60sn40pb
bar elnezve cree pdf-t 200+ fokig birja jol forrasztaskor
szep gorbek vannak hozza...

NE ÍGY! NE ÍGY!
Ez az, ezeket várjuk!..barlangasz ismitol vmi 100lm/W-set hallottam, mint kovi cucc
NE ÍGY! NE ÍGY!
..mondom én!..nagyon durva ez a p4 led...